Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794621 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens haric, buna da raziyim. Tore en azindan ilk devre sans verilmeli, Lens'in artik ne yapacagini hepimiz kestiriyoruz. Rakibin planlari da ona gore olacak. Bu kadro da kazanabilir ama ne olursa olsun Necip orta sahada cikmamali.

1 maç daha lens oynucak mecbur.

Akhisar maçında Q7 döner :)

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lig başlamadan transferi gündem de olan Demba Ba için sakat sekiyo başarılı olamaz Demba ba dan bişey olmaz diyen bendim ve fakat Demba Ba ben be benim gibi düşünen herkesi utandırdı açık konuşuyorum Beni yanılttı ve göztepe de harika oynuyor golleri peş peşe sıralıyor Şundan emin oldum Ba nın ölüsü en kötü hali bu ligde 24 gol atar bunu diyenler de haklı yunus demişti bunu ve çok doğru bi söz bu Adam sene sonu mutlaka alınmalı.

Çevrimiçi Necmi

Lig başlamadan transferi gündem de olan Demba Ba için sakat sekiyo başarılı olamaz Demba ba dan bişey olmaz diyen bendim ve fakat Demba Ba ben be benim gibi düşünen herkesi utandırdı açık konuşuyorum Beni yanılttı ve göztepe de harika oynuyor golleri peş peşe sıralıyor Şundan emin oldum Ba nın ölüsü en kötü hali bu ligde 24 gol atar bunu diyenler de haklı yunus demişti bunu ve çok doğru bi söz bu Adam sene sonu mutlaka alınmalı.
iyi hali Beşiktaşda 18 gol atmışdı :alala:

Çevrimdışı mylife1903

iyi o zaman kendinizi kandırmaya devam edin orta sahan bu kadar verimsiz olunca oluyor bari orayı alt yapıyla dolduralım
bütün parayı forvete basalım o nasılsa tek başına gider kaleciden topu alır bütün sahayı geçer ve topu kaleye sokuşturur.
Takımı şampiyon yapar.
Uzakta aramaya gerek yok
Gsnin bizim 4-2-3-1 in 2 sine oturan oyunculari kac gol atmis ona bakmak yeterli
Forvetin attikca 3 e oturan oyuncularin da atar zaten farki buldukca

Ayrica 50 tane pozisyonlu flood yapildi dedim 50 tsne gol kacirdik demedim, 350 tane pozisyona girmissin istatistiklere gore.

Rezalet bir santrafor secimi yapilmis sene basinda onu bile gununde alamamissin, gol orucuna girmis takim. 4.35 verdigin santraforunu besiktas tarihinin en onemli macinda oynatmiyorsun, bayern macina devre arasinda aldigin oyuncu ile cikiyorsun bu bile sikandalin boyutunu gormeye yeter

Çevrimdışı mylife1903

fabri
adriano      pepe       tosic        caner

neco     medel

lens            talisca             babıl

negredo

böyle olur gibi ilk 11. orta sahada pepe oynasa fena olmaz aslında :D :D
Herkes yerinde oynasin
Sacma salan isler yapmasin hoca
Bir oyuncu yok diye 3/4 kisinin yerini degitirmeye gerek yok. Hepitopu goztepeyle oynuyorsun
Gokhan yoksa vida oynasin vidyai begenmiyorsa oaf takimindan sagbek olan cocuk oynasin
Adriyano solbekte oynasin ortada da nejipjan geregini yapar.

Vida pepe tosic adri
      Medel neco
     Lens tali babel
         Pektemek
Cikarsin olur biter
Goztepeyi pekto ile bile yenmemiz lazim
Negredo rahatsizsa yuzunden pekto ya da larin oynasin iste
Kac hafta bu corba taktikleri ile ugrastik

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş a ikinci gelişinde Demba ba yı en çok destekleyenlerden biri de bendim hep inandım düzelir eski formunu tutar diye ama Geçen sene Aboubakar varken Ba nın ağrıları oldu zaman zaman sakatlığı nüksetti bu durumdan ötürü Demba ba dan umudumu kesmiştim o yuzden Bu sene transferi tekrar gündeme gelince bu adam sakat demiştim ama meğer öyle değilmiş Ben en başından güveniyordum Ba ya ama sakatlığı geçen yıl tekrar nüksedince bocaladım biraz eskisi gibi olabilirmi diye ondan istememiştim ama cidden iyi form tuttu Gole çok yakın bi forvet seneye gelirse gol kralı da olur Boyu fiziği hava topu hakimiyeti hızı şut tekniği her yönden bitirici ve klas bi santrafor
Negredo ve Love ı gönderip Ba yı almak lazım Larin de var bide Aboubakar usulü bi forvet alırız orta saha ve kanat ve sağ sol bek transferleri de yaparsak ki yapmamız lazım ligi toz duman ederiz bu sene sağ ve sol beklerden pek meyve yiyemedik.

Çevrimdışı mylife1903

Babelle quaresmayla falan oynamadi ama
Ligin kizistigi zamanlar sol kanattan pekto pas veriyordu dembaya
Arkasinda veli sagina bakinca artik opare mi serdar kurtulus mu sen sec soldan ismail
O sezon babel ya da quaresmadan biri kadroda olsaydi yaya yaya sampiyon olurduk

Arkasinda veli sagina bakinca artik opare mi serdar kurtulus mu sen sec soldan ismail

bilic faktörü vardı.

Beşiktaş a ikinci gelişinde Demba ba yı en çok destekleyenlerden biri de bendim hep inandım düzelir eski formunu tutar diye ama Geçen sene Aboubakar varken Ba nın ağrıları oldu zaman zaman sakatlığı nüksetti bu durumdan ötürü Demba ba dan umudumu kesmiştim o yuzden Bu sene transferi tekrar gündeme gelince bu adam sakat demiştim ama meğer öyle değilmiş Ben en başından güveniyordum Ba ya ama sakatlığı geçen yıl tekrar nüksedince bocaladım biraz eskisi gibi olabilirmi diye ondan istememiştim ama cidden iyi form tuttu Gole çok yakın bi forvet seneye gelirse gol kralı da olur Boyu fiziği hava topu hakimiyeti hızı şut tekniği her yönden bitirici ve klas bi santrafor
Negredo ve Love ı gönderip Ba yı almak lazım Larin de var bide Aboubakar usulü bi forvet alırız orta saha ve kanat ve sağ sol bek transferleri de yaparsak ki yapmamız lazım ligi toz duman ederiz bu sene sağ ve sol beklerden pek meyve yiyemedik.

Demba ba seneye 33 yaşında ayrıca çok da verimli oynamıyor bence göztepe de maçlarını izliyorum o eski halinden eser yok.

Ayrıca sürekli eski oyunculara çöreklenmekten sıkıldım ben başka forvet mi yok bizden gidenlere çöküyoruz sürekli atınç,ba,ersan filan.

Takımı gençleştirmek lazım ayrıca 33-30-35 yaşında ki oyuncuları FFP'ten dolayı almak zorunda kaldık artık bu saatten sonra başkanında dediği gibi bonservis bedeli yüksek maaşı düşük oyunculara yöneleceğiz.

Çevrimdışı mylife1903

Demba ba seneye 33 yaşında ayrıca çok da verimli oynamıyor bence göztepe de maçlarını izliyorum o eski halinden eser yok.

Ayrıca sürekli eski oyunculara çöreklenmekten sıkıldım ben başka forvet mi yok bizden gidenlere çöküyoruz sürekli atınç,ba,ersan filan.

Takımı gençleştirmek lazım ayrıca 33-30-35 yaşında ki oyuncuları FFP'ten dolayı almak zorunda kaldık artık bu saatten sonra başkanında dediği gibi bonservis bedeli yüksek maaşı düşük oyunculara yöneleceğiz.
Lens gibi mitrovic gibi herhalde

Çevrimdışı ekrembaser

Bu nereden çıktı şimdi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Yine mi 31 + transfer? Beşiktaş ile Anadolu kulüpleri bir olmuyor bakınız Love... Demba Ba seneye Beşiktaşta oynayamaz daha genç santrafor olmalı. Hadi diyelim seneye oynadı sonra? 34 yaşında olunca 1 kere daha yeni santrafor mu aranacak? Artık bu kulübün santraforu zart zurt değişmemeli aynı santrafor 2 veya 3 yıl oynamalı.

Balotelli derim başka da bir şey demem.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Demba Ba falan aman diyeyim. As forvet almadan yedek dusunmeye gerek yok. Yedek icin de zaten bize genc potansiyelli adamlar lazim. Ha Vagner'den faydali olurdu orasi kesin ama Vagner batirdi diye Demba'dan medet ummaya gerek yok. Boyle Sosa, Demba Ba muhabbetleri duymaktan biktim. Neden bu kadar gecmise takilip kalan, dar goruslu (sanki ligde gordugunden baska futbolcu yok dunyada) bir milletiz anlamiyorum. Adam geldi, oynadi, gitti. Bu kadar. Seneye 34 yasinda olacak.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Lens gibi mitrovic gibi herhalde

Mitrovic Brugge'da duzenli oynuyor, kotu transfer degil. Onunde Pepe, sonradan Mihajlovic kesilen Tosic, Vida derken sans bulacak ortam olmadi. Sene sonu buyuk ihtimal Brugge bonservisini alacak, 2 seneye de daha buyuk bir lige gider.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

transfer için erken daha sezon bitsin bol bol konusuruz. 7 tane çok kritik maçımız var. onları düsünmemiz lazım.

ama şunu söyleyeyim gelecek sene bu takımın forveti negredo olursa yine böyle sezon boyunca rakiplerin puan kayıplarını bekleriz. bu sezon ders oldu bize. ispanyol forvet alınmaması konusunda.

Çevrimdışı caner.eryigit

Gün geçmiyor ki Emre denen müptezel bir olaya karışmasın .hakemin gözü önünde Malatya seyircisine sövdü Hakem boşver Emrecim diyor.adamlar istisnasız her maçında alalen kollanıyor kimsenin de gıkı çıkmıyor yazmaya dötü yemiyor.gerçi Malatya da razıydı halinden pek memnun mücadele ettiler bugün.ne yapıp edip bu Başak’a yenilmeyecektik.alper Ulusoy seninde kulakların çınlasın!!!

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu arada Caner Erkin senden özür diliyorum az bile demişsin bu omurgasızlara!

Çevrimdışı tangaz

transfer için erken daha sezon bitsin bol bol konusuruz. 7 tane çok kritik maçımız var. onları düsünmemiz lazım.

ama şunu söyleyeyim gelecek sene bu takımın forveti negredo olursa yine böyle sezon boyunca rakiplerin puan kayıplarını bekleriz. bu sezon ders oldu bize. ispanyol forvet alınmaması konusunda.

rahat olun seneye takımda kalırsa negredo sadece kupada filan oynar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Başak'ın kaldı 6 maçı. Basak-gs macı kesinlikle berabere bitmeli. Olurda Basak yenerse , geçmiş ola. Sacma sapan kayıplarımız bize cok zarar verdi bu sene.

Çevrimiçi Necmi

doğru diyorsun arkada veli vardı şimdi sürekli asist yapan baskı kuran pozisyon yaratan
ozi ve tolgay var. beğenmediğin veli bunlardan fazla hücum yapıyordur.
solda pektemek yok babel var 10 tane asist yapar Ba ya dimi ama 27 haftadır yaptığı asist
sayısı 3 diğer taraftada quaresma oynuyor sağlam ortalar açar Dembaba ya nede olsa ba nın boyu
uzun havadan gidenleri yakalar :D
sen önce Ba nın nasıl bir oyun tarzı olduğuna bak sonra bu kadroyla gol atar de onun solunda ayağa orta açan töre oynuyordu ne zaman töre ben oynamayacağım dedi o zaman ba da durdu atamadı.
bu hücum hattıyla hiçbir forvet gol atamaz boşa hayal kurmayın.
Babel iyi gol atıyor ama kanat değil kanat forvet  Ba oynarken onun oyununa uygun olcay vardı sahada topu ilerde tutabilen dar alanda paslaşabilen birde arkada sosa vardı. o zamanki hücum hattı şimdikinden daha stabil oyunculardan kuruluydu. topu tutabilen dar alanda paslaşabilen oyuncu baya çok top taşıyorlardı.
kabul edin bu takımın hücum hattı felaket konu forvet değil bütünüyle yanlış. Babel ya gol atıyor yada hücumda tamamen etkisiz kalıyor hani atamazda yüklenir dağıtır asist yaparsın falan hiç birşey yapmasan
mikser gibi karıştırırsın ortalığı olcayın yaptığı gibi. Babelin yaptığı kutuya yaklaş önünde olan genelde iki kişiyi çalımla geç kutuya paralel git şut açısını bulduğun anda şut çek bunu ben ezberledim bunu rakiplerde ezberledi o nedenle artık o açıları bulamıyor. orta sahaya savunmaya desteği çok iyi ama hücumda hiç iyi değil ilk yarı cenkde sola kaçtığı için nisbeten daha rahattı ve gol atabiliyordu ikinci yarı sadece deplasmanda ts maçında iki gol attı onun dışında hücumda yokları oynuyor.
Şu anda takımda tek gol atabilecek güvenilir oyuncu kimsenin beğenmediği talisca
ikinci yarı oynadığı 9 maçın 5 inde sonuca etki etti. gol bulamadığı 4 maçın 3 ünde puan kaybettik
sadece ts maçında kazandık ondada işde babel iki gol attı ikinci yarı tek gol attığı maç.
oynamadığı tek maçta kart cezalısı olduğu fener maçı o maçı kazanıncada talisca yok maç kazandık oldu
tek başına temiz 17 puan kazandırdı birde 5-0 kazandığımız maçta 2 gol attı farklı kazandığımız için
taliscaya yazmadım ama çok iyi oynamışdı

Çevrimdışı caner.eryigit

Asla pes etmek yok sonuna kadar mücadeleye devam!

Çevrimiçi Necmi

Başak'ın kaldı 6 maçı. Basak-gs macı kesinlikle berabere bitmeli. Olurda Basak yenerse , geçmiş ola. Sacma sapan kayıplarımız bize cok zarar verdi bu sene.
başak maçını berabere bitirmeli gs başak berabere kalmış yenilmiş birşey farketmiyor bizim için
o yüzden en iyi sonuç ikisinin de kaybedeceği bir sonuç başak daha puan kaybeder deplasman osmanlı antalya maçları
puan kaybına aday maçlar. bu hafta puan kaybı beklenen bir maç değildi.
bundan sonraki maçları kolay olmayacak deplasmanda gs osmanlı antalya maçları var içerde
kayseri sivas ve kasımpaşa maçları var. puan kaybeder stres artacak ve maçlarda zorlaşacak
gs ninde sorunu aynı olacak maçları zor iki takımda puanlar kaybeder biz kendimize bakalım
7 de 7 yaptığımızda şampiyon oluruz 74 puanı kimse bulamaz bizim bulmamız gerekiyor.

Çevrimiçi murat

bu trtden beine transfer olan yalçın çetin bizim maçları anlatıyor genelde uğursuz geldi walla
galatasaraylı ondan olabilir.

Çevrimdışı mellfred

başak maçını berabere bitirmeli gs başak berabere kalmış yenilmiş birşey farketmiyor bizim için
o yüzden en iyi sonuç ikisinin de kaybedeceği bir sonuç başak daha puan kaybeder deplasman osmanlı antalya maçları
puan kaybına aday maçlar. bu hafta puan kaybı beklenen bir maç değildi.
bundan sonraki maçları kolay olmayacak deplasmanda gs osmanlı antalya maçları var içerde
kayseri sivas ve kasımpaşa maçları var. puan kaybeder stres artacak ve maçlarda zorlaşacak
gs ninde sorunu aynı olacak maçları zor iki takımda puanlar kaybeder biz kendimize bakalım
7 de 7 yaptığımızda şampiyon oluruz 74 puanı kimse bulamaz bizim bulmamız gerekiyor.
Bu hafta gs’nin puan kaybetmesi çok önemli

Etiketler: