Aklima hep su ileti geliyir

o kadar verimsiz orta sahaya ramen ligin en fazla atan üçüncü takımıyız
orta sahadan ortalama bir katkı gelseydi ligin en fazla atanı olurduk. bizim sorunumuz gol cü olmaması
değil gol pozisyonuna giremememiz ha girer atamazsın o zaman dersin golcü yok ama şimdi neye göre diyorsunuz bunu
amçı golcü kazanmaz takım kazanır sağlıklı olanda takımın kazanması zaten bir oyuncuya bağımlı
olmayacaksın sene sonunda bu oyuncu bizi şampiyon yaptı demeyeceksin. 48 gol atmışız bunun 38 i forvet hattından gelmiş
7 gol savunma hattından geldi işde sorun nedir net olarak görünüyor. çok değil medel atiba ozi tolgay dörtlüsünden
27 maçta 15 gol gelse bugün über forveti olan gs den daha fazla atmış olurduk 27 maçta adam başı 4 gol bile değil
çokmu şey istiyoruz. atiba ozi tolgay medel 4+4+4+4 =16 gol +48= 64 gol
ederdi buda seni ligin en golcü ekibi yapardı. Ben o oyuncu bu oyuncu diye bakmıyorum golü takım atar maçıda takım kazanır
tek bir oyuncu değil burda herkes üstüne düşeni yapsa zaten sıkıntı çekmeyeceğiz elimizdeki bütün stoperlerin
gol attığı sezonda vida 1 gol pepe 2 gol tosic 3 gol senin iki orta saha oyuncun 0 gol ortalamasıyla oynuyor
3 tane hücumcu bekinden 1 gol geliyor yani esas hücuma destek vermesi gereken tolgay ozi caner adriano GG toplam
5 oyuncunun üretimi 1 gol burda görünüyor herşey beğenmediğiniz hücum hattı taşımış takımı bu güne kadar
hala bir oyuncu çıksın bizi şampiyon yapsın kafasındasınız. takım göbekte aksıyor.
benmi bilmiyorum bu futbolu yoksa sizmi taliscayada gömüp duruyorsunuz bakıyorum takımın en golcü oyuncusu o.
bireysel olarak en fazla maç kazandıran oyuncusuda o.
laf edelimde bir şekilde ne olursa olsun deniyor sadece bu takımın orta sahasından hücuma destek gelmiyorsa
esas sıkıntının nerde olduğu belli geçtim golü ozi tolgay atiba medel dört oyuncudan 27 maçta gelen asist sayısı 7
laf ettiğiniz negredonun tek başına 6 asisti var. asistte gol kadar önemli golü atmasa bile attıran bir oyuncu var
buda istekli oynadığını gösterir. sonuca gittiğini gösterir.
göründüğü gibi sorun forvet değil forvetin atması için topun oraya gelmesi gerekiyor getirecek olan orta saha oyuncularının hali ortadayken
fazla konuşmaya gerek yok. Bir forvetin böyle asist yapması normal değil belki orta saha oyuncuları yapmadığı için geri gelip bunu yapmak
zorunda kalıyor. orta saha işini yapsa oda o kadar geriye gelmek zorunda kalmayacak asıl işine dönecek.
senin orta sahan böyleyken forvete çakmaya çalışmak gerçekten boş oluyor.