Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795500 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bu trtden beine transfer olan yalçın çetin bizim maçları anlatıyor genelde uğursuz geldi walla
Gsli tinlamasi var onda

Çevrimdışı onurturan

10 saniyede mi çözdün abi  :D
Ben futbolcu çözüyorum o kadar zamanda desene :eyes

Çevrimdışı mylife1903

Gecen bahsetmistik efsane ugur dundar denetiminden, traktor soforune falan bone giydirmislerdi eldiven taktirmislardi, turk tivilerinin efsanelerindendir, bugun yazisinda bahsetmis ugur dundar ben okumam da gazete falan kitap mitap yanj soylediler yazmis diye ona mahsuben

İşin daha da üzücü yanı, bu ürkütücü bilinçsizliğe, gıda terörünü önlemekle görevli bazı yetkililerde de tanıklık etmemizdi!
Örneğin bir ilimizdeki en üst düzeyde sorumlu bir kişi, biraz önce değindiğim kanserojen zeytin üretimini alışkanlık haline getiren işyerlerine yapılacak denetim öncesinde herkese haber vermiş “Uğur Dündar gelecek, önlemlerinizi alın” demişti.
Adamlar da teftiş hazırlığını öylesine abartmışlardı ki, traktör sürücüsüne bile bone ve eldiven taktırmışlardı!
Bizim muhabir de bıyık altından gülerek sormuştu:
“Siz traktörü hep böyle mi kullanırsınız?..”
– Evet, yüzde 90 böyle kullanırız!.

Aradim buldum yaziyi. Sonra bunun vidyosunu da goymuslar yutupa
Efsane yemin ediyorum

Konu mac spikerinden bah nerelere geldi
Simdi arsivci az bizde cok az montaj oluyor
Mesela bi orhan ayhanin mac anlatmasi
Umit aktan mi ne vardi
Bi zenci futbolcu belllerdi her zenciye o isimle seslenirdi adam
Tusubasa gibi oynuyor sanardin adami dikkatli takip etmiyorsan maci
Abidin aydigdunun efsane anlatimi
Ah ah zamaninda tutti furitti kaydedecegimize maclari kaydetsetdik iyi arsiv olurdu

Çevrimdışı ekrembaser

bu trtden beine transfer olan yalçın çetin bizim maçları anlatıyor genelde uğursuz geldi walla
Abi geçen biri araştırmış ,onunla mağlubiyetimiz yokmuş

Çevrimdışı mylife1903

Berabere olmasin hep

Bu melih sendile gicik kapiyom ben
Aziz yildirimin ugurlu sikiperi

Piiiyer van hoooydunk diye bagiriyordu bizim macta bize gene operasyon yapilirken

Çevrimdışı ekrembaser

Berabere olmasin hep

Bu melih sendile gicik kapiyom ben
Aziz yildirimin ugurlu sikiperi

Piiiyer van hoooydunk diye bagiriyordu bizim macta bize gene operasyon yapilirken

Abi kafadan Antalya Alanya gs fb maçlarındaki var beraberlik de olamaz
Başka bir kavşak var
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2018, 10:12:53 ekrembaser ]

Çevrimdışı tangaz

olsun kabızlığın sorumlusudur misal son maç  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

olsun kabızlığın sorumlusudur misal son maç  :icool:

Bir şekilde etkilediğine ben de katılıyorum 😄

Çevrimdışı sametbagan

Bakalım puan kayıpları için daha nerelere saracağız bu sene.Şimdi de spikerlere gelmiş sıra  :bandit:

Gol atamıyoruz gol özürlüyüz başka bi sebebi yok durumumuzun.

Hep oyunun hakimi biziz maçlarda bu sene bayern deplasman ve leipzing deplasman maçları hariç bize 10 dakikadan fazla üztünblük kuran takım yok.

Fazla değil berabere kaldığımız maçlarda farkı arttırsaydık şu anda uzay takımı , Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi takımı über takım diye methiyeler düzülüyordu.

İlk yarıda şl sevdasına yediğimiz hurmalar şimdi biyerlerimizi tırmalıyor..

Çevrimdışı mylife1903

Bakalım puan kayıpları için daha nerelere saracağız bu sene.Şimdi de spikerlere gelmiş sıra  :bandit:

Gol atamıyoruz gol özürlüyüz başka bi sebebi yok durumumuzun.

Hep oyunun hakimi biziz maçlarda bu sene bayern deplasman ve leipzing deplasman maçları hariç bize 10 dakikadan fazla üztünblük kuran takım yok.

Fazla değil berabere kaldığımız maçlarda farkı arttırsaydık şu anda uzay takımı , Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi takımı über takım diye methiyeler düzülüyordu.

İlk yarıda şl sevdasına yediğimiz hurmalar şimdi biyerlerimizi tırmalıyor..
Aklima hep su ileti geliyir

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

Ernst 'in eşi hamileydi doğum yaptı şampiyonluk geldi..Sosa aynı şekilde.Şimdi de Fabri ...

Şampiyonuz arkadaş  :halay:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Ernst 'in eşi hamileydi doğum yaptı şampiyonluk geldi..Sosa aynı şekilde.Şimdi de Fabri ...

Şampiyonuz arkadaş  :halay:
Kimse 7de 7 falan yapamayacak
Insallah puan baraji 67lere falan duser

Çevrimdışı sametbagan

Kimse 7de 7 falan yapamayacak
Insallah puan baraji 67lere falan duser

Katılıyorum 69 ile de şampiyon olabiliriz.Ama bu hafta da 4 takımdan kimse puan kaybetmez belki biz puan verebilir çok eksiğimiz var :evillol:

Çevrimdışı federo

Gençler deplasmanı da gs için kolay olmayabilir..

Çevrimdışı kyiv

Acayip gitgeller yaşıyorum. Bugünkü ruh haletim kötü. Galatasaray Gençlerbirliğini yenecek. Bize 7 de 7 yetmeyecek. Ümit Özata gebe kaldık  :s20: Ahhh ahhh...Şu İç Anadolu seferinden başarıyla dönseydik böyle onun bunun galibiyeti için  dua etmezdik. Gençlerbirliği, Sivas, Kayseri, Malatya, Konya. Ligi burada verdik! Şu gruptan 2 galibiyet çıkmaz mı Allah aşkına?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ben de hiç beğenmiyorum... Radyoculuktan öyle alışmış herhalde, top en geride, orta sahada bile olsa öyle bir tonlaması var ki sanki gol pozisyonu varmış gibi bir heyecanla coşkuyla anlatıyor. Hele rakip bizim kaleye gelmişse şut mut vs. çabalarken ben ölüyorum artık onun anlatımından aldığım heyecandan, sanki o topu zorla sokturacak kaleye  :akuma: Bir uğursuzluk da var, anlatmasın bizim maçları.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

ağabey bu söylediklerinin konuyla ilgisi yok. göztepe oyuncuyla devam etmek istiyor ve şartları değerlendiriyor olabilir, fikret orman'ın -gerçekten oyuncuyla görüşülmüyorsa- medya önünde sene sonunu işaret etmesi yakışık almaz; eğer görüşülüyorsa "görüşmüyoruz" demesi de öyle. kimse futbolcu ile konuşulmasın demiyor, demba ba ile anlaşmışsak bile bunun gündeme gelmesi için kala kala göztepe maçı öncesi mi kalmış, her soruya cevap verme zorunluluğu mu var? demba ba ile el sıkışıp "evet, seneye bize dönüyor" diyemiyorsan, hiçbir şey söyleme. yapılan televole muhabbetinden başka şey değil. aziz yıldırım'ın basın önünde quaresma demesi ne kadar anlamsızsa bu da o kadar anlamsız (ki bazılarımıza göre quaresma'nın son mukavelesinin müsebbibi o konuşmadır). getirisi sonsuz olsa dahi "böyle itibar bize gerekmez."

fenerbahçe ile galatasaray oğuzhan'ı ağızlarına sakız etse hepimiz laf söylerdik. hatta kötü performansı üzerine çıkan 1-2 dedikodu nedeniyle oğuzhan'a hakaret eden taraftar öyle bir ortamda lince yeltenirdi muhtemelen.

imzalar medya önünde atılır, transferler medya önünde yapılmaz. bunu unutup yaptığımız son transfer bize 5 milyona mal oldu.

başkan iyi niyetli, ama bazen gardını düşürüyor. sadece rakibin değil, hakemin, basının, seyircilerin bile boks eldiveni giydiği ringde sağlam bir yumruk atmayacaksan boşluk vermeyeceksin.
Bize ne göztepenin anlaşma yapıyor olması bu bizimde teklif götüremeyeceğimiz anlamınımı
çıkarıyor. Göztepe kim yemişim göztepeyi. istiyorsa 6 aylığına neden anlaşmış o zaman
başkanın söylediğinde bir şey yok bunu rakipler her maç yapıyor ne oldu bu sefer adamların silahınımı ellerinden
aldıkta yada başka birşey yaptık hoplamaya başladılar. Gerekirse transfer medya önündede yapılır.
bu tamamen bize kalmış bir şey ortada iki ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncu var
görüşebilirmisin görüşürsün istediğini söylermisin söylersin bunda etik falan aranmaz.
göztepe anlaşmayamı çalışıyormuş bize ne buyursun gücü yetiyorsa anlaşsın. zaten bir görüşmemiz olmadı
sene sonu bakarız diyor. Dembaba özelinde demiyorum ama sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala istediğin oyuncunun üstüne atlarsın hiçde etik değil falan demezsin desen anca avucunu yalarsın. ne yapalım oyuncularına güvenmiyorlarsa
oynatmasınlar. 6 aylık imza atarken düşünselerdi bunu.

Çevrimiçi Necmi

soruyu övünç sormuş
kimseden çekmedik beşiktaşlı geçinenlerden çektiğimizi

güzel sormuş başkanda güzel cevap vermiş.

Çevrimdışı mylife1903

Bize ne göztepenin anlaşma yapıyor olması bu bizimde teklif götüremeyeceğimiz anlamınımı
çıkarıyor. Göztepe kim yemişim göztepeyi. istiyorsa 6 aylığına neden anlaşmış o zaman
başkanın söylediğinde bir şey yok bunu rakipler her maç yapıyor ne oldu bu sefer adamların silahınımı ellerinden
aldıkta yada başka birşey yaptık hoplamaya başladılar. Gerekirse transfer medya önündede yapılır.
bu tamamen bize kalmış bir şey ortada iki ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncu var
görüşebilirmisin görüşürsün istediğini söylermisin söylersin bunda etik falan aranmaz.
göztepe anlaşmayamı çalışıyormuş bize ne buyursun gücü yetiyorsa anlaşsın. zaten bir görüşmemiz olmadı
sene sonu bakarız diyor. Dembaba özelinde demiyorum ama sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala istediğin oyuncunun üstüne atlarsın hiçde etik değil falan demezsin desen anca avucunu yalarsın. ne yapalım oyuncularına güvenmiyorlarsa
Adamlarin ici fesat abi ustelik kendi manevralari oldugu icin sonuclari tahmin edebiliyorlar

Dervisin fikri neyse zikri odur

Çevrimdışı Egos

savunmayı "etik dışı bir şey yok"tan "etik aranmaz"a çekmişsin ağabey, ümmet buna nasıl yetişsin?

başkanımız konuşmayı da, susmayı da bilir; ama zamanlama konusunda problemleri var.

Çevrimiçi Necmi

Aklima hep su ileti geliyir

o kadar verimsiz orta sahaya ramen ligin en fazla atan üçüncü takımıyız
orta sahadan ortalama bir katkı gelseydi ligin en fazla atanı olurduk. bizim sorunumuz gol cü olmaması
değil gol pozisyonuna giremememiz ha girer atamazsın o zaman dersin golcü yok ama şimdi neye göre diyorsunuz bunu
amçı golcü kazanmaz takım kazanır sağlıklı olanda takımın kazanması zaten bir oyuncuya bağımlı
olmayacaksın sene sonunda bu oyuncu bizi şampiyon yaptı demeyeceksin. 48 gol atmışız bunun 38 i forvet hattından gelmiş
7 gol savunma hattından geldi işde sorun nedir net olarak görünüyor.  çok değil medel atiba ozi tolgay dörtlüsünden
27 maçta 15 gol gelse bugün über forveti olan gs den daha fazla atmış olurduk 27 maçta adam başı 4 gol bile değil
çokmu şey istiyoruz. atiba ozi tolgay medel 4+4+4+4 =16 gol +48= 64 gol
ederdi buda seni ligin en golcü ekibi yapardı. Ben o oyuncu bu oyuncu diye bakmıyorum golü takım atar maçıda takım kazanır
tek bir oyuncu değil burda herkes üstüne düşeni yapsa zaten sıkıntı çekmeyeceğiz elimizdeki bütün stoperlerin
gol attığı sezonda  vida 1 gol pepe 2 gol tosic 3 gol senin iki orta saha oyuncun 0 gol ortalamasıyla oynuyor
3 tane hücumcu bekinden 1 gol geliyor yani esas hücuma destek vermesi gereken tolgay ozi caner adriano GG toplam
5 oyuncunun üretimi 1 gol burda görünüyor herşey beğenmediğiniz hücum hattı taşımış takımı bu güne kadar
hala bir oyuncu çıksın bizi şampiyon yapsın kafasındasınız. takım göbekte aksıyor.
benmi bilmiyorum bu futbolu yoksa sizmi taliscayada gömüp duruyorsunuz bakıyorum takımın en golcü oyuncusu o.
bireysel olarak en fazla maç kazandıran oyuncusuda o.
laf edelimde bir şekilde ne olursa olsun deniyor sadece bu takımın orta sahasından hücuma destek gelmiyorsa
esas sıkıntının nerde olduğu belli geçtim golü ozi tolgay atiba medel dört oyuncudan 27 maçta gelen asist sayısı 7
laf ettiğiniz negredonun tek başına 6 asisti var. asistte gol kadar önemli golü atmasa bile attıran bir oyuncu var
buda istekli oynadığını gösterir. sonuca gittiğini gösterir.
göründüğü gibi sorun forvet değil forvetin atması için topun oraya gelmesi gerekiyor getirecek olan orta saha oyuncularının hali ortadayken
fazla konuşmaya gerek yok. Bir forvetin böyle asist yapması normal değil belki orta saha oyuncuları yapmadığı için geri gelip bunu yapmak
zorunda kalıyor. orta saha işini yapsa oda o kadar geriye gelmek zorunda kalmayacak asıl işine dönecek.
senin orta sahan böyleyken forvete çakmaya çalışmak gerçekten boş oluyor.

Çevrimiçi Necmi

savunmayı "etik dışı bir şey yok"tan "etik aranmaz"a çekmişsin ağabey, ümmet buna nasıl yetişsin?

başkanımız konuşmayı da, susmayı da bilir; ama zamanlama konusunda problemleri var.
etik aranmaz demedimki etik dışı bir durum yok görüşme hakkı olan bir oyuncuyu istediğini söylemenin etikle bir alakası yok. Valla başkan ne zaman ne konuşacağını gayet iyi biliyor. daha öncede birçok kez şahit olduk neden dedi diye gene tepki kondu ama sonra neden gündem yaptığı ortaya çıktı. 2 ay sonra sözleşmesi bitecek bir oyuncu var
fifa bu oyuncuyla görüşmeyi istemeyi yasal hale sokmuş burda herkes eşit isteyen istediği anda teklifinide yapar istediğinide söyler bunun etik olmakla bir alakası yok. esas perde arkasından oyuncuya sessizce teklif götürüp
maça çıkma vs gibi şeyler söylemek etik değildir. etik olmayan bizim yaptığımız değil fenerin karabüke yaptığıdır
sözleşmesi devam eden oyuncuyu alacağız seni maça çıkma demek etiklik sorgusuna tabi olur.

Çevrimdışı ekrembaser

o kadar verimsiz orta sahaya ramen ligin en fazla atan üçüncü takımıyız
orta sahadan ortalama bir katkı gelseydi ligin en fazla atanı olurduk. bizim sorunumuz gol cü olmaması
değil gol pozisyonuna giremememiz ha girer atamazsın o zaman dersin golcü yok ama şimdi neye göre diyorsunuz bunu
amçı golcü kazanmaz takım kazanır sağlıklı olanda takımın kazanması zaten bir oyuncuya bağımlı
olmayacaksın sene sonunda bu oyuncu bizi şampiyon yaptı demeyeceksin. 48 gol atmışız bunun 38 i forvet hattından gelmiş
7 gol savunma hattından geldi işde sorun nedir net olarak görünüyor.  çok değil medel atiba ozi tolgay dörtlüsünden
27 maçta 15 gol gelse bugün über forveti olan gs den daha fazla atmış olurduk 27 maçta adam başı 4 gol bile değil
çokmu şey istiyoruz. atiba ozi tolgay medel 4+4+4+4 =16 gol +48= 64 gol
ederdi buda seni ligin en golcü ekibi yapardı. Ben o oyuncu bu oyuncu diye bakmıyorum golü takım atar maçıda takım kazanır
tek bir oyuncu değil burda herkes üstüne düşeni yapsa zaten sıkıntı çekmeyeceğiz elimizdeki bütün stoperlerin
gol attığı sezonda  vida 1 gol pepe 2 gol tosic 3 gol senin iki orta saha oyuncun 0 gol ortalamasıyla oynuyor
3 tane hücumcu bekinden 1 gol geliyor yani esas hücuma destek vermesi gereken tolgay ozi caner adriano GG toplam
5 oyuncunun üretimi 1 gol burda görünüyor herşey beğenmediğiniz hücum hattı taşımış takımı bu güne kadar
hala bir oyuncu çıksın bizi şampiyon yapsın kafasındasınız. takım göbekte aksıyor.
benmi bilmiyorum bu futbolu yoksa sizmi taliscayada gömüp duruyorsunuz bakıyorum takımın en golcü oyuncusu o.
bireysel olarak en fazla maç kazandıran oyuncusuda o.
laf edelimde bir şekilde ne olursa olsun deniyor sadece bu takımın orta sahasından hücuma destek gelmiyorsa
esas sıkıntının nerde olduğu belli geçtim golü ozi tolgay atiba medel dört oyuncudan 27 maçta gelen asist sayısı 7
laf ettiğiniz negredonun tek başına 6 asisti var. asistte gol kadar önemli golü atmasa bile attıran bir oyuncu var
buda istekli oynadığını gösterir. sonuca gittiğini gösterir.
göründüğü gibi sorun forvet değil forvetin atması için topun oraya gelmesi gerekiyor getirecek olan orta saha oyuncularının hali ortadayken
fazla konuşmaya gerek yok. Bir forvetin böyle asist yapması normal değil belki orta saha oyuncuları yapmadığı için geri gelip bunu yapmak
zorunda kalıyor. orta saha işini yapsa oda o kadar geriye gelmek zorunda kalmayacak asıl işine dönecek.
senin orta sahan böyleyken forvete çakmaya çalışmak gerçekten boş oluyor.

Verimli ve top tutabilen bir forvetimiz olsaydı orta saha kesinlikle daha efektif olurdu bence forvet kaynaklı bizim sorunumuz orta sahamız Veli atiba iken demba gayet etkili oluyordu pozisyonlarda buluyorduk bu adamların asist gol katkıları da yoktu

Etiketler: