Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795294 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transfer yasağı gelmez uefanın transfer yasağı verme yetkisi yok bunu fifa verebiliyor.
uefanın ffp uygulamasınada fifa ceza kesmez. transfer yasağı alabilmek için transfer suçu işlenmesi lazım.
en fazla sattığın kadar al kuralı koyarlar.
men olsunlar bana yeterli abi

Çevrimdışı ekrembaser

o bu değil de Oğuzhan mevzusu ne olacak ne yapmaya çalışıyor bu çocuk?

Çevrimiçi Koa_lAA

ekmeğinin peşinde sanırım  :D

Çevrimdışı ekrembaser

ekmeğinin peşinde sanırım  :D

Ne güzel babasıydı menajeri şimdi yabancı bir menajerle anlaştı profesyonel takılıyor arkadaş

Çevrimdışı sozkul

aslında öyle değil bizim sorunumuz topu zaten ceza sahasına sokamamak
sokmayınca pozisyona giremeyen forvet nasıl atacak adamlar top gelmeyince topa gidiyor
bu seferde rakip stoperlerle boğuşmak zorunda kalıyorlardikkat et topu nerde karşılamak
zorunda kalıyorlar ceza sahasına girseler ne olur topu oraya getirecek olmadıktan sonra

Q7 nin ortaları çoğunluk ceza sahasının içine düşüyor..
Sen tiki taka ile ceza sahasına girmekden bahsediyorsun sanırım.

Çevrimdışı tangaz

rivayete göre başkan gel imzala sonra seni 10 milyona okutayım ilerde dönebileceğin bi yuvan olsun demiş. ben 10 milyon ödeyecek takım çıkacağını sanmam.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

abi yapılacak inşaatın %80i bu fransızların olacak die okumuştum ve ohaa demiştim
700+ nakit verip birde üstüne inşaatın gelirinin %80 ini verecekler bu birisi gs için inşaatı yapıp cebinden para verip bütün ciroyu gs ye bırakacak demektir buna inanıyormusun rivada satılmazda satılacak diyelim
konut başına 1 M olsa ve oraya 2000 konut sığsa ki sığacağını sanmam bu 2 milyar ciro demektir
bunun zaten hadi 800 ünü gs ye verdiler. geriye 1.200 M kalır bunun içinde inşaat masrafı var
bunun sadece yarısı inşaat maliyeti olurki bu minimum olan bunun üstüne birde yollar yaşam mahalleri
vs gibi toplu kullanım alanları maliyeti biner. iyide bu işi yapacak şirket bedavayamı çalışacak
900 veren şirket zarar ederim diye kaçtı rivayı ne sanıyorsunuz orda saray yapsan emlak değeri yükselmez
boğaz manzaralı ev fiyatından hesaplıyorlar sanırım allahın dağını orda o fiyata bir evi
kendi üyelerine bile satamazlar daimi oturma alanı değil istanbula 1 saat uzaklıkta bu trafik olursa 3 saate çıkar
buda yaz boyu demek oluyor onlar ihalede kalan paradan başka bir kuruş bile alamazlar
işde birazda floryadan girer floryadaki arazileride küçük yani hayal satıyorlar. buralar nakite döndüğünde kim başkansa balon onun elinde patlayacak şimdi bunlar şişirmekle meşgul

Çevrimdışı ekrembaser

rivayete göre başkan gel imzala sonra seni 10 milyona okutayım ilerde dönebileceğin bi yuvan olsun demiş. ben 10 milyon ödeyecek takım çıkacağını sanmam.

fener haberleri çok çıkıyor öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum ama yaparsa çok can sıkar

Çevrimiçi Necmi

ben radyoda da duymuştum bir eski yönetici geseli hukukçudan bu %80 inşaattan pay rakamını pek inandırıcı gelmemişti ama duydum
algı yapıyorlar. algıyla borçları kapatacaklar sanıyorlar
dursun riva parasını bu sene transfere gömdü işde

Çevrimdışı tangaz

fener haberleri çok çıkıyor öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum ama yaparsa çok can sıkar

ben hiç fener haberi duymadım daha çok everton ve newcastle haberi çıkıyor onlarda free olursa alırlar bonservis ödeyeceklerini sanmam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Arsa degeri yaklasik 900m TL olarak belirlendi
Bunun 80% GSye, gidiyor.

Riva fazla sisirildi. GS adasi bile daha degerliydi buna bakilirsa.

Gercek GS adasi ne oldu ?!?  :biggrinking:
adanın dörtte üçünü batırdılar :D
bu arada ada onların değil ufak bir kısmına sahipler
denize çıkıntı yapmışlardı ufak kısmı kullanılır hale sokmak için belediye yıktı
şimdi ellerinde kalan kısma balıkçı  kulübesi anca sığar :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben hiç fener haberi duymadım daha çok everton ve newcastle haberi çıkıyor onlarda free olursa alırlar bonservis ödeyeceklerini sanmam
fenere gidecek kadar salak olduğunu düşünmüyorum abi, epl'den herhangi bir takım 10 pound verebilir bence  lig sonuncusu 90 m pound yayın geliri elde ediyor.

Çevrimdışı tangaz

fenere gidecek kadar salak olduğunu düşünmüyorum abi, epl'den herhangi bir takım 10 pound verebilir bence  lig sonuncusu 90 m pound yayın geliri elde ediyor.

olay verebilmeye gelirse en kötüsü 30da verebilir ama kimse bu haliyle bonservis ödemez

Çevrimdışı ekrembaser

adanın dörtte üçünü batırdılar :D
bu arada ada onların değil ufak bir kısmına sahipler
denize çıkıntı yapmışlardı ufak kısmı kullanılır hale sokmak için belediye yıktı
şimdi ellerinde kalan kısma balıkçı  kulübesi anca sığar :D

Abi ada mübadelede gönderilen rumlardan birinin Ankara'dan bir avukat orası için kamulaştırmasız el atma davası açtı idare aleyhine aslında bunların adada hiçbir hakları yok orada işgalci konumundalar 

http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1050663-galatasaray-adasinin-dortte-biri-benim

Çevrimiçi Necmi

Orada kimsenin bilmediği açık nokta şu, adam şukadar geliri garanti ediyor, 3 milyar civarında bir ciro karşılığı.
benim 850 milyon Necmi'nin 700 dediği rakam o. Bunun 500 ünü önden aldılar. Bunu firma garanti ediyor, 3 milyar ciro olmasa bile.
Ama anlaşmaya göre ciro tahmin  edilenin çok üzerine çıkarsa bunların karıda o oranda bir hayli büyüyor, burda kafa karıştırıcı olan şu, uzun süredir proje hazırlıyorlar, bir katakülle ile imarı değiştirip evlerin sayısını artırırlarsa GS nin alacağı para artabilir.
Dursun Özbek bu minimum gelir bu artacak deyip duruyordu ya.. Ondan.
ben demiyorumki ilk ihale 900 küsura verildi sonra firma çekildi ikinci firmaya ihale edildi
bu firmada ilkinden 200 M düşük vermiş bunu dursun söyledi kıvırmak içinde önemli değil
esas rakam kardan alacağımız payla falan belirlenecek dedi gitti görünsede gitmedi falan dedi
ama kimsede ilk firma kar edememe deyip 900 ü bile fazla bulması ikinci firmanın 200 eksik vermesi
firmalar kafasına göre sallamaz kuruşu kuruşuna hesaplarda girer ihaleye demekki verdikleri para
ortalamada öngördükleri kar bu belki %10 oynar %100 oynama yapılacak bir hesap ne firmalar yapar
nede gs buna razı olur. düşün 1.700 öngörülen bir kar olacak ve firma bunun 800 ünü garanti altına
alacak neden ihtimal hesabı yapayım önden garantilemek varken yada firma neden ihtimal hesabı yapsın
ne çıkacak bilmeden önünü görmeden işe girişsin arsa payını öder firma gerisi artık onun karıdır
diğer türlü gs daha fazla kazansın diyemi fiyat politikasını sürdürecek.

Çevrimiçi Necmi

imar değişikliği satış öncesi cb'nin şeysiyle yapıldı zaten bi daha yaparlar mı yaparlar para die kıvranıyor devlet
zaten cb nin şeysiyle yaptılarsa bu dibine vurmuş halidir daha
ne yapacaklar araziyimi okşayacaklar büyüsün diye :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Q7 nin ortaları çoğunluk ceza sahasının içine düşüyor..
Sen tiki taka ile ceza sahasına girmekden bahsediyorsun sanırım.
düşmüyor sorun orda düşsede etkili bölgeye değil ya ön direk önüne yada arka direk arkasına
zaten merkeze gönderdiğinde gol oluyor. dikkatli takip et dediğimi anlarsın
birde sen uzun pasla quaresmaya atıyorsun quaresma ani orta açarsa golle sonuçlanıyor ama
forvetler bu sırada yer tutamıyor buda topu gevelemesine neden oluyor defans yerleşiyor
bizim ortaların bir çoğu böyle heba oluyor. mesela bütün korner atışlarını ön direğin önüne
atıyor ordan biri sektirecek arkayada bir başkası vuracak ölme eşeğim ölme birde sektirecek oyuncu GG
bir çok ortayı daha bu noktada kaybediyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Abi ada mübadelede gönderilen rumlardan birinin Ankara'dan bir avukat orası için kamulaştırmasız el atma davası açtı idare aleyhine aslında bunların adada hiçbir hakları yok orada işgalci konumundalar 

http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1050663-galatasaray-adasinin-dortte-biri-benim
zaten iki senedir yıkık durduğuna göre bir şey yapamıyorlar
üstüne bir bardak su içmişler o zaman

Çevrimdışı tangaz

zaten iki senedir yıkık durduğuna göre bir şey yapamıyorlar
üstüne bir bardak su içmişler o zaman

fetö dönemi yaptıkları vurgunlardan işte

Çevrimdışı tuncaboylu

700+ nakit verip birde üstüne inşaatın gelirinin %80 ini verecekler bu birisi gs için inşaatı yapıp cebinden para verip bütün ciroyu gs ye bırakacak demektir buna inanıyormusun rivada satılmazda satılacak diyelim
konut başına 1 M olsa ve oraya 2000 konut sığsa ki sığacağını sanmam bu 2 milyar ciro demektir
bunun zaten hadi 800 ünü gs ye verdiler. geriye 1.200 M kalır bunun içinde inşaat masrafı var
bunun sadece yarısı inşaat maliyeti olurki bu minimum olan bunun üstüne birde yollar yaşam mahalleri
vs gibi toplu kullanım alanları maliyeti biner. iyide bu işi yapacak şirket bedavayamı çalışacak
900 veren şirket zarar ederim diye kaçtı rivayı ne sanıyorsunuz orda saray yapsan emlak değeri yükselmez
boğaz manzaralı ev fiyatından hesaplıyorlar sanırım allahın dağını orda o fiyata bir evi
kendi üyelerine bile satamazlar daimi oturma alanı değil istanbula 1 saat uzaklıkta bu trafik olursa 3 saate çıkar
buda yaz boyu demek oluyor onlar ihalede kalan paradan başka bir kuruş bile alamazlar
işde birazda floryadan girer floryadaki arazileride küçük yani hayal satıyorlar. buralar nakite döndüğünde kim başkansa balon onun elinde patlayacak şimdi bunlar şişirmekle meşgul
847 villa yapılacak diye okudum, 2000 de değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

bizim de fulya dışında bir arazimiz var mı?
bipbipbupbup

Çevrimdışı onurturan

ne makitası boschu onlar artık dandik ne zamandır ülkeye gelmiyorsun 15-20 yıl öncede kalmışsın
şimdi en iyisi bence dewalt
çok pahalı evde sadece tablo asacaz saat acacaz ne dewaltı..
ussu aldım şoktan 500watt darbeli aynı dewalt gibi sapsarı çok şeker heryeri deldim iki günde misss :biggrinking:
ama yarıştıracaksak dewalt 1 evet..
americada en çok satan dewaltmış şuan.

Çevrimdışı onurturan

bilmiyorum sadece 4 yıllık bir yaptırım denmişti okudugum yerde

ağanın eli tutulmaz  :D

belki de 4 yıl boyunca  :naughty: :ssss: :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı onurturan

aslında öyle değil bizim sorunumuz topu zaten ceza sahasına sokamamak
sokmayınca pozisyona giremeyen forvet nasıl atacak adamlar top gelmeyince topa gidiyor
bu seferde rakip stoperlerle boğuşmak zorunda kalıyorlardikkat et topu nerde karşılamak
zorunda kalıyorlar ceza sahasına girseler ne olur topu oraya getirecek olmadıktan sonra

cenke de böyle anlayışlı olmanı beklerdim abi..

Etiketler: