Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795697 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Riva arazisine yapılacak olan taşınmazların yarısı toprak sahibine yarısı müteahhite mi kalıyor bizim yaptığımız basit kentsel dönüşümlerdeki gibi..
Baya bi kapatırlar gibi geliyor bana borcu öyleyse..
Futbolcu transfer edemezler ama borç erir ne kadar şişirdiler nasıl yaptılar bilmiyotum ancak ihale bugün olsa 12 aya bütün evler satılmış olur bence..

Arsa degeri yaklasik 900m TL olarak belirlendi
Bunun 80% GSye, gidiyor.

Riva fazla sisirildi. GS adasi bile daha degerliydi buna bakilirsa.

Gercek GS adasi ne oldu ?!?  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

İhale, geçen sene yapıldı, birinci kaçtı ikinciyle imzaladılar, garanti edilen 850 milyonluk gelirin 500 ünü kırdırdılar, yani satışlar oldukça minimum 350 daha alacaklar, inşaat bu sene başlayacakmış deyip konuyu burada kapatayım.

Ayrıca Niye burayı renkli ihaleleri ile kirletiyorsunuz kardeşim.
Not: Mod'dan nasıl yırtılır örnek1  :D
:D arada bir zevkde yapalım
burayı renkli ihalesiyle kirletmiyoruzki
arada birde eğlenmek lazım :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bizim oyunculara sifira in komutunu yuklesek orta sayimiz 50den 10a falan duser abi bizimkiler sifiri zorlayana kadar butun toplari kaptirir, orta sayisi dusunce senol hocam gerilir, caneri alip yari sahadan ortalamaya baslar. Birak boyle daginik kalsin hedef 1903 orta
belki 50 den 10 dişer ama bununda 5 i net pozisyon olur :bandit:
ama dediğin gibi yeterince orta açılmadığı için hoca caneri sokar.
bu arada canerde son zamanlarda orta sahadan orta açma huyundan vaz geçti
pek görmüyorum

Çevrimiçi Necmi

Göztepe maçı kapalı gişe olacak sanırım. sadece 1,1903 ve vip tribününde  700 civarı bilet kalmış maç saatine kadar 200 300 tane anca kalır. Göztepe taraftarı da misafir tribünü biletlerini bitirmiş, deplasman tribününden 168 bin lira para kazandık, bu para Pektemek'in maaşının %2.1'i  :bawling: :bawling: :bawling:
o parada merdiven boşluklarına gider :bandit:

Çevrimdışı sozkul

abi yapılacak inşaatın %80i bu fransızların olacak die okumuştum ve ohaa demiştim

Orada kimsenin bilmediği açık nokta şu, adam şukadar geliri garanti ediyor, 3 milyar civarında bir ciro karşılığı.
benim 850 milyon Necmi'nin 700 dediği rakam o. Bunun 500 ünü önden aldılar. Bunu firma garanti ediyor, 3 milyar ciro olmasa bile.
Ama anlaşmaya göre ciro tahmin  edilenin çok üzerine çıkarsa bunların karıda o oranda bir hayli büyüyor, burda kafa karıştırıcı olan şu, uzun süredir proje hazırlıyorlar, bir katakülle ile imarı değiştirip evlerin sayısını artırırlarsa GS nin alacağı para artabilir.
Dursun Özbek bu minimum gelir bu artacak deyip duruyordu ya.. Ondan.

Çevrimiçi Necmi

Alet edavata bah ahaha
Makita iyidir ya mavi seri bosch da iyidir de
Bize once darbeli matkap bir santrafor lazim hiltigillerden
ne makitası boschu onlar artık dandik ne zamandır ülkeye gelmiyorsun 15-20 yıl öncede kalmışsın
şimdi en iyisi bence dewalt

Çevrimdışı sozkul

:D arada bir zevkde yapalım
burayı renkli ihalesiyle kirletmiyoruzki
arada birde eğlenmek lazım :bandit: 

Ben önlemimi alayım dedim @Necmi, mahpus hayatını sevmiyorum.  :icool:

Çevrimiçi Necmi

2 güdür yazacam ama sıra gelmedi;

bu muslera maç sonunda yavaşlatmaktan sarı yedi bu işleri acaip abartmış durumda aslında senede 20 sarı görse eksik kalacak düzeyde yapıyor bu işleri sanırım fetö kontenjanından yırtıyor hala da esas değinmek istediğim nokta şu yavaşlattı fırat geldi en sonunda sarıyı verdi sonrasında bu yavaşlığı sürdürdü bir nevi nasılsa sarıyı yedim dokunulmazlığı kaptım durumu gibi uygulanıyor kural.
6 sarı kartı var bu sene bu herhalde kalecilerde bir rekor birde korunan gs takımında
olduğu düşünülürse.

Çevrimdışı tangaz

Orada kimsenin bilmediği açık nokta şu, adam şukadar geliri garanti ediyor, 3 milyar civarında bir ciro karşılığı.
benim 850 milyon Necmi'nin 700 dediği rakam o. Bunun 500 ünü önden aldılar. Bunu firma garanti ediyor, 3 milyar ciro olmasa bile.
Ama anlaşmaya göre ciro tahmin  edilenin çok üzerine çıkarsa bunların karıda o oranda bir hayli büyüyor, burda kafa karıştırıcı olan şu, uzun süredir proje hazırlıyorlar, bir katakülle ile imarı değiştirip evlerin sayısını artırırlarsa GS nin alacağı para artabilir.
Dursun Özbek bu minimum gelir bu artacak deyip duruyordu ya.. Ondan.

imar değişikliği satış öncesi cb'nin şeysiyle yapıldı zaten bi daha yaparlar mı yaparlar para die kıvranıyor devlet
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

6 sarı kartı var bu sene bu herhalde kalecilerde bir rekor birde korunan gs takımında
olduğu düşünülürse.

normali dediğim gibi 20den az olmamalı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Uyummuş, zamana ihtiyaçmış hikaye... Bobo bu takıma devre arasında geldi 20 li yaşların başında gelir gelmez o devre KÖTÜ Beşiktaşta bile iş yaptı. Ernst devre arasında geldi takır takır oynadı, Babel devre arasında geldi 40 yıldır bu takımda oynuyormuş gibi takıma oturdu. Negredo bir nebze (ama asla 1. santrafor olarak değil) hadi neyse de ne mitroviç ne de Lens uymadı. Para çok verdik kabul ama seneye de hiçbirşey değişmeyecek. Quaresmanın olmadığı 4 maçta bile kendini gösteremiyor daha neyi konuşacağız?

Kıssadan hisse... Sarışınların hiçbir 2. el futbolcusunu almayacaksın yanına bile yaklaşmayacaksın. Bu sarışınlardan 20 futbolcu aldıysak en az 15 tanesi bekleneni veremeden fiyasko ile sonuçlandı. Artık yetsin gayri.
olaya yanlış mantıkla bakıyorsun saydığın oyuncular geldi ama gelincede formayı aldı
iki maç kötü oynasal üçüncü maçtada giydiler lens ne oldu quaresma berbat oynarken berbat
diyorum ilk yarı istatistiklerine bakıver işde o oyuncunun arkasında forma verilmeden bekletildi
sen bir oyuncuyu yerle bir edip sonra çık oyna deyipde randıman almayı bekleyemezsin şimdi burda
tek kişi bile diyebilirmi lens bu 5 maçta iyi oynasa quaresma cezası bittiğinde o formayı
ondan alabilirmi ben sanmıyorum bunu ben biliyorsam oda biliyordur. Medel maç esnasında
tepkisini koymasa onu bile oynatmayacaktı. 5 kilo fazlası varmışda hadi canım bunada
inanalımmı artık tesadüfen adamın kilo fazlasından kurtulması posta koyduğu ana denk geldi.
o değiştirmede sahaya çıkmadı ondan sonraki hafta oynatmadı bir sonraki haftadan itibaren
sürekli oynamaya başladı. nihayetinde sırasını bekleyen bulduğu anda saldıracak genç oyuncu değil bunlar
pasifize edilirlerse toparlamaları uzun sürer. lens bilmediğimiz bir oyuncu değilki geçen seneden
biliyoruz kapasitesini bu gün faydalanamıyorsak bu direk hocaya yazar.
Sürekli söylüyorum hoca oyuncularla bağ kuruyor ve kötü oynasalar bile alternatifini düşünmüyor
deneme bile yapmıyor. forvetsiz oynuyor larini 2 dakika bile denemiyor orkanı oynatmadı oynatmadı
kalktı leipzig maçında sahaya sürdü orda onu bitirebilirdi bile lens bakıyor sahada gerçekten hiç oynamayan oyuncular
var ve buna ramen kulübede bekliyor. Psikolojisi ne olur.

Çevrimiçi Necmi

quaresma lensi şortunda sallar ben geçen sene başlarda beğeniyordum lensi sonra bizim maçta adriano bunu ezince yok dedim bizim seviyede değil bize bizim maçlarda rakibimiz olup bizimkilerle maytap geçmişse bir oyuncuyu alacaksın referans anca o olur.
adrianonun ezmediği oyuncumu var :D
ölçün bumu sanki ismail ezmiş gibi :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 yıllık bir yaptırım gelebileceği söyleniyor  :bandit:
men var mı ?

Çevrimiçi Necmi

Ben Başak ve Alanya maçlarını seyrettikden sonra Q7 yi sevmeye başladım.  :)
Gökhan'ın ofansda hiç bir pozitif katkısını göremiyorum,  eskiden q7 Gökhan'nın koşu yoluna pas atmıyor diye kızardım, pas atıldığında verimine tanık oldum.
Şimdi diyorumki Q7 olsam bende atmam..
yanlış bu bir alışkanlık edindiğinde bir maç olmayınca hemen alışkanlık değişmez
gg pozitif olamıyorsa bu iki senedir quaresmanın arkasında aktif olamamasından kaynaklanıyor olamazmı.
alışkanlıklar sistem içinde sürekli tekrarlanırsa olur. takım quaresma ortasına endekslenmiş
oynamayınca bir anda her oyuncu oyun alışkanlığını nasıl değiştirsin bir oyuncu değilki hepsi birbirine bağlı
biri aksasa hepsi aksıyor bu sefer.

Çevrimdışı tangaz

men var mı ?

bilmiyorum sadece 4 yıllık bir yaptırım denmişti okudugum yerde

ağanın eli tutulmaz  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

4 yıllık yaptırım bizimki işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

4 yıllık yaptırım ne olabilir acaba Necmi abinin dediği gibi kurul anlaşma yapan bir kurul değil, bizimki gibi ffp anlaşması olmaz zannetmiyorum ama 100 milyon euro ekstra zarar inanılmaz Uefa'nın bunlara sağlam geçirmesi lazım

Çevrimdışı tangaz

4 yıllık yaptırım bizimki işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende öyle düşünüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bilmiyorum sadece 4 yıllık bir yaptırım denmişti okudugum yerde

ağanın eli tutulmaz  :D
men olmaları gerekiyor.

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimiçi Necmi

çok şey söyleniyor ama işin aslı hepside sıkıyor işde
bu kurulun görevi ffp anlaşması yapmak değil mevcut anlaşmayı
denetlemek bir anlaşma olacaksa bunun için masaya oturmaları
gerekiyor. zaten büyük ihtimal buda olacak ama bir sonraki aşama olur
bize ve fenere koydukları paketi onlarında önüne koyacaklardır
ama bu şimdiki uyamamadan alacakları ceza değil çünkü ffp anlaşmasına ceza olarak bakmıyor
uefa bu bir nevi kulüplere yol gösterme recete sunma gibi bir şey olarak değerlendiriyor
sana dediği net bu senin yol haritan kulübü bu mali potreye oturtman gerekiyor
bu kurallara uyarsan seni avrupa liglerinde oynatırım uymazsan avrupada yerin olmayacak
sana uyman için bu kadar zaman veriyorum sonra seni değerlendireceğim
bunu gs ye yaptı daha önce uymadı bir sene men yedi ve önüne bir recete koydular
bu maaş sınırı ve denk bütçeydi ve bu bütçeyi en fazla 30 M zararla geçirebilirsin
adamlar ikisinede uyamadı maaş bütçesinide geçmişler 30 M luk eksi verme şartınıda
100 M eksiyle tamamlamışlar. şimdi bunun bedeli var ödenecek büyük ihtimal ondan sonrada
bize uyguladıkları paketi onlarada uygulayacaklar hatta şartları dahada ağır olabilir.
neyse büyük ihtimal biz skorboarta sezon sonu avrupa fatihi avrupada oynar diye yazarız
sonrada kulüp çalışanı işden çıkarılır :D

Çevrimdışı tangaz

men olmaları gerekiyor.

2+1 men, 4 yıllık ffp yaptırımı (sattığın kadar al + 21 oyuncu bildir bunların şu kadarı yerli şu kadarı milli şu kadarı hem milli hem yerli  :D gibi bişey)

Çevrimiçi Necmi

1 yıl men 1 yıl transfer yasağı 5 yılda ffp gelsin :D  :evillol:
transfer yasağı gelmez uefanın transfer yasağı verme yetkisi yok bunu fifa verebiliyor.
uefanın ffp uygulamasınada fifa ceza kesmez. transfer yasağı alabilmek için transfer suçu işlenmesi lazım.
en fazla sattığın kadar al kuralı koyarlar.

Çevrimdışı tangaz

transfer yasağı gelmez uefanın transfer yasağı verme yetkisi yok bunu fifa verebiliyor.
uefanın ffp uygulamasınada fifa ceza kesmez. transfer yasağı alabilmek için transfer suçu işlenmesi lazım.
en fazla sattığın kadar al kuralı koyarlar.

aslında bu kuralı sattığının yarısı kadar al die revize etmek iyi olabilir, tasarruf iyidir  :D

Çevrimiçi Necmi

Aslında biz Love'ı leblebici diye istemedik mi? bizi şimdi çileden çıkartan ise ceza sahası dışında saçma sapan kaptırdığı toplar.
Yani bize  leblebici de gelse Cenk gibi kutu dışına çıkıyor. Aklıma Necmi geldi..  :)

Mesela Gomez ceza sahası dışında biraz kazma olduğunu biliyordu hemen topunu verip gol atabileceği kaleye yakın bir yere koşuyordu, Love'da aynısını yapabilir ama o üç kişinin arasına dalıp kahraman olmaya çalışıyor.
aslında öyle değil bizim sorunumuz topu zaten ceza sahasına sokamamak
sokmayınca pozisyona giremeyen forvet nasıl atacak adamlar top gelmeyince topa gidiyor
bu seferde rakip stoperlerle boğuşmak zorunda kalıyorlardikkat et topu nerde karşılamak
zorunda kalıyorlar ceza sahasına girseler ne olur topu oraya getirecek olmadıktan sonra

Etiketler: