Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5800685 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı underworld

IF olarak tasiyamama diye bir sey yok. Adam IF olarak seni tasiyor zaten. Onunde yetersiz forvetler, arkasinda Atiba, Oguzhan'in yetersiz katkisini gormeyip yanlis adama sariyorsun. Oguzhan'in minimum boyle oynamasi lazim, Atiba artik 35 yasina gelmis 30-40 dakikadan fazla beklenti icine girmemek lazim.
If olarak sadece golü atar gerisini karışmaz babındaysa dediğin doğru

Çevrimiçi murat

maç çıkışı galip gelmiş değilde mağlup olmuş gibi bir hava hakimdi stadta.şenol hoca bir iki oyuncuya birşey katarken diğerlerinin erozyona uğramasına sebep oluyor yada engel olamıyor.uzun uzadıya yazmak gerekmiyor sanırım büyük çoğunluk anlamıştır.atibayı bundan ayrı tutabiliriz o tüm profesyonliğine rağmen hayatın acı gerçeklerine yenik düşmüş durumda.

Çevrimiçi Necmi

adam bütün ortasahayı ıskartaya çıkardı
ama hakemlik bir şey yokcular gelir birazdan

ben geldim hakem iyimiydi hayır ama hangi sarı kart yanlış
istiyorsunuz bize sarı verilmesin atiba ayağa bastı sarı tolgay ayağa girdi sarı kırmızı bile olurdu
ozi istemeden bile olsa ayağa basma var sarı necip atağa çıkan oyuncuyu indirdi sarı
love oyuncuyu indirdi üstüne hakemin düdüğünden sonra topa vurdu sarı
bunların hangisi yanlış alanya sert oynadı ama kötü niyetli oynamadı.
hakem iyimiydi değildi sevmediğim bir hakem yetersiz rezil bir hakem ama kalkıpta
5 tane haksız kart gösterdi demeyin hepside doğru esas eleştirecekseniz orta saha patır patır sarı görürken
zaten ikinci yarı oynamayan oziyi oyundan alıp korumaya kalkmaması
kendi sahamızda alanyaya karşı forvetsiz oynatan bir hoca var sahada
daha öncede oldu negredoyu çıkarttı rakip ipini koparmış gibi üstümüze geldi
sürekli aynı hataları yapıp bundan doğru sonuç elde etmeye çalışan bir hocamız
var. forvet değiştireceğim diye iki oyuncu değiştirme hakkını yakıyor bu bir kez iki kez değil sürekli yaptığı bir şey. Bu kadar yanlış yapılırken hakemin verdiği doğru sarılaramı laf edeceğiz
neyse bundan sonra iyi oyun değil 3 puanın alındığı maçlar lazım bize.
bu maçta o kadar yanlışa ramen 3 puan geldiyse bu yeterlidir.

Çevrimiçi Necmi

Hakemlik cok şey var. Son haftalarda mac basi kart ortalamamız 5. Boyle bir istatistik hangi buyuk takim icin var? Acikca bir oyun donuyor .
he tabi senin oyuncuların tekmeyi yapıştırsın sarı çıkınca olay hakemlik olsun.
bana hangi sarı yanlış bir de hadi.

Çevrimdışı İhsan

abi siz hakemi böyle savunursanız renkliler hakem ne yapmaz.

Yapmayın gözünüzü sevmeyim diğer renklilerin maçlarınıda izleyin..

Adamlara 1 tane sarı kart çıkartamıyorlar korkudan bizim bi kere ayağa basmaya kart veriyorlar aynısı alanyalı oyuncu oğuzhana yapıyor oğuzhan 4.cü hakeme faul ayağıma basıyor diye faul bile vermiyor.

Resmen hakemler tarafından doğranıyoruz bide siz hakem doğru kararlar veriyor diyorsunuz.

Ben hakemi savunmadım
Cezaya neden olan kartları yorumladım.
Söylediklerimde hata neydi? Böyle tepkiye anlam veremiyorum

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Hakemlik birşey yokçu kategorisine giriyormuyum, bilmiyorum, ama
Tolgay kırmızı bile görebilirdi
Atiba 100% sarı kart
Ozzi Sarı kart yanlıştı.
yok ozininkide sarı doğru basıyor art niyetli değil ama basarsan sarıdır bu
tolgayınki evet bencede kırmızıydı. atiba doğru necip doğru love doğru kart
burda hakemden önce böyle ucuz kartları gören oyuncuları konuşmak lazım bence
hakeme sövüp oyuncularımı aklayalım haftaya 3 orta sahamız düştü. bu kartlardan
bir tek necipin gördüğüne laf edilmez görmesi gerektiği gibi çıktı gördü takım için
pozisyon gereği bir karttı.

Çevrimiçi Necmi

Bizim aleyhimize olanlar Peki ?
Onları yazmaya üşendin değil mi abi
çok çünkü çok çok çok...
beklentim kaydırılmak değil hocam
Evet Leh’imize de kararlar çıktı
Ancak
Dakika 60 ve 3 sarı var 3.’ü de bize
3’ü de kart cezalısı olacak oyuncularımız
3 net golümüzü kesti hakem
1. Nehrodonun çevirdiği top taç değildi
2. Caner’in pozisyonu
3. Lensin atağında faul çıkan bire bir pozisyon
siz böyle yaparsanız renkliler de
“Barış şimşeğin üst üste 15. Beşiktaş maçı”  diye başlık atma cesareti gösterir
valla sizlere cevap yazmaktan ortak platformlara yetişemiyorum
bu kadar bariz doğrandığımız maçlarda bari yapmayın
Konya maçından sonra bişe bu forumda “hakemlik bir şey yok” diyen çıktı.
Usandım gari yeter

iyide sen aleyhimize olanları değil 5 sarı kartı eleştirdin
sanada bu kartların doğru olduğu söylendi yanlış bunun neresinde
bize ne renklilerin ne dediği ot-rtada olan bir şey var 5 sari çıktı 5 ide
doğruydu. bunun üzerinden konuşursan cevabıda böyle olur onun dışında
yok taç değildi yok bizim taçı rakibe verdi buda var biz aykutmuyuz oturup taç
pazarlığı yapalım. Hakem kötü olabilir ama bu senin kötü oyununun mazereti değil
biz bu sonucu hakem yüzünden değil kötü oynadığımız için aldık.
Eleştiriyi doğru yapki sonuca gitsin senin kadronda durduğu yerde top bekleyen
topu verip sabit kalan koşu yolu açmayan pres nedir baskı nasıl yapılır bilmeyen
oyuncu topluluğu var saha kenarındada oyuna sıfır etki eder diyeceğim bunu bile diyemiyorum
negatif etki eden bir hoca var. Sen kalkmışsın hakem yüzünden oyun burayamı geldi diyorsun.
Biz kendi sahamızda alanya karşısında 10-15 dakika forvetsiz oynadık işde maçın özeti bu
biz haftalardır hatta ligin başından beri bir tane atıp skoru korumaya çalışıyoruz
korursak 3 puanı alıyoruz koruyamazsak puan kaybediyoruz.
Yemişim hakemi hiç bir şey oynamıyoruz ikinci yarı oynadığımız 10 maç bunun 5 tanesini
talisca kişisel yeteneğiyle aldı üçünde puan kaybettik geriye takımın oynadığı 2 maç kalıyor
biri quaresma şapkadan tavşan çıkardı diğerindede lige havlu atmış karabüke 5 attık
işde durumumuz bu. Takım hiç bir şey yapmıyor. Madem gerçekleri konuşacağız
o zaman bunlardan bahsedelim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok ozininkide sarı doğru basıyor art niyetli değil ama basarsan sarıdır bu
tolgayınki evet bencede kırmızıydı. atiba doğru necip doğru love doğru kart
burda hakemden önce böyle ucuz kartları gören oyuncuları konuşmak lazım bence
hakeme sövüp oyuncularımı aklayalım haftaya 3 orta sahamız düştü. bu kartlardan
bir tek necipin gördüğüne laf edilmez görmesi gerektiği gibi çıktı gördü takım için
pozisyon gereği bir karttı.
Abi kendi evinde 6 7 sari kart görmüşsün rakibin 2 tane görmüş ustelik senden kat be kat sert oynamış bir kırmızısını vermedi rakibin bizimkiler dogru tamam rakibe calmadiklarindan oyunu germesinden 2 kere faul olmayan pozisyonda faul verip gol pozisyonunu engellemesinden de bahsedeceksin. Onu gectim hangi ev sahibi takim bu kadar cok kart görüyor büyüklerden onu da anlat ki çifte standart neymiş ogrenelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

abi siz hakemi böyle savunursanız renkliler hakem ne yapmaz.

Yapmayın gözünüzü sevmeyim diğer renklilerin maçlarınıda izleyin..

Adamlara 1 tane sarı kart çıkartamıyorlar korkudan bizim bi kere ayağa basmaya kart veriyorlar aynısı alanyalı oyuncu oğuzhana yapıyor oğuzhan 4.cü hakeme faul ayağıma basıyor diye faul bile vermiyor.

Resmen hakemler tarafından doğranıyoruz bide siz hakem doğru kararlar veriyor diyorsunuz.
renklilere vermiyor diye imtiyazmı istiyorsun yanlış olan bize vermesi değil onlara vermemesi
sen imtiyaz istersen başkalarınada imtiyazın yolunu açarsın.
senin oyuncunun ayağına basılınca yerde kıvranmıyor ayağa kalkıp hakeme itiraz etsen ne olur
canerin haraketi mesela onu bizim oyuncu rakibe yapsa rakip kendini atar yerde 5 metre sürünür
penaltıyı alır caner kurtulmak için rakibi itiyor dokunmasa zaten rakip o haraketiyle dengesini kaybetmiş
düşecek faulde olmayacak biz durumdan yararlanmayı bilmiyoruz taliscaya vuruyor taliscanın öyle düşüşü varki tribünde sana bile inandırıcı gelmiyor ben tv de özete bakarken faul dedim
bizim önce kendimizde düzeltmemiz gereken şeyler var.

Çevrimdışı bordele

Neden?
90. dakikada Alanyalının uzaklaştırmaya çalıştığı topu kontrol edeceğine tekte sağına vermeye çalışıp kaptırınca kontraya çıkan adamı indirip sarı kartı gördüğü için mi?
Bu arada tek doğrusu o sarı karttı.

10 yıldır Beşiktaş'ta antremanlara çıkıyor ama yanındaki adama pas atmayı beceremiyor
Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

Göztepe 3
Akhisar 3
Malatya 3
Gs 1
Kayseri 3
Osmanlı 3
Sivas 3
orda gs maçınada bir 3 puan alayım lütfen sen önce kazanacağına inanda
sahadada oyuncu gerekeni yapsın. Biz büyük maçları iyi oynuyoruz.

Çevrimdışı bordele

istiyorsunuz bize sarı verilmesin atiba ayağa bastı sarı tolgay ayağa girdi sarı kırmızı bile olurdu
ozi istemeden bile olsa ayağa basma var sarı necip atağa çıkan oyuncuyu indirdi sarı
hakem iyimiydi değildi sevmediğim bir hakem yetersiz rezil bir hakem ama kalkıpta
5 tane haksız kart gösterdi demeyin hepside doğru esas eleştirecekseniz orta saha patır patır sarı görürken
var. forvet değiştireceğim diye iki oyuncu değiştirme hakkını yakıyor bu bir kez iki kez değil sürekli yaptığı bir şey. Bu kadar yanlış yapılırken hakemin verdiği doğru sarılaramı laf edeceğiz

Şükür Necmi abi en azından sen bunları yazabildin. Oyuncu değişiklikleri yine berbattı ve yaptığı yanlış değişiklikler yüzünden maç içinde en az 7-8 sefer oyuncuların yerini değiştirdi, Taliscayı bilmem kaçıncı kez forvete alıp olmayacağını görünce Babeli forvete çekti, zaten negredo çıkıp yerine forvet girmeyince alanya da iyice gelmeye başladı. Tolgay ve Atiba cezalı duruma düşmüşken de Oğuzhanı çıkarmaması amatörlükten başka bir şey değildi izlerken takımdan ziyade yine hoca yordu beni
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Atiba çok kötüydü artık topu nerede kaptıracağı bile belli sürekli el kol hareketleriyle de resmen takıma el freni çektiriyor. Kaybettiği topta da takımı yakıyordu az daha.

Tolgay da onun yüzünden her pozisyonda önceliği geriye oynamaya veriyor artık, maç içinde bir pozisyonda rakibi geçip ilerledikten sonra geriye pas verdiğini gördüm kimse pozisyon gereği falan da diyemez bildiğin şartlanmışlık
Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

Fifa veya pes te belki oynayabilir ama gerçekte if olarak taşıyamadıpın oyuncuyu os oynatmak, bilemiyorum...
daha nasıl taşıyacak o olmasa ikinci yarı maç kazanamayacaksın
10 maç yapmışız 5 ini almış adam tek başına takımı şampiyonluğa götürüyor
geçen sene abou ile ikisi takımı şampiyon yaptı.
bu sene 39 maç 17 gol 4 asist geçen sene 33 maç 17 gol 6 asist
ama taşıyamıyor öylemi.
bir maçı kazanmak için gol atman gerekiyor bu adam gol atıp maç kazanıyor daha nasıl bir katkı vermesi lazım diğer oyuncular onun verdiği katkının yarısını verse şu anda açık ara liderdik
esas önemlisi ne biliyormusun bu katkıyı takımdan destek alarak vermedi tamamen kişisel yeteneğiyle yaptı daha öncede söyledim takım onun merkezinde oynasa tek başına takımı şampiyon yapacak bir oyuncu. Daha ne yapsın. daha çok beklentiniz olduğu gibi bir oyuncu olsa onu şl maçlarında takımı rakibimiz olursa oynarken görürdük zaten orta sahada istediğiniz standartta olsa adamın bonservisi 150 M olur. Böyle sonuca etkisi olan birde orta sahada oyunun merkezi olabilecek yetenekde bir oyuncu
bizim anca hava sahamızdan geçer. oda çine malezyaya takımı kamp yapmaya giderken :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Hem mental hem fiziken büyük düşüşte, bu maç yine yakıyordu bizi bi pozisyonda her maç böyle 1-2 çok kritik veya kritiğe yakın hatası olmaya başladı. Bu lüksü kaldıracak durumda değiliz. Adamın posasını çıkardık seneye Antrenör kadrosuna alalım bunca yıllık iyi hizmetlerinden ötürü güzel bi jubile sonunda..
katılıyorum akşam iki üç pozisyonda ne yapacağını bilemeyip ayağında topu dolandırıp kaybetti
ve dediğin gibi bu çok sık olmaya başladı. Bu seneden sonra artık takımı kaldırabileceğini sanmıyorum
dediğin gibi antrenör kadrosu iyi bir çözüm olur. Ama sanmıyorum kanadaya gider alt seviyede bir iki sene daha oynar bence

Çevrimdışı f_madida

Goztepe maci icin: 

Fabri

Gokhan Pepe Tosic Caner

Necip  Medel

Babel       Talisca     Adriano

Negredo

Mac icerisinde Besiktas hucumlari esnasinda dizilis

Fabri

Pepe       

Necip       Tosic

Gokhan         Medel     Adriano             

Talisca                     Caner                     

Babel         Negredo 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Abi kendi evinde 6 7 sari kart görmüşsün rakibin 2 tane görmüş ustelik senden kat be kat sert oynamış bir kırmızısını vermedi rakibin bizimkiler dogru tamam rakibe calmadiklarindan oyunu germesinden 2 kere faul olmayan pozisyonda faul verip gol pozisyonunu engellemesinden de bahsedeceksin. Onu gectim hangi ev sahibi takim bu kadar cok kart görüyor büyüklerden onu da anlat ki çifte standart neymiş ogrenelim.
hakem iyi demedim art niyetlimiydi evet art niyetliydi ama yola sarıdan çıkarsan senin önüne pozisyonları koyup hakem doğru karar vermiş derler. Ev sahibi bu kadar kart görmez diye bir kuralmı var. ev sahibi Beşiktaş sahasında bu kadar aciz oynayıp rakibi tekmeylemi durdurur. onuda konuşalıp oynayanın biz olup rakibin bizi durdurması gerekmiyormu.
sen kendi sahanda alanyaya karşı skoru korumak için forvetsiz oynarsan böylede
baskı yersin sonrada durdurmak için kart yersin. Onun dışında hakemi ayrı değerlendiririz
sor murata maçda ne dedim bu hakem bizi doğramaya çıkmış sahaya dedim
ama bu kartlardan yola çıkarsan yanlış olur. haklı olduğun noktada haksız duruma düşersin.
kritik pozisyonlarımızda oyunu kesmesi rakibin sert oyununa prim vermesi senin en ufak haraketinde elinde düdükle beklemesi
seni oynatmamak ritim kazanmanı engellemek için her şeyi yapmasını konuşacaksak konuşalım ama sarı kartlardan yola çıkacaksak
orda hakemi değil kendi oyuncumu suçlarım. lig bu kadar kritikken 3 orta saha oyuncumuzun hemde haklı olarak kart görmesi
işde konuşulacak şey. Bu tam sorumsuzluk örneği hemde kritik olmayan pozisyonlarda.

Çevrimiçi Necmi

sarı emrah yeni açık alttaydı akşam davulunun sesi çok sağlam geldi ve yeni açık alt resmen tribünü yönetti.
taraftarı maçın içinde ve sıcak tuttular. sanırım bu doğru karar.

Çevrimdışı Librarius

Senin bu "zoruna mı gitti.." gibisinden liseli laf giydirme tavırlarını bir yana bırakman gerekiyor @Librarius, en azından yaşınla uyumsuz. Bak isteyince yukarda olduğu gibi böyle ifadelere hiç girmeden görüşlerini ifade edebiliyorsun.
Ayrıca bu yemlenmişler, BJK ye yatıyorlar ifadelerini bir iki kez girdiğim renkli forumlarında o kadar sık okudumki, banada o yorumları hatırlattın.

Uyarilar icin teşekkürler. Bundan sonra daha dikkatli bir dil kullanmaya özen gösteririm.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2018, 03:45:19 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Senol Gunes konusunda bastan sona haklisin. Bu sene takim icin tam bir el freni rolünde ve bundan hiç vazgececek gibi de görünmüyor. Fakat hakem konusunda siz boyle konuşursanız hakemlerde gelir boyle cat cat kartı verir.

Yahu son maclarda kart ortalamamız 5. Karabük'e 5 attigin maçta bile 5 sari goruyorsun. Kartlar hakli diyelim ama iste rakiplere uygulanan kart yönetimi bize uygulanmadigi icin hakli diyemezsin. Sampiyonluga oynayan hangi takıma kartlar boyle kolay cikiyor? Gecenlerde bir gazete istatistik vermis, diger rakiplerden daha az faul yapmamıza ragmen hepsinden fazla kart görmüşüz.

Bir de olayın algi boyutu var. Besiktaslilar cikip hakem kartlarda hakliydi derken rakip takim taraftarı, yorumcusu ve hocaları hakeme baski kuruyor. FB-Akhisar macinda FB'ye hiç kart verilmemişti, Akhisar ise 5 sari kart görmüştü. Aykut mactan sonra cikip "hakem rakibi ezdirmedi" dedi. Ridvan Dilmen cikip "hakem Akhisar'i ezdirmedi" dedi. Halbuki en az 5 sari cikmamisti FB'lilere. Ridvan bugun cikmis "Besiktas 5 sari gordu, bunun sebebi de puan sıralamasında geri kalmanın verdigi stres" diyor. Bunların bu algıyı kurmasıni anlıyoruz ama Besiktas'lilarin cikip "hakem kartlarda hakliydi" derken neyi amacladiklarini anlayamıyorum. Yahu ayni hakem Talisca tehlikeli bir sekilde gole giderken Alanyali oyuncu arkadan sarilip yere indirdi. Burda bile sari cikarmadi. Ama bizim her pozisyonumuzda hemen cikardi. Hani hakem seni doğrar haberin bile olmaz diyen de sensin abi. Adam rakibe kart cikarmazken sana cat cat cikardi. Ama sen hakem hakliydi diyorsun. Rakibin sertliğine prim verip seni cezalandıran hakem nasıl oluyorda hakli oluyor?

Çevrimdışı Librarius

he tabi senin oyuncuların tekmeyi yapıştırsın sarı çıkınca olay hakemlik olsun.
bana hangi sarı yanlış bir de hadi.

Bir önceki mesajımda cevap verdim. Sorun su: ayni maçta ayni hakem sana kartlar cat cat cikarirken rakibe cikarmiyorsa sana verdigi kartlar uzerinden hakem hakliydi diyemezsin. Yahu Talisca tehlikeli bir sekilde kaleye yönelmişken, eleman arkadan çekip indirdi ve hakem sari vermedi. Oğuzhan'ın ayağına bastılar, hemde 4. hakem ve yan hakem net bir sekilde gordu. Birak sariyi faul bile çalmadılar. Oğuzhan'ın pozisyonu gibi tonlarca pozisyon oluyor maclarda ve hiç sari verilmiyor. GS ve FB'li oyunculara hem de sınırda ki oyunculara bu kartlar cikiyor mu? Neyse siz haklisiniz. Hakemler hakli. FB ful faul uzerine kurulu bir sistemle oynayıp senden az kart goruyorsa, GS'liler top kaptırır kaptırmaz hemen faul yapma sistemini uygularken, senden cok fazla faul yapmasına ragmen senden az kart goruyorsa ve siz gelip hakem hakliydi diyosanız, ben de hakemler az bile yapıyor Besiktas'a diyorum artık.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2018, 03:48:12 Librarius ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bir önceki mesajımda cevap verdim. Sorun su: ayni maçta ayni hakem sana kartlar cat cat cikarirken rakibe cikarmiyorsa sana verdigi kartlar uzerinden hakem hakliydi diyemezsin. Yahu Talisca tehlikeli bir sekilde kaleye yönelmişken, eleman arkadan çekip indirdi ve hakem sari vermedi.

Talisca'nin pozisyonunu gostermediler, ozette de tekrarini bile oynatmadan kaynattilar. Bana faul gibi gelmisti, o pozisyonu mu diyorsun? O pozisyonsa sari degil kirmizi olmali cunku Talisca kaleciyle karsi karsiya.

Çevrimdışı Librarius

Talisca'nin pozisyonunu gostermediler, ozette de tekrarini bile oynatmadan kaynattilar. Bana faul gibi gelmisti, o pozisyonu mu diyorsun? O pozisyonsa sari degil kirmizi olmali cunku Talisca kaleciyle karsi karsiya.

Asirtma pozisyonunu kastediyorsun sanırım. Bence orda da faul vardi. Benim bahsettigim, ikinci yari rakip yari sahasında Talisca topu alip dripling yapti, rakibi gecmistiki eleman arkadan sarilip yere indirdi. Talisca isyan etti ama hakem sari vermeden faulle geçiştirdi.

Çevrimdışı Librarius

Yanliz cok rahatsız edici bir durum göze çarpıyor Besiktas maçlarında. Anladigim kadarıyla hakemlerin Besiktas'a karşı olan tavirlarini Anadolu kulüpleri çözmüş. Hafif müdahale alan rakip oyuncular dom dom kursunu yemis gibi yerde kıvranıyor. Ayaklari kopmuş sanırsın. Hakemlerde hemen karta başvuruyor.  Fakat ne hikmetse FB ve GS maçlarında bunu yapmıyorlar.

Bizim oyuncular ise ne kadar sert faule maruz kalırlarsa kalsınlar yere yatmak yerine ayaga kalkıp rakibe dikleniyorlar. Kardeşim biraz akilli olun. Faule maruz kalan kalkıp rakibe ceza kesmeye kalkıyor. Yeter artık. Ayaga kalktıkları icin eyyamcı hakemlerde rakibe kart göstermeden olayı bağlıyor. 

Etiketler: