Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797208 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Önce rakipten başlayayım. Alanyaspor'u cok begendim bugün. Hadlerini bilerek derli toplu oynadılar. Ic sahada tehlikeli takım olur bunlar.

Bizim takım hakkında görüşümü zaten yukarıda arkadaslar yazmışlar. Iyi oynamadık bugün. Ama son 7 haftada destek olmamız lazım. Şu an sampiyonluk potasindayız. Takimı yerden yere vurmak dogru degil.

Alanya kendi evinde gsyi yener bence.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

Dediklerine sonuna kadar katilıyorum. Ama son 7 hafta kaldı. Artık takımı gömmekten cok destek vermek zorundayız. Eldeki kadro bu artık. Zaten devre arasinda falan cok söyledik bu sezon olmayacagını. Ama zaman destek olma zamanı.. sezon sonunda uzun uzun konusuruz zaten bunları

Tribünde veya sosyal medyada söylemiyorum ki ben bunları. Forumdayız, burada eleştirmenin bir zararı olmaz. Burada ağır eleştiririm ama tribünde en iyi desteği ben veririm. Bizim danalar gibi oyuncumuz bir hata yaptıktan sonra "vuuuuuuuh" diye bağırıp adamın moralini iyice yerin dibine sokmam mesela. Her olumlu hareketi alkışlarım. Futbolcuların sosyal medya hesaplarına destek yorumları yazarım. Ama burası forum. Burada problemler konuşulmalı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs nin puan kaybetme ihtimali yüksek olan maclardan birisi o mac.

Çevrimdışı 38life

Böyle oynarsa yener. Ama böyle oynamaz.

Çevrimdışı kartal190321

alanya  maçına  3 puan yazmıştık ve aldık 3 puanımızı   son düzlükte   iyi kötü futboldan ziyade  şans yanımızda olsun  3 puanı alalım yeterli 
son  7 hafta   4  iç saha maçı 12  puan    3 deplasman   7 puan   şampiyonluk getirir :)
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Boyle oynarsa 4 sari 1 kirmizi ile maci tamamlarlar, hakem bir sekilde maci GS'ye verir. Hakemler bize Kibris Rum takimi muamelesi yaptigindan bize gelince bir taraflari kalkiyor Anadolu takimlarinin. GS macinda kuzu gibi olurlar.

Çevrimdışı Librarius

alanya  yemlenmiş demek   nasıl bir mantık  nasıl bir çamur atma, küme düşme potasında yer alan  bir takım  ne yapacak  buyrun gelin gol atın mı diyecek  mücadele  etmesinler mi, yemlenmiş dediğin  takım  başakşehiri  4 ledi

Cok zoruna gitmiş anlaşılan. Pardon seni üzmek degildi amacim. Kusura bakma. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Daha önce de yazmıştım anadolu takımları artık bu durumu öğrendi. Bizle oynarken kendilerini yere atıyorlar, sert giriyorlar vs. hakemin kendileri lehine karar vereceğini biliyorlar. Beşiktaşa karşı oynamanın belli avantajları oluştu resmen. Hakemi istediğin gibi manipüle edebiliyorsun. İş bu noktaya geldi. Ve bunun sorumlusu da yönetim.

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan Özyakup: "İkinci yarı bize yakışmayan bir futbol vardı. Kendi sahamızda bu kadar kötü oynama lüksümüz yok. Evimizde daha farklı skora gitmeliyiz."

Bu mentaliteyi sağlamak ve korumak lazım. Korumak lazım lakin takımın hocasında göremiyoruz ki bu mentaliteyi...

Çevrimdışı kartal190321

Cok zoruna gitmiş anlaşılan. Pardon seni üzmek degildi amacim. Kusura bakma.

zoruma neden gitsin   sadece  beşiktaşlı birine yakışacak yorum değil   renkliler böyle konuşur, çamur atacagına   alanyanın  mücadelesine saygı  duy   renklilerden   farkın olur :)

Çevrimdışı kyiv

Barış Şimşek'e ama çevresinden ama tff den üflemişler kesin. Beşiktaş senle rahat kazanıyor diye. Önceki yıllarda Serkan Çınar ve Barış Şimşek bizim iç saha maçlarına fazla atanınca tabi renklilerin götü başı ayrı oynmaya başladı. Muhtemeldir ki o da Beşiktaşın iç saha hakemi değilim Beşiktaş benle kazanmıyor diye ha babam sarı gösterdi. Sayesinde yönettiği maç değil belki ama bir sonraki Göztepe maçı etkilenmiş oldu.

Çevrimdışı Librarius

Daha önce de yazmıştım anadolu takımları artık bu durumu öğrendi. Bizle oynarken kendilerini yere atıyorlar, sert giriyorlar vs. hakemin kendileri lehine karar vereceğini biliyorlar. Beşiktaşa karşı oynamanın belli avantajları oluştu resmen. Hakemi istediğin gibi manipüle edebiliyorsun. İş bu noktaya geldi. Ve bunun sorumlusu da yönetim.

Bu o kadar açık bir durum ki göremeyen kordur. Bizim oyuncular ne yapıyor? Faul yapılınca hemen ayaga kalkıyorlar. Kartlik faul yapilsada ayaga kalkip itiraz ediyorlar. Kardeşim sen yat itiraz digerleri yapsın. Bugun Oğuzhan'ın ayağına bastılar, yere düşmek yerine oyuna devam etti, top taca cikinca hakeme itiraz ediyor. Bugun benzer 3 pozisyonda hakem bize sari cikardi. Oyuncu gurubumuz cok vurdumduymaz.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2018, 21:49:18 Librarius ]

zoruma neden gitsin   sadece  beşiktaşlı birine yakışacak yorum değil   renkliler böyle konuşur, çamur atacagına   alanyanın  mücadelesine saygı  duy   renklilerden   farkın olur :)

Dostum sorun mucadele etmeleri degil. Mac ilerledikce enerjilerinde hic bir dusus emaresinin olmamasi. Bir takim 90 dakika hic mi yorulmaz. Mesele o. Boyle oynasalar her mac zaten dusme hattinda olmazlardi.

Çevrimdışı Librarius

Sen Turkiye futbolunda yenisin sanırım. Keske senin kadar naif olabilseydim. Renklilerden farkim olsun derken saf durumuna düşmek istemiyorum acikcasi. Bilal kısaların Akhisarda oynarken GS'ye ve diger rakiplere nasıl oynadiklarini cok iyi hatırlıyoruz. Sen Alanyaspor GS ile oynarken özellikle yerli oyuncularına dikkat et. GS Alanya macinda bu konuya yeniden doneriz.  :tabe:

Çevrimdışı mellfred

adam bütün ortasahayı ıskartaya çıkardı
ama hakemlik bir şey yokcular gelir birazdan

Çevrimdışı Librarius

Hakemlik cok şey var. Son haftalarda mac basi kart ortalamamız 5. Boyle bir istatistik hangi buyuk takim icin var? Acikca bir oyun donuyor .

Çevrimdışı mellfred

Alanya iyi takım. son maçta zaten başağı 4’lediler ama önemli olan dediğin gibi
böyle oynasın ezer cinconu

Çevrimdışı caner.eryigit

15 gün aradan snr içerde oynuyoruz ve bu oyun çok rahatsızım...içerde bir şekilde Kazanırız da deplasmanda bu oyun yetmez...

Çevrimdışı 38life

Pepe çok büyük futbolcu. Yanlış sezonda geldi takıma. Medel ile ikisi çok yanlış sezonda geldiler.

Çevrimdışı kartal190321

Sen Turkiye futbolunda yenisin sanırım. Keske senin kadar naif olabilseydim. Renklilerden farkim olsun derken saf durumuna düşmek istemiyorum acikcasi. Bilal kısaların Akhisarda oynarken GS'ye ve diger rakiplere nasıl oynadiklarini cok iyi hatırlıyoruz. Sen Alanyaspor GS ile oynarken özellikle yerli oyuncularına dikkat et. GS Alanya macinda bu konuya yeniden doneriz.  :tabe:

merak etme  1990 dan beri  çok iyi bilirim ligi, saf  değiliz  şampiyonluklarımız  tertemiz , kirli geçmişimiz  yok  dogan gönderen yöneticilerimiz yok  , zalad  gibi zatın aldıgımız kaleciler yok, fetöyle gelen şampiyonluklarımız  yok, fetöden  yurt dışına kaçan   cezaevinde olan futbolcularımız yok,  onlar  gibi  20 şampiyonluk yerine  tertemiz  15 şampiyonlugumuz  var,  naiflikse  evet naifim    ama gururluyumda  ilahi adalet işte biz yükseldik  gs  battı  belkide sene sonu kayyuma gider bellimi olur :lol:

Çevrimdışı İhsan

Hakemlik birşey yokçu kategorisine giriyormuyum, bilmiyorum, ama
Tolgay kırmızı bile görebilirdi
Atiba 100% sarı kart
Ozzi Sarı kart yanlıştı.
Come to Beşiktaş

Bu arada dun GS baskanini biraz dinleme firsatim oldu. Eski de burokratmis. Tam bir koylu gibi konustu. Bos bos muhabbetler, ortada bir baklava, kahve falan eksik geldi dinlerken. Bir de o bos bos konusmalarla UEFA'yi bir seylere ikna edecegini sanmasi, Turk futbolunu one surmesi vs. Dinledikten sonra emin oldum ciddi bir ceza alacaklarindan, "emmi" dedim dinlerken "Avrupali senin bos muhabbetlerini, pitircikliklarini takmaz, sonuca bakar. Uyari yemissin zarari azaltacagina uce katlamissin". Boru gibi ceza alacaklar o kadar soyleyeyim.

Çevrimdışı kartal190321

şu love yi gördükten sonra    larin  mustafa  çokmu kötüler   süre alamıyorlar  4   forvetimiz  var  ama gol atan talisca   forvetlerin bu kadar  devre dışı kaldıgı  sezon hatırlamıyorum :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada dun GS baskanini biraz dinleme firsatim oldu. Eski de burokratmis. Tam bir koylu gibi konustu. Bos bos muhabbetler, ortada bir baklava, kahve falan eksik geldi dinlerken. Bir de o bos bos konusmalarla UEFA'yi bir seylere ikna edecegini sanmasi, Turk futbolunu one surmesi vs. Dinledikten sonra emin oldum ciddi bir ceza alacaklarindan, "emmi" dedim dinlerken "Avrupali senin bos muhabbetlerini, pitircikliklarini takmaz, sonuca bakar. Uyari yemissin zarari azaltacagina uce katlamissin". Boru gibi ceza alacaklar o kadar soyleyeyim.

köylüleri niye küçümsedin  :alala:

Çevrimiçi tolga1903

Ben anlamıyorum atiba ve tolgay net sarı değil mi? Oğuzhan'da daha dikkatli girebilirdi rakibine. Hakem evet hatalıydı caner ve sağ köşe bayrağının orda babele yapılan hareket bir de siyahi oyuncunun atibaya yaptığı bence direk kırmızı karttı yalnız şurada anlaşamıyoruz oyuncularımız kartlık hareket yaptı ve kart gördü bu yanlış mı? Belki goztepeyi çok kucumsediklerinden bir an önce eritmek istediler kartları. Yani orta saha ıskartaya çıktıysa biraz da bilinçli çıktı atiba bunca yıldır bizde kaç kez bastı rakibinin ayağına? Evet hakem kötüydü peki bizim takım çok mu iyiydi nasıl buldunuz takımı?

Etiketler: