Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5801169 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bizim aleyhimize olanlar Peki ?
Onları yazmaya üşendin değil mi abi
çok çünkü çok çok çok...
beklentim kaydırılmak değil hocam
Evet Leh’imize de kararlar çıktı
Ancak
Dakika 60 ve 3 sarı var 3.’ü de bize
3’ü de kart cezalısı olacak oyuncularımız
3 net golümüzü kesti hakem
1. Nehrodonun çevirdiği top taç değildi
2. Caner’in pozisyonu
3. Lensin atağında faul çıkan bire bir pozisyon
siz böyle yaparsanız renkliler de
“Barış şimşeğin üst üste 15. Beşiktaş maçı”  diye başlık atma cesareti gösterir
valla sizlere cevap yazmaktan ortak platformlara yetişemiyorum
bu kadar bariz doğrandığımız maçlarda bari yapmayın
Konya maçından sonra bişe bu forumda “hakemlik bir şey yok” diyen çıktı.
Usandım gari yeter

+1903  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

sayın love beni çok rahatsız etmeye başladı

bir kavanoz turşu kendisinden daha faydalı olurdu sanırım

Love, Lens ve Atiba'nın kızağa çekilmesi gerekiyor.
Pekto ve Larin love ve lens'den daha kötü oynayamaz.
Hoca'nın Talisca ve Babel'i ikinci santrafor gibi oynatma planları takımın iyice kaybolmaya yüz tutmuş bir-iki ezber varyasyonunu tamamen unutturuyor ve ortaya 38life'ın dediği gibi birbirini tanımayan oyuncular tablosu çıkarıyor.
Ozi bu haliyle ve fiziki yetersizliğiyle bile bu takımın vazgeçilmezi.

Çevrimdışı tangaz

konu dışı olcak ama barca 1 dakikada 2 gol attı sevillaya 2-0 yeniktiler şimdi berabere
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

çok kritik bir sezonda gerek sezon başında gerekse devre arasında ciddi hatalar yapmamıza rağmen potadayız.

çin seyahati,
forvet transferinin son dakikaya bırakılması,
hocanın inatları,

Cin seyahati dogruydu. Forvet konusunda Diego Costa icin cok ugrastik olmayinca daha onceden soz kesilip yedekte tutulan Negredo alindi, icime sinmemisti hala da sinmis degil. Ustune gidip devre arasinda ala ala Vagner Love'u aldilar, su Anadolu futbolcularina hemen dibi dusen taraftar ve yonetici kafasindan kurtulmamiz lazim. Butun bunlara ragmen ligin ustunde bir kadro var. Bu sene asil sorun hakemler, bunu sezon basinda soyledik. Hoca da inatlariyla tuy dikti. Sampiyonluk gelirse hakemler, hatali transferler, dusman muamelesi yapan rakipler, ve hatali forvet transferleri yapan yonetime ragmen, sirf oyuncu kalitesi ve Talisca'nin sapkadan tavsan cikarmasiyla sampiyon olmus olacagiz. 2. devre Talisca toplamamis olsa su anda 9-10 puan gerideydik liderden, Senol Hoca'yi da kurtariyor. Fakat bir daha boyle bir sampiyonluk gelmez. Sene sonu iyi revizyon olacak kadroda.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cin seyahati dogruydu. Forvet konusunda Diego Costa icin cok ugrastik olmayinca daha onceden soz kesilip yedekte tutulan Negredo alindi, icime sinmemisti hala da sinmis degil. Ustune gidip devre arasinda ala ala Vagner Love'u aldilar, su Anadolu futbolcularina hemen dibi dusen taraftar ve yonetici kafasindan kurtulmamiz lazim. Butun bunlara ragmen ligin ustunde bir kadro var. Bu sene asil sorun hakemler, bunu sezon basinda soyledik. Hoca da inatlariyla tuy dikti. Sampiyonluk gelirse hakemler, hatali transferler, dusman muamelesi yapan rakipler, ve hatali forvet transferleri yapan yonetime ragmen, sirf oyuncu kalitesi ve Talisca'nin sapkadan tavsan cikarmasiyla sampiyon olmus olacagiz. 2. devre Talisca toplamamis olsa su anda 9-10 puan gerideydik liderden, Senol Hoca'yi da kurtariyor. Fakat bir daha boyle bir sampiyonluk gelmez. Sene sonu iyi revizyon olacak kadroda.

Çin seyahatinin zamanlaması ve yapılmayan planlaması yanlıştı.

Çevrimdışı tangaz

Quaresmanın 5 maç cezalı olduğu maçların iç saha ağırlıklı olması nedeniyle kötü oldugunu gerek burada gerek günlük hayatımda söylemiştim bunu hep birlikte yaşıyor ve gözlemliyoruz. lens o kadar basit pasları bile aktaramıyor arkadaşlarına. babel desek sadece şutlarında var oyunda yok nasıl talisca goller dışında yok diyorsak aslında babelde talişkanın olgunlaşmış hali gibi.

Çevrimdışı tangaz

büyük takım kendi evinde azcık korunur denayerin  ndiayenin orta sahada duble kırmızılık dalışlarının  sarı kartla geçiştirildiklerini göz önüne alırsak biz bugün maçı kartsız bitirmeliydik. hakemi ve kartları böle değerlindirin kartlar doğruydu diyen dostlar.

Çevrimdışı underworld

Cenk gidince babıl da gerilemeye başladı.
Cengo kanada kayarak babılı içe itiyordu, şimdi bunu yapacak kimse yok.

Quaresmanın 5 maç cezalı olduğu maçların iç saha ağırlıklı olması nedeniyle kötü oldugunu gerek burada gerek günlük hayatımda söylemiştim bunu hep birlikte yaşıyor ve gözlemliyoruz. lens o kadar basit pasları bile aktaramıyor arkadaşlarına. babel desek sadece şutlarında var oyunda yok nasıl talisca goller dışında yok diyorsak aslında babelde talişkanın olgunlaşmış hali gibi.

Talisca mi oyunda yok, yoksa hata Talisca'yi kanatta, forvette oynatan hoca mi? Sene basindan beri soyluyoruz, Atiba Oguzhan orta sahasi hucuma destek vermiyor. Butun yuk kanatlar ve forvetlerde. Bu macta Oguzhan nispeten topluydu, ama genelde hucuma destek vermiyor. Atiba ise 6 aydan beri herkesi uyutuyor ilk yarim saat iyi, sonra yan pas geri pasla maci tamamliyor. Artik Medel'den sasmamak Atiba'yi da son yarim saat falan kullanmak gerekiyor.

Lens konusunda katiliyorum, yeter artik. Tore'nin olusu bundan faydali olur, Goztepe macinda Tore cikmali.

Çevrimdışı tangaz

haftaya orta ikili adriano medel olabilir bir diğer seçenek ise medel necip yapıp sağ açığa adriano yerleştirmek olacaktır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

iç saha maçlarında Atiba' ya göre bir rol kalmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı mellfred

Bizim milletin boyle bir ozelligi var. Gozunun onunde adam oldurseler, once bir cevresine bakar herkes ne diyor diye olay hakkinda yorum yapmak icin. Digerleri oldurulmedi, kendi kendine oldu derse o da aynisini tekrarlar. Biraz kendi kendine dusunebilen biri cikip tersini soylerse de herkes yanlis biliyor da bir sen mi dogru biliyorsun diye tepesine cullanirlar hep birlikte. Yani medyada konusulmadigi icin Besiktas'a yapilanlar, yonetim yeterince ses cikarmadigi icin taraftar da bir sey olmuyor gibi hareket ediyor. Iste bu yuzden toplumun her alaninda kimin sesi en cok cikarsa onu hakli var saymak, dolandirici mahkemeye senden once kosarsa hakimin seni haksiz var saydigi bir ulke, biz futboldaki haksizliktan bahsediyoruz. :evillol:

bugünden bağımsız o kadar güzel gözlemlemişsin ki

Çevrimdışı caner.eryigit

Bakalım yrn nasıl bir tablo çıkacak.bekleyelim görelim.

Çevrimdışı mellfred

medel,necip-talisca çıkar büyük ihtimalle hoca.
temennim bu sadece yoksa dediğin gibi
çıkacak muhtemelen ama çok kısır kalacağız öyle
aslında negredonun 10 oynaması da Fena fikir değil

Çevrimdışı cursedofdragon

temennim bu sadece yoksa dediğin gibi
çıkacak muhtemelen ama çok kısır kalacağız öyle
aslında negredonun 10 oynaması da Fena fikir değil

bende öyle birşey yapardım aslında şöyle birşey olabilir.Talisca benficada bu pozisyonda oynuyordu.

Fabri

Gökhan       Pepe        Tosic          Caner

Medel       Talisca         

Babel                 Negredo             Adriano

Love

bugünden bağımsız o kadar güzel gözlemlemişsin ki

Sirf gozlem olsaydi keske. :evillol: Tecrube de ettik bunlari. Dolandirici konusu ise bana degil ama bir yakinima oldu, su an saglik bakanliginin bir kac kisi oldukten sonra yasakladigi bir urunu sadece ifsa eden (yani sadece dusuncesini yazan) yakinim dolandiricilar tarafindan mahkemeye verilmis, ustune bir de davayi kaybedip dolandiricilara tazminat odemeye mahkum edilmisti. Iste bunlar hep gelismemizi istemeyen Batinin oyunlari ama Kadi Burhaneddin Devlet'inin onunu kesemeyecekler. :evillol:

bende öyle birşey yapardım aslında şöyle birşey olabilir.Talisca benficada bu pozisyonda oynuyordu.

Fabri

Gökhan       Pepe        Tosic          Caner

Medel       Talisca         

Babel                 Negredo             Adriano

Love

Love'a guvenim yok, onun disinda Medel Talisca orta sahasi sart. Necip maalesef takimin oyun zekasina -10 puan yazmak demek. Koy Tore'yi sola, Babel'i forvet arkasina. Negredo o paslari forvetken verebiliyor ama 10 numara icin cok yavas. Ya forvet oynar ya yedek cikar.

Çevrimdışı underworld

Medel - Talisca olsun demek, Medel  kırmızı    yer demektir.

Medel - Talisca olsun demek, Medel  kırmızı    yer demektir.

Talisca sadece zayif gorunuyor. Fakat hem fizik gucu var, hem de takimin en cok kosan adamlarindan birisi, ayrica topu tutabiliyor. Catir catir oynarlar Medel'le. Tersine Medel'in yanina sakar Necip'i koyarsak birinden biri kirmizi gorur.

Çevrimdışı underworld

Talisca sadece zayif gorunuyor. Fakat hem fizik gucu var, hem de takimin en cok kosan adamlarindan birisi, ayrica topu tutabiliyor. Catir catir oynarlar Medel'le. Tersine Medel'in yanina sakar Necip'i koyarsak birinden biri kirmizi gorur.
Fifa veya pes te belki oynayabilir ama gerçekte if olarak taşıyamadıpın oyuncuyu os oynatmak, bilemiyorum...

Fifa veya pes te belki oynayabilir ama gerçekte if olarak taşıyamadıpın oyuncuyu os oynatmak, bilemiyorum...

IF olarak tasiyamama diye bir sey yok. Adam IF olarak seni tasiyor zaten. Onunde yetersiz forvetler, arkasinda Atiba, Oguzhan'in yetersiz katkisini gormeyip yanlis adama sariyorsun. Oguzhan'in minimum boyle oynamasi lazim, Atiba artik 35 yasina gelmis 30-40 dakikadan fazla beklenti icine girmemek lazim. 

Çevrimdışı levitate

Hoca'nın Talisca ve Babel'i ikinci santrafor gibi oynatma planları takımın iyice kaybolmaya yüz tutmuş bir-iki ezber varyasyonunu tamamen unutturuyor ve ortaya 38life'ın dediği gibi birbirini tanımayan oyuncular tablosu çıkarıyor.

larin cidden denenmeli kendisinin negredo gibi pasif kalacağını yada love gibi absürt şeyler deneyeceğini sanmıyorum

adam sanki pes oynuyor 4 kişi arasına dalıyor absürt şut denemeleri falan cidden saçmalıyor

ozzy iyiydi ama takım ona ayak uyduramadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iç saha maçlarında Atiba' ya göre bir rol kalmadığını düşünüyorum.
Hem mental hem fiziken büyük düşüşte, bu maç yine yakıyordu bizi bi pozisyonda her maç böyle 1-2 çok kritik veya kritiğe yakın hatası olmaya başladı. Bu lüksü kaldıracak durumda değiliz. Adamın posasını çıkardık seneye Antrenör kadrosuna alalım bunca yıllık iyi hizmetlerinden ötürü güzel bi jubile sonunda..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taliska da mı fizik gücü var?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takım bu sene zaten yaratıcılık sorunu yaşıyor biz de üstüne iyice bitik Atiba ve asist özürlüsü Tolgay ile bir şeyler yaratmaya çalışıyoruz o da olmuyor. Taliska'nın da gol atmak dışında takımı oynatmaya yönelik bir yapısı olmadığını da düşününce ortaya çok kısır ve kabız bi oyun ortaya çıkıyor. Aşağıdaki ilaveleri de ekleyince bu sene bence herşeye rağmen çok iyi durumdayız. Yönetimden hocaya ve futbolculara kadar her noktada belli başlı sorumluluklar var. Umarım bu seneyi tekrar şampiyonlukla kapatır ve daha sağlam bi yapıya kavuşmak için adımlarımızı atarız.

Q7 nin deplasmanlardaki verimsizliği
Babel'in uzun süreli formsuzluğu
Love'un takıma uyum sağlayamaması
Negredo'nun ligde sadece 5 golde olması.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2018, 00:45:31 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Etiketler: