Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5800719 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ciddi bi düşüş var bizde bu sene.

Çevrimiçi Samet Demir

Koroner direğinin orada topu tutup vakit geçirmeye çalışıyoruz Alanya ya karşı hemde....

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Librarius

Takimdaki sikintilar bir tarafa bu hakemlerle ligi buraya kadar getirmemiz mucize. Karabük'e 5 ettigimiz maçta 5 sari cikti bize, bugun de 5 sari. Ic saha macinda hangi buyuk takıma her mac 5 sari cikiyor? Rakip kasap gibi oynadı ama sadece 2 sari kart: birisi 73. dakikada, digeri ise 89. dakikada. 

Akhisar macinda Akhisar'a 5 sari cikmisti, FB'ye 0 sari vardi ve Aykut ve Ridvan mactan sonra "hakem Akhisar'i ezdirmedi" diye açıklama yaptılar. Bizimkiler uyuyor, hakemler doğruyor. Herif'in oguzhan'a verdigi komik saraya bakin, birde yemlendikleri açık olan Alanyalilara birakin sariyi faul bile çalmadı.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

Koroner direğinin orada topu tutup vakit geçirmeye çalışıyoruz Alanya ya karşı hemde....

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

napalım 90+2 ye gelmiş maç ailecek hücuma mı çıkalım :D

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Sampiyonluga inanin inanin. Nesine inanacan bu futbolla ?  Anca rakipler beklenenden cok puan kaybedecekte, gelin siz sampiyon olun diyecek.

Koca sezona baktiginda, takim Babel ve Talisca'nin kisisel cabalariyla gol bulup mac kazanmis.  Guzel futbol oynadigimiz mac sayisi 2.

Sezon sonu buyuk reviszyon gerek bu takima. Oyuncularin birbiriyle alakasi yok. Kimse birbirinin ne yaptigindan anlamiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne Gomez, ne Pepe, ne Medel, Ne Atiba... Kalbimin başköşesinde sen varsın.

Neden?
90. dakikada Alanyalının uzaklaştırmaya çalıştığı topu kontrol edeceğine tekte sağına vermeye çalışıp kaptırınca kontraya çıkan adamı indirip sarı kartı gördüğü için mi?
Bu arada tek doğrusu o sarı karttı.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Takimdaki sikintilar bir tarafa bu hakemlerle ligi buraya kadar getirmemiz mucize. Karabük'e 5 ettigimiz maçta 5 sari cikti bize, bugun de 5 sari. Ic saha macinda hangi buyuk takıma her mac 5 sari cikiyor? Rakip kasap gibi oynadı ama sadece 2 sari kart: birisi 73. dakikada, digeri ise 89. dakikada. 

Akhisar macinda Akhisar'a 5 sari cikmisti, FB'ye 0 sari vardi ve Aykut ve Ridvan mactan sonra "hakem Akhisar'i ezdirmedi" diye açıklama yaptılar. Bizimkiler uyuyor, hakemler doğruyor. Herif'in oguzhan'a verdigi komik saraya bakin, birde yemlendikleri açık olan Alanyalilara birakin sariyi faul bile çalmadı.

Sezon boyunca bunu dusundugum 2-3 Anadolu maci daha var. Adamlarin oyun ilerledikce enerjileri azalacagina artti. Tam mactan once oyuncularimizdan numune alan (Hakaret Yasak)₅ doping kurullari nerede? Bir de bizim maclardan once 2-3 rakip oyuncudan alsinlar su numuneleri. Bugun Alanya'da en az 3-4 oyuncuda doping yoktuysa sapkami yerim.

Çevrimiçi 38life

Tekrar etme ihtiyacı duyuyorum. Bu takım şampiyon falan olamaz. Olursa diğer takımların olağanüstü rezillikleri sayesinde olur. birbirini daha önce hiç görmemiş 11 adamdan oluşan bir takım görüyorum ben sahaya baktığımda. Oyuncularımız sürekli düşüyor. Neden? Sürekli yerlerde sürünüyor oyuncularımız her mücadelede. Anlamıyorum bunu... Oğuzhanın pasları neden heba oluyor? Neden bir oyuncunun yaratıcı bir hareketini diğer oyuncular hiç beklemiyor ve buyüzden top rakibe geçiyor? Ne yaparak gol atacak bu takım? Planı ne bu takımın? İşleyen bir plan var mı? Plansız nasıl şampiyon olacak? Hadi çıkın ve bildiğinizi yapıp gol atın diyerek mi hazırlıyor hoca takımı?

Çevrimdışı uğur07

Bence hoca bolgesine revizyon gerek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Bide bu fakirlikte lensten yedigimiz kazik icime cok oturdu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Neden?
90. dakikada Alanyalının uzaklaştırmaya çalıştığı topu kontrol edeceğine tekte sağına vermeye çalışıp kaptırınca kontraya çıkan adamı indirip sarı kartı gördüğü için mi?
Bu arada tek doğrusu o sarı karttı.

:)

Çevrimdışı kartal190321

son 2  sezon  oynadıgımız oyun  kazandıgımız şampiyonluklar  rahat izlediğimiz maçlar buharlaştı   yerine  eski beşiktaş  kanser  moduna geri döndük  buna ragmen  şampiyonlugun  en büyük adayıyız    zorlansakta  3 puanı aldık   rakipler düşünsün :)
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Kuntz

Hoca yine maçı vermek için her şeyi yaptı. Bu nasıl inat anlamak mümkün değil. Negredo yine çıktı ve Alanya üzerimize gümbür gümbür geldi. Bir kaza kurşunu gelse sezonu kapatıp gideceğiz. Garip.

Çevrimiçi 38life

Taraftar Talisca için para toplamayı bırakıp. Yönetime zorla aldırdıkları Lens ve Love'ın bonservis ve maaş paralarını toplasın. Yönetim de taraftarın fikriyle iş yapılmayacağını artık öğrensin!

Çevrimdışı Librarius

Takimin rezil durumunun yanında hakemlerin su gibi kart cikarmalarina cozum gerek. Yahu Karabukle oynuyoruz, 5 gol atmisiz ve tam 5 sari cikmis bize. Basaksehirle oynuyoruz yine tonla sari cikmis. Bugun kasap bir rakip var, rakip 2 sari görmüş, birisi 89. dakikada. Bize tam 5 sari cikmis yine. Yaziktir, günahtır. 

Akhisar macinda FB'ye hiç kart cikmadi, Akhisar 5 sari gordu. Ridvan ve Aykut cikip "hakem Akhisar'i ezdirmedi" dedi. Yahu yönetimden cit yok. Kardeşim biraz ses verin. Bu takıma çıkan kart sayısı nedir deyin, hakemler oyun pesinde deyin. Siz sustukça daha da istahlaniyor bu şeref yoksunları.

Babel ve Talisca oyuna katki vermedikçe bu takim kor topal ilerler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı alperenn58

Tekrar etme ihtiyacı duyuyorum. Bu takım şampiyon falan olamaz. Olursa diğer takımların olağanüstü rezillikleri sayesinde olur. birbirini daha önce hiç görmemiş 11 adamdan oluşan bir takım görüyorum ben sahaya baktığımda. Oyuncularımız sürekli düşüyor. Neden? Sürekli yerlerde sürünüyor oyuncularımız her mücadelede. Anlamıyorum bunu... Oğuzhanın pasları neden heba oluyor? Neden bir oyuncunun yaratıcı bir hareketini diğer oyuncular hiç beklemiyor ve buyüzden top rakibe geçiyor? Ne yaparak gol atacak bu takım? Planı ne bu takımın? İşleyen bir plan var mı? Plansız nasıl şampiyon olacak? Hadi çıkın ve bildiğinizi yapıp gol atın diyerek mi hazırlıyor hoca takımı?

hocam herkes agzinin tam ortasina top bekliyor bosa kacayim pas alayim vereyim hic yok yahu soyle bir tane mario gibi topu kapip hizla ceza alanina girip bir tane adam gibi sut cekecek bi golcu yokmu koca dunyada demin birisi yazmis brahimi cok bencil diye brahimiyi keske biraksalar bize en azindan ceza yayinin disindan su ceken gol atan bi adamimiz olur ama dedimya nedee bize birakacaklar  bu oyunla 2 cilik basaridir  fazla umitlenip hayal kirikligi yasamayin

Insallah Talisca iyidir. Haftaya Talisca Medel orta sahasini cikarip forvet arkasinda Babel'i cikarmasi lazim hocanin. Tabi bu olmayacak, Medel - Necip orta sahasiyla cikip 90 dakika kivranacagiz.

Çevrimdışı Sercan62

Takım son 2,3 senede çıtayı o kadar yükseğe koydu ki, bizim ligin standartlarıına uygun bir galibiyet alsak bile sonuca sevinemiyoruz. Bir sorun var ve o sorun sene başından beri bir türlü çözülemedi.

Son iki senede yaptığımız tüm doğru işleri bu sene elimizin tersiyle bir kenara attık. Sorun oyunculardan mı kaynaklanıyor( oyuncuların oyun tarzı, futbola anlayışı gibi tüm etmenler buna dahil) yoksa taktik açısından mı bir problemimiz var belli değil. Ya elimizde bulunan oyuncu kadrosu bu taktiğe uygun değil ya da taktik tamamen başarısız.

Saha içerisinde bazen o kadar acayip şeyler yapıyoruz ki amatör takımlar yapmaz. İki, üç kez ortadan yakaladığımız fırsatlar bulduk. Birinde Tolgay birinde Oğuzhan topla dikine koşu yaptılar. Tolgay'ın pozisyonunda bir ara pas ile çapraz koşu yapan Negredo'yu kaleci ile karşı karşıya bırakma fırsatı vardı mesela. Tolgay ne yaptı? Bu pası atacağı yerde topu çizgideki Caner'e attı. 5 dk sonra falan aynı pozisyonu Oğuzhan yakaladı. O da Talisca'ya çok müsait bir pozisyonda ara pas atmak ve onu kaleciyle karşı karşıya bırakmak yerine Lens'e yolladı. Geçen seneki Oğuzhan 2 saniye düşünmeden o pası Talisca'nın koşu yoluna atardı mesela. Art arda bu iki pozisyonun denk gelmesi sinirimi bozdu. Sadece kanat hücumunu düşünüyoruz. Bir hat üzerinde savunma yapan takımlara işlemiyor mesela. Ama biz rakip ayırt etmeksizin her takıma aynı şeyi yapıyoruz.

Galibiyeti bir şekilde aldık. Çok önemli bir maçtı. Ben gs'nin önümüzdeki iki haftada kayıplar yaşayacağını düşünüyorum. Ama bizim bazı şeyleri değiştirmemiz lazım. Onu yaparsak şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı kartal190321

alanya  yemlenmiş demek   nasıl bir mantık  nasıl bir çamur atma, küme düşme potasında yer alan  bir takım  ne yapacak  buyrun gelin gol atın mı diyecek  mücadele  etmesinler mi, yemlenmiş dediğin  takım  başakşehiri  4 ledi   
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dediklerine sonuna kadar katilıyorum. Ama son 7 hafta kaldı. Artık takımı gömmekten cok destek vermek zorundayız. Eldeki kadro bu artık. Zaten devre arasinda falan cok söyledik bu sezon olmayacagını. Ama zaman destek olma zamanı.. sezon sonunda uzun uzun konusuruz zaten bunları

Çevrimiçi 38life

Quaresma'nın cezası bitti mi? Quaresma'dan şikayet ediyorduk şimdi arar olduk... Lensimiz sağolsun. Olsun yeaaa fenerle iyi dalga geçtik ne de olsa. Şampiyonluk çok önemli değil (!)

Çevrimdışı underworld

Sezonun özeti :
"birbirini daha önce hiç görmemiş 11 adamdan oluşan bir takım görüyorum ben sahaya baktığımda."

Hoca yine maçı vermek için her şeyi yaptı. Bu nasıl inat anlamak mümkün değil. Negredo yine çıktı ve Alanya üzerimize gümbür gümbür geldi. Bir kaza kurşunu gelse sezonu kapatıp gideceğiz. Garip.

Sorun Negredo'nun cikmasi degil, maskeyle cok oynayamayacagini mactan once de soylemistik. Oyuncu rahat oynayamiyor maske varken. Fakat Talisca'yi forvete cekip hem Talisca'nin etkisini sifirladi, hem ilerde top tutmamizin onune gecti. Love'dan bir yol olmayacagi belli de, bari Larin'i koy. Mumkun degil Love'dan kotu oynamasi, adam bilgisayar oyunu gibi rakiplerin icinden gecmeye calisiyor. Umarim Senol Hoca'ya akil verip Balotelli'yi aldirmayan dostlari Love'u sene sonunda ne yapacagimiz konusunda da akil verebilirler.

Yani kirk sene dusunsem bunu soyleyecegim aklima gelmezdi ama Mustafa Pektemek bile Vagner Love'dan daha faydali olur su haliyle.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Önce rakipten başlayayım. Alanyaspor'u cok begendim bugün. Hadlerini bilerek derli toplu oynadılar. Ic sahada tehlikeli takım olur bunlar.

Bizim takım hakkında görüşümü zaten yukarıda arkadaslar yazmışlar. Iyi oynamadık bugün. Ama son 7 haftada destek olmamız lazım. Şu an sampiyonluk potasindayız. Takimı yerden yere vurmak dogru degil.

Çevrimdışı f_madida

Haftaya yenmemiz lazim. Necip-Medel ortasahayi kapatir, neyse yine Medel'in ayagi kotu degil. Talisca-Gokhan Gonul ve Adriano'ya cok is dusuyor ama, bekler ileri destek vermeli yoksa bu eksik ortasaha ile kombine atak yapmak zor. Quaresma donebilseydi iyi olurdu.
The world is better in black and white, and red.

Etiketler: