Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5800765 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şenol guneş ne düsünür acaba serkan recber hakkında? Yanında ibrahim altinsayı da getirebilir deniliyor. Umarım olur böyle bir şey. Artık takımı yenilemenin vakti geldi. Yeni gencler bulmalıyız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkes vagner love Beşiktaş'ta fayda olur derken tek faydalı olmaz diyen kendisidir.

Ali ece'de olabilirdi tabi :)

Adamın yüzü gülüyor :)

Çevrimdışı underworld

Genç menç hikaye, o işler öyle kolay değil.
Asale masale diyorsa iş sıkıntı...
Fakat hocanın geçen dönem başı " adamlar 7-8 e hazır genç alıp oynatıyor, biz 2-3 e bulup oynatmaya çalışıyoruz ; bu da olmuyor... " diyordu.
Şayet bu fikirdeyse katkısı dokunur yoksa yeni önder özen olur.
Saygılar
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2018, 23:37:04 underworld ]

Çevrimiçi Samet Demir

Reçber de ö.özen gibi çıkmaz inşallah.

Şimdi bu adam sportif direktör benzeri gibi değil de yönetici olarak gelecekse Metin Albayrak ne olacak?

Şu sıkat konusunda bu adamın gelmesiyle beraber profesyonelleşmenin de adımını atmış oluruz umarım. Yoksa yapı değişmedikten sonra isimlerin de bize bir faydasının olacağını düşünmüyorum.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

dün İspanya’nın Arjantin’e attığı golleri dikkatle izlemek gerek
bu sezon gol kısırlığımızın sebeplerini sırf şu maçta atılan gollerden çıkarabiliriz
ya da başağın bize attığı gol yine
maalesef bir tane böyle gol atamadık ki topu sürekli oralarda  tutmamıza rağmen

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/979034632434970625?s=21
Oyuncunun yüzü bile kızarmıyor. Çok hakkımız yendi çok. Bu sene de şampiyon olup o günlerin acısını çıkartacağız inşallah..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı caner.eryigit

Herkes vagner love Beşiktaş'ta fayda olur derken tek faydalı olmaz diyen kendisidir.

Ali ece'de olabilirdi tabi :)

Adamın yüzü gülüyor :)

Bitti kardeşim o iş geçen hafta yazdım bu akşam da arkadaşla tekrar görüştüm %99.9 bitti dedi bana.görev kısmı karıştırılıyor hoca ile falan alakası yok.yönetici poZisyonun da geliyor oyuncu izleme ve Scout.sportif direktörlük fln değil yani Monchi gibi bir görev tanımı yok...

Çevrimdışı celiker1

Serkan Rençber işinin en iyisini yapmaya çalışan,spor camiasında taktir ettiğim 3-5 kişiden biri.Çok sevindim eğer haber doğruysa.Umarım raporladığı oyuncular dikkate alınır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

Aslinda bana kalsa @atalay a teklif ederdim bu isi. 

Neyse, hayirlisi olsun diyelim, Serkan Recber'i tanimam ama hocanin isine karismasin yeter, transferde de zaten az cok belli ne yaptigimiz. Gidip genc oyuncu aliyoruz Besiktas'in gelecegini kuruyoruz diye TFF 1.lig de zor oynayacak adamlari alip getirmesin. Pedro Franco-Opare vs gibi tipleri almayalim zira bizim taraftar romantik biliyoruz, oyuncunun kotu oldugunu kabul edene kadar en az 8 ay geciyor.
Atalay olmaz mevcut düzende.. takım düzeni değil ülkeden sözediyorum onun gibi adamlar şuan böyle bir pozisyonda kalamazlar bir şenol hoca var işte o da hızlı konuştuğu ve ne konuştuğu % 100 anlaşılmadığı için yırtıyor..
Atalay olsa tane tane ağızlarına ederdi her yanlışlarında barındırmazlar..

Çevrimdışı mellfred

Serkan rençber bayağıdır  konuşuluyordu.
Hatta 1 ay önce yazdım burada da.  Şimdi bu adam  ekranlarda beşiktaşa beslediği sempatiyi açık açık gösteriyordu.
Konuşuldu zaten ismi çok defa. diğerlerinden farklıyım diyordu zaten üslubu.
O mu bizi tavladı yoksa Beşiktaş’ın ilgisi daha önceden vardı da biz mi onu tavladık bilmiyorum.
Önder Özen sendromu yaşamaz sanmıyorum. Teknik taktik işlere karıştırmazlar denendi olmadı. kaldı ki Şenol hocaya gidip bu adam yeni futbol direktörümüz diyemezsiniz. Dünkü portakal bu adam.
Ancak Scout başına gelmesi isabet olur
oyuncu izleyecem diye brezilya kalçası masterı olan Metin Albayrak’tan da Gökhan keskinden de yetkindir
çok değil iki oyuncu katsa takıma ben fitim

Çevrimdışı mellfred

Aslinda bana kalsa @atalay a teklif ederdim bu isi. 

Neyse, hayirlisi olsun diyelim, Serkan Recber'i tanimam ama hocanin isine karismasin yeter, transferde de zaten az cok belli ne yaptigimiz. Gidip genc oyuncu aliyoruz Besiktas'in gelecegini kuruyoruz diye TFF 1.lig de zor oynayacak adamlari alip getirmesin. Pedro Franco-Opare vs gibi tipleri almayalim zira bizim taraftar romantik biliyoruz, oyuncunun kotu oldugunu kabul edene kadar en az 8 ay geciyor.
Kulübün @atalay dan haberi bile yoktur muhtemelen. ancak bir gün beşiktaşta olduğunu duymayı çok isterim
Ümit Özat’ın td olduğu bir ülkede Atalay’a çok şans vermiyorum ama

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

guzel kardesim ben menaceri degilim ama hala bekliyorum tanirmisin oguzhanin menacerini?

Yahu su haberlerin sahte oldugunu anlamak icin tanimak zorunda miyim Oguzhan'in menajerini? Bunlarin menajer haberi oldugu belli degil mi? Adam 19 maca cikmis 2 asistle oynuyor. Atiba 1 milyon aliyor diyoruz, Oguzhan mi daha fazla katki veriyor Atiba mi? Sahada siliniyor her macta, kalkmis Valencia, Arsenal istiyor diyorlar sanki bilmedigimiz sey, ayni haberleri Mustafa Pektemek icin de yaptilar o gun bugundur isteyeni yok simdi tikir tikir veriyoruz 2 milyon euroya yakin parayi. Aynisini bir de Oguzhan'la mi yapalim daha elde Vagner Love da var. Sezon sonu Brezilya'ya gidecekmis, he cok bekleriz Brezilya'ya gitmesini adam 2 milyondan fazla aliyor Brezilya'da kimse o paranin yarisini bile vermez. Elimiz biraz rahatladi diye hemen eski musrifliklere donmek icin can atmaya gerek yok. Gitsin Fellaini'yi alsinlar, 3 milyon Pepe'yi alsin 4 milyon versinler, basari boyle adamlarla gelir o olunca maaslarini da cikarirlar. Fakat Oguzhan, Love, Pektemek gibi adamlara bol keseden dagitirsan sonra gene kalirsin finansal fair playle.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu su haberlerin sahte oldugunu anlamak icin tanimak zorunda miyim Oguzhan'in menajerini? Bunlarin menajer haberi oldugu belli degil mi? Adam 19 maca cikmis 2 asistle oynuyor. Atiba 1 milyon aliyor diyoruz, Oguzhan mi daha fazla katki veriyor Atiba mi? Sahada siliniyor her macta, kalkmis Valencia, Arsenal istiyor diyorlar sanki bilmedigimiz sey, ayni haberleri Mustafa Pektemek icin de yaptilar o gun bugundur isteyeni yok simdi tikir tikir veriyoruz 2 milyon euroya yakin parayi. Aynisini bir de Oguzhan'la mi yapalim daha elde Vagner Love da var. Sezon sonu Brezilya'ya gidecekmis, he cok bekleriz Brezilya'ya gitmesini adam 2 milyondan fazla aliyor Brezilya'da kimse o paranin yarisini bile vermez. Elimiz biraz rahatladi diye hemen eski musrifliklere donmek icin can atmaya gerek yok. Gitsin Fellaini'yi alsinlar, 3 milyon Pepe'yi alsin 4 milyon versinler, basari boyle adamlarla gelir o olunca maaslarini da cikarirlar. Fakat Oguzhan, Love, Pektemek gibi adamlara bol keseden dagitirsan sonra gene kalirsin finansal fair playle.
Oguzhan iyidir 2 milyon yuro normaldir
Pekto 1.7 alacak tolga aliyor bi okadar
Oguzhani gondersek yerine baska birini alsak
Bir suru para bir suru maas odenecek, sonucta sampiyon oyuncu bugunku performansina degil kendisinden beklentimize bir meblag odemeliyiz. Oguzhanin aldiginda ya da alacaginda bir peoblem yok, atibanin aldigi az. Karakterli adammis atiba hir gur cikartmiyir.

Çevrimdışı tangaz

hakemsiler bugün açıklanır bakalım hangi lolipop atanacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kulübün @atalay dan haberi bile yoktur muhtemelen. ancak bir gün beşiktaşta olduğunu duymayı çok isterim
Ümit Özat’ın td olduğu bir ülkede Atalay’a çok şans vermiyorum ama

Kulübün @atalay dan haberi vardır , kendisi daha önce kulübe bir kaç kez oyuncu önerdiğini fakat reddedildigini söylemişti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hakemsiler bugün açıklanır bakalım hangi lolipop atanacak
Bülent Yıldırımı bekliyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bülent Yıldırımı bekliyorum

bende bülenti bekliyorum yada genç bir hakem olabilir ümit öztürk filan.

Çevrimdışı kyiv

Barış Şimşeki bekliyorum.

Çevrimdışı sozkul

Reçber de ö.özen gibi çıkmaz inşallah.

Şimdi bu adam sportif direktör benzeri gibi değil de yönetici olarak gelecekse Metin Albayrak ne olacak?

Şu sıkat konusunda bu adamın gelmesiyle beraber profesyonelleşmenin de adımını atmış oluruz umarım. Yoksa yapı değişmedikten sonra isimlerin de bize bir faydasının olacağını düşünmüyorum.

ikiside güzel konuşan kendini ifade yetenekleri  iyi tipler.
Galiba adam seçerken presentabl olması en azından bir ön koşul.  Yanlış bulmuyorum bunu ama işinide iyi yapabilmesi lazım. Onuda göreceğiz.
CVsi boş.  Görev tanımını okumamız lazım ama ben umutsuzum. Gökhan Keskin ne olacak, Fikret ne olacak mesela.
Bütünüyle yeniden yapılanma lazım, ben umutsuzum, yorumcularla olmaz bu iş.
Önder Özen'den avantajı sanki daha alçak gönüllü.

Çevrimdışı tangaz

ikiside güzel konuşan kendini ifade yetenekleri  iyi tipler.
Galiba adam seçerken presentabl olması en azından bir ön koşul.  Yanlış bulmuyorum bunu ama işinide iyi yapabilmesi lazım. Onuda göreceğiz.
CVsi boş.  Görev tanımını okumamız lazım ama ben umutsuzum. Gökhan Keskin ne olacak, Fikret ne olacak mesela.
Bütünüyle yeniden yapılanma lazım, ben umutsuzum, yorumcularla olmaz bu iş.
Önder Özen'den avantajı sanki daha alçak gönüllü.

gökhanın görev süresince yaptıgı tek olumlu şey mavubayı izledikten sonra "ne mavubası atibayla acil sözleşme yenileyin" demek olmuştur. vasat altı dahi değiller ne fikrat ne gökhan. fikretin keşfi de pedro franco die ekleyeyim.

Çevrimdışı mylife1903

gökhanın görev süresince yaptıgı tek olumlu şey mavubayı izledikten sonra "ne mavubası atibayla acil sözleşme yenileyin" demek olmuştur. vasat altı dahi değiller ne fikrat ne gökhan. fikretin keşfi de pedro franco die ekleyeyim.
Pedro franko bi basyapit yahu
Herif ikinci ligde kadroya giremiyor
Buna bonservis odendi yok yerimizden

Yani almasak bu adami sanki cok mu bisi degisecekti onu anlamiyorum

Riske girildi falan filan fisman, yahu bu risk degil bile bile lades iki sefer izlesen olmayacagi belli yani bonservis odenmese neyse. Risk her transferde vardir anlasabiliriz o konuda ama bazi isler vardir apacik belli yani fbde ajan yonetici olsam yakalanirim yahu bunu yapmayacagim dedigim isler var

Çevrimdışı kyiv

Vay be 10 seneden fazla olmuş.Fikret Demirer ile 8-0 lık Liverpool maçından sonraki ilk oynadığımız ve 2-1 yenildiğimiz Sivasspor maçı sonrası üsküdara geçerken konuşmuştuk. Diatta için Ertuğrul Sağlama serzenişte bulunmuştu. Bizim gidip izlediğimiz ve önerdiğimiz Rodrigo Tello ile ilgili kötü olacak diye uykularım kaçıyor, endişeleniyorum ve çok dikkatli davranıyorum ama hiç faydası olmayan adamlar alınıyor gibi üstü yarı kapalı konuşmuştu ki o zaman PAF takımı teknik direktörüydü. Hatta Batuhan Karadeniz niye denenmiyor diye sormuştum yine yarı üstü kapalı zamanı var gibi konuşmuştu ancak içinde de Batuhandan birşey olmayacağının ipuçlarını vermişti.

Velhasıl kelam Fikret Demirerin başlangıcı iyi de olsa sonrası hiç de iç açıcı değil. Tabi bir de şu var ki acaba tavsiye ettiği, izlediği isimleri maliyetlerinden dolayı alabiliyor muyuz? Fikret Demirerin de Gökhan Keskinin de pozisyonlarını su istimal ettiklerini düşünmüyorum. Lakin ortada da bir başarısızlık söz konusu.İsimsiz olarak transfer ettiğimiz yerli olsun yabancı olsun genç oyuncuların hemen hemen hepsi karavana oldu.

Çevrimdışı caner.eryigit

Haftanın düdüğü Barış şimşek...

Etiketler: