Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5800815 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasındaki donanması; 'En iyi gerilla etkinliği', tarihin ilk sessiz tezahüratı ise 'En iyi sosyal sorumluluk projesi' seçilerek ACE of M.I.C.E tarafından ödüle layık görüldü.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oguzhan'in menajeri haberleri servise vermeye basladi. Yok Arsenal istiyormus, yok Valencia istiyormus. Herif dokuluyor, yoksa Manchester, Barcelona yazacaklardi ama menajerinin bile yuzu yok bunlari yazdirmaya. Su haliyle anca vasat bir Avrupa takimina gidebilir Oguzhan, bizde aldiginin yarisina. Oradan da bu kafayla gidecegi yer Eredivisie falan.

Su haliyle hak ettigi maas tas catlasin, tas catlasin 1.5. Ben olsam 1 oneririm, Atiba o paraya oynuyor daha faydali. Oguzhan niye, neye gore 2.5 istiyor? Bir kurus ustunu hak etmiyor 1.5'un, o da milletimiz musrifligi sevdiginden.

Atiba 23 lig macina cikmis. 2 asist 2 golle oynuyor. Oguzhan 19 maca cikmis 2 asist var. Bir de burada Oguzhan 2.5 hak ediyor diyenler vardi.  :tabe:

Pepe: "Come to Beşiktaş kampanyası sonucu taraftarlarla aramda sempatik bir bağ oluştu. Daha o zamanlar böyle bir takıma gelme isteği başladı bende. İngiltere, İtalya, Fransa; o kadar çok talep vardı ki ama Beşiktaş taraftarı ile aramda oluşan bağ baskın geldi."

💬 "Normalde iki yıl olan sözleşmemden çok daha uzun süre Beşiktaş’ta kalabilmeyi hedefliyorum. Eğer kulübümüz ve taraftarlarımız beni ister, ben de buna layık olabilirsem daha uzun yıllar kalmayı çok isterim. "

Veli Kavlak

"Bazı yayın organlarında futbolu bıraktığını dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. A2 takımıyla idmanlara ve paralel olarak tedavime planlı bir şekilde devam ediyorum. Saygılarımla."

Veli Kavlak

"Bazı yayın organlarında futbolu bıraktığını dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. A2 takımıyla idmanlara ve paralel olarak tedavime planlı bir şekilde devam ediyorum. Saygılarımla."

Ne tedavisi be Veli, bu kadar zamanda kok hucreden baslatsak yeni omuz yetistirirdik sen hala tedavi diyorsun. Neyse gecmis olsun.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2018, 21:13:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Ahmet Dursun anlasilmaz bir Turkce ile derdini zar-zor anlatabilse de hakli gibi duruyor, Serkan Recber kim ya? Bu arada biz niye gonderdik Ahmet Dursun'u hatirlayan var mi? Iyi oynuyordu benim hatirladigim, bir sezon 23 gol atmisti ertesi sezon gondermistik galiba.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ahmet Dursun anlasilmaz bir Turkce ile derdini zar-zor anlatabilse de hakli gibi duruyor, Serkan Recber kim ya? Bu arada biz niye gonderdik Ahmet Dursun'u hatirlayan var mi? Iyi oynuyordu benim hatirladigim, bir sezon 23 gol atmisti ertesi sezon gondermistik galiba.

ben katılmıyorum ahmet dursun'u severim hemde çok severim fakat katılmıyorum.

Çevrimdışı EMİR EMRE

ben katılmıyorum ahmet dursun'u severim hemde çok severim fakat katılmıyorum.

Ahmet Dursun un hirsi yeterdi futbolculuguna laf soylemem.

Ama bu dedine katilmiyorum Ahmet Dursun un. Vizyon olarak Ahmetten cok ileride gozukuyor.

Çevrimdışı kyiv

Serkan Reçber doğru isim midir?Tartışılır. Lakin sırf Beşiktaşın çocuğu diye göreve getirilen kimse kusura bakmasın ama " ÇAPSIZ" lardan çok çekti bu kulüp. Çok severim efsanemizdir Rıza Çalımbay teknik direktörlük zamanında Veysel, Adem, Youla  ile yola çıkıp 1 TANE ALTYAPIdan genç çıkarmayıp ayrıldı keza Tayfur Havutçu ne yaptı bilen beri gelsin? Ertuğrul Sağlam?Onun bir farkını hissettik mi?Diattalar, Liverpool,Metalist Kharkiv hezimetleri?Bu camianın çocuğu olup hakkı yenen tek isim RASİM KARAdır.Hak ettiği halde 2. yıl şans almamıştır.

Profesyonellerde önemli olan Beşiktaşlı olmak değil Beşiktaşa en iyisini vermektir. Ben Beşiktaşlılığına değil ne verdiğine Beşiktaşa ne kattığına bakarım.

Çevrimiçi 38life

Beşiktaşı en çok seven değil Beşiktaş adına en mantıklı karar veren kişi hak eder o koltuğu. Ahmet Dursun maalesef zeka seviyesi yeterli olmayan bir efsanemizdir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vardır başkanın bi bildiği
Serkan Reçber sevdiğim biri faydalı olacaktır.

Çevrimdışı alperenn58

Oguzhan'in menajeri haberleri servise vermeye basladi. Yok Arsenal istiyormus, yok Valencia istiyormus. Herif dokuluyor, yoksa Manchester, Barcelona yazacaklardi ama menajerinin bile yuzu yok bunlari yazdirmaya. Su haliyle anca vasat bir Avrupa takimina gidebilir Oguzhan, bizde aldiginin yarisina. Oradan da bu kafayla gidecegi yer Eredivisie falan.

Su haliyle hak ettigi maas tas catlasin, tas catlasin 1.5. Ben olsam 1 oneririm, Atiba o paraya oynuyor daha faydali. Oguzhan niye, neye gore 2.5 istiyor? Bir kurus ustunu hak etmiyor 1.5'un, o da milletimiz musrifligi sevdiginden.

oguzhanin menaceri senin tanidigin birisimi ?

misal diyelim  oguzhan bu ligin en kotu oyuncusu  formayi hak etmiyor  zaten her mac 90 dakika oynamiyor degilmi?

mesela sen olsan q7 ye kac dolar verirdin veya necip kardesimize?

sende hangi oyuncunun kac paralik oynadigini gosteren para olcermi var?

mesela hic yoneticilik yaptinmi?
 veya hic profesyonel futbol oynadinmi   misal arka arkaya aldigimiz sampiyonlukta  oynayan futbolcularimizin katkilari  kac milyon dolardir sence?  gibi bir cok soru su mesajini okuyunca aklima geliyor

misal senin sevmedigin futbolculari  baskanimiz hemen kapi disarimi etmeli ne dusunursun bu konuda guzel kardesim?

Çevrimdışı caner.eryigit

Serkan Rençber hayırlı olsun.yrn yüksek ihtimal açıklanma ihtimali var.şunun da altını çizeyim görev tanımının hoca ile alakası yok yönetici pozisyonun da geliyor.oyuncu izleme ve Scoutun başı.sportif direktörlük fln değil.bir de insanlar çalışacağı profesyonellleri de mi taraftara soracak?Çok acayip işler

Çevrimdışı mylife1903

Serkan Reçber doğru isim midir?Tartışılır. Lakin sırf Beşiktaşın çocuğu diye göreve getirilen kimse kusura bakmasın ama " ÇAPSIZ" lardan çok çekti bu kulüp. Çok severim efsanemizdir Rıza Çalımbay teknik direktörlük zamanında Veysel, Adem, Youla  ile yola çıkıp 1 TANE ALTYAPIdan genç çıkarmayıp ayrıldı keza Tayfur Havutçu ne yaptı bilen beri gelsin? Ertuğrul Sağlam?Onun bir farkını hissettik mi?Diattalar, Liverpool,Metalist Kharkiv hezimetleri?Bu camianın çocuğu olup hakkı yenen tek isim RASİM KARAdır.Hak ettiği halde 2. yıl şans almamıştır.

Profesyonellerde önemli olan Beşiktaşlı olmak değil Beşiktaşa en iyisini vermektir. Ben Beşiktaşlılığına değil ne verdiğine Beşiktaşa ne kattığına bakarım.
Rasim kara ve briegelin hakki yendi bizde
Basbel kadar besiktas formasi giymis mangolara kulubun anahtarini teslim ederek bir suru zarar ettik
Baskata riza sonra samet tayfur ertugrul falan
Serken recber midir nedir basarili olur olmaz tartisilan o degil, tartisilan liyakati bi sivisini gorek hele bu vatandasin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

misal diyelim  oguzhan bu ligin en kotu oyuncusu  formayi hak etmiyor  zaten her mac 90 dakika oynamiyor degilmi?

veya hic profesyonel futbol oynadinmi   misal arka arkaya aldigimiz sampiyonlukta  oynayan futbolcularimizin katkilari  kac milyon dolardir sence?  gibi bir cok soru su mesajini okuyunca aklima geliyor

misal senin sevmedigin futbolculari  baskanimiz hemen kapi disarimi etmeli ne dusunursun bu konuda guzel kardesim?
Adam kendi görüşünü paylaşmış sen de karşı görüşünü paylaş. Görüs paylaşmak için soyledigin seylere sahip mi olmak gerekiyor illa ki?  Senin yazdigina göre  burada yorum yapabilecek 1 2 kisi çıkar cikmaz kapatalim gitsin forumu..
Korku akıl katilidir.

Ooo Oguzhan'in menajeri de gelmis. Hosgeldin.

Çevrimdışı Savaş

Oğuzhan için geçen sene pick yaptığını, Geçen seneki performansının tavan olduğunu ve bunu değerlendirip satmamız gerektiğini söylemiştim.

Bir daha o performansa çıkamaz ve geçen seneki piyasasini yapamaz.

Olan oydu. Vermedik, hata yaptık. Kimbilir belki isteyeni de yoktu. Şimdi verirsek de daha az bir ücretle gidecektir. Gözden kayboldu çünkü. Geçen sene bir fırsattı degerlendirmedik.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Serkan Recber'in yorumlari cok iyi. Programlarda bahsettigi ve zaman zaman onerdigi oyunculara bakinca genis kapsamli bir bilgisi oldugu anlasiliyor. Konusmalari gayet seviyeli ve duzgun biri izlenimi birakiyor.
Simdi Ahmet Dursun'a bakarsak herhangi bir bilgisi olmayan sirf Besiktas ta oynamis diye birini getirmek mantikli olmaz.
Hemen Nouma veya Ilhan mansiz gelmeli diyenler olur muhakkak ama futbol bilgisi olmayan survivor da takilan adamlari sirf Besiktasli diye sportif direktor yapilmaz.
Ben sahsen Serkan Recber'i izlerken boyle bir adamdan faydalanmak lazim bilgili ve genc yetenekli oyunculari iyi takip ediyor, kaliteli ucuz futbolcu bulmakta isimize yarar diye dusunuyordum. Anlasilmasi faydali olur.

Çevrimdışı alperenn58

Ooo Oguzhan'in menajeri de gelmis. Hosgeldin.

guzel kardesim ben menaceri degilim ama hala bekliyorum tanirmisin oguzhanin menacerini?

Çevrimdışı alperenn58

Adam kendi görüşünü paylaşmış sen de karşı görüşünü paylaş. Görüs paylaşmak için soyledigin seylere sahip mi olmak gerekiyor illa ki?  Senin yazdigina göre  burada yorum yapabilecek 1 2 kisi çıkar cikmaz kapatalim gitsin forumu..

onunkisi gorusde bizimkisi  dut agacimi guzel kardesim  burada besiktasli oyuncular degersizlestirilmez  elestirmekle  yerin dibine batirmak da bir degil hemi avukat kardes

Çevrimdışı kyiv

Serkan Reçber ya da o pozisyondaki kişiyi bulacağı ve kulübün faydalanacağı yetenekleri ortaya çıkardığında ödüllendirecek bir sistem olabilir.  Yani o pozisyondaki kişinin bulacağı gençlerin kendisi için manevi getirisinin yanında maddi getirisinin olacağını da hissetmeli/bilmeli. Tabi bir de para işi var ki onu Serkan Reçbere ya da o pozisyonda kim olacaksa ona bırakmayacaklardır. Pazarlıkları her zamanki gibi Fikret Orman yapar.

Çevrimdışı f_madida

Serkan Recber'in yorumlari cok iyi. Programlarda bahsettigi ve zaman zaman onerdigi oyunculara bakinca genis kapsamli bir bilgisi oldugu anlasiliyor. Konusmalari gayet seviyeli ve duzgun biri izlenimi birakiyor.
Simdi Ahmet Dursun'a bakarsak herhangi bir bilgisi olmayan sirf Besiktas ta oynamis diye birini getirmek mantikli olmaz.
Hemen Nouma veya Ilhan mansiz gelmeli diyenler olur muhakkak ama futbol bilgisi olmayan survivor da takilan adamlari sirf Besiktasli diye sportif direktor yapilmaz.
Ben sahsen Serkan Recber'i izlerken boyle bir adamdan faydalanmak lazim bilgili ve genc yetenekli oyunculari iyi takip ediyor, kaliteli ucuz futbolcu bulmakta isimize yarar diye dusunuyordum. Anlasilmasi faydali olur.

Aslinda bana kalsa @atalay a teklif ederdim bu isi. 

Neyse, hayirlisi olsun diyelim, Serkan Recber'i tanimam ama hocanin isine karismasin yeter, transferde de zaten az cok belli ne yaptigimiz. Gidip genc oyuncu aliyoruz Besiktas'in gelecegini kuruyoruz diye TFF 1.lig de zor oynayacak adamlari alip getirmesin. Pedro Franco-Opare vs gibi tipleri almayalim zira bizim taraftar romantik biliyoruz, oyuncunun kotu oldugunu kabul edene kadar en az 8 ay geciyor.

The world is better in black and white, and red.

Etiketler: