Moddan dünyaya..
Great Fikret Orman yine cool bir biçimde Camia'yı tam zamanında siperledi. Gel gel gel dediler, eli boş gelmedi Volvo aldı

En son 400.000 konuşuluyordu, daha da artacak gibi duruyor Quaresma'nın cezası.
Bir de şu ''Beşiktaş'' muhabirleri bir değişse de rahatlasak. Negredo 4 asist yaptı Negredo'nun transferinde menejer parmağı sorusu soruluyor,
Dün yine mert olayı nedense bir anda gündem oldu, sordular tınlamamış

Ya Ali Ece, Güntekin Onay gibi isimler var. Resmi olmasada Pasif olarak medya şekillendirmemiz gerekiyor. Kendi bakış açısına yakın olan isimleri
bize göndersinler biz bu isimleri medyaya salalım, Önlerde bu isimler dursun. Muhabirlerimiz ne buluyorsa soruyorlar. Yemek seçerler ama haber seçmiyorlar.
En saçma iddiaları bile yerli yersiz sorabilecek kadar entresanlar. Başkanın yerinde olsaydım ilk yapacağım iş bu modellerden kurtulmak olurdu.
Kendi basın toplantımda, İtalyan dekoru mekanımda bana milletin ağızı ile geliyorlar. 1 değil 2 değil Kaç kez Başkan'ın yüzü değişti bu tiplemeler yüzünden.
Kaç kez şahit oldum. Bak Erbo'yu da alsınlar çocuk her defasında ''kıpkırmızı'' oluyor programda. Geçende çok üstüne geldiler. Siz ancak konuşursunuz
temalı bir kapak ile evet 7 numarayı verelim dedi ''Şiddetle'' Beşiktaş bilmem ne bilmem ne diye bir bağırdı, tüm stüdyo buz kesti

Vayy oldum ekran başında.
Çocuk dolu, çocuk öfkeli, çocuk potansiyelli.
Yarın ilk iş ellerindeki en potansiyelli ve yetenekli isimleri liste yapıp odasına girsinler Great Orman'ın