Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5821677 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

potansiyel var reis, fırsatçı çocuk fırsatları değerlendiriyor iyi ekmek yer
Yeni sezer olmaz insallah cocuk

Çevrimdışı tangaz

Yeni sezer olmaz insallah cocuk

sezer de fırsatçı bir çocuktu o da iyi ekmek yedi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

2.lig teki 22 yaşındaki oyuncuya 885 bin $
adam ne olup bittiğinden bile bi haber  :bandit:
 çok fena tadımı kaçırdı   :s20: :s20:

Çevrimdışı underworld

Çelik bükmesi kolay bize araba yapmayı öğretsinler. 

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç yapmak kolay bize para versinler

Çevrimdışı fani madida

başkan iyi güzel tüyü bitmemiş yetim hakkı falan diyor ama mertcan olayı gerçek gibi sanki başkan geçiştirdi konuyu.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı mylife1903

2.lig teki 22 yaşındaki oyuncuya 885 bin $
adam ne olup bittiğinden bile bi haber  :bandit:
 çok fena tadımı kaçırdı   :s20: :s20:
Eyyyyy sen ki tosicin alacagi 100bin icin kendini yakan adamsin, ne bu rahatlik

Simdi anladin mi neden takimi bozmasinlar kimseyi almasinlar 40 yasina kadar bunlar oynasin diyorum
40 yaskna kadar adri pepe quaresma tosic atiba hepsi oynasin her sene de 200bin zam yapsinlar totelde karli cikariz

Çevrimdışı tangaz

45 yasinda evli ve 3 cocuk annesiyim dun metrobuste 50 yaslarinda bir bey bana koltugunu verdi, oturdugumda bir sicaklik hissettim kizlik zarim zarar gormus olabilir mi, gibi sorular sorunlar

Abi acayip isler oluyor butce buyudukce sizan su basincla artar yani nasil tarif edemiyorum acayip osler olmaz insallah su yonetimde baskan, anc bi de o berk mi ne bi cocuk onlarin disindakiler acayipmis hibi geliyor bana

personel sayısı 900ü geçmiş brüt maaşları ortalama 5000 kabul etsek (ki fazladır) senelik 12 milyon yuro eder.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Simdi anladin mi neden takimi bozmasinlar kimseyi almasinlar 40 yasina kadar bunlar oynasin diyorum
40 yaskna kadar adri pepe quaresma tosic atiba hepsi oynasin her sene de 200bin zam yapsinlar totelde karli cikariz

biz yazın sadece bir sağ bek alıp (belki ona bile gerek kalmaz) talişkanın durumuna göre oraya bir transfer yapsak ve oyuncuların maaşını da tıkır tıkır yatırsak elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon oluruz seneye.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi mrtcan transfer oldum demiş, ne diyorsun bu işe.
Dün oyuncu yok demiş dediydin.
dün öyle demişti. demek onunda haberi yok.
bazı şeyler konuşulmaz susmayı bilmek lazım değilmi
kulüp bir oyuncu alıyorsa birilerine hesap vermek zorundamıda dedim.

Çevrimdışı Necmi

ben de yaratmadı
geçen gün de vurgulamıştım ilk anonsun kısık sesli olmasından belliydi.

bizim artık tüm sponsorluklarda hedefimiz ülkenin en yüksek bedelli kontratını kapmak olmalı. otobüsler diğerlerine bir veriyorsa bize iki verecek, marka değerimiz olsun uluslararası dillendirilirliğimiz olsun bu bedelleri almamızı mümkün kılarken kontratlar böyle yapılmalı.
iyide otobus diğerlerine bir veriyorken biz üç verdi zaten :D
iki tane yurt içi bir yurt dışı otobüsümüz var.

Çevrimdışı tangaz

iyide otobus diğerlerine bir veriyorken biz üç verdi zaten :D
iki tane yurt içi bir yurt dışı otobüsümüz var.

ee tamam işte ben öle değil demedim örnek olarak verdim her konu da böle olmalıyız güç bizde

Çevrimdışı underworld

Rahat değilim reyis sadece hayra yormaya çalışıyorum diyelim yoksa çok fena çatışma çıkartıcam

Çevrimdışı underworld

personel sayısı 900ü geçmiş brüt maaşları ortalama 5000 kabul etsek (ki fazladır) senelik 12 milyon yuro eder.
Fabrika mı çalıştırıyoruz 900 kişi nedir

Çevrimdışı mylife1903

Sandikta verir hesabini mi diyecez abi

Alinan o 30 araba kimlere verilecek
Kulupte calisan maas alan 900 kisiyi kim nasil ise aldi

Fikret ormanin secim vaadi degil mi, seffaflik
Sozlesmenin detaylarini nasil ogrenecegiz?

Unal aysal sonrasi gs olmasin sonumuz?

Nedemek hesap vermeyecek, bal gibi hesap vermeli, cikacak kulup televisyonuna ayda bir icraatin icinden orogrami yapacak

Ben ne bileyim kulupte metin albayrakin metresinin calismadigini, umut gunerin yegeninin altyapida antrenor olmadigini. Marka degeri kurumsallasma falan sallayinca mangalda kul kalmiyor, kurumsallik iyi denetimle, liyakatla olur.

Çevrimdışı underworld

Oyuncu koskoca Beşiktaş kulübüne transfer oluyor haberi yok.

Neyse şimdilik bu konuda uçak moduna alıyorum kendimi.

Transfer dönemi açılsın o zaman çatışma çıkartıcam

Çevrimdışı tangaz

Oyuncu koskoca Beşiktaş kulübüne transfer oluyor haberi yok.

Neyse şimdilik bu konuda uçak moduna alıyorum kendimi.

Transfer dönemi açılsın o zaman çatışma çıkartıcam

çatışma başlarken atibadan destek al  :icool:

Çevrimdışı underworld

çatışma başlarken atibadan destek al  :icool:
Kalpten ölmezse ct fletcher ile olayları çözüme kavuşturacam.

Çevrimdışı mertozlu

Mustafa Öğretmenoğlu şu ana dek toplam sadece 17 lig macinda düdük calmis, 3 buyuklerin hic bir lig macini yonetmemis, 0. kupa maclarinda gs'nin 1 fb'nin 2 macini yonetmis. Besiktas'in ise ne lig ne kupa hic bir macini yonetmemis. Ligde uc buyuklerin macini yonetecek yetenege sahip olmayan guven dahi duyulmayan bu adam son haftada inanilmaz bir form mu yakaladi? Hayir yonettigi son iki maci alt ligden. Hayatimda gordugum en garip supheli atama bu. Cok cetin ve sert gececek maca cok alakasiz garip bir hakem.

Çevrimdışı Necmi

Nedemek hesap vermeyecek, bal gibi hesap vermeli, cikacak kulup televisyonuna ayda bir icraatin icinden orogrami yapacak

Ben ne bileyim kulupte metin albayrakin metresinin calismadigini, umut gunerin yegeninin altyapida antrenor olmadigini. Marka degeri kurumsallasma falan sallayinca mangalda kul kalmiyor, kurumsallik iyi denetimle, liyakatla olur.
kulüpler fazla şeffaf olursa amatöre kadar uzanırlar. mesela malatyaya giden
tofaşların hesabını gs taraftarı sormuşmudur. ha biz puan için vermemişizdir o parayı ama
mutlaka vardır bir hesapları oyuncunun bile haberi yokken o para verildiyse ts ye
bunun altında başka hesaplar vardır. Büyük olmak sadece ortada ben büyüğüm diye
dolanarak olmuyor. almadan vermek allaha aittir diyeceğimde o bile öyle değil
önüne listeyi koymuş bunları yapmazsan cennete giremezsin diyor.

Çevrimdışı Necmi

benim tanıdığım başkan galeri kurup satar o araçları :D

Çevrimiçi Koa_lAA

kulüpler fazla şeffaf olursa amatöre kadar uzanırlar. mesela malatyaya giden
tofaşların hesabını gs taraftarı sormuşmudur. ha biz puan için vermemişizdir o parayı ama
mutlaka vardır bir hesapları oyuncunun bile haberi yokken o para verildiyse ts ye
bunun altında başka hesaplar vardır. Büyük olmak sadece ortada ben büyüğüm diye
dolanarak olmuyor. almadan vermek allaha aittir diyeceğimde o bile öyle değil
önüne listeyi koymuş bunları yapmazsan cennete giremezsin diyor.

zamanında dortmund u bayern kurtarmış iflastan uydurma haber deilse... bizde sanırım ts yi kurtarmaya çalıştık ama yetmediyse demekki  :D

sonuçta bi bayern deiliz.. bizi kim kurtaracak sonra...

Çevrimdışı tangaz

zamanında dortmund u bayern kurtarmış iflastan uydurma haber deilse... bizde sanırım ts yi kurtarmaya çalıştık ama yetmediyse demekki  :D

sonuçta bi bayern deiliz.. bizi kim kurtaracak sonra...

acıma yetime gelir ... .... sözündeki gibi dortmund 2 sene aldı şampiyonluğu sonra  :D

Çevrimiçi Koa_lAA

acıma yetime gelir ... .... sözündeki gibi dortmund 2 sene aldı şampiyonluğu sonra  :D

sonrada ikisi cl finali oynadı  :ok:

kuvvetli rakibin faydaları...

Çevrimdışı savaş altay

Moddan dünyaya..

Great Fikret Orman yine cool bir biçimde Camia'yı tam zamanında siperledi. Gel gel gel dediler, eli boş gelmedi Volvo aldı  :bandit:
En son 400.000 konuşuluyordu, daha da artacak gibi duruyor Quaresma'nın cezası.
Bir de şu ''Beşiktaş'' muhabirleri bir değişse de rahatlasak. Negredo 4 asist yaptı Negredo'nun transferinde menejer parmağı sorusu soruluyor,
Dün yine mert olayı nedense bir anda gündem oldu, sordular tınlamamış  :evillol:

Ya Ali Ece, Güntekin Onay gibi isimler var. Resmi olmasada Pasif olarak medya şekillendirmemiz gerekiyor. Kendi bakış açısına yakın olan isimleri
bize göndersinler biz bu isimleri medyaya salalım, Önlerde bu isimler dursun. Muhabirlerimiz ne buluyorsa soruyorlar. Yemek seçerler ama haber seçmiyorlar.
En saçma iddiaları bile yerli yersiz sorabilecek kadar entresanlar. Başkanın yerinde olsaydım ilk yapacağım iş bu modellerden kurtulmak olurdu.
Kendi basın toplantımda, İtalyan dekoru mekanımda bana milletin ağızı ile geliyorlar. 1 değil 2 değil Kaç kez Başkan'ın yüzü değişti bu tiplemeler yüzünden.
Kaç kez şahit oldum. Bak Erbo'yu da alsınlar çocuk her defasında ''kıpkırmızı'' oluyor programda. Geçende çok üstüne geldiler. Siz ancak konuşursunuz
temalı bir kapak ile evet 7 numarayı verelim dedi ''Şiddetle'' Beşiktaş bilmem ne bilmem ne diye bir bağırdı, tüm stüdyo buz kesti  :evillol: Vayy oldum ekran başında.
Çocuk dolu, çocuk öfkeli, çocuk potansiyelli.
Yarın ilk iş ellerindeki en potansiyelli ve yetenekli isimleri liste yapıp odasına girsinler Great Orman'ın  :bandit:
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2018, 14:49:08 savaş altay ]

Çevrimdışı tangaz

sonrada ikisi cl finali oynadı  :ok:

kuvvetli rakibin faydaları...

alman FF operasyon yapmış işte dünyaya mesaj vermek için  :icool:

Etiketler: