Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5820250 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Alisirsin
Ben cok girdim ciktim
Ilk girdiginde bi sogukluk oluyor ama icinde durdukca alisiyorsun mod olayina daha noposti var

reis hiç nopostun war mı? benim yok. nası bişey çok merak ediyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

Moddasın düşün ama onaylanmıyor mesajın öyle düşün  :D
Sevemeyeceksen umut verme misali

Çevrimdışı mylife1903

TFF'NİN ADALETİ!

Quaresma - 5 Maç
Fernandao - 1 Maç
Souza - Ceza Yok
Mehmet Ekici - Ceza Yok
Alper Potuk - Ceza Yok

"Diğer taraftarn Mehmet Ekici'ye yaptığı davranış nedeniyle Quaresma'ya 4 maç ceza verildiğini görüyoruz. 'Kırmızı kartı gördükten sonra rakip takım oyuncusuna şiddetli bir harekette bulunmuştur' deniliyor. Bunun da karşılığı 3-6 maçtır ve 4 maç ceza verildi. Aslında şu görüntüye göre Quaresma'nın cezası 4 maça inebilirmiş ama yaptığı davranışların herhalde aşırılığından bu indirim hakkını Tahkim Kurulu kullanmadı. Yani Josef'e olan davranışından 1 maç, Mehmet Ekici'ye yaptığı davranışından dolayı ise Quaresma'ya 4 maç ceza onaylandı."

Yahu yuh ekiciye vuramadi bile, iste hep diyom keske vursaydi diye. Vuramadigin yumruk icin 4 mac ceza aliyon, vurup yumrugu agzini burnunu dagaitsan gene 4 alacaktin onu da beceremedi.
Ya arkadas 100 sefer dedik kafa mafa yimruk atacaksaniz adam gibi vurun darbeyi, kari gibi vuruyonuz hem ceza aliyonuz hem vuramadiginizla kaliyonuz hemi de rakip oyina devam ediyor. Sen kirmizi goruyorsan o rakip sedyeyle cikacak, beceremeyenler vurmasin bundan sonra. Iki de sifir quaresma bizim hem sozaya hem ekiciye oturtamadi, hayati iska adamin

Çevrimdışı kartalizer

Ceza sinirindaki oyuncularimizin hic biri trabzon'da kart gormediler.

Bakalim hayatindaki ilk Besiktas macini yonetecek hakem nasil cikaracak kartlarini..

Hatirlatalim, Caner-Adriano-Tolgay-Ozzy-Medel, hepsi sinirdalar.

Bence bu mac sonrasi her turlu konusulur bu hakem, ya Inonu'de ezilecek ya da "kendimi ispatlamam lazim" modunda aleyhimize suruyle tartismali karar verecek.

Hic anlayamadim ben bu atamayi.

Çevrimdışı mylife1903

Kendi kendime verdigim var abi nopost
Ban var
Mod saymadim coktur herhalde

Çevrimdışı mellfred

Ntvsporda mitrovicin maçı var
yardırıyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Bakalim hayatindaki ilk Besiktas macini yonetecek hakem nasil cikaracak kartlarini..

Bence bu mac sonrasi her turlu konusulur bu hakem, ya Inonu'de ezilecek ya da "kendimi ispatlamam lazim" modunda aleyhimize suruyle tartismali karar verecek.

hakemi analiz ettim biraz mackolik sitesinden.

Genelde ev takımları kazanmış kendisi ile fakat sarı kartına çok başvuran birisi.

Tff-mhk Beşiktaş bu maç'ı zaten kazanır fakat bari adriano,oğuzhan artık kim kart sınırındaysa cezalı duruma düşürelim başak maçında diye düşünmüş olabilirler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi yazılan bütün iletileri görüyorsun okuyabiliyorsun ama mesaj atamıyorsun , alıntı yapamıyorsun hiçbir şekilde

Yani bir nevi ziyaretçi oluyorsun bir süre :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Atama cok sikintili, ozgur bir ulkede olsak seffaf bir kurum olsa mhk sorsak neden bu hakem diye bu atamayi aciklayamazlar

Cok potansiyelli hakem
Be amcana cay koydugum herif 40 yasinda yeni ki gordunuz amcanla mi cok koyuyorlar karsilikli, derim

Operasyon olma ihtimali yuksek ya da ileriki haftalarda agzimiza bi bardak bal icin de olabilir ayni 2004 yili gs macinda olan gibi. Besiktas cok bagiriyor ama bak senin macinda da hata oluyor givi

Deli sorular kafamda
Insallah cikip duzgun mac yonetir ama sahsen ihtjmal vermiyorum

Yonetimin yerinde olsam ismarlama haber yaltirirdim
Kim bu hakem?
Bu hakem nerden cikti gibi

Alvaro Negredo, Gençlerbirliği maçına ilk 11'de başlayacak. (ntvspor)

Çevrimiçi murat

abi olayı anlamadım  silinen iletiyi görmediğim için.  ismi hiç duymadım nerede oynuyor @MURAT
Bruj
Hatta şimdi maçı varmış brugge un
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2018, 22:24:56 MURAT ]

Beşiktaş - G.Birliği maçında görev yapacak Ekrem Kan👇

👉2014 - 2015 sezonunda Gaziantepspor - Beşiktaş maçında enterasan bayraklar kaldırmıştı.

👉Geçen sezon Karabükspor'a 2 - 1 yenildiğimiz maçta Karabükspor'un ilk golünde 22 cm ofsayt olan pozisyonda devam kararı vermişti.

2.ci yarıda en çok puan toplayan takım konumundayız devam ediyor.

Beşiktaş 17
Gs 15
Başak 14
Fb 11
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2018, 22:32:27 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Rasim

Pepenin durumu ne bilen varmi :bandit:
Beşiktaş!

başakşehir macına yetiştirilmeye çalışılıyormuş abi.

Çevrimdışı mellfred

Başak maçında iğneyle oynar deniyor

Çevrimiçi Rasim

bu hafta Adri ile Tolgay hic oynamasin caner sari görürse görsün skoru alirsak medel disari atiba idare eder birde Oguzhan sari görürse fazla aramayiz Pepe de basak macinda oynayacak duruma gelir insallah :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

bu sefer hoca insallah düsünür taraftar olarak kafayi yedik buna mesuliyet verenleri Allah bildigi gibi yapsin  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

Marcelo kafayla yazdı moskoflara

Çevrimdışı kartalizer

Eski evlat sahane atti valla kornerden lyon macinda. Bir gun yollarimiz kesisir umarim tekrar, zaten esi de hala bizim maclari izleyip duruyor.

Arsenal de bitti gitti derken milan'i ikiledi valla.

Bu sene iyi ki cikmisiz valla CLde gruptan, EL de tam kiyamet ortami ya.

Quaresma'nın kaçıracağı 4 maç.

Beşiktaş - Gençlerbirliği
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Alanyaspor
Beşiktaş - Göztepe

Çevrimdışı tangaz

Moddasın düşün ama onaylanmıyor mesajın öyle düşün  :D
Sevemeyeceksen umut verme misali

benim kendi kendime verdiğim nopost var o zaman hatta @panic13 büyük boykot die adlandırmıştı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

evlat güzel yapıştırmış bildiğin havayolu şirketi gibi en yüksekte

Çevrimdışı tangaz

Kendi kendime verdigim var abi nopost
Ban var
Mod saymadim coktur herhalde

şurda bi avuç kaldık daha bi esneklik lazım reis

Çevrimdışı levitate

şurda bi avuç kaldık daha bi esneklik lazım reis
aslında sayımız artabilir bi ton ziyaretçi var üye olsunlar işte ne güzel muhabbet dönüyor sizde gelin :D
bipbipbupbup

Etiketler: