Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5817214 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

Ben de Negredo iç Love deplasman uygun düşünüyordum.
Negredo yarı sahaya bizi yerleştirir ama kaleye yerleştirmede sorunu var. Lens - Love uyumlu olsalar rakip kaleye daha etkili gideriz.

Love'ın mentali Lens'den daha güçlü ama o da yedek oturmaktan sinirleri bozulabilir bir vaziyetde. Yayıncı kuruluş Love 2 gol atınca
işte bu fw dediler, 1 hafta sonra Negredo bu takımın fw'i dediler  :lol: Ne allak bullak bir sezon.

Hoca bu gün Quaresma'sız. Planı bu gün de değişmezse vay halimize. Umarım geniş alanda oynayan ama birbirine yakın, yardımlaşan ve topsuz alanda hareketli oyuncular görürüz. Orta açmayı sadece araç olarak kullanan, Amaç verkaç, çalım, dribble moves ile adam eksilterek, oyun kurucumuzun da bize
merhaba dediği bir şekilde 18 üstünü bolca kullanarak skora ulaştığımız bir maç olur.
Deplasmanda önce oyunu almak lazım şampiyon gibi oynayacaksak.o yüzden negredo dedim.love biraz kayboluyor.baskı kurmadan oynamak durumunda olursak love da olur ama her maçı kazanmak zorunda olduğun bir dönemde bekleyerek oynarmıyız pek sanmıyorum.

Çevrimdışı savaş altay

Deplasmanda önce oyunu almak lazım şampiyon gibi oynayacaksak.o yüzden negredo dedim.love biraz kayboluyor.baskı kurmadan oynamak durumunda olursak love da olur ama her maçı kazanmak zorunda olduğun bir dönemde bekleyerek oynarmıyız pek sanmıyorum.
Ben bekleme taraftarı değilim. Herkes kaybolabilir abi zaman zaman fakat Love da tutuyor, dağıtıyor ve
gole Negredo'dan daha yakın olduğu bir gerçek. Talisca ile uyumları konya maçının ilk yarısında çok iyiydi.
Love daha küçük duruyor ama Negredo'dan farkı yok önüne top indirip çevresine servis yapma konusunda.
Stoperlere baskı konusunda evet Negredo 1 adım daha önde sanki. Love'ın az zamana ihtiyacı var. Negredo da
beceremiyordu ilk zamanlarında.

Çevrimdışı kyiv

Bugün oynarsa Oğuzhanın biraz daha ince ve dikine iş yapması lazım.Geride kalan 23 haftada doğru dürüst gol atıp asist yaptığı maç yok. Şu ana kadar suya sabuna dokunmayanlar bir zahmet kalan 11 haftada popolarını biraz kaldırsın. Bu maçta galibiyet için minimum 2 gole ihtiyaç var. Yakaladığımızı atmak çok önemli. Vagner Love oynarsa şu aşırtma vuruşları havadan değil de yerden ve yandan yapmalı. Geçen seneki maçta Aboubakar, Talisca, Cenk, Atiba herkes ortalamanın üzerinde bir futbol oynamıştı. Bu sene deplasmanlarda oynadığımız ortalama futbol bu maçı kazandırmaz. Daha istekli daha zorlayıcı ve hücumda daha kalabalık olmalıyız.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bugün rakipten fazla gol atarak kazanacağımızı düşünüyorum.  :bandit:

Çevrimdışı İhsan

Love takıma adapte olur ve işimizi özellikle iç sahada görür.deplasmanlarda negredo doğru seçim olacaktır.

Ic saha = Negredo
Deplasman = Love
daha iyi olmazmi?
 :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bugün rakipten fazla gol atarak kazanacağımızı düşünüyorum.  :bandit:

rakipten az gol atarak kazandigimizi hatirlamiyorum  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Bugün oynarsa Oğuzhanın biraz daha ince ve dikine iş yapması lazım.Geride kalan 23 haftada doğru dürüst gol atıp asist yaptığı maç yok. Şu ana kadar suya sabuna dokunmayanlar bir zahmet kalan 11 haftada popolarını biraz kaldırsın. Bu maçta galibiyet için minimum 2 gole ihtiyaç var. Yakaladığımızı atmak çok önemli. Vagner Love oynarsa şu aşırtma vuruşları havadan değil de yerden ve yandan yapmalı. Geçen seneki maçta Aboubakar, Talisca, Cenk, Atiba herkes ortalamanın üzerinde bir futbol oynamıştı. Bu sene deplasmanlarda oynadığımız ortalama futbol bu maçı kazandırmaz. Daha istekli daha zorlayıcı ve hücumda daha kalabalık olmalıyız.
Yerden aşırtma nasıl olacak :tabe: :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

rakipten az gol atarak kazandigimizi hatirlamiyorum  :D

Dedim bi ömer üründül effect yapayım :D

Çevrimdışı savaş altay

Kupa finali için kimi istersiniz anketine gs'liler açık ara farkla fb'yi istemişler  :evillol:

Bir anketde biz mi başlatsak ? Kardeş özlemi mi , Yüksek Voltaj  :saeek: Korkusu mu ?  :lol:

Önce kayıpsız bir Lig sonra Kupa finali istiyorum şiddetli  :bandit: 

Çevrimdışı İhsan

tüp gecit asirtma gibi birsey mi  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Ic saha = Negredo
Deplasman = Love
daha iyi olmazmi?
 :alala:
İç sahada ben oynasamda olur.deplasmanda stoperlerle boğuşacak bir adam daha işimize yarar diye düşündüm.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı kyiv

Onu da aşk adamı düşünsün  :D havadan aşırtmasın dağlara taşlara atıyor. Yerden plase vursun, yavaş vursun tıngır mıngır gitsin ama gol olsun  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

bu zihniyette taraftarımız olduğu sürece düşman aramaya gerek yok.

Duzgun konus.

Çevrimiçi Rasim

sen hele bir dört hafta gs maçlarını bekle daha puan kaybı yaşayak fikstüre gelmediler
ligin ilk yarısı konya maçından sonra dört haftalık periyotta 4 puan alabildiler. ligin sonuna kadarda
4 mağlubiyet aldılar. Fenerin önü açıldı artık erken konuşuyorsunuz. akhisar öngörülen bir kayıptı
esas geçseydi şampiyonluğun bir numaralı adayı olurdu. şu anda kopmuş falan değil ben bir malubiyet daha
isterim alsın yoksa hala tehlikeli.
11 MarTSL   Evkur Yeni Malatyaspor -Fenerbahçe - 0

17 MarTSL   Fenerbahçe -Galatasaray - 0

01 NisTSL   Kayserispor -Fenerbahçe - 0

08 NisTSL   Fenerbahçe -Osmanlıspor FK - 0

15 NisTSL   Demir Grup Sivasspor -Fenerbahçe - 1

22 NisTSL   Fenerbahçe -Antalyaspor - 1

29 NisTSL   Kasımpaşa -Fenerbahçe - 1

06 MayTSL   Fenerbahçe -Bursaspor - 1

13 MayTSL   Kardemir Karabükspor -Fenerbahçe - 2

20 MayTSL   Fenerbahçe -Atiker Konyaspor 1

malatya kayseri ve sivas deplasmanlarında puan kaybı yaşamaları şart yoksa ciddi tehlike arz ederler
adamların maçları çok kolaylaşıyor
tahmini mac sonuclarini yazdim daha iyisini beklemiyorum febe icin :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

sen hele bir dört hafta gs maçlarını bekle daha puan kaybı yaşayak fikstüre gelmediler
ligin ilk yarısı konya maçından sonra dört haftalık periyotta 4 puan alabildiler. ligin sonuna kadarda
4 mağlubiyet aldılar. Fenerin önü açıldı artık erken konuşuyorsunuz. akhisar öngörülen bir kayıptı
esas geçseydi şampiyonluğun bir numaralı adayı olurdu. şu anda kopmuş falan değil ben bir malubiyet daha
isterim alsın yoksa hala tehlikeli.
11 MarTSL   Evkur Yeni Malatyaspor -Fenerbahçe -

17 MarTSL   Fenerbahçe -Galatasaray -

01 NisTSL   Kayserispor -Fenerbahçe -

08 NisTSL   Fenerbahçe -Osmanlıspor FK -

15 NisTSL   Demir Grup Sivasspor -Fenerbahçe -

22 NisTSL   Fenerbahçe -Antalyaspor -

29 NisTSL   Kasımpaşa -Fenerbahçe -

06 MayTSL   Fenerbahçe -Bursaspor -

13 MayTSL   Kardemir Karabükspor -Fenerbahçe -

20 MayTSL   Fenerbahçe -Atiker Konyaspor

malatya kayseri ve sivas deplasmanlarında puan kaybı yaşamaları şart yoksa ciddi tehlike arz ederler
adamların maçları çok kolaylaşıyor
terim fonksiyonundan belki ilk yarı kadar yaşamazlar puan kaybı ama yaşayacaklar ben bize rakip görmüyorum onları
fenerde dangalaklık yaparsa onlarda çıkar aradan ama gs den daha riskli onlar başakta teklemeye başladı topallayarak gidiyor
bütün iş bizde ts başak maçlarını kazasız atlatırsak işe bitmiş gözüyle bakabiliriz. bizimde zor maçlarımız var kayseri sivas
ama ligin son düzlüğünde oynuyoruz onlarla ve vodafoneda oynuyoruz kayıp yapacağımızı düşünmüyorum.
suana kadar ayni maclar gecerli olma kaydiyla tudor dan fazla puan kaybetti abi bu hafta sergen bir güzellik yapar paratora  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bugün takke reyize çok iş düşüyor. Akşama Necmi abinin bol bol ''ben sezon başından beri diyorum'' postlarını görmek dileğiyle..

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

tahmini mac sonuclarini yazdim daha iyisini beklemiyorum febe icin :bandit:
Abi senin yazdiklarin ikileme dusuruyor

1-0/1-0 derken 1. Takim mi kazanacak 1 puan mi alacak onu bi lraz istiasare etsek

Çevrimdışı sametbagan

Bizim deplasmanda q7 ye ihtiyacımız yok ama içerde kilidi açan oyuncu oldu hep içerideki maçlarda q7 yi araız ama deplasmandnda dediğim gibi sıkıntı olmaz.

Negredo büyük maçları sevidiğini belli etti o yüzden trabzonda negredo ile başlamak çok mantıklı.

Love maalesef takıma daha alışamadı son 4-5 maç katkı yapsın o bbile bizi şampiyon yapmaya yetecektir.

Defansta pepeyi aramayız ama yerine vida değil mutlaka medel oynamalıdır.

Ne pepe ,ne tosi. ne de vida medel gibi net pas veremiyor ileriye doğru.Pepe uzun atıyor tosiç keza aynı yada telsizi kapatıp ileri çıkıyor finali yaptı yaptı yapamadı kalemizde tehlike oluyor.

Vidayı söylemiyorum bile ayağı gerçekten çok kötü bi stoper.Onun da artı özelliği hava topları akşam burak olmadığına göre hava toplarında fazla sıkıntı yaşamayız.

orta sahayı atiba ozi yapmalıyız zira tlgay çok yoruldu ikinci yarı ozinin yerine skor üstünlüğü bizde olursa eğer girebilir.

Lensin şansızlığı trabzon maçı ile başlamıştı ilk yarıda inşallah trabzon maçı ile son verecek diye düşünüyorum .Biraz pollaynnacılık yapalım ehe  :D

Asıl soru işareti babel kaç maçtır skora ve oyuna katkı yapamıyor maalesef.O da inşallah bu maçla sahalara geri döner zira buna çok ihtiyacımız var.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim deplasmanda q7 ye ihtiyacımız yok ama içerde kilidi açan oyuncu oldu hep içerideki maçlarda q7 yi araız ama deplasmandnda dediğim gibi sıkıntı olmaz.

Negredo büyük maçları sevidiğini belli etti o yüzden trabzonda negredo ile başlamak çok mantıklı.

Love maalesef takıma daha alışamadı son 4-5 maç katkı yapsın o bbile bizi şampiyon yapmaya yetecektir.

Ne pepe ,ne tosi. ne de vida medel gibi net pas veremiyor ileriye doğru.Pepe uzun atıyor tosiç keza aynı yada telsizi kapatıp ileri çıkıyor finali yaptı yaptı yapamadı kalemizde tehlike oluyor.

Vidayı söylemiyorum bile ayağı gerçekten çok kötü bi stoper.Onun da artı özelliği hava topları akşam burak olmadığına göre hava toplarında fazla sıkıntı yaşamayız.

orta sahayı atiba ozi yapmalıyız zira tlgay çok yoruldu ikinci yarı ozinin yerine skor üstünlüğü bizde olursa eğer girebilir.

Lensin şansızlığı trabzon maçı ile başlamıştı ilk yarıda inşallah trabzon maçı ile son verecek diye düşünüyorum .Biraz pollaynnacılık yapalım ehe  :D

Asıl soru işareti babel kaç maçtır skora ve oyuna katkı yapamıyor maalesef.O da inşallah bu maçla sahalara geri döner zira buna çok ihtiyacımız var.
BAbele bisi oldu ama ne oldu belli degil
Yutuptan falan mi banladilar nedir

Çevrimdışı FedericoGiunti

BAbele bisi oldu ama ne oldu belli degil
Yutuptan falan mi banladilar nedir
Layk alamıyormuş. Layk yetmezliği sonucu performans kaybı söz konusu. Aykutun tacını bulalım önce sonra layk duasına çıkarız hep beraber. Hocada @Necmi abi olsun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı FedericoGiunti

Yalnız tosicin telsizi kapatmasına hastayım.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı İhsan

Duzgun konus.

Ama sen de söylediklerine dikkat etmelisin.
Q7 gönderilsin diyebilirsin ama taraftara saksakci diyemezsin. Bu forum dahil cok kisiye hakaret etmiyor musun ?
Come to Beşiktaş

Etiketler: