Bizim deplasmanda q7 ye ihtiyacımız yok ama içerde kilidi açan oyuncu oldu hep içerideki maçlarda q7 yi araız ama deplasmandnda dediğim gibi sıkıntı olmaz.
Negredo büyük maçları sevidiğini belli etti o yüzden trabzonda negredo ile başlamak çok mantıklı.
Love maalesef takıma daha alışamadı son 4-5 maç katkı yapsın o bbile bizi şampiyon yapmaya yetecektir.
Defansta pepeyi aramayız ama yerine vida değil mutlaka medel oynamalıdır.
Ne pepe ,ne tosi. ne de vida medel gibi net pas veremiyor ileriye doğru.Pepe uzun atıyor tosiç keza aynı yada telsizi kapatıp ileri çıkıyor finali yaptı yaptı yapamadı kalemizde tehlike oluyor.
Vidayı söylemiyorum bile ayağı gerçekten çok kötü bi stoper.Onun da artı özelliği hava topları akşam burak olmadığına göre hava toplarında fazla sıkıntı yaşamayız.
orta sahayı atiba ozi yapmalıyız zira tlgay çok yoruldu ikinci yarı ozinin yerine skor üstünlüğü bizde olursa eğer girebilir.
Lensin şansızlığı trabzon maçı ile başlamıştı ilk yarıda inşallah trabzon maçı ile son verecek diye düşünüyorum .Biraz pollaynnacılık yapalım ehe

Asıl soru işareti babel kaç maçtır skora ve oyuna katkı yapamıyor maalesef.O da inşallah bu maçla sahalara geri döner zira buna çok ihtiyacımız var.