Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5816673 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

yankut demişken maçlarını izlemedim ama bunlara dün hiç sarı çıkmamış sözüm ona hakemi de büktüğümüz iddia edilen stadımızda kart görmediğimiz maç olmuyor maşallah nasıl büküyorsak  :alala:

Sarı kart demişken medel Başakşehir maçı öncesi kart cezalısı falan olmasın. Gerekirse Şenol Güneş Gençlerbirliği maçında oynatmasın Medeli. Karabük maçı öncesi yapamadığımız stratejik kart hamlesini Başakşehir maçı öncesi yapalım. Ya da iyisi mi Trabzon maçında kartını görsün hiç kasmayalım zor maçlar öncesi.

Çevrimdışı panic13

Puan hesabi icin erken daha
10 mac kalacak yarin.

Kimse 10da 10 yapamayacak cok net
En cok kazanan 7-8 galibiyet alir

Biz evdeki maclari kazanip deplasmanda yenilmezsek cok rahat sampiyon oluruz.
Yenilmemek ilk oncelik

ben de aynen bunu yazacaktım. evdeki tüm maçları kazan, deplasmanda kaybetme. Deplasmandaki 2 galibiyet bizi şampiyon yapar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

yankut demişken maçlarını izlemedim ama bunlara dün hiç sarı çıkmamış sözüm ona hakemi de büktüğümüz iddia edilen stadımızda kart görmediğimiz maç olmuyor maşallah nasıl büküyorsak  :alala:
Abi herifler acayip
Golumuz iptal diyo ampul gibi ofsayt
Bir suru faul yapiyorlar kart yok
Sikertelin yaptigi faulu golden oncekini diyom cunku bir surur yapti oepe falan yapsa hakem son adam bariz gol sansi diye kirmizi verir bunlarda sadece faul.
Herifler hakeme bakarak yere atiyor kendilerini
3-4 tane sari kesin cikmaliydi

Ama macin ozetine bakarsan
Akhisarlilar bunlari dove dove kazanmis gibi gozukur

Fikret baskan bu bein icin partnerimiz falan diyor ama bi ayar verilmeli oraya mal mal ozet yapiyor bein

Çevrimdışı FedericoGiunti

ikisinden biri alıp götürecek gibi durmuyor maalesef bu nedenle rolü paylaşmaları çözüm olacak gibi duruyor, burada da önemli olan hocanın doğru planlaması olacaktır. rakibi çalışıp, iyi analiz edip, doğru oyun ve doğru tercihleri ile ikisini de efektif kullanmak önem arz ediyor.
Yalan yok dümdüz bir taraftarım. Teknik bilgim falan yoktur. Şenol hoca nasıl yapar eder bilmiyorum ama kalan maçlarda love ve negredo hatta talisca leblebi gibi atmalılar. Yoksa çok üzülürüz. Ben üzülmek istemiyorum. Bu arada adamın tacını verin artık lütfen.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mavi Tuna

Biz mi hakem büküyormuşuz bu bükmüş halimiz ise bükmemiş halimizi çok merak ediyorum. Kendi sahalarında her türlü çirkefliği yapıyorlar yine kart yok nasıl olduysa dün ki maça o hakemi vermişler yanlış saat bile günde iki defa doğruyu gösterir derler ya başka hakem olsaydı hem Hayvandao hem de o tetikçi Soldado'nun pozisyonlara cart diye penaltıyı verip maçı çevrirdi.

Ayrıca birisi Aykut'un taçını çalanı bulup çıkarsın taçını geri versinler hatta olmadı Kadıköy de maça taç atışıyla başlansın yoksa Türk Fotbolu kaosa sürüklenecek

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2018, 15:02:24 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı caner.eryigit

İlk golü biz yemeyelim bu akşam elbet sıkıştırırız.defansları çok hata yapıyor pozisyon veriyorlar.zaten geri de düşerlerse seyirci de hemen döner malum ellleri ayakları birbirine dolaşır.sezonun kritik virajlarından inşallah kayıpsız geçeriz.Bu akşam alırsak bence gs ile Başak tutuşur.

Çevrimiçi Necmi

sanki 9 galibiyet 2 beraberlik yetecek gibi duruyor
evet yeterli gibi duruyor ama ikili averajı başak yada gs ye bırakmamak lazım
bizim iki beraberlik aldığımızda onların iki beraberlik bir mağlubiyet ihtimalleri oluyor
zaten rakiplerde anca o kadar puan kaybı olur gibi duruyor.

Çevrimdışı mylife1903

evet yeterli gibi duruyor ama ikili averajı başak yada gs ye bırakmamak lazım
bizim iki beraberlik aldığımızda onların iki beraberlik bir mağlubiyet ihtimalleri oluyor
zaten rakiplerde anca o kadar puan kaybı olur gibi duruyor.
Tsyi yendigimiz an ibb ve gs maclarinda beraberlik yeter

Çevrimiçi Necmi

Sarı kart demişken medel Başakşehir maçı öncesi kart cezalısı falan olmasın. Gerekirse Şenol Güneş Gençlerbirliği maçında oynatmasın Medeli. Karabük maçı öncesi yapamadığımız stratejik kart hamlesini Başakşehir maçı öncesi yapalım. Ya da iyisi mi Trabzon maçında kartını görsün hiç kasmayalım zor maçlar öncesi.
iyide gençler maçı başak maçından daha kolay bir maç değil bizim öncelikle içerdeki tüm maçları kazanmamız şart
içerdeki hiç bir maç riske atılmaz dışardan ne toplayabilirsek o bizim ligdeki yerimizi belirleyecek ama dışardaki maçların önemli
olması için içerdekileri kazanman gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Tsyi yendigimiz an ibb ve gs maclarinda beraberlik yeter
en kötü sonuç beraberlik olmalı yeter diye birşey yok bizim içerde kayseri ve sivas maçları var ve zor olacak
o nedenle o maçlara kadar alabildiğin her puan değerli ha iş o maçlara kalırsa içerde boğar gene alırız ama riske atmanında anlamı yok başağı ve gs yi yenmek onlara birer mağlubiyet vermek demektir bu önemli. Zaten işin içine psikolojik durum girmezse en kolay maçlarımız bunlar olacak. başak artık kapanıp kontralarla giden takım olma hüviyetini kaybetti gs kapanmayı zaten bilmiyor. iki takımında şu anki oyunu ile Biz onlara çok ters geliriz.

Çevrimdışı kartalizer

500 tane sari kart sinirinda adamimiz var.

Tolgay, Ozzy, Adriano, Medel, Caner..

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımızın muhtemel 11'i: Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Lens, Talisca, Babel, Alvaro Negredo..

Çevrimiçi Necmi

500 tane sari kart sinirinda adamimiz var.

Tolgay, Ozzy, Adriano, Medel, Caner..
farketmez bizde bunları düşünürsek vay halimize yeri dolmayacak oyuncumuz yok
hepsi birden aynı maçta görecek değil ya eriterek gideriz

Çevrimdışı kyiv

iyide gençler maçı başak maçından daha kolay bir maç değil bizim öncelikle içerdeki tüm maçları kazanmamız şart
içerdeki hiç bir maç riske atılmaz dışardan ne toplayabilirsek o bizim ligdeki yerimizi belirleyecek ama dışardaki maçların önemli
olması için içerdekileri kazanman gerekiyor.

Necmi Abi haklısın Gençlerbirliği ve Akhisar maçları en az Başakşehir maçı kadar zor olur ama Başakşehir maçı birebir rakibin.Gençlerbirliği veya Akhisar maçında berabere kalsan Başakşehiri yenmek kaydıyla telafi edebilirsin ancak Başakşehire Allah korusun yenilmek demek ligi bitirmek demek.

Çevrimdışı savaş altay

Trabzonspor maci zor mac, trabzon zor deplasman totemlere erkenden baslayalim arkadaslar
ts büyük takım yazmayı unutmuşsun abi  :evillol:

Çevrimiçi murat

Bizim rakibimiz başakşehir  :tabe:
visca adebayor ve mossoro da belirgin bir düşüş var.bu 3 oyuncu iyi olmadığı sürece yarışı sürdüremezler.

Çevrimdışı savaş altay

Bir oyuncu yuzunden 20 tane adamin yeriyle oynamaya gerek yok
Pepe yoksa vida oynar
Quaresma yoksa lens oynar
Aman senol hocam dagilma gene o buraya hu buraya su surdan buraya ordan buraya yapma gozun sevem
Birak su corba taktigini

Gg vida tosic adri
   Atiba medel
 Lens tali babel
       Love
Merkez mi dizmişsin ? Gözlerim parladı  :bandit:

Çevrimdışı İhsan

Beşiktaş'ımızın muhtemel 11'i: Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Lens, Talisca, Babel, Alvaro Negredo..

Ilk defa insallah Lens ilk 11 oynar diyorum. Onun maci olur !
Negredo yerine Love olsa daha iyi olur gibi ama karar veremedim.

ama sonuc belli. 3-1 galibiz  :icool:
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

eskiden bir oyuncu cezalı olsa eyvah diyorduk artık oyuncunun cezalı olması çok önem ifade
etmiyor bizim içinde rakipler içinde aynı adamlar bakmıyor şimdi ts quaresma cezalı diye seviniyormudur
zaten deplasmanlarda takımı on kişi oynatıyor. hatta üzülmüşlerdir bile ceza almasına.
TS üstümüze gelecek bir takım bence lens iyi olur bu maçta ilk maçtada çok etkiliydi deplasmanda etkisi daha yüksek
olur.

Çevrimdışı mylife1903

ts büyük takım yazmayı unutmuşsun abi  :evillol:
Ts buyuk takimdir buyuk camiadir, gsnin buyuklugunu tartisirim ama tsnin buyuklugunu tartismam
Keske ts ile yarissak seneye, guclu trabzon bizim lehimizedir

Çevrimdışı savaş altay

Ts buyuk takimdir buyuk camiadir, gsnin buyuklugunu tartisirim ama tsnin buyuklugunu tartismam
Keske ts ile yarissak seneye, guclu trabzon bizim lehimizedir
Great Fikret Orman bir ara bu projeyi saldı ama bunlar kendi kendini yönetemiyor biz ne yapalım  :bandit:

Çevrimiçi murat

Vurup geçmemiz lazım evet, ama love veya negredonun sağlam bir performans sergilemesi lazım kalan maçlarda. Geçen sene abou’nun sergilediği ikinci yarı performansı gibi. Yoksa üzülürüz.
Love takıma adapte olur ve işimizi özellikle iç sahada görür.deplasmanlarda negredo doğru seçim olacaktır.

Çevrimiçi murat

Geçen senenin en güzel maçı 4~3 biten TS maçıydı ve o virajı çok iyi geçmiştik darısı bu maça inşallah. Rıza topu ile silahı ile hazırlanmıştır bu maça her zaman olduğu gibi...

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O da aykutun faulümüz verilmedi versiyonu.şu an benim gözümde aykut=rıza

Çevrimdışı Koa_lAA

sosa-kadir-yazıcı üçlüsüne dikkat etmek lazım... b.city maçında rezalet oynamışlardı... bu maç coşmasalar bari... kadir iyidir hoşdur... iyi topcu olacak...

Çevrimdışı savaş altay

Love takıma adapte olur ve işimizi özellikle iç sahada görür.deplasmanlarda negredo doğru seçim olacaktır.
Ben de Negredo iç Love deplasman uygun düşünüyordum.
Negredo yarı sahaya bizi yerleştirir ama kaleye yerleştirmede sorunu var. Lens - Love uyumlu olsalar rakip kaleye daha etkili gideriz.

Love'ın mentali Lens'den daha güçlü ama o da yedek oturmaktan sinirleri bozulabilir bir vaziyetde. Yayıncı kuruluş Love 2 gol atınca
işte bu fw dediler, 1 hafta sonra Negredo bu takımın fw'i dediler  :lol: Ne allak bullak bir sezon.

Hoca bu gün Quaresma'sız. Planı bu gün de değişmezse vay halimize. Umarım geniş alanda oynayan ama birbirine yakın, yardımlaşan ve topsuz alanda hareketli oyuncular görürüz. Orta açmayı sadece araç olarak kullanan, Amaç verkaç, çalım, dribble moves ile adam eksilterek, oyun kurucumuzun da bize
merhaba dediği bir şekilde 18 üstünü bolca kullanarak skora ulaştığımız bir maç olur.

Etiketler: