Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5816608 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kartalizer

bizden umutlu değilmisin :D
içi dışı yok gs üstüne gelen her takıma puan kaybeder ilk yarı iyi savunma yapacaksın ve basacaksın içerde dışarda puan alırsın
onlar içerde dişli takımla oynamadılarki puan kayıpları yaşasınlar bundan sonra göreceğiz biz işimize bakalım kazan bütün maçlarını şampiyon ol bu
bu kadar basit matematik

Bizim maca ozellikle girmedim ya :) Senol hoca seviyor GS ile oynamayi, ihtiyaci oldugu skoru alir doner. Bir de o maca var daha baya, onden puan kaybetsinler ki biz "beraberlik yeter" hissiyle maca cikalim.

Ic sahada topu rakip ceza sahasinda oynuyor adamlar, bu kadar yuklenmeye ceza kesecek takim sayisi fazla degil ligde, ki kesemediler. Yaparsa basaksehir yapar diyorum bizim maca gelene kadar. Umarim trabzon da becerebilir de masa devrilir. Cunku gencler deplasmani da zorlayacak onlari eminim.

Çevrimdışı kyiv

fabri
gg medel tosiç adriano
      ozzi atiba
  lens talişka babel
           love

benim tese maçına uygun 11im de bu.

Lens lens lens...Kalbim bugün kendini verirse, Trabzon defansını tek başına dağıtıp maçı alır diyor mantığım sene başından beri verilen fırsatlarda ne yaptı diyor. Lens, onun için olumsuz düşünenlere başta ben olmak üzere bu akşam güzel bir kapak taksın. Her türlü kabulümdür.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim rakibimiz başakşehir  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

başakcity de tökezlemeler çok olacaktır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalizer

Bence basaksehir rakip degil, ve olmadiklarini rastgele anadolu maclarinda puan kaybederek gosterecekler. Ilk 2 gormeleri icin bizim veya gs'nin inanilmaz sacmalamasi lazim..

Çevrimiçi Samet Demir

bugün dahil 11 maçı da alırsak 77 puan yapabiliyoruz. gs ve başakın 80i görebilme potansiyeli matematiksel olarak mevcut 71i şampiyonluk puanı kabul etsek 3 maç yenilme lüksleri var epey iyi bir avantaj denebilir bizim de gese ve başakı yenmek kaydı ile 2 yenilgi kredimiz var gibi duruyor ama kalan haftaları en kötü 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi ile geçemezsek şampiyon olamayız hep sırat köprüsü üstünde ilerleyecekmişiz gibi duruyor. bu arada dünkü yenilgi sonrası bence fener yarıştan koptu kalan 10 maçın 9unu kazansa 71 yapabilirler ki 9 maçı da kazanmaları olanaksız duruyor.

Bana göre Trabzon-gençler-başak 9 puan alırsak şampi... Derim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Bana göre Trabzon-gençler-başak 9 puan alırsak şampi... Derim.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz 3 maç 7 puan çıkarıp gese de kadıköyde yenilirse gene şampi derim.

biz 3 maç 9 puan gese kadıköy klasiği yaparsa şampiyon derim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

başakcity de tökezlemeler çok olacaktır
73 puanı görme ihtimali en yüksek rakip başak aslında.
onlarda ardadan sonra bozulma oldu oyunları çok geri gitti ama işin içinde başka faktörler
var. deplasman maçlarından zorluk derecesi yüksek tek maç gs maçı içerdeki maçları daha zor
Beşiktaş malatya kayseri sivas maçları var onların kaderini bu dört maç belirler. Bizim onları
yenmemiz şart. onlarla oynayınca biz düze çıkıyoruz ama onlarda düze çıkıyor maçlarımız aynı

Çevrimiçi Necmi

biz 3 maç 7 puan çıkarıp gese de kadıköyde yenilirse gene şampi derim.

biz 3 maç 9 puan gese kadıköy klasiği yaparsa şampiyon derim.
biz 3 maç dokuz puan yaparsak zaten en büyük aday oluyoruz.
gs nin kadıköyde alacağı sonucun pekde önemi kalmaz aslında gs nin bizimle başakla ts ile
hepside içerde maçları var iç saha avantajını kaldırıyor bu maçlar illaki puan kaybı yapacaklar
ne kadar yapacaklarıda ikincimi üçüncümü dördüncümü bitireceklerini belirleyecek :D

Çevrimiçi Necmi

biz akşam galip geldiğimiz anda zaten bütün rakipler korkar. kazandığımızda büyük yol katetmiş olacağız.

Çevrimdışı tangaz

73 puanı görme ihtimali en yüksek rakip başak aslında.
onlarda ardadan sonra bozulma oldu oyunları çok geri gitti ama işin içinde başka faktörler
var. deplasman maçlarından zorluk derecesi yüksek tek maç gs maçı içerdeki maçları daha zor
Beşiktaş malatya kayseri sivas maçları var onların kaderini bu dört maç belirler. Bizim onları
yenmemiz şart. onlarla oynayınca biz düze çıkıyoruz ama onlarda düze çıkıyor maçlarımız aynı

fikstürlerimiz benzerlik gösteriyor ama onlar bizden önce oynayacaklar hep bu da olası kötü skorlarında tökezlemeyi hızlandıracaktır. ben alanya deplasmanını da kolay alacaklarını sanmıyorum yenilirlerse sürpriz olmaz. sonra akhisar ve gese deplasmanları hep kayıp haftaları olma ihtimali yüksek zaten kazanarak geçerlerse o maçları şampiyonluk şansları çok artar. biz herşeyden önce şu 3 maçı en az 7 puanla atlatmalıyız aksi halde bizde yarıştan kopabiliriz.

Çevrimdışı kyiv

Şu Trabzon maçı öyle psikolojik köşe başı maçı ki hani belki de şampiyonluğu getirecek bir maç olacak. Kazandığımız takdirde yaralı Trabzonu Galatasaraya salmış olacağız tıpkı Fenerbahçeyi Galatasaraya saldığımız gibi. Galatasarayın Fenerbahçe, Trabzon, Gençlerbirliği,Başakşehir maçlarından 3 galibiyet ile çıkma ihtimali yok. Galatasarayın işini daha da zorlaştırma adına Gençlerbirliğini yenip Gençlerbirliğinin düşme ihtimalini sıcak tutmak lazım.

Ha bu arada Sergen Yalçınlı Konyaspor biraz daha farklı mücadele edecektir o kesin. Belki de Konyasporun alacağı 1 puan ile Galatasaray Başakşehir maçını Galatasarayın alması daha çok işimize gelebilecek.

Çevrimdışı tangaz

Şu Trabzon maçı öyle psikolojik köşe başı maçı ki hani belki de şampiyonluğu getirecek bir maç olacak. Kazandığımız takdirde yaralı Trabzonu Galatasaraya salmış olacağız tıpkı Fenerbahçeyi Galatasaraya saldığımız gibi. Galatasarayın Fenerbahçe, Trabzon, Gençlerbirliği,Başakşehir maçlarından 3 galibiyet ile çıkma ihtimali yok. Galatasarayın işini daha da zorlaştırma adına Gençlerbirliğini yenip Gençlerbirliğinin düşme ihtimalini sıcak tutmak lazım.

Ha bu arada Sergen Yalçınlı Konyaspor biraz daha farklı mücadele edecektir o kesin. Belki de Konyasporun alacağı 1 puan ile Galatasaray Başakşehir maçını Galatasarayın alması daha çok işimize gelebilecek.

gese bu saydığın maçlarda kart cezalısı ve sakat verirse kısıtlı kadroları da handikapları olacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

sen hele bir dört hafta gs maçlarını bekle daha puan kaybı yaşayak fikstüre gelmediler
ligin ilk yarısı konya maçından sonra dört haftalık periyotta 4 puan alabildiler. ligin sonuna kadarda
4 mağlubiyet aldılar. Fenerin önü açıldı artık erken konuşuyorsunuz. akhisar öngörülen bir kayıptı
esas geçseydi şampiyonluğun bir numaralı adayı olurdu. şu anda kopmuş falan değil ben bir malubiyet daha
isterim alsın yoksa hala tehlikeli.
11 MarTSL   Evkur Yeni Malatyaspor -Fenerbahçe -

17 MarTSL   Fenerbahçe -Galatasaray -

01 NisTSL   Kayserispor -Fenerbahçe -

08 NisTSL   Fenerbahçe -Osmanlıspor FK -

15 NisTSL   Demir Grup Sivasspor -Fenerbahçe -

22 NisTSL   Fenerbahçe -Antalyaspor -

29 NisTSL   Kasımpaşa -Fenerbahçe -

06 MayTSL   Fenerbahçe -Bursaspor -

13 MayTSL   Kardemir Karabükspor -Fenerbahçe -

20 MayTSL   Fenerbahçe -Atiker Konyaspor

malatya kayseri ve sivas deplasmanlarında puan kaybı yaşamaları şart yoksa ciddi tehlike arz ederler
adamların maçları çok kolaylaşıyor
Fenerbahçe sıradaki 3 deplasmandan en fazla 4 puan alır.

Ayrıca Fenerbahçe'nin işi fikstürle değil, o oyun tarzları ile her maçları zor. Hatta içerideki maçları daha zor, çünkü yaratıcı oyuncuları yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahçe sıradaki 3 deplasmandan en fazla 4 puan alır.

Ayrıca Fenerbahçe'nin işi fikstürle değil, o oyun tarzları ile her maçları zor. Hatta içerideki maçları daha zor, çünkü yaratıcı oyuncuları yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu saatten sonra rakiplerin kaybetmesi değil bizim kazanmamız önemli herşey elimizde
şampiyon olacaksak vurup geçeceğiz başka yolu yok

Çevrimdışı underworld

Bütün maçları kazanalım şampiyon olalım

Çevrimdışı FedericoGiunti

bu saatten sonra rakiplerin kaybetmesi değil bizim kazanmamız önemli herşey elimizde
şampiyon olacaksak vurup geçeceğiz başka yolu yok
Vurup geçmemiz lazım evet, ama love veya negredonun sağlam bir performans sergilemesi lazım kalan maçlarda. Geçen sene abou’nun sergilediği ikinci yarı performansı gibi. Yoksa üzülürüz.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Bütün maçları kazanalım şampiyon olalım

sanki 9 galibiyet 2 beraberlik yetecek gibi duruyor

Çevrimdışı tangaz

Vurup geçmemiz lazım evet, ama love veya negredonun sağlam bir performans sergilemesi lazım kalan maçlarda. Geçen sene abou’nun sergilediği ikinci yarı performansı gibi. Yoksa üzülürüz.

ikisinden biri alıp götürecek gibi durmuyor maalesef bu nedenle rolü paylaşmaları çözüm olacak gibi duruyor, burada da önemli olan hocanın doğru planlaması olacaktır. rakibi çalışıp, iyi analiz edip, doğru oyun ve doğru tercihleri ile ikisini de efektif kullanmak önem arz ediyor.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Geçen senenin en güzel maçı 4~3 biten TS maçıydı ve o virajı çok iyi geçmiştik darısı bu maça inşallah. Rıza topu ile silahı ile hazırlanmıştır bu maça her zaman olduğu gibi...

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

sen hele bir dört hafta gs maçlarını bekle daha puan kaybı yaşayak fikstüre gelmediler
ligin ilk yarısı konya maçından sonra dört haftalık periyotta 4 puan alabildiler. ligin sonuna kadarda
4 mağlubiyet aldılar. Fenerin önü açıldı artık erken konuşuyorsunuz. akhisar öngörülen bir kayıptı
esas geçseydi şampiyonluğun bir numaralı adayı olurdu. şu anda kopmuş falan değil ben bir malubiyet daha
isterim alsın yoksa hala tehlikeli.
11 MarTSL   Evkur Yeni Malatyaspor -Fenerbahçe -

17 MarTSL   Fenerbahçe -Galatasaray -

01 NisTSL   Kayserispor -Fenerbahçe -

08 NisTSL   Fenerbahçe -Osmanlıspor FK -

15 NisTSL   Demir Grup Sivasspor -Fenerbahçe -

22 NisTSL   Fenerbahçe -Antalyaspor -

29 NisTSL   Kasımpaşa -Fenerbahçe -

06 MayTSL   Fenerbahçe -Bursaspor -

13 MayTSL   Kardemir Karabükspor -Fenerbahçe -

20 MayTSL   Fenerbahçe -Atiker Konyaspor

malatya kayseri ve sivas deplasmanlarında puan kaybı yaşamaları şart yoksa ciddi tehlike arz ederler
adamların maçları çok kolaylaşıyor

Kendi sahalarında oynayacakları bir maç için puan kaybını öngördüklerini hiç sanmıyorum.Fenerbahçe Galatasaray maçını kazanırsa nispeten kolay bir fikstürü olabilir ancak Aykut' un dün akşamki maç sonu konuşmalarında onlar açısından sanki işin bittiğinin ipuçları vardı. Önümüzdeki seneden bahsedereken bu seneyi bitirmiş gibiydi.

Bu akşam kazanmak ve rakiplerin umutlarının yeşertmemek lazım. Mart ayında UEFA dan gelecek ceza ile Galatasarayın transfer veya şampiyonlar ligi yasağı ile şoka girmesi de muhtemel iken bu akşam ne pahasına olursa olsun kazanmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

Geçen senenin en güzel maçı 4~3 biten TS maçıydı ve o virajı çok iyi geçmiştik darısı bu maça inşallah. Rıza topu ile silahı ile hazırlanmıştır bu maça her zaman olduğu gibi...

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muazzam da bir süreleri vardı hazırlanmak için son maçlarını 9 gün evvel yaptılar. yara bere çürük çarık ne varsa iyileşmiştir.

Çevrimdışı mylife1903

muazzam da bir süreleri vardı hazırlanmak için son maçlarını 9 gün evvel yaptılar. yara bere çürük çarık ne varsa iyileşmiştir.
Bizim teknik direktor aykut olsa iyi maduriyet cikartirdi burdan

Çevrimdışı mylife1903

Puan hesabi icin erken daha
10 mac kalacak yarin.

Kimse 10da 10 yapamayacak cok net
En cok kazanan 7-8 galibiyet alir

Biz evdeki maclari kazanip deplasmanda yenilmezsek cok rahat sampiyon oluruz.
Yenilmemek ilk oncelik

Çevrimdışı tangaz

Bizim teknik direktor aykut olsa iyi maduriyet cikartirdi burdan

yankut demişken maçlarını izlemedim ama bunlara dün hiç sarı çıkmamış sözüm ona hakemi de büktüğümüz iddia edilen stadımızda kart görmediğimiz maç olmuyor maşallah nasıl büküyorsak  :alala:

Etiketler: