Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5816938 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün kazanılacak 3 puan önümüzü açacak.Bu maçtan sonra geriye kalan 10 haftadaki puan kaybetme ihtimalimizi de azaltmış olacağız. Fakat her nedense içimden bir ses bu maçın 1-1 biteceğini söylüyor.Baş belası Rodellegaya dikkat!!!

Bu arada dün akşam Fenerbahçe maçı sonrası hiçbir küfür hakaret eleştiri olmayan yazım neden silindi? Hayır, zaten son 2 haftadır hem ceza üstüne cezayla hem de günü dolmasına rağmen kaldırılmayan cezalarla uğraştık yazmamamız isteniyorsa bilelim bizde boşu boşuna zaman harcayıp, kimseyi sıkmayalım burada.

Burası Beşiktaş başlığı ondan olabilir belki :)

Çevrimdışı tangaz

bugün dahil 11 maçı da alırsak 77 puan yapabiliyoruz. gs ve başakın 80i görebilme potansiyeli matematiksel olarak mevcut 71i şampiyonluk puanı kabul etsek 3 maç yenilme lüksleri var epey iyi bir avantaj denebilir bizim de gese ve başakı yenmek kaydı ile 2 yenilgi kredimiz var gibi duruyor ama kalan haftaları en kötü 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi ile geçemezsek şampiyon olamayız hep sırat köprüsü üstünde ilerleyecekmişiz gibi duruyor. bu arada dünkü yenilgi sonrası bence fener yarıştan koptu kalan 10 maçın 9unu kazansa 71 yapabilirler ki 9 maçı da kazanmaları olanaksız duruyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

En iyi futbolunu Beşiktaş'a karşı oynadıktan sonra performansı düşen bazı Anadolu takımları :

Konyaspor, Bursaspor, Fenerbahçe...

Çevrimdışı mylife1903

bugün dahil 11 maçı da alırsak 77 puan yapabiliyoruz. gs ve başakın 80i görebilme potansiyeli matematiksel olarak mevcut 71i şampiyonluk puanı kabul etsek 3 maç yenilme lüksleri var epey iyi bir avantaj denebilir bizim de gese ve başakı yenmek kaydı ile 2 yenilgi kredimiz var gibi duruyor ama kalan haftaları en kötü 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi ile geçemezsek şampiyon olamayız hep sırat köprüsü üstünde ilerleyecekmişiz gibi duruyor. bu arada dünkü yenilgi sonrası bence fener yarıştan koptu kalan 10 maçın 9unu kazansa 71 yapabilirler ki 9 maçı da kazanmaları olanaksız duruyor.
60i anca bulur fb abi
Gsnin de puan kaybetmesi lazim yavas yavas
Cok fazla puan topladi gs
Biraz normal kayip birAz da ahlar vahlar icinde kayip kredileri var onlari bi odesinler sonra onunuze bakariz

Çevrimdışı mylife1903

En iyi futbolunu Beşiktaş'a karşı oynadıktan sonra performansı düşen bazı Anadolu takımları :

Avrupa donusu de yaramamis olabilir fbye

Çevrimdışı tangaz

beter olsunlar bu haftanın tek üzücü skoru bursanın galibiyeti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Burası Beşiktaş başlığı ondan olabilir belki :)

İyi de burada yemek muhabbetinden tutunda 80 lere kadar bir çok konu yazıldı, yazdık. O kadar yazının içinde bir tek benim yazdığım mı Beşiktaşla ilgili değildi? Kaldı ki yazdığım 2 satırda durum değerlendirmesi yapmışız ne yani burada Fenerbahçenin puan kaybıyla ilgili hiçbirşey yazılmadı mı yazılmayacak mı? Neyse....Problem bir insan değilimdir uzatmak da istemiyorum. Umarım bundan sonra burada SADECE BEŞİKTAŞ ile ilgili yazılar görmeye devam ederiz.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi noldu fener ile kapışıyorduk hani biz. Yalan oldu necmi abi.
sen hele bir dört hafta gs maçlarını bekle daha puan kaybı yaşayak fikstüre gelmediler
ligin ilk yarısı konya maçından sonra dört haftalık periyotta 4 puan alabildiler. ligin sonuna kadarda
4 mağlubiyet aldılar. Fenerin önü açıldı artık erken konuşuyorsunuz. akhisar öngörülen bir kayıptı
esas geçseydi şampiyonluğun bir numaralı adayı olurdu. şu anda kopmuş falan değil ben bir malubiyet daha
isterim alsın yoksa hala tehlikeli.
11 MarTSL   Evkur Yeni Malatyaspor -Fenerbahçe -

17 MarTSL   Fenerbahçe -Galatasaray -

01 NisTSL   Kayserispor -Fenerbahçe -

08 NisTSL   Fenerbahçe -Osmanlıspor FK -

15 NisTSL   Demir Grup Sivasspor -Fenerbahçe -

22 NisTSL   Fenerbahçe -Antalyaspor -

29 NisTSL   Kasımpaşa -Fenerbahçe -

06 MayTSL   Fenerbahçe -Bursaspor -

13 MayTSL   Kardemir Karabükspor -Fenerbahçe -

20 MayTSL   Fenerbahçe -Atiker Konyaspor

malatya kayseri ve sivas deplasmanlarında puan kaybı yaşamaları şart yoksa ciddi tehlike arz ederler
adamların maçları çok kolaylaşıyor

Çevrimdışı tangaz

60i anca bulur fb abi
Biraz normal kayip birAz da ahlar vahlar icinde kayip kredileri var onlari bi odesinler sonra onunuze bakariz

gese haftaya da kazanır sonra bizim maça kadar 5 zorlu maçları var o periyodda gese kayıplar yaşayacaktır, biz az kayıpla ya da kayıpsız gidersek tokiye lider gider şampiyon döneriz  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

İyi de burada yemek muhabbetinden tutunda 80 lere kadar bir çok konu yazıldı, yazdık. O kadar yazının içinde bir tek benim yazdığım mı Beşiktaşla ilgili değildi? Kaldı ki yazdığım 2 satırda durum değerlendirmesi yapmışız ne yani burada Fenerbahçenin puan kaybıyla ilgili hiçbirşey yazılmadı mı yazılmayacak mı? Neyse....Problem bir insan değilimdir uzatmak da istemiyorum. Umarım bundan sonra burada SADECE BEŞİKTAŞ ile ilgili yazılar görmeye devam ederiz.
burda şampiyonlukla ilgili değerlendirme yapıyorsan rakip fikstürü konuşursun ama rakiplerin maç kritiğini bu sayfada yapamazsın
yemek muhabbeti yap konu dışı yap ama bunlarda gece 12 den sonra konuşulursa esnek olunuyor. gün içinde konumuz Beşiktaş
rakip fikstürleri bizimle mukayesesi vs olabilir ama maç kritiği olmaz. kirletmeyin burayı renkli muhabbetiyle

Çevrimdışı tangaz

sen hele bir dört hafta gs maçlarını bekle daha puan kaybı yaşayak fikstüre gelmediler
ligin ilk yarısı konya maçından sonra dört haftalık periyotta 4 puan alabildiler. ligin sonuna kadarda
4 mağlubiyet aldılar. Fenerin önü açıldı artık erken konuşuyorsunuz. akhisar öngörülen bir kayıptı
esas geçseydi şampiyonluğun bir numaralı adayı olurdu. şu anda kopmuş falan değil ben bir malubiyet daha
isterim alsın yoksa hala tehlikeli.
11 MarTSL   Evkur Yeni Malatyaspor -Fenerbahçe -

17 MarTSL   Fenerbahçe -Galatasaray -

01 NisTSL   Kayserispor -Fenerbahçe -

08 NisTSL   Fenerbahçe -Osmanlıspor FK -

15 NisTSL   Demir Grup Sivasspor -Fenerbahçe -

22 NisTSL   Fenerbahçe -Antalyaspor -

29 NisTSL   Kasımpaşa -Fenerbahçe -

06 MayTSL   Fenerbahçe -Bursaspor -

13 MayTSL   Kardemir Karabükspor -Fenerbahçe -

20 MayTSL   Fenerbahçe -Atiker Konyaspor

malatya kayseri ve sivas deplasmanlarında puan kaybı yaşamaları şart yoksa ciddi tehlike arz ederler
adamların maçları çok kolaylaşıyor

fenerin iç sahada osmanlı deplasmanda kasımpaşa maçları da zor geçer puan kaybı olabilir osmanlının sitili fenere ters gelen bir sitil osmanlı hücumcu bir ekip hücum yapan kontra yapabilen her takım fenerden puan alabilir. fener 64ü zor geçer

Çevrimdışı mylife1903

Konu disilari necmi abi temizliyor arkadan gelip
Aman zaten yazan 20 kisi kaldik
Aman

Çevrimdışı kartalizer

Adriano caner yazilmis bolca, saygi duyuyorum da anlamlandiramiyorum pek.

1) Umarim boyle bir sey varsa acik olan Adriano olur. Caner Adriano ile beraberken acik oynamasi hakaret olur futbola. Hadi tosic ile beraberlerken neyse.

2) Hadi sol kanadi hallettik, sag tarafi ne yapiyoruz o vakit? Babel zaten formsuz, sagda da net sekilde performans veremiyor. Formsuz adami basarisiz oldugu pozisyona atmak ne kadar mantikli olur?

Lens de felaket formsuz oldugu icin oynatilmama tercihini anlarim. Yalniz bu durumda eger form durumlarindan bir kadro olusturuyorsak aciksiz 4 3 1 2 tarzi bir kadro gormeyi tercih ederim ben.

Misal:

Fabri
Adriano Medel Vida GG
Atiba Tolgay Ozzy
Talisca
Negredo Love

Senol hoca gecen sene denemisti bu tarz bir sistemi, Babel'i forvete cekerek. Icerideki Adana maciydi ve gel gitli guzel bir futbol maci izlemistik ikina sikila kazanmis olsak da.

Gerektiginde Tolgay sag kanada, Ozzy sola destek vererek yurutebilir bu sistemi.

Bakalim hoca neler kurdu kafasinda? Gorecegiz..

Çevrimdışı mylife1903

Bir oyuncu yuzunden 20 tane adamin yeriyle oynamaya gerek yok
Pepe yoksa vida oynar
Quaresma yoksa lens oynar
Aman senol hocam dagilma gene o buraya hu buraya su surdan buraya ordan buraya yapma gozun sevem
Birak su corba taktigini

Gg vida tosic adri
   Atiba medel
 Lens tali babel
       Love

Çevrimiçi Necmi

gese haftaya da kazanır sonra bizim maça kadar 5 zorlu maçları var o periyodda gese kayıplar yaşayacaktır, biz az kayıpla ya da kayıpsız gidersek tokiye lider gider şampiyon döneriz  :bandit:
terim fonksiyonundan belki ilk yarı kadar yaşamazlar puan kaybı ama yaşayacaklar ben bize rakip görmüyorum onları
fenerde dangalaklık yaparsa onlarda çıkar aradan ama gs den daha riskli onlar başakta teklemeye başladı topallayarak gidiyor
bütün iş bizde ts başak maçlarını kazasız atlatırsak işe bitmiş gözüyle bakabiliriz. bizimde zor maçlarımız var kayseri sivas
ama ligin son düzlüğünde oynuyoruz onlarla ve vodafoneda oynuyoruz kayıp yapacağımızı düşünmüyorum.

Çevrimdışı tangaz

terim fonksiyonundan belki ilk yarı kadar yaşamazlar puan kaybı ama yaşayacaklar ben bize rakip görmüyorum onları
fenerde dangalaklık yaparsa onlarda çıkar aradan ama gs den daha riskli onlar başakta teklemeye başladı topallayarak gidiyor
bütün iş bizde ts başak maçlarını kazasız atlatırsak işe bitmiş gözüyle bakabiliriz. bizimde zor maçlarımız var kayseri sivas
ama ligin son düzlüğünde oynuyoruz onlarla ve vodafoneda oynuyoruz kayıp yapacağımızı düşünmüyorum.

biz 3 maç 7-9 puan yaparsak ve fenerde geseye bir kadıköy klasiği yaşatırsa şampi deriz.

Çevrimdışı kyiv

burda şampiyonlukla ilgili değerlendirme yapıyorsan rakip fikstürü konuşursun ama rakiplerin maç kritiğini bu sayfada yapamazsın
yemek muhabbeti yap konu dışı yap ama bunlarda gece 12 den sonra konuşulursa esnek olunuyor. gün içinde konumuz Beşiktaş
rakip fikstürleri bizimle mukayesesi vs olabilir ama maç kritiği olmaz. kirletmeyin burayı renkli muhabbetiyle

Necmi abi Fenerbahçenin bu puan kaybı ekstra oldu bizim için yarın Trabzonu yenmemiz şart gibi bir şey yazdım. Bunun neresi silinmeyi gerektirecek bir şey? Hayır sorun da değil ama ben direkt olarak rakibin maçda ne yaptığı vb. yorum yazmamışım.

Neyse...Uzatmak istemiyorum. Bu akşam 3 puanı almak şart oğlu şart. Kazanırsak dış kulvardan gelen at misali son düzlüğe basa bas girmiş olacağız. Talisca konsantre olsun Quaresma yok bugün ondan bir frikik golü bekliyorum  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

60i anca bulur fb abi
yok be ligin ilk yarısı 19 puan topladığı maçlardan ikinci yarı 15 puan toplayabildi ve daha puan kaybedeceği maçları oynamadı ligin ilk yarısı topladığı kadar puan toplayamayacak.
şu anda ilk yarıya göre en iyi puan toplayan biziz ts maçınıda alırsak açık ara fark yaratmış olacağız
bizden sonrada başak istikrarlı gidiyor

Çevrimdışı tangaz

yok be ligin ilk yarısı 19 puan topladığı maçlardan ikinci yarı 15 puan toplayabildi ve daha puan kaybedeceği maçları oynamadı ligin ilk yarısı topladığı kadar puan toplayamayacak.
şu anda ilk yarıya göre en iyi puan toplayan biziz ts maçınıda alırsak açık ara fark yaratmış olacağız

konya maçı ulusoy büyük lolipopluk yaptı  o 2 puanı da almış olsaydık şimdi çok rahattık

Çevrimdışı kartalizer

Pepe yoksa vida oynar
Aman senol hocam dagilma gene o buraya hu buraya su surdan buraya ordan buraya yapma gozun sevem
Birak su corba taktigini

Gg vida tosic adri
   Atiba medel
 Lens tali babel
       Love

Bu heralde caner adriano diyenlere gonderme :) benim dedigim kadroda normal yerinden oynayan oyuncu yok cunku.

4 3 1 2 isteme nedenim bir oyuncunun cezali, diger ikisininse inanilmaz formsuz olmasi.

Her halukarda risk. Ya bu adamlarin trabzon deplasmaninda kendini bulmasini umacaksin, ya da bu sene fazla denemedigin bir taktikle cikacaksin.

Hocanin isi zor bence.

Çevrimdışı kartalizer

Yalniz GS bu sefer ic sahada kolay yendigi takimlarla deplasmanda oynadi. Simdi de deplasmanda takildigi takimlarla iceride oynayacak.

O yuzden asil soru su: "iceride bu sene firtina gibi esen takim Basaksehir ve Trabzon'a karsi da eser mi?" Tek puan kaybettikleri mac FB maci, unutmayalim. Gorecegiz, ben ozellikle Basaksehir'den umutluyum.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Fenerbahçenin bu puan kaybı ekstra oldu bizim için yarın Trabzonu yenmemiz şart gibi bir şey yazdım. Bunun neresi silinmeyi gerektirecek bir şey? Hayır sorun da değil ama ben direkt olarak rakibin maçda ne yaptığı vb. yorum yazmamışım.

Neyse...Uzatmak istemiyorum. Bu akşam 3 puanı almak şart oğlu şart. Kazanırsak dış kulvardan gelen at misali son düzlüğe basa bas girmiş olacağız. Talisca konsantre olsun Quaresma yok bugün ondan bir frikik golü bekliyorum  :bandit:
evet kontrol ettim gereksiz silinmiş konu dışılar silinirken arada kaynamışdır.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Pepe yoksa vida oynar
Birak su corba taktigini

Gg vida tosic adri
   Atiba medel
 Lens tali babel
       Love
Aynen katılıyorum. Taş yerinde ağır demişler. Şenol Hocam herkesi kendi mevkisinde çıkarsın yeter. Çok kurcalamasın takım gerekeni yapar zaten.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Yalniz GS bu sefer ic sahada kolay yendigi takimlarla deplasmanda oynadi. Simdi de deplasmanda takildigi takimlarla iceride oynayacak.

O yuzden asil soru su: "iceride bu sene firtina gibi esen takim Basaksehir ve Trabzon'a karsi da eser mi?" Tek puan kaybettikleri mac FB maci, unutmayalim. Gorecegiz, ben ozellikle Basaksehir'den umutluyum.
bizden umutlu değilmisin :D
içi dışı yok gs üstüne gelen her takıma puan kaybeder ilk yarı iyi savunma yapacaksın ve basacaksın içerde dışarda puan alırsın
onlar içerde dişli takımla oynamadılarki puan kayıpları yaşasınlar bundan sonra göreceğiz biz işimize bakalım kazan bütün maçlarını şampiyon ol bu
bu kadar basit matematik

Çevrimdışı tangaz

fabri
gg medel tosiç adriano
      ozzi atiba
  lens talişka babel
           love

benim tese maçına uygun 11im de bu.

Etiketler: