Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810121 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen de iyice suyunu çıkardın artık.

Quaresma'nın kırmızı kart görmesinin suçlusu da Lens oldu yani.

Abuk sabuk suçlamalar bunlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son kısmı okumamıştım ama cidden bambaşkaymış bu :) JF Kennedy nin ölümünü bile Lens e bağlayabiliriz buradan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sarp

Maç sonu Talisca'nın yaptığı açıklamanın bir meali var mı?
"Kontrat imzalamak zorunda kaldım yoksa sadece Türkiye'de oynayabilirdim.
Başkanında haberi var." Bu minvalde bir şeyler söylemiş.

Çevrimdışı mrred

1453 nasıl kuruldu gözlemlemedin mi sen gezide çarşı hükümet karşıtı taraftaydı sonra bir anda bu 1453 peydahlandı beşiktaşı bu gezici çarşıya bırakmayız tarzı mesajlar veriyorlardı yukardan destekli oldukları apaçık ortadaydı o dönem hükümetle f.gülen hala kolkolaydı beraber ıslanmaya dewam ediyordu adına fetö demem bu nedenledir sen istersen hükümet destekli diyebilirsin bu sonuçta o grubunne bok oldugunu değiştirmez yukardan en yukarlardan desteklilerdi operasyonu yaptılar ortadan kayboldular birdaha duydun mu adlarını büyük bir operasyondu o. öyle senin dediğin gibi başkan karşıtı 3-5 kişinin yapacağı bir eylem değil bunlar.

sakinlikten ve akıldan yanayım diyorsun ama savunduğun tutum sadece sakinlik içerikli ben ortaya akıl koyan tek bir eylem önerini görmedim.

Ben o kadar akıllı değilim abi ya akıllı olanlar verirler o önerileri ;)
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Boşver onu, alternatif evrende yaşıyor o

:D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben sana bir soru sordum hala cevap vermedin ? nerede 4. öneme sahip dedi hoca bana söyler misin ? Ben basın açıklamalarını izlemeye çalışıyorum izleyemediklerim de oluyor sen beni aydınlatırsan sevinirim.
Ya okumaktan da mı acizsin? Yukarıda yazdım git bak. Ne tip insanlara laf anlatmaya çalışıyorum yahu. Okumaktan aciz araştırmaktan aciz insanlarla tartışmaya giriyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen pazartesi neredeydin?

Stattaydım. 119. blokta. Gelsen çay ısmarlardım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Nerden biliyorsun sessiz kaldığımızı ? Her şey uluorta mı yapılır ?

hiç bişey yapılmadıgı ortada hakem atamaları hakemlerin yaptıkları verilen verilmeyen cezalar pfdklar tahkimler son 5 maçta da penaltımız verilmedi. gittikçe yaptıgın açıklamalar kötüye gidiyor farkındamısın? dağılmış durumdasın kötü tezlerini daha kötü açıklamalarla daha kötü bir hale sokuyorsun  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Ya okumaktan da mı acizsin? Yukarıda yazdım git bak. Ne tip insanlara laf anlatmaya çalışıyorum yahu. Okumaktan aciz araştırmaktan aciz insanlarla tartışmaya giriyoruz.

4. öneme sahip dedin sonra 2. öneme sahip olduğu ortaya çıktı bide sen neden sürekli kaybettiğimiz maçlardan sonra foruma geliyorsun o da bir entresan dikkatimi çekti
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

hiç bişey yapılmadıgı ortada hakem atamaları hakemlerin yaptıkları verilen verilmeyen cezalar pfdklar tahkimler son 5 maçta da penaltımız verilmedi. gittikçe yaptıgın açıklamalar kötüye gidiyor farkındamısın? dağılmış durumdasın kötü tezlerini daha kötü açıklamalarla daha kötü bir hale sokuyorsun  :)
Kırıp dökün abi o zaman siz ne diyim. Vurun parçalayın yakın yıkın
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Stattaydım. 119. blokta. Gelsen çay ısmarlardım.
Maç pazardı yalnız, maçın bittiğini farkedemedin mi pazartesine kadar?

Çevrimdışı tangaz

Bu nedir şimdi ? İyice arap sacına dönecek yine bizim işler. Bir yıl daha bizimle kalacak denmişti Talisca, ne derece doğrudur?

Talisca: Burada mutluyum, ayrılmak istemedim. Beni tehdit eden durum yaşandı ve imza atmasaydım, sadece Türkiye Ligi'nde oynayabilirdim. Kontrat imzalamak zorunda bırakıldım. Başkanın da haberi var. @Hakan_gundogar

açıklamayı dinledim tercüman zıçmış çevirirken ama sonra anlaşılıyor ne dediği bu olay sene başı talişka kampa gelmediği dönemde olan bir gelişmeymiş yani yazın benfica tehdit etmiş oyuncuyu kontrat uzatmazsan evrakları hemen yollamayız beşiktaşa avrupa kupalrı için lisansın çıkmaz  sadece türkiye liginde oynarsın demişler.

sanırım bu hususta bizim talişkaödemesini geciktirmemizinde bir etkisi olsa gerek talişkanın başkanda bu durumu biliyor demesinden bunu çıkardım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maç pazardı yalnız, maçın bittiğini farkedemedin mi pazartesine kadar?

Sonuç güzel olunca ayrılasım gelmedi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

açıklamayı dinledim tercüman zıçmış çevirirken ama sonra anlaşılıyor ne dediği bu olay sene başı talişka kampa gelmediği dönemde olan bir gelişmeymiş yani yazın benfica tehdit etmiş oyuncuyu kontrat uzatmazsan evrakları hemen yollamayız beşiktaşa avrupa kupalrı için lisansın çıkmaz  sadece türkiye liginde oynarsın demişler.

sanırım bu hususta bizim talişkaödemesini geciktirmemizinde bir etkisi olsa gerek talişkanın başkanda bu durumu biliyor demesinden bunu çıkardım.
Zaten bonservisini almamız çok ama çok düşük bi olasılıktı. Arap saçına döneceğine bi şekilde son bulması iyi olur her iki taraf içinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 00:56:51
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hoca sürekli basın önünde bişeyler açıklamaya çalışıyor ve adam artık bişey diyemiyor, açık olamıyor.

Öte yandan bizim yöneticilerimiz sürekli susup hakem güzellemesi, kardeslıkten, Türk futbolunun geleceğinden konuşuyor .

Sonunu tahmin etmek zor değil..

Fotomac 1 Haziran Nanşet:

" Beşiktaş Güneş ile Yollarını Ayırdı"

Lucescu 2. olacak. Hepimiz göreceğiz. Böyle sustukca daha cok sey göreceğiz.

Çevrimdışı mrred

uyu biraz sinirlisin sağa sola saldırma biz sinirleniyor muyuz tutma o zaman böyle kırıp dökceksen
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Kırıp dökün abi o zaman siz ne diyim. Vurun parçalayın yakın yıkın

hala doğru bir öneri gelmiyor dediğim gibi aksine giderek kötüleşyor açıklamalar. biz taraftar ayaklanması istemiyoruz yönetim ayaklanması istiyoruz o basın sözcüsü minimini kuşlarla uğraşacağına çıksın hakem hatalarını pfdk tahkim çifte standartlarını konuşsun diyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca sürekli basın önünde bişeyler açıklamaya çalışıyor ve adam artık bişey diyemiyor, açık olamıyor.

Öte yandan bizim yöneticilerimiz sürekli susup hakem güzellemesi, kardeslıkten, Türk futbolunun geleceğinden konuşuyor .

bu sene her yönüyle 100. yıl şampiyonluğunun sonraki sezonuna benziyor. Birileri düğmeye basmış durumda hoca yeldeğirmenlerine karşı donkişot misali savaşıyor, kendi hataları var mı çok ama göründüğü kadarıyla camiada mücadele eden tek adam, basınına, hakemine, federasyonuna karşı, o da yıprandı. Lucescu gibi çekip gideceğini sanmam ama yıprandığı bi gerçek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sadece q7 kırmızı gördü demekle olsa keşke şu maçın zayiatı. Babel'in form durumu ortada, Lensin durumu ortada, Canerin varlığı ile yokluğu bir. elindeki en efektif adam öyle veya böyle Q7 ydi hem ondan oldun hem de kritik viraj öncesi bu 3 tane aşırı formsuz adamın eline kaldın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Zaten bonservisini almamız çok ama çok düşük bi olasılıktı. Arap saçına döneceğine bi şekilde son bulması iyi olur her iki taraf içinde.

iyi de opsiyonumuz son bulmadı ki 21i verirsek hala bizim oyuncu. bu kontratı uzatma hamlesi sadece kontratı 1 yıla bitiyor 21 çok gelin indirim yapın die gelişecek olan pazarlıkda elimizi zayıflattı.

Çevrimdışı murat

takılmayın bu maça bu kadar.bu maçta gösterdiki feneri evindede rahat rahat yenebiliriz yeterki sakin olalım.biz sakin kalabilsek 2 kırmızı daha yerlerdi.pepe tosiç atriano önünde medel yanında tolgay ileride negredo ve love denemeliyiz.love negredo çiftte olur love kanattada olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

valla birileri sanki yönetime özellikle fikret orman'a şampiyonluğu salın diyor.(En üst noktalardan gelen bir emir.) daha açık yazmama gerek yok herhalde.

Yoksa yönetim geçen senelerdenn biliyoruz çıkıp konusuyordu görüntülerle filan basın toplantısı yapıyordu.

Çatır çutur hakkımız yeniyor çıkıp konusmaması cok entrasan.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 01:04:52
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
bu sene her yönüyle 100. yıl şampiyonluğunun sonraki sezonuna benziyor. Birileri düğmeye basmış durumda hoca yeldeğirmenlerine karşı donkişot misali savaşıyor, kendi hataları var mı çok ama göründüğü kadarıyla camiada mücadele eden tek adam, basınına, hakemine, federasyonuna karşı, o da yıprandı. Lucescu gibi çekip gideceğini sanmam ama yıprandığı bi gerçek.

Valla burda cok haklısın abi.
Adam hangi birine laf yetiştirsin, neye hazırlansın cidden acınacak haldeyiz ya.
Hiçbir yaptırımımız yok hiç.
Necmi abi gelip kızacak ama bizim ciddi anlamda federasyon tarafında bir gücümüz yok, yaptırımımız yok. Hep bişeylerimiz eksik.

Çevrimdışı mrred

hala doğru bir öneri gelmiyor dediğim gibi aksine giderek kötüleşyor açıklamalar. biz taraftar ayaklanması istemiyoruz yönetim ayaklanması istiyoruz o basın sözcüsü minimini kuşlarla uğraşacağına çıksın hakem hatalarını pfdk tahkim çifte standartlarını konuşsun diyoruz.
Bir açıklama yapma taahhüdüm olmadı ki sadece akılla ve sakin tepkiler koymalıyız dedim kırıp dökelim diyorsun.Ben de bunu anlamıyorum herkes q7 ye neden sakin olamadın gittin o hareketi yaptın diye kızıyor . Biz burda kırıp dökmekten bahsediyoruz o zaman q7 nin yaptığı doğruydu kimse eleştirmesin bir zahmet. Ayrıca ne Albayrakı tanırım ne de Ormanı belki aralarında başka bir hukuk vardır belki zor zamanında kulübe bir şey yaptı bu adam her insanı en ufak bir hatasından dolayı istifa etsin gitsin dersek adam kalmaz yönetimde . Allahtan kulübü biz yönetmiyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

birde bugün çok ileti var kim demişti hatırlamıyorum ama bir arkadaş 21e talişka alınacağına 2tane 10luk forvet alınsın demişti çok mantıklı geldi bana da 2 tane 10luk yada 3 tane 8lik oyuncu almak 3 mevkiyi birden çok yukarı çıkarabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonuç güzel olunca ayrılasım gelmedi..
Bir fıkra var.

Adamın teki ölüm döşeğinde, yanında karısı göz yaşları içinde bekliyor.

Adam karısına diyor, "Maria, kardeşimi genç yaşta kaybettiğimde sen yanımdaydın. Değil mi?"

Kadın evet diyor.

Adam devam ediyor.

"Maria, fabrikamızda yangın çıktığında da yanımdaydın, değil mi?"

Kadının yüzü aydınlanıyor, "Evet hayatım" diyor.

Adam yine soruyor.
"Maria, iflas edip beş parasız kaldığımda da sen yanımdaydın, doğru mu?

Kadın hüzünle karışık bir mutlulukla, "Doğru hayatım" diyor.

Adam artık dayanamayıp patlıyor.

"Ulan mendebur karı, başıma gelen her musibette yanımda sen vardın" diyor.

Kaybettiğimiz maçlardan sonra seni forumda görünce aklıma bu fıkra geliyor hep.

[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 01:07:09 tuncaboylu ]

Etiketler: