Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810464 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Abiler kardeşler Allah’ını seven söylesin fbyikimgeriçekti?

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ryan Babila ne olmus yahu  ?  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi ibb ts yenersek lideriz çok heyecanlıyım

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı 38life

Haftaya kazanırsak, şampiyonluk çok gerçekçi olarak görünecek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon deplasmanı çok önemli ama asıl kilit gs deplasmanı. kazanamasak da olur ama kesinlikle kaybetmemeliyiz.

Çevrimdışı underworld

son düzlüğe giriyoruz bütün oyunculara çok ihtiyacımız var özellikle babıla.

Çevrimdışı cursedofdragon

2.ci yarıda en çok puan toplayan takım konumudayız (devam ediyor...)

Beşiktaş 14 puan
gs 12 puan
fb 11 puan
başak 11 puan

Çevrimdışı savaş altay

2.ci yarıda en çok puan toplayan takım konumudayız (devam ediyor...)

Beşiktaş 14 puan
gs 12 puan
fb 11 puan
başak 11 puan
:photo:

Çevrimdışı 38life

ayakta duracak dermanı bile yok nokta

yazın tatilde bile çok çalıştım falan diyordu. belki buyüzden erken düşmüş olabilir mi acaba...

Çevrimdışı 38life

Fransız spikerden dinlemeyen dinlesin. Şöyle güzel hissiyat veremiyor bizim spikerlerimiz. Ne dediğini anlamasam bile daha heyecan verici.

http://twitter.com/beinsports_FR/status/968002704898326528

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada şampiyonluğa inanmayanlar arkadaşlar tekrardan inanmaya başlamışlar güzel sevindirici şeyler bunlar :)

Ama keşke biz başından beri inanırken bizimle alay etmeseydiniz daha iyi olurdu :)

Çevrimdışı underworld

yazın tatilde bile çok çalıştım falan diyordu. belki buyüzden erken düşmüş olabilir mi acaba...

böyle bir bahane gerçek olamaz , gerçek olsa dahil kabul de edilemez .

Çevrimdışı ozankarakoc

"Opta verilerine göre, Süper Ligde 2015-16 sezonunun başından bu yana 16 derbiye çıkan Beşiktaş, bu maçlardan 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bu sonuçlarla derbi puanı 31 olan Beşiktaş, dört takım arasında zirveye yerleşti.

Beşiktaş'ın ardında bulunan Fenerbahçe, 29 puanla ikinci sırada yer alırken Trabzonspor ise 16 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Sıralamada dikkat çeken Galatasaray, bu süreçte oynadığı 15 derbide 10 puan toplayabildi ve son sırada kaldı. Galatasaray, bu 15 karşılaşmada rakip fileleri yalnızca 8 kez havalandırırken kalesinde ise 19 gol gördü."
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Opta verilerine göre, Süper Ligde 2015-16 sezonunun başından bu yana 16 derbiye çıkan Beşiktaş, bu maçlardan 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bu sonuçlarla derbi puanı 31 olan Beşiktaş, dört takım arasında zirveye yerleşti.

Beşiktaş'ın ardında bulunan Fenerbahçe, 29 puanla ikinci sırada yer alırken Trabzonspor ise 16 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Sıralamada dikkat çeken Galatasaray, bu süreçte oynadığı 15 derbide 10 puan toplayabildi ve son sırada kaldı. Galatasaray, bu 15 karşılaşmada rakip fileleri yalnızca 8 kez havalandırırken kalesinde ise 19 gol gördü."
Son 10 senede ki Derbi fobimızı yendik sonunda artık çatır çatır alıyoruz derbileri :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı savaş altay

Fransız spikerden dinlemeyen dinlesin. Şöyle güzel hissiyat veremiyor bizim spikerlerimiz. Ne dediğini anlamasam bile daha heyecan verici.

http://twitter.com/beinsports_FR/status/968002704898326528
Seviliyoruz yalnız. Sosyal medya hesabımızda son aylarda 3.61'den 3.64'de yükseldi.
Bein Ligin tanıtımı açısından çok iyi oldu. Avrupa'dan Lige gözünü açan Ligi domine edişimizi izliyor.
Sarışınlar bu film içinde figuran kaldılar  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Sarı kart ceza sınırında Adriano, Medel ve Oğuzhandan başka kimse var mı?

Çevrimdışı tangaz

Lig yine önümüze sunuldu, yönetim ve hoca "lig" bazında sazı ele alsın artık son 8 hafta fikstürümüz gayet rahat zaten.

quaresma sayesinde :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı savaş altay

Caner var

Çevrimdışı underworld

ts maçında kartları alsınlar içierideki gençler maçını götürürüz.

Çevrimdışı caner.eryigit

quaresma sayesinde :eyes
Abi fbyikimgeriçekti cevap arıyor tüm Türkiye bir bilgin var mı?

Çevrimdışı tangaz

Bu arada şampiyonluğa inanmayanlar arkadaşlar tekrardan inanmaya başlamışlar güzel sevindirici şeyler bunlar :)

Ama keşke biz başından beri inanırken bizimle alay etmeseydiniz daha iyi olurdu :)

:tabe: 1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abi fbyikimgeriçekti cevap arıyor tüm Türkiye bir bilgin var mı?

döve döve yasladık geriye  :boxin:

Çevrimdışı underworld

atiba-gg-q7-love kupa maçında kulübede olmalı.

Çevrimdışı tangaz

hepsi vuruş mesafesine geldiii  :bandit:

ulan ulusoy hırsız ulusoy şuan 46ydık  :akuma:

gündüzde yazdım bu 3 maçta 9 puan çıkrırsak şampi deriz sonraki 4 maç 12 puan cepte 31. haftaya zaten gesenin 4-6 puan önünde çıkarız :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Almar

Dunku macin fullunu bulan var mi? Gece gece bi mutlu olayim  :)

Etiketler: