Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5809396 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

angut forumdan güzellemeler  :icool:

"Kupa maçında neler olacak kim bilir.
Allah´a kalacak işimiz.
Ya kalecimiz (!) bir mucize yaratacak‚ ya direkleri dövecekler ya da dünyaları kaçıracaklar. "
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kırmızı felan vermesin abi.
Böyle bahaneleri kalmadan koyunca cok cok daha zevkli oluyor.  :biggrinking:
Tv'de - Sosyal Medya'da - sağda solda öten bir tane kanarya görüyor musun yok cunku kendileride biliyorlar öyle böyle sevmedik  :kop:

bence versin ilk yarıdan 9 kişi kalsınlar sonra 5-6-7 allah ne verdiyse artık

tarih skorları yazar eksiktiler falan demez :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

medel sen nasıl bi insansın yahu yeminle adamın sahadaki varlıgı 5 kişiliğe bedel maşallah :)

bu arada benim moderasyon ne zaman bitecek abi :)
24 saat içinde biter

Çevrimdışı yoruk

Abi bir ara oyun durmadı. Takım cidden hakeme fırsat vermedi. Hakem nasıl yenilir bunu da cümle aleme göstermiş oldu. Buda bir dönüm noktası Beşiktaş'ı gerip doğramak isteyenlerde bundan sonra düşünerek hareket etmeye başlarlar. Asıl önemli olan takımın durumu kavramış olması. Bir tek Quaresma müthiş futboluna rağmen Valbuena'ya dalarken unuttu bu gerçeği o kadarda olsun artık diyelim  :evillol:

Rahmetli Vedat kaptan bu maçı izlese sanırım çok mutlu olurdu. Onun sözünü de buraya yazmazsak olmaz. "Sen Beşiktaş'san hakemi de yeneceksin hakemi yendiğin zaman kazanacaksın. Beşiktaş'ın hakemden gol yemişliği bile vardır.''
Caner oyuna girmek için 4 dk falan bekledi ,o kısımı diyorsun  :D
Aynen Vedat Okyar'ın o lafını hatırlarım.Biz de diyoruz hakemler lanet diye.Ama böyleler diye oturup sinecek miyiz ?

Yalnız Q7'nin pozisyonu eğer maç gergin geçseydi falan direk kırmızı çıkabilirdi.Sıkıntılı bir pozisyondu

Çevrimdışı Necmi

Rotasyonlu kadro ile çıkıp direk +3 üstüne kasmalıyız.
Hatta olursa 5-6 tadından yenmez, zaten bir sıkımlık canları kaldı oda bitmek üzere.
Tek temennim aynısını gs ve basak'a yapmak.  :money:
ne rotasyonu rotasyonlu kadromuzmu var :alala:
hangi 11 le çıkarsak çıkalım ilk 11 denir ona :D
rotasyon için u21 i çıkartmamız lazım :bandit:

Çevrimdışı tangaz

angutcular topik şeetmiş aykütün beşiktaş şuursuzca üstümüze geldi lafına binaen; ordan bir güzelleme:

""Beşiktaş şuursuzca üstümüze geldi"

biri yazmış twitter da çok doğru

eğer aykut lozan da türkiye heyetinde olsaydı doğu sınırımız sivastan çizilirdi diye

aynen

mal "

:D :D

Çevrimdışı tangaz

" "Beşiktaş şuursuzca üstümüze geldi"

şenol kendisinin ve korkak zihniyetinin içinden geçti farkında değil
kafasına vura vura yendi hala mal mal konuşuyor
yatay sinsi "

yaratıcılık süper "yatay sinsi"  :kop:

Çevrimdışı Necmi

Abi bir ara oyun durmadı. Takım cidden hakeme fırsat vermedi. Hakem nasıl yenilir bunu da cümle aleme göstermiş oldu. Buda bir dönüm noktası Beşiktaş'ı gerip doğramak isteyenlerde bundan sonra düşünerek hareket etmeye başlarlar. Asıl önemli olan takımın durumu kavramış olması. Bir tek Quaresma müthiş futboluna rağmen Valbuena'ya dalarken unuttu bu gerçeği o kadarda olsun artık diyelim  :evillol:

Rahmetli Vedat kaptan bu maçı izlese sanırım çok mutlu olurdu. Onun sözünü de buraya yazmazsak olmaz. "Sen Beşiktaş'san hakemi de yeneceksin hakemi yendiğin zaman kazanacaksın. Beşiktaş'ın hakemden gol yemişliği bile vardır.''
velbuaneye dalmayanmı vardı :D top ayağına geçince iki kişi basıyordu topu alamadılarmı üçüncü kişi gelip dalıyordu :D aynı yerde kaç faul yapıldı. Bence quaresmanın dalması falan bir taktikti hoca orta açmasına izin vermeyin demiş büyük ihtimal bizim oyuncularda vermedi işde :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ne rotasyonu rotasyonlu kadromuzmu var :alala:
hangi 11 le çıkarsak çıkalım ilk 11 denir ona :D
rotasyon için u21 i çıkartmamız lazım :bandit:

Bir nevi senin dediğin gibide denebilir abi.
Çok fazla asılmamak anlamında dedım .  :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir nevi senin dediğin gibide denebilir abi.
Çok fazla asılmamak anlamında dedım .  :biggrinking:

ne demek asılmıyoruz ben 5 gol bekliyorum bu sefer :D

Elaleme rezil mi olalım küçücük takıma 5 atamadık dedirtmiyelim :D  :evillol:

Fabri

Gökhan      Pepe        Vida         Caner

Tolgay      Medel

Lens                   Talisca            Quaresma

Negredo

Çevrimdışı sozkul

Bence Aykut'a haksızlık ediliyor, herkesin dili sürçebilir sizinki hiç sürçmedi mi?
Beşiktaş üzerimize öyle bir geldiki şuursuzca kendimizi savunmak zorunda kaldık demek istedi ama karıştırdı..  :icool:

Çevrimdışı Atakan

Foruma yeni kayıt oldum selam herkese renkdaşlar.

Bizi yenebileceklerini düşünen var mıydı? Aramızda açık ara kalite farkı var biz de Porteki milli takımı yıldızı Quaresma, Barcelona’da uzun yıllar oynamış Adriano, Real Madrid’de kaptanlık yapmış Pepe var. Onlarda ise Aatıf var Alper Potuk var Nödşıtadler var.  Ligin çok üstünde bir kadromuz var.

Çevrimdışı Necmi

zaten kupada talisca oynayacak diye ödleri patlıyor :D

Çevrimdışı Necmi

Foruma yeni kayıt oldum selam herkese renkdaşlarBadceş.

Bizi yenebileceklerini düşünen var mıydı? Aramızda açık ara kalite farkı var biz de Porteki milli takımı yıldızı Quaresma, Barcelona’da uzun yıllar oynamış Adriano, Real Madrid’de kaptanlık yapmış Pepe var. Onlarda ise Aatıf var Alper Potuk var Nödşıtadler var.  Ligin çok üstünde bir kadromuz var.
Hoşgeldinde yanlış foruma kayıt olmuş olabilirmisin :D
burda renkli yokki ne renktaşı :alala:

Foruma yeni kayıt oldum selam herkese renkdaşlar.

öncelikle  :hosgeldin

1.cisi forumda yaşınızı yazmak zorunlu yaşınızı girmeniz gerekiyor :)
2.cisi biz burda birbirimize "renkdaş" diye hitaplarda bulunmuyoruz :)

Tekrardan  :hosgeldin

Çevrimdışı Necmi

Bence Aykut'a haksızlık ediliyor, herkesin dili sürçebilir sizinki hiç sürçmedi mi?
Beşiktaş üzerimize öyle bir geldiki şuursuzca kendimizi savunmak zorunda kaldık demek istedi ama karıştırdı..  :icool:
haklı şuur olmaz tabi kan beyinden çekilmiş ihtiyacı olan bölgelere akarken ne şuuru :alala:
artık orda otomatiğe bağlıyor insan :D

Çevrimdışı sametbagan

kupada

tolga,fatih,pepe ,tosiç,caner,tolgay,ozi,talisca,lens,pektemek,negredo 11'i ile çıkmalıyız.

Bu şekilde hem takım trabzon maçına diri çıkar hem de birde yedeklerle jon benjamin tohşak geçeriz.

Yenilsek bile kupa zerre umrumda değil.Ligi alırsak hayalimdeki üst üste 7 sene şampiyonluk için bizi kimse durduramayacak.

O 4. yıldızı şu rezil fenerden önce takıp sonrada o batık gsyi geçerek Türkiyenin tek büyüğünün biz olduğunu onlara kabul ettirmek istiyorum.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı mylife1903

Daha arsız bir hakem olsa, dün de engellerdi. İkinci gol öncesi Negredo faul yaptı diye atağı bitirse 1-1'e bağlanırdı maç.

Futbolda hakemi yenmek her zaman mümkün değil. Cüneyt daha ilk 5 dakikada bize çalmadığı 2 faul üstüne onlara çaldığı faul ile niyetini belli etti.

Dün bize kazandırmamak için çıkmış maça. Aleyhimize bir şeyler dönüyor hala MHK'de, birilerinin kulağını çekmemiz lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dogru, herifler quaresmayi 2-3 sefer indirdi, tolgaya vurmaya basladilar, hayvandao ergeni bir suru faul yapti, cucu icine siciti macin aslinda. Ne olduysa devre arasi oldu.
Birisi bunu aradi agzina tukurdu.

Yahu 4.5m ofsaytten gol oluyor, rakibe gol sevincinden kirmizi veremiyon, pensltiyi vermiyon, penaltida islayi atamiyon, daha bir macin icine nasil sicilir arkadas.

Devre arasi buyuk ihtimal telefon geliyor, hepsi tek tek soyleniyor buna, cik adam gibi ortaya mac yonet deniyor buna.

Yoksa iki faul daha uydurur mac 1-1 biterdi, cok net

Simdi bu hayvandaodan yuklenmek lazim, boyle serrefsizlik var mi, dua etsin benim onumde yapmadi o hareketi, tribunden atladigim gibi dalardim buna, arkamdan da bi 500 kisi falan inerdi, buna tecavuz ederdik, o yaptigi hareketi de mahkemede aciklardik, inin bana bunu yapin dedi, bizde indik.

Hala susuyor yonetim, su konuda yuklenmek lazim.

Fb de carsiyi mahkemeye vermis, yahu bir ruh mahkemeye nasil verilebilir, carsi benim ulan, versene beni mahkemeye

Carsi benim ulan

Sikeci herifler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

🎙Dinamo Kiev Başkanı İgor Surkis: "Boyko, bizim en iyi transferlerimizden biri oldu. Bonservisiyle birlikte onu alabiliriz."  :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

🎙Dinamo Kiev Başkanı İgor Surkis: "Boyko, bizim en iyi transferlerimizden biri oldu. Bonservisiyle birlikte onu alabiliriz."  :halay: :halay:

kamp yemiş demek ki :D  :evillol:

Çevrimdışı ekrembaser

Yok adamlar rahat durmuyor dün şarjı boşalttık bugün tekrar doldurmaya başladılar ne boş bir topluluk bunlar b.klarında boğulurlar umarım. Bizi itham ettikleri herşeyi zamanında misliyle bize yaptı bu utanmazlar

Çevrimdışı mylife1903

Rotasyonlu kadro ile çıkıp direk +3 üstüne kasmalıyız.
Hatta olursa 5-6 tadından yenmez, zaten bir sıkımlık canları kaldı oda bitmek üzere.
Tek temennim aynısını gs ve basak'a yapmak.  :money:
Ya fb bu, adamlarin armasinda maydanoz falan var, ambelemleri de kanarya, bi (Küfür Yasak)₉ cani var tamam biz biraz abartik uc kez siktik ama ben doymadim arkadas, biraz da kupada siktik mi bunlarin bogazini, yeterli olabilir benim icin, evet 7ye tamamlayalim diyorum

aslında kupa maçında larini izlesek nasıl olur  :alala:

Etiketler: