Daha arsız bir hakem olsa, dün de engellerdi. İkinci gol öncesi Negredo faul yaptı diye atağı bitirse 1-1'e bağlanırdı maç.
Futbolda hakemi yenmek her zaman mümkün değil. Cüneyt daha ilk 5 dakikada bize çalmadığı 2 faul üstüne onlara çaldığı faul ile niyetini belli etti.
Dün bize kazandırmamak için çıkmış maça. Aleyhimize bir şeyler dönüyor hala MHK'de, birilerinin kulağını çekmemiz lazım.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dogru, herifler quaresmayi 2-3 sefer indirdi, tolgaya vurmaya basladilar, hayvandao ergeni bir suru faul yapti, cucu icine siciti macin aslinda. Ne olduysa devre arasi oldu.
Birisi bunu aradi agzina tukurdu.
Yahu 4.5m ofsaytten gol oluyor, rakibe gol sevincinden kirmizi veremiyon, pensltiyi vermiyon, penaltida islayi atamiyon, daha bir macin icine nasil sicilir arkadas.
Devre arasi buyuk ihtimal telefon geliyor, hepsi tek tek soyleniyor buna, cik adam gibi ortaya mac yonet deniyor buna.
Yoksa iki faul daha uydurur mac 1-1 biterdi, cok net
Simdi bu hayvandaodan yuklenmek lazim, boyle serrefsizlik var mi, dua etsin benim onumde yapmadi o hareketi, tribunden atladigim gibi dalardim buna, arkamdan da bi 500 kisi falan inerdi, buna tecavuz ederdik, o yaptigi hareketi de mahkemede aciklardik, inin bana bunu yapin dedi, bizde indik.
Hala susuyor yonetim, su konuda yuklenmek lazim.
Fb de carsiyi mahkemeye vermis, yahu bir ruh mahkemeye nasil verilebilir, carsi benim ulan, versene beni mahkemeye
Carsi benim ulan

Sikeci herifler