Negredo'nun futbol zekasi ust duzey, paslari da iyi ama golculuk/bitiricilik konusunda etkili degil, bir de maalesef pek hizli degil.
Bununla birlikte en onemli eksikligi hucumda pres, arada bir ivmelenen kamyon misali rakip defans oyuncularindan birinin pesinden yaptigi kosulardan bahsetmiyorum. Surekli olarak topun arkasinda kalip, rakip defans hattinin ortasahayla pas baglantisini etkileyecek sekilde hareketli presten bahsediyorum. Bunu Vagner fena yapmiyor, rakibi rahatsiz ediyor kolay pas cikmiyor. Takim defansimiz sadece geri dortlu ve onun onundeki ikiliden ibaret degil, butun hatlar topun arkasinda durdugu vakit topu kapmak da daha kolay hucuma cikmak da. Negredo'nun bana gore en buyuk eksikligi bu su anda buna biraz dikkat etse iyi olacak. Dun fenerin bizim alanimizda topa sahip oldugu bir 8-10 dakikalik bolum vardi golden once, o bolumde ileri cikabilmlerini biraz da bizim hucum preste etkisiz kalmamiz sagladi.
Neyse, kupa maci zerre kadar umrumda degil, Pektemek, Necip flan ciksin oynasin. Asil hedefimiz Trabzon maci. Ligi koyalim ligi!