Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810021 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Taraftarı bu gün beğenmedim. Cezaya yol açmaları işin kreması oldu. Hem destek veremiyorsun
hem de eksi yazıyorsun haneye, yakışmadı.

Sahanın enleri ; Quaresma, Medel
taraftar iyiydi abartmayın baskı mükemmeldi tahrik edici bir tribün oldu ceza kaçınılmazdı
o nedenle koyverdik gitti. Emin olun şu anda kendilerini tecavüze uğramış gibi hissediyorlardır.
taraftar organize olamıyor deniyorda küfürlerde bayağı organizeydi :evillol: 42 bin kişi tek ses :bandit:
önce herkes birbirine soruyor hangi maç cezalı diye gençler maçı denince millet ipi koparttı :D   

Çevrimdışı Necmi

Metin Tekin Fenerbahçeli falan mı? Net ofsayta zor pozisyon diyor, penaltıya ben daha net penaltı beklerim diyor. Aziz Yıldırım çıksa bu kadar konuşmaz.
hayır fenerli değil gsli olur kendisi

Çevrimdışı mertozlu

Günaydın! Derbi galibiyetine uyanılmış Pazartesileri favorimdir.

Perşembe de aynı tarife inşallah.

Çevrimdışı Necmi

çok net ve kritik hakem hataları vardı çok çok barizlerdi ofsayttan gol sonra verilmeyen penaltı, ve pozisyonda isla ikinci sarıdan kızarıyordu ofsaytta tarık penaltıda cücü bile bile vermediler bariz şike teşebbüsü idi. hakemide feneride araya karbon kağıdı koyup şeettik
işde bunu anlatmaya çalışıyorum oynadığında hakemide yenebiliyorsun.
yeterki oyuna gelmeden futbola odaklan hakem bir engeller iki engeller akın akın gelirsen
neyi engelleyecek.

Çevrimdışı f_madida

Negredo'nun futbol zekasi ust duzey, paslari da iyi ama golculuk/bitiricilik konusunda etkili degil, bir de maalesef pek hizli degil.

Bununla birlikte en onemli eksikligi hucumda pres, arada bir ivmelenen kamyon misali rakip defans oyuncularindan birinin pesinden yaptigi kosulardan bahsetmiyorum. Surekli olarak topun arkasinda kalip, rakip defans hattinin ortasahayla pas baglantisini etkileyecek sekilde hareketli presten bahsediyorum. Bunu Vagner fena yapmiyor, rakibi rahatsiz ediyor kolay pas cikmiyor. Takim defansimiz sadece geri dortlu ve onun onundeki ikiliden ibaret degil, butun hatlar topun arkasinda durdugu vakit topu kapmak da daha kolay hucuma cikmak da. Negredo'nun bana gore en buyuk eksikligi bu su anda buna biraz dikkat etse iyi olacak. Dun fenerin bizim alanimizda topa sahip oldugu bir 8-10 dakikalik bolum vardi golden once, o bolumde ileri cikabilmlerini biraz da bizim hucum preste etkisiz kalmamiz sagladi.

Neyse, kupa maci zerre kadar umrumda degil, Pektemek, Necip flan ciksin oynasin. Asil hedefimiz Trabzon maci. Ligi koyalim ligi!

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tuncaboylu

işde bunu anlatmaya çalışıyorum oynadığında hakemide yenebiliyorsun.
yeterki oyuna gelmeden futbola odaklan hakem bir engeller iki engeller akın akın gelirsen
neyi engelleyecek.
Daha arsız bir hakem olsa, dün de engellerdi. İkinci gol öncesi Negredo faul yaptı diye atağı bitirse 1-1'e bağlanırdı maç.

Futbolda hakemi yenmek her zaman mümkün değil. Cüneyt daha ilk 5 dakikada bize çalmadığı 2 faul üstüne onlara çaldığı faul ile niyetini belli etti.

Dün bize kazandırmamak için çıkmış maça. Aleyhimize bir şeyler dönüyor hala MHK'de, birilerinin kulağını çekmemiz lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Maçın ilk yarısının istatistiklerini bulamadım ama açtığımız 36 orta ve 71 uzun pasın çoğu ilk yarıda gerçekleşti. Maçın ilk ve ikinci devresinde kaptırdığımız toplarla tehlike yaratmaya çalıştılar doğru ama ilk yarıda ellerini kollarını sallaya sallaya merkezden hücum ederlerken ikinci yarı orta saha üstünlüğü bize geçince topu kanatlara yayarak oynamaya çalıştılar ve atakları etkisizleşti. Takımın bugün ilk yarı ve ikinci yarı oynadığı oyun arasında ciddi fark vardı.
ikinci yarı adriano bile orta sahaya geçti ve esas oyun negredo oyuna girince oynandı
ileri atılan topları orda tutabildi katkısı çok iyiydi. direk rakip defansı baskı altına aldı diğer oyunculara
koridor açtı ilk yarı o baskı ve topu ilerde tutamama yüzünden rakip fazla oyuncu ile oynadı
bir adama iki üç kişi basdılar sürekli ikinci yarı dikine oyun başlayınca ve bu oyunu besleyecek negredo oyunda olunca
kendi sahalarından çıkamadılar. dönen her topa hamle yaptık 45-65 arası hiç bir oyuncuları orta sahayı geçemedi ikinci golü attıktan sonra biraz gevşer gibi olduk ama bir kaç dakika sürdü bu sonra gene baskıya başladık

Çevrimdışı Necmi

izliyorum kramponlar aynı renkmiş de ondan penaltıyı süzememişmiş rüştü ve tuncay bile penaltı diyor çocukluk efsanem zıçıyor gidip babasının evinin camını taşlayacam izmitte  :D
ben onun yıllardır Beşiktaş menfaatine tek bir konuşmasını hatırlamıyorum.
hep böyle

Çevrimdışı Mavi Tuna

Televizyona çıkan Beşiktaşlı görünen yorumcuları anlamak da bir hayli zor.

Football da rakibin ayağına basmak faul  mü faul. O zaman o pozisyon penaltı. Yok daha net olmalıymış, yok fulu pozisyonmuş, yok öylemiş yok böyleymiş. Kural kitabı faul diyor siz hala güzelleme peşindesiniz. Kime şirin görünmeye çalışıyorsunuz. Maç bitmiş yok taraftar, merdiven boşlukları, yok çalınan şarkılar. Niye çıkıp da hayvadaonun pozisyonunu konuşmumuyorsunuz? Nouma'yı carmaha gerenler dün merdiven konuşuyor. Eze eze yeniyoruz şarkılar konuşuluyor. Beşiktaşlıyım diyen yorumcular da çarkın dümen suyuna dönüp duruyor ses çıkaran yok. Dün öyle bir algı oluşturmalısın ki o herif hak mahrumiyeti almalı.

Hakem olayları da ortada geçen Twitter da birisi maç maç doğrama olaylarını göstermiş her maç 1~2 vukuat var. Tam biz iyi değiliz bu sene amenna ama saha da ki adam da hakemin tavrını haftalar boyunca görünce ve ses eden olmayınca karamsarlığa kapılır ne kadar profesyonel olursan ol yaptığın işin duygusallık yönü var. 79 CM ofsayt olmayan pozisyon da gölü verme 77 CM ofsayt olan gol ver. Fener maçında doğran sonra 3 hafta kendine geleme, Pepe, Talisca mahalle maçında olmayacak faullerden kart görsün derbi öncesi sen sesini çıkarma, bunun gibi birçok olay. 1~3~5 maç hakemi de koya koya yendin ya sonrası ne olacak. Birisi çıkıp tepki göstermez ise özelikle yönetimden hocayı ve oyuncuları yalnız bırakırsa takımda bundan etkilenir. Kimse de denesin ki bunlar profesyonel evet profesyonel ve en nihayetinde duygusal insanlar bunlar.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sercan62

Cüneyt'in vermediği penaltı da refleksle bir an neredeyse penaltıyı vereceği görülüyor. Sonradan vermiyor. Orada bir şeye çark ediyor: ''İsla'' Müdahaleyi isla yapınca penaltıyı vermiyor yetersiz₁ cücü. Çünkü penaltıyı verince isla'ya da sarı kart vermesi gerekecekti. Onun için vermedi. Herif utanmadan etmeden bir takımın emeğini çöpe atıp oyununun tüm gidişatını değiştirmekten çekinmiyor. Dua etsin ki maçı çevirdik.

Çevrimdışı mertozlu

Tolga'yı pek beğenmem, çoğu taraftarla hem fikirim ama bu sene kıpırdandı gibi, ve Fabri'nin mental yorgunluğu var üst üste bu kadar üst düzey maç ve eşinin problemli hamileliği var, acaba Perşembe Tolga mı oynasa? Ben kızmam hocamıza oynarsa.

Çevrimdışı Koa_lAA

penaltı-kırmızı yı vermemesi bi bakıma iyi oldu... hiçbir bahaneleri kalmadı minik kuşların...

pozisyon net penaltı tabiki... haklarımız saklı kalmak kaydıyla... çift sarı kırmızı..

Çevrimiçi İsmail Özyurt

birde başkan pozisyon şeederken şu krampon meselesine de el atsın, neymiş kramponlar aynı renkmiş! ulan eskiden tek tipti kramponlar adidas siyah yandan 3 beyaz şeritti farklı krampon mu vardı. hakemi aklamak için millet itina ile element uyduruyor kaba etinden.
Yav aynı renkte olsa ne olacak kırkayak mı bunlar, insan netice itibariyle 2'şerden 4 ayak var ve bir ayak diğer ayağın üstüne basıyor. Normal bir insan kendi ayağının üstüne kendisi basamayacağına göre penaltı işte. Ne uyduracaklarını şaşırdılar iyice.  :akuma:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı tangaz

Penaltiyi gordu mu acep

merakla bu sorunun yanıtını bekliyorum bende  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı

Aykut Kocaman Beşiktaşın klasik şablonu üzerine planlar yaptı. Şenol Güneş oyun içinde oyuncuların yerleri ile oynayınca Aykut Kocamanin kafası karıştı ve kontrolü kaybetti. Şenol Güneş hamlesi ile maçı aldı. Klasina yakışan bir performans. Hocaya olan güveni tazeleyen bir durum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Görüyorsunuz. Konuşmuyorum. Yok öyle olmuş yok böyle olmuş. Konuşmam. Kesin. Görüyorsunuz. Mukemmel. :biggrinking:

Çevrimdışı Sercan62

Yardı geçti

Golü tekrar tekrar izledim. İnanılmaz bir zevk :D :D Koşusu, gelişi, bam diye vuruşu... hakikaten böyle yarıp geçince, göstere göstere çakınca inanılmaz mutlu oldum :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Golü tekrar tekrar izledim. İnanılmaz bir zevk :D :D Koşusu, gelişi, bam diye vuruşu... hakikaten böyle yarıp geçince, göstere göstere çakınca inanılmaz mutlu oldum :icool:
Tribünden çok belli oluyordu, koşarken anlamıştım zımbalayacağını.

Bayern maçı sonrası Vida için muazzam oldu.

Fakat takımda Pepe'nin yedeği olmadığı da ortaya çıktı, oda gözden kaçmasın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat

Piskolocik üstünlük deyip geçme abi. Fener'in piskolocik üstünlüğü öyle bir üstünlüktür ki hiç bir üstünlükle karşılaştırılamaz. O başka bir üstünlüktür işte.
Lightgarden imparatorluğu

Çevrimdışı tangaz

26. hafta sonrası öngörüm:

başakşehir: 4 maç sonunda ilk 2 sırayı kaybedecektir sırasıyla gençler, göztepe, alanya(D), ve bizimle oynuyor. bu 4 maçın tümünde puanlar kaybetse sürpriz olmaz ben en az ikisinde kayıplar yaşayacağını düşünüyorum 4 maç sonunda 3. yada 4. basamakta olurlar.

gese : karabük(D), konya, Fb(D) 6 puan da kalırlar 53 puanı görürler

febe : akhisar, malatya(D), gs 4 puanda kalırlar 48 puanı görürler

biz : tese(D), gençler, Başak (D) 9 puan alıp 53ü görüp averajla 2.sırada kalırız.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2018, 14:36:02 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

Rıdvan'ın bir sözü vardı " Beşiktaş bizi sabah akşam yeniyordu" diye.
Gençler bilmez ama yaşı biraz büyük olan abilerimiz bilir o dönemi.
Basta Aykut olmak üzere tüm sikeciler suanda o durumda. Yusuf Yusuf moddalar.
Dün koyduk , 1 Mart'ta Koycaz,  kapanışı 17 Nisan'da evlerinde yapıcaz  :kop:

O lafı yalnız iki büyük lafı empoze edilirken bizi savunmak için söylemişti.

Çevrimdışı tangaz

26. hafta sonrası öngörüm:

başakşehir: 4 maç sonunda ilk 2 sırayı kaybedecektir sırasıyla gençler, göztepe, alanya(D), ve bizimle oynuyor. bu 4 maçın tümünde puanlar kaybetse sürpriz olmaz ben en az ikisinde kayıplar yaşayacağını düşünüyorum 4 maç sonunda 3. yada 4. basamakta olurlar.

gese : karabük(D), konya, Fb(D) 6 puan da kalırlar 53 puanı görürler

febe : akhisar, malatya(D), gs 4 puanda kalırlar 48 puanı görürler

biz : tese(D), gençler, Başak (D) 9 puan alıp 53ü görüp averajla 2.sırada kalırız.

bu 3 maç çok önemli mümkünse  9 puan en kötü 7 puan yaparsak 27-30. haftalar arası liderliği alırız o 4 hafta gesenin kayıplar haftası olacaktır. 31. haftada toki de saplayıp tekneyi kiralarız  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Alıntı

Aykut Kocaman Beşiktaşın klasik şablonu üzerine planlar yaptı. Şenol Güneş oyun içinde oyuncuların yerleri ile oynayınca Aykut Kocamanin kafası karıştı ve kontrolü kaybetti. Şenol Güneş hamlesi ile maçı aldı. Klasina yakışan bir performans. Hocaya olan güveni tazeleyen bir durum
Aykut ; Şşşht yardımcı bi bakar mısın ?
Yardımcı : Buyrun hocam
Aykut : Ne yapıyor olm bunlar ?
Yardımcı : ... ... .... ... 
Volkan: Hocam çim çok güzel
Aykut: OFFFF

Ş      Quaresma-Negredo-Babel-Quaresma
                E      Quaresma-Babel            Quaresma
                N                      Medel-Love
                O     Caner
                L                         Medel
                G     Tosic      Fabri                Gökhan