Abi 2-0 falan bitince seviniyorlarmis oh bu sefer 5 yemedik diye
Şaka değil gerçek cidden seviniyorlarmis
O yüzden yaşı buyuk olan Fenerliler Besıktaşı hiç sevmezler ve korkarlar , bizim ayağa kalktığımızda karşımızda kimsenin duramayacağını çok iyi biliyorlar oyuzden de korkuyorlar bunu sürekli dile getiriyorlar forumlarında
Şimdiki ergenler bizim Y.D dönemine denk geldiği için hiçbir şeyden haberdar değiller , tehlikenin farkında değiller
Benim gözlemimde büyükleri bizi çok iyi biliyor ve pek ergenleri gibi saldırmıyorlar. Zaten o dönemi yaşamışlar Normal insanlar olduğu için ger*zekalı değiller ''şimdikiler'' gibi.
Ergenler gözlerini YD ile açtığı için bizi çok iyi biliyor olmaları ve bizim kendi zayıflığımızdan oluşan iyi görünen dönemlerinin bitmesi sebebi ile kuduruyorlar.
Beşiktaş şu an anormal sıçrama yaşıyor ama doğru yönetilseydik buna ihtiyac duymazdık.
Böyle bir stad yapılmış, Gelirini eskiye oranla katlamışsın, Her sene Şampiyonluğa banko oynuyorsun ve bu gelir ve mentalite sayesinde bu asla değişmeyecek. İşte esas bunun
bilincindeler, delirmelerinin sebebi bu. 2000'lerden beri bazı seneler haric o dönem bu ergenler Lige banko favori giren takımın taraftarları. Yine sanıyorlardıki herkes kendi
gücünde ve biz kazanıyoruz. Öyle olmadığını hatta Beşiktaş'ın 2018 yılında bile 100'de 100'ünde olmadığını görmeye başlamalarından ötürü Korkuları kontrolsüz saldırıya dönüştü.
Herhangi bir sosyal platform'a girdiğinizde birbirilerini ne kadar özlediklerini kolaylıkla görebiliriz. Türk futbol tarihinde görülmemiş bir yakınlaşma içerisindeler.
Ve yine onlardan önce 100'de 100'ümüze ulaşacağız. gs maaş ve ödeme sıkıntısında , fb bonservis ödeyemez halde ve bu 1 2 sene daha devam edecek. Talisca'ya o bonservisi
ödersek önceden de dediğim gibi Miami Heat'in büyük 3'lüsüne hazırladığı Wellcome Party gibi Görselinden, Müziğine sezon öncesi Boğaz'ımızda harika bir meydan okuma
gecesi yapılması Şartdır. Bu listeye Beşiktaş'ın ağır top oyuncuları da katılmalı ve törende bulunmalıdır. Öyle bir göz korkutmalıyızki Sezon başından tüm umutlarını söküp
alacağımızdan şüphem yok. Tören sonrası bir Dünya yıldızı sahne alabilir.
Ben büyük düşünüyorum, Büyük hayal kuruyorum.
İşte Nokia gücü. Vodafone' unun yok mu sanıyoruz ?
Stadın arkasında ne var ?
Hayal kurmayan uzun yaşamaz. İmza töreni artı böyle bir durum İstanbul'da yaşanırsa Hangi hakem hangi medya sana çelme takmayı düşünür ? Kaç kez düşünür.
İşin sunum ve getirisi olan baskı kısmını çözebilmiş değiliz. İnsanlar bunun sadece eğlence olduğunu sanıyor ama bu senin Gövde gösterindir. Y A P A C A K S I N.