Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5416507 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

karsidakinin kötü niyetli oldugunu varsayarak harekete gecip onlar yapmadan biz yapalim diyorsun yani. bu adamlarin ekmegine yag sürmek degil de nedir? neden tepkiyi 1 se 10 veriyoruz oyuncular mücadeleye bu düsünceyle girdigi an zaten top oynayamazlar demektir. her pozisyona ölcülü bir sekilde tepki vereceksin sizin dediginiz fenerin oyununa gelmek oluyor. ben kendimizi ezdirelim demiyorum ama herseyin bir haddi var sen tepkini ölcülü ve tutarli sekilde göstermedigin an hakem sana sonra hakli oldugun yerde de inanmaz.

ben hakemlerden neler cektigimizi cok iyi bilirim ama önce saha icinde neler gelestigini takip edip anlamaya calisirim. ona göre hareket ederim. önceden varsayimlardan giderek maca art niyetli cikarak degil. niye mi? cünkü elden gelen birsey yok. hakem seni dograsa bile tepkini kanunlar cercevesinde vereceksin sonunda. cikip dövecek degilsin? yoksa bunu mu yapalim? yapsak ne degisir? hakem art niyetliyse bu görünecektir. sizin yazdiklariniz magduriyet psikolojisini üstlenerek tutarsiz davranislara yol acmak ve dolayisinda herkesi karsina almaktan baska seye yaramaz.
+inanıyormusun yani sen diyorsun ki tokat yediğimiz zaman diğer yanağımızı uzatmazsak hakem bu çirkefleri değil de bizi cezalandırır diyorsun.Futbolumuzu oynayalım diyorsun.
Hangi fener maçında bize futbolumuzu oynamaya müsade ettiler peki söylermisin.Adamların oyuncuları bile taraftarına isyan edip oyundan çıkıyor hakemden izinsiz hakem yine bizi cezalandırıyor.Biz böyle bir rakiple oynuyoruz bunu artık anlayın arkadaşlar.Biz futbol oynamak isteyen rakiple değil tam tersi bizi sindirmek isteyen rakiple oynuyoruz.
Oyunu 15 senedir kuralına göre oynuyoruz ama hep mağdur olan biz oluyoruz.O zaman biz koyalım diyoruz.Kötü mü ediyoruz.
Ben bizim oyuncuların sinirlenip bu renklilerin maçlarında kaç kere atıldığını haksız yere kaç kere atıldığını sayamıyorum artık.
O yüzden kuralı biz koymalıyız yavuz hırsız misali yoksa daha çok kafamıza vurup ekmeğimizi ağzımızdan alırlar.
En basit geçen sene berabere kaldığımız maçta yediğimiz golde herkes marcelo ve fabriye salladı ben de dahil ama maçtan sonra gördük ki emenike fabriyi aleni bozuyor faul yapıyor.
Neden hiçbirimiz maç anında  itiraz etmedik stattakiler de dahil  çünkü
 fabri kendisine faul yapıldığını hakemin gözüne sokamadıda ondan
O pozisyonda kendini yerlere atıp kıvransaydı hakem belki lehimize faul verecekti ama ne oldu fabri bırak kıvranmayı yere bile yatmadı
Bahsettiğimiz hakemi ve rakibi baskı altına alalım mevzusu budur yoksa olmayan birşeyi olmuş gibi gösterelim dediğimiz yok.
Çok şükür o renkliler kadar (Hakaret Yasak)₅ değiliz Allaha çok şükür

Çevrimdışı Barış Hoca

Bugun okudum 20 yıldır FB karsisinda penaltı kazanamamisiz ve bu adamlar daha son derbide 2 penaltı golüyle ve yenilen net penaltımızla maci aldılar. Bu oyle boyle bir istatistik degil. Besiktas yönetiminin veya Senol Güneş'in bunu basin toplantısında dile getirmeleri lazım, kazansak bile. 20 yildir penaltı kazanamamak ne demek yahu, dünyada boyle bir istatistik var midir? Aziz Yildirim'in başkanlık donemi Turk futbolunun belkide en pislik yillerini barindiriyor.

Guti atmıştı sanki bir penaltı
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı almanci

Kerizlikle dürüstlük arasında ince bir çizgi var, senin bahsettigin şey kerizlige giriyor. Futbolcular her faulde kendini yere etsin, kıvransın bakalım mac kimin icin cehenneme donuyor. Gecin bu boş gerilme hikayelerini. Maci biz degil onlar geriyor, cunku hakemlerin onları koruduğunu biliyorlar. Biz ne yapıyoruz? Sert faullerine ragmen bizim oyuncular yerde kivranmak yerine kalkıp ya hakeme itiraz ediyor veya rakibe ceza vermeye kalkıyor. Faulu alan yerde kıvranacak, ne hakemle ne de rakiple didişmeyecek. Diger oyuncular hakemin etrafını saracak, seyirciler ıslıklarla boğacak. Bakin bakalım ne oluyor. Gecin bu gerilme hikayelerini. Biz gerildiğimiz icin degil, hakemlerin (Hakaret Yasak)₅ maclari verdik bunlara. Efendilik falan kerizlikle es deger bu maclarda.

niye kendini her faulde yere atip kivraniyorsun diye sormazlar mi adama? ne yani kendini her faulde yere atip kivranmakla birsey kazanacagini mi saniyorsun gercekten? öyle olsa en son karsi cikacak kisi ben olurum. yani isin kendini yere attip kivranmakla bitecegini mi saniyorsun gercekten? bu kadar kolay mi saniyorsun sen cidden bu isleri? önce top oynamayi düsüneceksin. oyuncalar kendini sahada ezdirmeyecek kadar kaliteli ve tecrübeli. sahada yapilmasi gerekenleri inan bizden iyi biliyorlar. magduriyet psikolojisi besiktas'tan uzak tutulmali.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı almanci

+inanıyormusun yani sen diyorsun ki tokat yediğimiz zaman diğer yanağımızı uzatmazsak hakem bu çirkefleri değil de bizi cezalandırır diyorsun.Futbolumuzu oynayalım diyorsun.

hayir ben diyorum ki karsindakinin ne yapacagini görmeden ona birsey yaparsan suclu sen olursun. yaparken de karsilik verebilirsin ama önceden degil.

Neden hiçbirimiz maç anında  itiraz etmedik stattakiler de dahil  çünkü
 fabri kendisine faul yapıldığını hakemin gözüne sokamadıda ondan
O pozisyonda kendini yerlere atıp kıvransaydı hakem belki lehimize faul verecekti ama ne oldu fabri bırak kıvranmayı yere bile yatmadı
Bahsettiğimiz hakemi ve rakibi baskı altına alalım mevzusu budur yoksa olmayan birşeyi olmuş gibi gösterelim dediğimiz yok.
Çok şükür o renkliler kadar (Küfür Yasak) değiliz Allaha çok şükür

neden mi? ani yasamak yerine baska seylerle mesgul olmaktan. benim elestirdigim zaten o.

hakemi ve rakibi zaten baski altina alacagiz. bundan süphe eden mi var? kullanilan kelimeler daha da öteye gidip "her türlü pisligi yapmaliyiz" seklindeydi. onu cevapladim.

Çevrimiçi Samet Demir

Ya bobo nun kaçırdığı
Onada çukur kazdılar..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Librarius

niye kendini her faulde yere atip kivraniyorsun diye sormazlar mi adama? ne yani kendini her faulde yere atip kivranmakla birsey kazanacagini mi saniyorsun gercekten? öyle olsa en son karsi cikacak kisi ben olurum. yani isin kendini yere attip kivranmakla bitecegini mi saniyorsun gercekten? bu kadar kolay mi saniyorsun sen cidden bu isleri? önce top oynamayi düsüneceksin. oyuncalar kendini sahada ezdirmeyecek kadar kaliteli ve tecrübeli. sahada yapilmasi gerekenleri inan bizden iyi biliyorlar. magduriyet psikolojisi besiktas'tan uzak tutulmali.

Kardes sen ya cok safsin veya Fenerbahce'ye sempatin var. Gec bu hikayeleri. Ilk yarıda ki maçta kimse Mehmet Ekici'ye "yahu Quaresma müdahale bile etmemiş, kendini niye boyle yere atıp 3 kere yuvarlanmış" diye soran oldu mu? Hadi diyelim bize sordular bizde gereken cevabi veririz. Sen rahat ol. Besiktas saf degildir. O stadyum hem Fenerbahceliler icin hem de hakemler icin cehennem olacak. Oyle efendilik ayaklarını falan birakin. Inanin komik kaçıyor. Güldürmeyin kendinize.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

Efsane zil, Fenerbahçe maçında tribündeki yerini alacak.

Onada çukur kazdılar..

adamların bileğinin hakkıyla oynayarak aldıgı derbi yok.

Burak yılmaz bizim maçta cezalı duruma düşmüş :D  :evillol:

Çevrimdışı almanci

Kardes sen ya cok safsin veya Fenerbahce'ye sempatin var. Gec bu hikayeleri. Ilk yarıda ki maçta kimse Mehmet Ekici'ye "yahu Quaresma müdahale bile etmemiş, kendini niye boyle yere atıp 3 kere yuvarlanmış" diye soran oldu mu? Hadi diyelim bize sordular bizde gereken cevabi veririz. Sen rahat ol. Besiktas saf degildir. O stadyum hem Fenerbahceliler icin hem de hakemler icin cehennem olacak. Oyle efendilik ayaklarını falan birakin. Inanin komik kaçıyor. Güldürmeyin kendinize.

sen ne anladin da cevap veriyorsun. dediklerimi alip kendi hayal dünyanla birlestirince ortaya ilginc fikirleri cikmis. bir de iftira atip duruyorsun senin gibileri nasil barindiriyorlar burada. yazik.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Herkese hayırlı akşamlar. Yarından itibaren başlıyor muyuz?

Futtbol dostluk futbol kardeşliktir. Herşeyin üstüne çekelim bir sünger
Ama son bir kez ............
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese hayırlı akşamlar. Yarından itibaren başlıyor muyuz?

Futtbol dostluk futbol kardeşliktir. Herşeyin üstüne çekelim bir sünger
Ama son bir kez ............
Kurabiye Fener :evillol: :evillol: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Başkan bugün güzel sapladı. Helal olsun. Keşke meydanı bu kadar boş bırakmasa. Yarın bence dönüm noktası olacak takım için ve ard arda 3. Şampiyonluğun kapısı aralanacak. Ondan sonra gelene gidene, duarana koşana, sarıya, kırmızıya yani alayına ........
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu mantık sorunlu bir mantık. Seni nasıl engellediklerini unutup butun sucu takıma yüklersen bu olmaz.

Bursa macinda, herifler bizi durdurmak icin sahayi tarlaya çevirmişlerdi, taraftarları durmadan sahaya patlayicilar atıp oyunun durmasını sağladı defalarca. Dışardan cevrilen bir topla gol yedik, penaltımız verilmedi ve bizimkilerinde sansizligiyla 1 puan aldık o zor ortamdan. Besiktas disinda o atmosferde, o sahada, o (Hakaret Yasak)₅ ragmen hiçbir takim 1 puan alamazdı. Butun stad hakeme çullandı, hem de her kararında. GS ve FB maçlarına bakin laylaylom havasında gecti.

Konya macinda yaşanılanlara değinmeye gerek var mi bilmiyorum. Konya'da herseyden once namusunu ve serefini hice sayan bir tetikçi vardi. Konya'nin özellikle yerli oyuncuları en ufak temasta dom dom kursunu yemis gibi yerlere atlayıp, takla atıyordu ve hakem hemen kartına sarılıyordu. Taraftar son derece düşmanca tavır sergiliyordu. Kalecileri aynen Bursali harun gibi kendini yırttı bizim maçta. Simdi gelip biz bunları nasıl yenemedik ya diyorsun. Biz bu iki takimi da kendi sahamızda rahat yendik. Yine 5 leriz bugun oynasak.

Futbolda bu tur karsilastirmalar anlamsızdır.

Bence senin mantığın sorunlu. Bursa maçına bakalım.. 1-0 öne geçmişiz sahamıza kapandık resmen Bursa bi ara ezdi bizi ileri çıkamadık ve golü yedik.. Suçlu bozuk zemin miydi? Biz sağdan soldan akın akın Bursa kalesini dövüyorduk da bozuk zeminden seken topla mı gol yedik? Böyle bi mantık olabilir mi? Suçu bozuk zemine atarsak nasıl başarılı olabiliriz? Konya maçına gelelim.. Konya maçında hakem evet kötüydü ama bariz golleri kaçıran bitiriciliği zayıf futbolcular ya da saçma değişiklikler yapan Şenol Hoca hatasız mıydı? Şenol Hoca Vagner Love'u çıkarmasa kesinlikle 3-5 golle alacağımız maçta puan kaybettik ne hakemi? Böyle bahanelerle bi adım ileri gidemeyiz..

@Yunus Emre Dökmeci yarın atiba, love ve babel taşın üstüne çıkacaklarmış. :evillol:
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Librarius

sen ne anladin da cevap veriyorsun. dediklerimi alip kendi hayal dünyanla birlestirince ortaya ilginc fikirleri cikmis. bir de iftira atip duruyorsun senin gibileri nasil barindiriyorlar burada. yazik.

Yahu bos bos efendilik hikayeleri okuyorsun, sonra da yanlış anlasildigini iddia ediyorsun. Bende diyorum ki sen kerizlik ile efendilik arasında ki ince çizgiyi karistiriyorsun. Bugune kadar pislik yaptigimize icin mi katledildik? Ne demek istiyorsun? Kafan karisik senin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

@Yunus Emre Dökmeci bir de en çok neye üzüldüm biliyor musun? Boyko kamp yemeden gitti ya ona çok üzüldüm. :evillol:
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Samet Demir

Burak yılmaz bizim maçta cezalı duruma düşmüş :D  :evillol:
Rodellega yı hiç  sevmiyorum ben. Adam her oynadığı takımda bize gol atıyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Fabri
Gönül
Medel
Tosic
Adriano
Atiba
Tolgay
Quaresma
Oğuzhan Özyakup
Babel
Negredo

via : badem

Fabri
Gönül
Medel
Tosic
Adriano
Atiba
Tolgay
Quaresma
Oğuzhan Özyakup
Babel
Negredo

via : badem
Negredo hariç iyi kadro.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Kutay

+1903 kesinlikle katılıyorum yarın maça gidemeyeceğim ama semtte olacağım Allah'ın izniyle fb takım otobosü beşiktaş ilçesi sınırlarına girdiği an itibariyle baskıyı hissetmeli ulan biz nereye geldik demeliler özellikle de aykut ve a.ı
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2018, 22:56:46 cursedofdragon ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kutay

bencede love oynamalı.
Negredo hariç iyi kadro.
negredo fenere saplayacak abilerim rahat olun ilk yarıda sapladı saymadılar,gsye oyuna girdiği gibi sapladı bu sefer de saplayacak derbilerede negredoya güvenim tam benim  :ok:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI