karsidakinin kötü niyetli oldugunu varsayarak harekete gecip onlar yapmadan biz yapalim diyorsun yani. bu adamlarin ekmegine yag sürmek degil de nedir? neden tepkiyi 1 se 10 veriyoruz oyuncular mücadeleye bu düsünceyle girdigi an zaten top oynayamazlar demektir. her pozisyona ölcülü bir sekilde tepki vereceksin sizin dediginiz fenerin oyununa gelmek oluyor. ben kendimizi ezdirelim demiyorum ama herseyin bir haddi var sen tepkini ölcülü ve tutarli sekilde göstermedigin an hakem sana sonra hakli oldugun yerde de inanmaz.
ben hakemlerden neler cektigimizi cok iyi bilirim ama önce saha icinde neler gelestigini takip edip anlamaya calisirim. ona göre hareket ederim. önceden varsayimlardan giderek maca art niyetli cikarak degil. niye mi? cünkü elden gelen birsey yok. hakem seni dograsa bile tepkini kanunlar cercevesinde vereceksin sonunda. cikip dövecek degilsin? yoksa bunu mu yapalim? yapsak ne degisir? hakem art niyetliyse bu görünecektir. sizin yazdiklariniz magduriyet psikolojisini üstlenerek tutarsiz davranislara yol acmak ve dolayisinda herkesi karsina almaktan baska seye yaramaz.
+inanıyormusun yani sen diyorsun ki tokat yediğimiz zaman diğer yanağımızı uzatmazsak hakem bu çirkefleri değil de bizi cezalandırır diyorsun.Futbolumuzu oynayalım diyorsun.
Hangi fener maçında bize futbolumuzu oynamaya müsade ettiler peki söylermisin.Adamların oyuncuları bile taraftarına isyan edip oyundan çıkıyor hakemden izinsiz hakem yine bizi cezalandırıyor.Biz böyle bir rakiple oynuyoruz bunu artık anlayın arkadaşlar.Biz futbol oynamak isteyen rakiple değil tam tersi bizi sindirmek isteyen rakiple oynuyoruz.
Oyunu 15 senedir kuralına göre oynuyoruz ama hep mağdur olan biz oluyoruz.O zaman biz koyalım diyoruz.Kötü mü ediyoruz.
Ben bizim oyuncuların sinirlenip bu renklilerin maçlarında kaç kere atıldığını haksız yere kaç kere atıldığını sayamıyorum artık.
O yüzden kuralı biz koymalıyız yavuz hırsız misali yoksa daha çok kafamıza vurup ekmeğimizi ağzımızdan alırlar.
En basit geçen sene berabere kaldığımız maçta yediğimiz golde herkes marcelo ve fabriye salladı ben de dahil ama maçtan sonra gördük ki emenike fabriyi aleni bozuyor faul yapıyor.
Neden hiçbirimiz maç anında itiraz etmedik stattakiler de dahil çünkü
fabri kendisine faul yapıldığını hakemin gözüne sokamadıda ondan
O pozisyonda kendini yerlere atıp kıvransaydı hakem belki lehimize faul verecekti ama ne oldu fabri bırak kıvranmayı yere bile yatmadı
Bahsettiğimiz hakemi ve rakibi baskı altına alalım mevzusu budur yoksa olmayan birşeyi olmuş gibi gösterelim dediğimiz yok.
Çok şükür o renkliler kadar (
Hakaret Yasak)₅ değiliz Allaha çok şükür