Beyler geriden gelerek okudum.. Öfkeyle bi dolu mesaj yazılmış. Burayı okuyan renkliler sevinçten bayram etmiştir. Sinirliyken yazmamak en iyisi ben epeydir öyle yapmaya çalışıyorum. Size de tavsiye ederim.
Maça gelirsek hakem fiyaskosu ve Şenol Hoca'nın tıkır tıkır işleyen takımı bozması puan kaybına neden oldu ancak başka bi konudan bahsetmek istiyorum. Bu sezon o kadar gol kaçırdık ki birisi istatistiğini çıkarsa da baksak. Şut mu çalışmıyorlar, son vuruş becereiksizliği midir, şanssızlık mıdır nedir anlamıyorum. Lens, Oğuzhan, Quaresma ve Talica'nın sezon boyu kaçırdığı o kadar basit pozisyon var ki.. İnanılmaz seviyede.. Vagner Love bile bize geldi adamın talihi kapandı. Love demişken transfer olma ihtimalinde sanırım tek heyecanlamayn bendim hatta yazmıştım da burada. Malesef beni yanıltmadı. Herkes takımı kurtaracak fark yaratacak vs diye bekliyordu ama daha ortada bişey yok.. Umarım yanılırım..
Şampiyonluk konusunda da dediğim gibi 1 beraberlik 1 mağlubiyet hakkımız kalmıştı en son.. Şimdi 1 mağlubiyet hakkımız var.. 74 puan bizi şampiyon yapabilir. Tabi o mağlubiyet hakkımızı İBB, FB ve GS'de kullanmamak şartını da unutmayalım. Rakibe verilen 3 puan az olan şansımızı iyice azaltır.