Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5819720 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Taliscanın Kart iptal edilmeli beyler uyumayalım

Çevrimdışı tuncaboylu

aksini söylemiyorum hakem rezil ötesiydi ama maçı veren hakem değil hocaydı
gole kadar pozisyona sokmadığın takımı golden sonra resmen oyuncu değişiklikleri ile iştahlandırdın
ben atmayacağım artık gel sen at dedin. bu maç değilki bu yanlışları ligin başından beri yapıyor
geçen sene bütün sene yaptı unuttunuz ilk yarıları çöpe atıp ikinci yarılar oyuncu değişikliklerini
yaptığı hataları telafi etmek için kullandığını. golü yedi rahatladı herkes ikinciyi bulsa oyun kopacak
ama kopartmamak için hoca elinden geleni yaptı.golü erken bulmuşsun ikinci yarıyı neden bekliyorsun at ikinciyi çek fişi
hakemde bir şey yapamasın biz bunu ligin başından beri yapmıyoruz.
Ya hangi oyuncu değişikliği ile iştahladırdı, oyuncu değiştikten bir dakika sonra gol yedik zaten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Ben hala, ilk yarıdaki oyunu devam ettirseydi Şenol hoca Sadece ve sadece Ne Talisca'nın Sarı gördüğü pozisyonda kesilen atağımızda
ne Talisca'nın çekilmesine rağmen 90'a yazmasına ramak kaldığı pozisyonda, ne de Lens'in pozisyonu yüzünden maçı vereceğimizi düşünmüyorum.
Az da olsa Lens çıkacağına Pektemek girip önü karıştırsaydı ve 3'lü savunmaya geçseydik niye geçmedik diye aklımı kurcalıyor. Gole ihtiyac var mevkideki
adamlar değişiyor sadece. Diyeceksiniz Quaresma dışında kim ilk 11 ? Kim bu kadar yetenekli ? Saçmala ne Pektemek'i ?
Şu da soru işareti İlk yarı akıllar münih'de değildi oyuncuların 2.yarı mı Münih geldi ? Buna da katılmıyorum. 5'li savunmaya dönüp baskı kırmak mantıklı ama
15 dakika geç kaldı Sanki Santra ile basacağını bilmiyordu kimse bunların. Talisca arkası dönük oynayamıyor, verimi düşüyor bile bile bunu da göze aldı, en uca koydu.
Hatadan döneyim dedi Negredo girdi fakat oyun yine orta aç kim vurursaya döndü. İlk yarı o kadar verimli oynatmışken ikinci yarı böyle intihar etmek  :duman:
Ben bunları Hakem'in performansına rağmen 12 kişiye karşı yapamaz mıydık diye sorguluyorum. Yine fikrim Kesinlikle 12'sini de harcardık ! 

Çevrimdışı Ensar

mactan sonra çıkmış bizim yöneticiler sırıta sırıta hakemle ilgili konuşuyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Pazar günü oynanacak Afjet Afyonspor-Menemen Belediyespor maçı öncesi skandal. Karşılaşmayı yönetecek olan Abdullah Yılmaz, MHK başkanı Yusuf Namoğlu'nun kendisini tehdit ettiğini iddia ederek hakemliği bıraktığını açıkladı.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben haftalardır hakeme değil mhk ya işaret ediyorum siz piyonlarla uğraşıyorsunuz
ne dedim palabıyıkla uğraşırsın vermezler maçına kara bıyığı verirler değişen hiç bir şey olmaz.
zamanında hakeme harcadığınız eforu mhk ya harcayacaktınız. ben geçen sene dedim daha
siz namoğlunu gs ile yarışırsak görün diye hani eski mesajlarımı bulup duruyorsunuz ya bunuda bulun
konu hakem falan değil siz hedef saptırmaya devam edin hadi söyleyin yönetim yüklensin bu hakeminde maçlarımıza verilmesini engellesin ne olacak başka bir hakem çıkmayacakmı baştakinin niyeti bozuksa
her hakeme laf ederek sadece hakem beğenmeyen camia ağlak taraftar konumuna düşersiniz.
büyüksen hedefinde büyük olacak düşmanında büyük olacak. piyonlarla uğraşmayacaksın.
Sen Ali Palabıyık'a düdüğünü astırsaydın, diğer piyonların seni doğramaya büzüğü yemezdi.

Çevrimdışı savaş altay

Asla istemem ben öyle birşeyi. Biz Beşiktaşlılığımızla neden övünüyoruz? Çıkartsın takımını adam gibi oynatsın. Benim kızdığım bu kadar sert oynatması, uzatmada vakit geçirmesi gibi şeyler. Belki kızgınlıkla abartmış olabilirim zira rızanın seviyesine gelmek biraz daha çaba isteyebilir..
Haksızlığa tahammül edemiyorum! Hakem taliskaya kart gösterdiği pozisyonda bizim konsantrasyonumuzu darmadağın etti ve dakika 60 tı galiba. Bundan sonra da hocanın love ı çıkarmasıyla golü de yedik. Hoca bence bu sezon oyuncu değiştirmese çok daha fazla puan alabilirdik belki de.  Fakat kim ne derse desin hakem maçın önüne geçti. Ben evde fıttırıyorum, oyuncu sahada ne yapsın? Adam taliscaya faul yapıyor, ayağına basıyor aleni, hatta pas yerini bulmuş, love karşı karşıya kalacak, zırt taliska faul yaptı, al bi de sarı.
Neyse fazla da birşey yazmak istemiyorum, zira çok sinirliyim...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
:claps:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Size uyup pozitif akima uydum, poliyannaci gozlukleri taktim bir hafta boyunca. Yok arkadas ben ne diyorsam cikiyor iste. Sene basindan beri takima beyin lazim diyorum. Sahada takimin lideri yok, oyunu yonlendirecek, takima direksiyon olacak beyin yok sahada. One gectikten sonra bu takim ne yapmasi gerektigini bilmiyor. Suur kaybi yasiyoruz. Uzerine Senol hocanin anlayamadigimiz oyuncu degisiklikleriyle takim corbaya donuyor.

Sevgili biricik q7 sini maci kurtarir umidiyle oyuna aliyor. Adamin 363 gunde 2 asisti var deplasmanlarda.
Tolgay ve Oguzhan ikiside ayni bence. Tolgay biraz daha direncli ve guclusu. Bu arkadaslarin futbol bilgisi ve zekasi iyi olmadigi icin skora hicbir sekilde katkilari olmuyor. Koca takimda topu dogru kullanabilen adam yok. (Biraz Babel var). Dogrusu q7, oguzhan ve tolgay disinda oyuncu elestirneye gonlum el vermiyor boylesine sacma bir oyun anlayisiyla.

Hoca bunlara siz 5iniz geride durun, kalan 5 ileri gitsin. Habire onlara sisirin havadan mi diyor. Fabri ve Pepe kac tane rakibin kucagina top atti sayamiyorum. Pepe’nin butun sezon attigi isabetli uzun top iki elin parmagini gecmez.

Haftalardir sistem degismesi lazim diyorum. Hocanin inadi bikkinlik getirdi artik. isten erken cikip bu rezil futbolu izliyorum, sinir oluyorum ve kazanacigim paradan oluyorum.

Love’in asirtma kacirdigi gol icinse yuh artik, onuda at artik.

Çevrimdışı Liquidator

Asporda Beşiktaş düşmanları bile hepsi bir ağızdan Taliscaya verilen sarıyı kesinlikle yanlış, tam aksine konyalı bastı ve 2 ci sarıdan kırmızı.
Taliscanın ikinci pozisyonunda yine direk kırmızı, direk kırmızıyı vermediysede foul ve en azından ikinci sarıdan yine kırmızı. Yani bir tek Taliscanın  2 pozisyonunda 2 tane konualı net atılmalıydı atılmadı. Ne diyelim, bu Beşiktaş düşmanları bile bunu söylüyorlarsa söylenecek bir şey yok. Şahsi fikrim biz bu yıl şampiyon olamayız, önümüzü kesicekler. Haydi geçmiş olsun. Çok sinirli ve üzgünüm .

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı savaş altay

ben gerilimdir aman sükunettir falan anlamam masaya yumrugu vurup bu maçtan sonra hakemlerin de başlarınıda tffninde kurullarında anasını babasını yedi sülalesinin soy ağacını çıkarmayan bıraksın yönetimi

beşiktaşı sene başından beri kıtır kıtır kesiyorlar herkesde bir romantizm

yok hakemide yenecekmişiz

her deplasmanda penaltılarımız güme gidiyor

ama biz sükuneti korumalıyız gerilim yaramıyor hakemide yenecez kafasındayız.

talişkanın çekildiği pozisyona top outa çıkınca dön ver filipoviçe kırmızıyı şeref noksanı
Abi Şenol hoca'nın yaptıkları sence de Romantizm kısmına giriyor mu ?
Sence 12 kişiyi Şenol hoca kendinde kalsaydı ilk yarı gibi yenebilir miydik ?
Bir önceki iletimde yazdığım sebebler üzerinden yorumlarsan ?

Çevrimdışı caner.eryigit

Beşiktaş Yönetimi Yaşanan hakem hatalarından sonra Konuşmayıp Topu Şenol Güneş’e bırakınca #Hoca’ya çok yük biniyor. Basın sözcüsü, iletişim sorumlusu Bugünlerde çıkacak, çat çat konuşacak ve gerekirse ceza da yiyecek #Burası İsveç değil ! Olay aynen Budur!

Çevrimdışı matias_27

Yusuf namoğlu yusuf namoğlu yusuf namoğlu başka bişey demiyorum bu adam ne zaman mhk Başkanı olsa gs şampiyon oluyor durup durup mhk nın başına geliyor bir de birden geliyor
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 kaleci 4 defans 2 defansif orta saha atiba medel öbur tarafta ise formsuz babel formsuz lens ve taliska negredo(?) ıle gol arıyoruz. Son 20 dk da rakip ceza sahasina bile giremedik. Cok fazla analize gerek yok rakamlar herşeyi anlatıyor 7 defansif adam 1 tane gol atabilen adamla mac ceviricez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ben gerilimdir aman sükunettir falan anlamam masaya yumrugu vurup bu maçtan sonra hakemlerin de başlarınıda tffninde kurullarında anasını babasını yedi sülalesinin soy ağacını çıkarmayan bıraksın yönetimi

beşiktaşı sene başından beri kıtır kıtır kesiyorlar herkesde bir romantizm

yok hakemide yenecekmişiz

her deplasmanda penaltılarımız güme gidiyor

ama biz sükuneti korumalıyız gerilim yaramıyor hakemide yenecez kafasındayız.

talişkanın çekildiği pozisyona top outa çıkınca dön ver filipoviçe kırmızıyı şeref noksanı
Valla benim anladığım yönetim de bu yılın gittiğini kabul etmiş hoca da yoksa ne hocanın ligi bu kadar hafife almasının ne de yönetimin bu kadar rezilliğe gerekli tepkiyi vermemesinin başka bir açıklamasını göremiyorum ben. Yani bu sene ligi koyverin denmiş olsa anca bu kadar olurdu.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Liquidator

Lensin pozisyonunada net penaltı ve kırmızı dediler asporda.

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu maç özelinde oyuncularla ilgili yazdıklarımı geri alıyorum ama altını kalın çizerek bu maç özelinde.artı hale hoca o şu bu diyen varsa kusura bakmasın.yönetimde ki bu sessizliği de herhalde birileri bize sizi bu sene şampiyon yapmayacağız dedi ondan bu kabullenmiştik!

Benden önce yazmışsın arkadaşım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ptt ligine su an koysak orada küme düşmemeye oynayacak karabük e tam kadro çıkan senol güneş en zorlandığın deplasmanlardan birine sampiyonlar ligi maci icin 3 tane as oyuncusundan yoksun cikan hoca. Olay isimler değil hocanin lige bakis açısı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ayrica deplasmanda takim presini en kotu yapan takimiz ligde. Onu birak pres bile yapmiyoruz. Oyuncular cok rahatlar. Birakiyoruz rakip oynasin. Nasilsa 1-0 ondetiz. Sanki seneyede CL’ye gidecez 3. 4. bitirirsek.

Yok arkadas sampiyonluk demeyin gari, hoca hala kendi sisteminin vazgecmiyor. Gecen sene zar zor, kotu futbolla sampiyon olduk. Bu sene o sans yok. Her zaman 60 kusur mac dememin nedeni de bu. Bu yil var olan birsey degil bu problemler.

Çevrimdışı Ensar

Lensin pozisyonunada net penaltı ve kırmızı dediler asporda.

puan kaybettik ya herseyi söyler onlar , kazansaydık gör sen curcunayı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

Allah’ın Konya’sına karşı bile doğranan tarafız
Varım gs fb’ye karşı şansımızı siz verin

Çevrimdışı savaş altay

Talisca'nın kartı iptal edilmeli Alıntılarının hepsine yazamadım 1 tanesine cevap verebildim, yineliyorum Acil itiraz için başvurulmalı.
Görüntülerden olumsuz sonuç çıkma gibi en ufak bir olumsuzluk yaşanamaz. Mümkün değil.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sizin bu kirli düzenizinde sizin ahlak anlayaşınızında sizin bu satılmışlığınızı da sizin bu haysiyetsizliğinizinde sizin bu onursuzluğunuzunda Allah elbet verecek cezasını!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biraz sakinlik iyidir beyler;

Çok önemli bir 2 puan kaybettik ama su maçta cogumuzun dediği gibi hakem en büyük etken ve resmen macın içine etti ve bize verilen en büyük mesaj" Bu yıl şampiyon yapmayız" sizi oldu. Bundan sonrası da bu şekilde olacagı aşikar.
Tuncay abinin dediği gibi artık macları stresli bir şekilde izlemeyin amac belli.

Bu ligin düzelmesi icin  yada bizim için aşamalı iki planım var . Sahsen Fikret Orman olsam bu plan icin ciddi anlamda görüşme sağlarım, tabi ki hükümet, bein vb aşamaları var.

1-) Öncelikle Tff ile görüşülerek Süper Lig için yabancı hakem ve video hakem uygulaması getirmek en doğru karar olacaktır. Geri kalan üçüncü sınıf hakemleri topluca 2.-3. lige göndereceksin. Ne yaparlarsa yapsınlar.

2-) 1. Önerimiz kabul edilmedi mi? Farklı liglerle anlasma yoluna gideceksin. Örnek: Barcelona Katalanlar bağımsızlığını ilan ettiğinde La Liga'dan atılma durumu ortaya çıkınca EPL ile anlaştılar. Eminim biZide bir lig kabul eder. TSL'de oynamaktanda Championship yada Portekiz liginde oynamayı tercih ederim. tek basına kalsınlar ikisi ne bok yerlerse yesinler.

Türk takımıyız, vatanımız burası diceksiniz biliyorum ama bu sartlarda , bu hakemlerle, ve bu ülkede cıtamızı yükseltemeyiz...

Çevrimdışı Orhan_

Ya hangi oyuncu değişikliği ile iştahladırdı, oyuncu değiştikten bir dakika sonra gol yedik zaten.

Forvet-stoper, sonra o dağınıklığı toplamaya çalışırken boşaltılan orta saha. Valla değil Konya, herhangi bir takım bu değişiklikler üzerine bize baskıya koştura koştura gelir. Hoş bizim hoca değişiklik yapmadan zaten oyun planıyla veriyor oyunu rakibe. Bunun aksini düşünüyorsun galiba?

Çevrimdışı caner.eryigit

Hakemin çaldığı 2 tane doğru düdük var o da başlama vuruşları!

Etiketler: