Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5844137 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

bencede pek iyi değildi adriano katkısıyla sol kanat çalıştı soldaki bütün
verimli ataklarda adriano imzası var. ama çokda sırıtmadı maç esnasındada dedim
babel iyi değil bugün diye hemen itiraz ettiler :D
geçen 2 maça göre oldukça hareketliydi belkide ondan iyi göründü.
Ses çıkarmayalım daha ''yanından basıp geçilecek çok savunmacı var''  :D 

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı savaş altay

:loveya:

Cenk'in satışından önce ''yanılmıyorsam'' Talisca'nın parası hazır dedi Great Fikret Orman   O0

Çevrimiçi Necmi

Neyse bugünlük susayım ben  :D :evillol:. Ama Taliscanın bu sezon kullandığı frikiklere bir dön bak derim.
bulursam dönüp bakarım :D

Çevrimdışı mellfred

Şu maçta bizim Karabük’ten fazla kart görmemiz

Çevrimdışı Orhan_

Şu maçta bizim Karabük’ten fazla kart görmemiz

Bize koştura koştura geliyor hakemler kart çıkarırken. Rakipleri ise önce bir kaç kez uyarıyor.

Çevrimdışı Orhan_

Bugün özelinde güzel olan başka bir şey ise Karabük kalecisine giren 5 gol. Daha 1. dakikadan oyunu yavaşlatan bu tip kalecileri 2. golden sonra koştururken görmenin keyfi ayrı oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Bu istatikleri nereden bulabiliriz?
Daha geçende Talisca nın frikikten ekstra goller atamadığı için puan sıkıntısı yaşıyoruz diyorduk.
tamam işde frikik atma imkanı bulamadığı için ekstra goller atamıyoruz  :D

Çevrimdışı savaş altay

Bugün özelinde güzel olan başka bir şey ise Karabük kalecisine giren 5 gol. Daha 1. dakikadan oyunu yavaşlatan bu tip kalecileri 2. golden sonra koştururken görmenin keyfi ayrı oluyor.
Ve tam o esnada (Küfür Yasak)  :D

Çevrimiçi Necmi

bizden sağlam küfür yedi golü attıktan sonrada şimdi oyalan bakalım dedik :D

Çevrimdışı tuncaboylu

ayküt kocamalı yine yeni yeniden koltuğundan edecek kadar mı farklı  :evillol:
Valla bu herifler kendi sahalarında büyüklere karşı ilginç sonuçlar alıyorlar. Galatasaray'ı 4-0 ve 5-1 yendiler son 2 iç saha maçlarında.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı matias_27

Geçen de yazdım 6 deplasman maçımız var
Gs, TS, Konya Osmanlı,Akhisar ve Başakşehir bu altı maçtan 11-12 puan çıkarırsak büyük ihtimalle şampiyon oluruz
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mellfred

Valla bu herifler kendi sahalarında büyüklere karşı ilginç sonuçlar alıyorlar. Galatasaray'ı 4-0 ve 5-1 yendiler son 2 iç saha maçlarında.

Aman olsun !
FB yensin ya da barabar iyidir

Çevrimdışı mellfred

Karabük’te Osman denen renkli sempatizanı bi tane uzun saç vardı
Maç boyu provoke etti bizimkileri kavşak evladı adri ve atibaya zorla sarı aldırttı iyi aile çocuuu

Çevrimdışı mellfred

Bayern maçı medel ya da tosic oynamalı
Vidanın ayağı fecaat

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ayni tespiti kendimde yaptim mac esnasinda. Kesin mamalamislardir bunu.
Karabük’te Osman denen renkli sempatizanı bi tane uzun saç vardı
Maç boyu provoke etti bizimkileri kavşak evladı adri ve atibaya zorla sarı aldırttı iyi aile çocuuu

Çevrimdışı Librarius

Yalnız Atom karıncanın performansını atlamayalım :bandit:

Yine müthiş bir maç çıkardı zaten taraftarda defalarca Alkışlayarak hakkını verdi

Kimyamiz uyustu , uyusmaması imkansızdi zaten :D

Beşiktaş taraftarının en sevdiği oyuncu tipi kendisi , yıllardır bu tarz oyuncu eksiğimiz vardı iyi ki bizimlesin MEDEL :claps:

Senol Hoca adami bitirecekti ki adam triplere girince zorla oynatıldı. 17 hafta faydalanamadik bu oyuncudan. Simdi Quaresma gibi stili artık cagdisi olan bir oyuncu icin Lens harcanıyor. Allah'tan o da bosvermisligi birakip toparlandı.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Klasik abi adam harikalarda yaratsa gömülür burada

Bir laf var Adin çıkacağına canın çıksın diye

Kaçırdığı Gollere gelince adam zaten Gol atamıyor bu ne ilk ne de son

Ama bazen oyunu yavaşlatıyor buna bende kiziyorum alıyor topu aheste aheste cizgiye doğru gidiyor , tekte oynasa çok daha tehlikeli olacak ataklar

Yahu zayıf Karabuk macinda bile oynanan sisteme uyamayan, uymayan bir oyuncu. Orta disinda bir espirisi de yok. Quaresma ile cikilan her zor maçta 1 kisi eksik oynar bu takim.

Bugun ilk yarıda kullandigi frikik nedir ya? Hayatinda o mesafeden kaç frikik golu atmis ki gidip topu Talisca'dan alıyor? Insan biraz haddini bilmeli.

Bugun maçın son bölümlerinde bir pozisyon vardi ki Quaresma'nin ne kadar futbol aklından yoksun bir oyuncu oldugunu gösteriyor. Soldan kontra şansı yakaladık. Bunun onun de bir oyuncu var hemen sağından Love kosuyor. Love'a pas atsa Love kaleciyle karşı karşıya kalacak ama beyimiz topu kenara çekip rakiplerin arasında arka direkte olan oyuncuya orta kesti. Bunun görüntüsü olsa keske de göstersem. Quaresma'nin oynadigi her zor mac Besiktas'in 10 kisi oynaması demek.

Çevrimdışı Librarius

evet kötüydü kaç defa gereksiz sağa sola çekti pozisyon oluşmasını engelledi oyunu yavaşlattı hatta bir pozisyonda ilk devre talişka buna verdi koşusunu atıp babelin soluna fırladı orada topu talişkaya yuvarlamak yerine başladı sağına çekmeye topu 2 defa daha çekse sağdan taca çıkacaktı heralde. bir kaç defa daha topu basıp çekicem derken oyun hızını da düşürdü kontraya çıkan arkadaşlarını da yarı yolda bıraktı

Babel'in bu gereksiz eveleyip gevelemeleri stres anlarında mantıklı kararlar verememesinden veya tamamen kararsız kalmasından kaynaklı. Asiri derecede eveleyip geveliyor topları. Cezasahasi yakınlarında basit oynamayı bilmiyor malesef.

Çevrimdışı Librarius

hoca quaresmaya fırça atmış içeri gir diye ben görmedim ama @MURAT  görmüş
o söyledi.

Abi bugun göze çarpan bir oyun sistemi vardi –özellikle ilk yarida. Babel ve Quaresma iceri katediyordu, Gökhan ve Adriano yandan akıyordu. Boyle olunca takim sahaya cok iyi yayilmis oluyordu ve topu ayağına alan bir cok pas opsiyonuna sahip oluyordu. Forvet zaten icerde, onun hemen sol arkasında Babel, Sag arkasında Quaresma, diger taraftan Oguzhan ve Talisca hemen arkada yer alip rakibi iyice bunaltiyordu. Besiktas boyle oynayinca onlem alinmasi zor bir takim bu ligde. Senol Güneş'in Quaresma uzerinden çizdiği o berbat orta oyununa neden bu kadar takili kaldigina akil sir erdiremiyorum. Sanırım CL maçlarında sonuc alınca ligde degisim istemedi ama bizi de baya zor durumlara duyurdu.

Simdi bu sistemde yapmamız gereken iki şey var Negredo yerine Love, Quaresma yerine Lens monte edilmeli. O zaman gorun bu takim nasıl darbeli matkap gibi rakipleri tarumar ediyor. Donunu da kendi getirir her mac. 
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2018, 08:54:24 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

bu arada negredo talişkayı oynatıyor müteahhitin hası yorumlarını talişka "ligin ikinci devresi tempomu yükselttim brezilya için izleniyor olmam müthiş vbvb" die açıklamaları ile taca atmış.

Abi o kadar iddialıyım ki Cenk gelsin su takımda forvet oynasın yemin ediyorum Talisca yine yoklari oynar. Ya vallahide billahide Cenk bu takim icin büyük bir engeldi. Insallah seneye geri gelip basımıza yine bela olmaz.

Çevrimdışı Librarius

:) 16-17'de de Negredo mu oynatmış Takke Reis'i ?
Love 1 2 tane daha sıkıştırırsa 11 yolu açılıyor.

Sen daha mevzuya hakim degilsin sanırım. Gecen sene de iyiydi cunku Abou oynuyordu önünde. Yani rakip stoperlerden kacan Cenk olmayınca, önünde stoperlerle boğuşan bir forvet olunca Talisca cok büyük bir gol silahına dönüşüyor. Cenk stoperlerden kaçıp sola kanada yerleşiyordu, stoperler azman gibi Talisca'ya ususuyorlardi.

Vagner Love meselesine gelince. Evet bencede ilk tercih olmalı ama su sorunları aşması gerekir.

1. Burasi Alanyaspor degil, aldigi her topu pas vermeden kaleye kadar sürme huyundan vazgeçmeli. Zamanla bunu anlayacaktır.

2. Vagner Love oynayacaksa Quaresma yerini Lens'e bırakmalı. Cunku Love varsa yerden delerek oynamalıyız. Love'un kafa vuruşları iyi degil.

Bana oyle geliyor ki insallah en az 15 gole katki saglayacak gibi.
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2018, 08:55:29 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Ben burda ilk yarı boyunca söyledim taliscanın oynayamamasının tek sorumlusu cenk diye
topu merkeze taşıyıp talisca üzerinden oynayacaksın cenk kenara gelip negredo oyuna girecek
talisca sürekli cenk kaçak dövüştüğü için iki stoper bir libero 3 kişiden maç boyu dayak yiyor
diye çok söyledim herkes talisca oynamıyor formsuz vs dedi ben değil diye ısrar ettim
canlı izlerken o kadar net görünüyorduki. o kadar müsait pozisyonda adama top atılmıyordu
oyuna giremiyordu bir türlü şimdi ne değişti santraforun ceza sahasında cirit atıyor bir taraftan
babel diğer taraftan quaresma dalıyor merkezden artık ozide gelmeye başladı kanatlar içeri girince
sağdan soldan beklerde gelmeye başlıyor taliscayı tutacak adam kalmıyor. cenkin kötü oyunu
bize ilk devre çok pahalıya mal oldu.
bu arada GG de akşam büyük oynadı. vidada gerçekten çok hızlı oyuncu girdikten sonraki oyununu beğendim. maçın adamı medeldi.

Abi sunuda gorduk: orta yerine pasla delerek oyun tercih edilince Oguzhan daha baska oynuyor. Bugun Negredo'ya attıgı pas muaazzamdi.
Az once yazdım yeni oyun sistemimizi, boyle oynayınca bizden kimi tutacagini sasirir rakip. Vagner Love transferi tam bir game changer oldu şampiyonluk yolunda. Vagner Love- Negredo ikilisi cok iyi oldu. Senol hoca deplasmanlarda ve zor lig maçlarında Quaresma'yi kesip Lens'i koyarsa bu takim kim olursa olsun deler geçer.

Çevrimdışı mylife1903

Dunku mactan sonra negredo belki 1-2 mac daha 11 baslar ama isi zor.

Arkadas karabukspora gol atamamak besiktas santraforu icin oyle alan aciyor, duvar oluyor gibi donelerle gecistirilebilemez.

Yok Quaresma pas vermiyormus, yok babel pas vermiyormus. Yahu adam pozisyon alamiyor dogru yerde duramiyor. Hadi quaresma bunun aldigi paraya taktik ki hakli ben de taktim o paraya e babel neyine takti bunun, gol atamiyor gelip benle tokusturamiyir diye mi babel de pas vermiyor.

Yahu adriyano giriyor 30m bi top kesiyor tak quaresmanin ayagina, negredoya da keser gecen kesti, bu mac kesmedi mi

Adam pozisyon alamiyor, inanilmaz agir, kagni gibi. Agir oyuncunun bir fazlasi olmali kisa alanda ayagi cabuk olur, kafaya iyi cikar, tek vurusu iyidir falan filan
Negredoda o da yok bildigin patates sirigi gibi dikiliyor 30cm yanina gitse top uzanip ne kafasini ne ayagini sokabiliyor.

Bu adam icin de guzelleme yapip takimin kidemli sampiyon oyuncularina boh atan taraftar var.
lig sonuna 35 atsin 36yi da bana atsin

Bu adami bulup getiren buna 4.35milyon yuro verip sozlesme yapanlar da bu transferi unutmasinlar iyi bellesinler. Kendi sirketlerine adam alirken siviye bakiyorlar adamin sivisinde son 3 sezon ne gol yaziyor baktilar mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi o kadar iddialıyım ki Cenk gelsin su takımda forvet oynasın yemin ediyorum Talisca yine yoklari oynar. Ya vallahide billahide Cenk bu takim icin büyük bir engeldi. Insallah seneye geri gelip basımıza yine bela olmaz.
Bu Everton'ın Cenk transferi, bizim Boyko transferine benzedi.

Yerine aldıkları adam form yükseltti, bu yedek kalmaya başladı.

Acaba Everton forumlarında Dolphin Emre diye birisi "kamp yesin düzelir" diye mesajlar atıyor olabilir mi...

Etiketler: