Dunku mactan sonra negredo belki 1-2 mac daha 11 baslar ama isi zor.
Arkadas karabukspora gol atamamak besiktas santraforu icin oyle alan aciyor, duvar oluyor gibi donelerle gecistirilebilemez.
Yok Quaresma pas vermiyormus, yok babel pas vermiyormus. Yahu adam pozisyon alamiyor dogru yerde duramiyor. Hadi quaresma bunun aldigi paraya taktik ki hakli ben de taktim o paraya e babel neyine takti bunun, gol atamiyor gelip benle tokusturamiyir diye mi babel de pas vermiyor.
Yahu adriyano giriyor 30m bi top kesiyor tak quaresmanin ayagina, negredoya da keser gecen kesti, bu mac kesmedi mi
Adam pozisyon alamiyor, inanilmaz agir, kagni gibi. Agir oyuncunun bir fazlasi olmali kisa alanda ayagi cabuk olur, kafaya iyi cikar, tek vurusu iyidir falan filan
Negredoda o da yok bildigin patates sirigi gibi dikiliyor 30cm yanina gitse top uzanip ne kafasini ne ayagini sokabiliyor.
Bu adam icin de guzelleme yapip takimin kidemli sampiyon oyuncularina boh atan taraftar var.
lig sonuna 35 atsin 36yi da bana atsin
Bu adami bulup getiren buna 4.35milyon yuro verip sozlesme yapanlar da bu transferi unutmasinlar iyi bellesinler. Kendi sirketlerine adam alirken siviye bakiyorlar adamin sivisinde son 3 sezon ne gol yaziyor baktilar mi?