Ayrica sene baslamadan Talisca'nin performansini yukseltip dunya kupasina gitmesi halinde bonservisi alinip DK ardindan astronomik ucretlere satilabilecegini soylemistim. Talisca da Cenk yerine Negredo, Love gibi forvet (defalarca soyledim Cenk'in yanlis pozisyonda oynatildigini) oynamaya baslayinca Talisca da normale dondu. Meger ne isteksizlik varmis ne laubalilik, is tamamen onunde forvet oynamamasiyla alakaliymis. Isin ozu, ozellikle Bayern maclarinda iyi oynar ve Brezilya milli takimina girerse ne yapip edip bonservisi alinmali 3-5 demeden. Aboubakar konusunda paramiz yoktu, alamadik, fakat Talisca transferi simdiden iyi planlanmali performansi boyle devam ederse elden kacirmak buyuk aptallik olur. Ondan sonra ister oynatiriz ister DK'den sonra 40-50-60 neyse fantastik rakamlara Avrupa'ya satariz. Ama hazirlikli olmak lazim, Benfica'dan hic ses seda cikmiyor, kesin ayni seyi dusunuyorlar sessiz sedasiz kontrati bitirtip adami kendileri satacak. Aman uyanik olalim.
Ben burda ilk yarı boyunca söyledim taliscanın oynayamamasının tek sorumlusu cenk diye
topu merkeze taşıyıp talisca üzerinden oynayacaksın cenk kenara gelip negredo oyuna girecek
talisca sürekli cenk kaçak dövüştüğü için iki stoper bir libero 3 kişiden maç boyu dayak yiyor
diye çok söyledim herkes talisca oynamıyor formsuz vs dedi ben değil diye ısrar ettim
canlı izlerken o kadar net görünüyorduki. o kadar müsait pozisyonda adama top atılmıyordu
oyuna giremiyordu bir türlü şimdi ne değişti santraforun ceza sahasında cirit atıyor bir taraftan
babel diğer taraftan quaresma dalıyor merkezden artık ozide gelmeye başladı kanatlar içeri girince
sağdan soldan beklerde gelmeye başlıyor taliscayı tutacak adam kalmıyor. cenkin kötü oyunu
bize ilk devre çok pahalıya mal oldu.
bu arada GG de akşam büyük oynadı. vidada gerçekten çok hızlı oyuncu girdikten sonraki oyununu beğendim. maçın adamı medeldi.