Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5843434 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi Babel kötü müydü ?  :D
Talisca ilkinde vursa asisti vardı adamın.
Ayrıca Solu perişan etti oldukça hareketliydi bu gün.

evet kötüydü kaç defa gereksiz sağa sola çekti pozisyon oluşmasını engelledi oyunu yavaşlattı hatta bir pozisyonda ilk devre talişka buna verdi koşusunu atıp babelin soluna fırladı orada topu talişkaya yuvarlamak yerine başladı sağına çekmeye topu 2 defa daha çekse sağdan taca çıkacaktı heralde. bir kaç defa daha topu basıp çekicem derken oyun hızını da düşürdü kontraya çıkan arkadaşlarını da yarı yolda bıraktı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Rakibi bi kenara koyarsak kendi oyunumuzu artısı - eksisi ile sahaya yansıtmak hoşuma gitti.
Hoca'nın 2-0 dan sonra aynı şekilde devam edin öne gidin uyarısı şimdilik sakinleştirdi beni  :D
Love'ın golle buluşması, Negredo'ya moral verilmesi, Medelin hem stoperde hem orta sahada
bozulmadan aynı performansda oynaması, Talisca'nın özlenen ve beklenen gölü, Herşey harikaydı  :)
Performans artışları Babel - GG . Yerinde sayanlar Negredo - Quaresma.
hoca quaresmaya fırça atmış içeri gir diye ben görmedim ama @MURAT  görmüş
o söyledi.

Çevrimdışı gastrula

içeri sızmış fenerliler olabilir mi abi ?

Yoksa bi insan bu kadar beyinden noksan olamaz.

sızmış fenerlilerden değildi, baya baya mustafa başlatmaya çalıştı o tezahüratı hep.

Çevrimiçi Necmi

Net duyuldu fenerbahce a...a.. diye küfür ettikleri biraz daha sürdürseler bein sesi kısardı saolsun diğer duyarlı tribünler engel oldu.
ilk söylediklerinde ben anlamadım stad çok hızlı refleks verdi boğdu seslerini
son ettiklerinde evet net duyuldu stadda yuhaladı onları. yeni açık üstün bu sezon ikinci yuhalanışı

Çevrimdışı tangaz

bu arada negredo talişkayı oynatıyor müteahhitin hası yorumlarını talişka "ligin ikinci devresi tempomu yükselttim brezilya için izleniyor olmam müthiş vbvb" die açıklamaları ile taca atmış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

hoca quaresmaya fırça atmış içeri gir diye ben görmedim ama @MURAT  görmüş
o söyledi.
:D Hoca istediğimiz kıvama geliyor. Bu gün Hocamızı da beğendim.

Çevrimdışı savaş altay

bu arada negredo talişkayı oynatıyor müteahhitin hası yorumlarını talişka "ligin ikinci devresi tempomu yükselttim brezilya için izleniyor olmam müthiş vbvb" die açıklamaları ile taca atmış.
:) 16-17'de de Negredo mu oynatmış Takke Reis'i ?
Love 1 2 tane daha sıkıştırırsa 11 yolu açılıyor.

Çevrimiçi Necmi

Ayrica sene baslamadan Talisca'nin performansini yukseltip dunya kupasina gitmesi halinde bonservisi alinip DK ardindan astronomik ucretlere satilabilecegini soylemistim. Talisca da Cenk yerine Negredo, Love gibi forvet (defalarca soyledim Cenk'in yanlis pozisyonda oynatildigini) oynamaya baslayinca Talisca da normale dondu. Meger ne isteksizlik varmis ne laubalilik, is tamamen onunde forvet oynamamasiyla alakaliymis. Isin ozu, ozellikle Bayern maclarinda iyi oynar ve Brezilya milli takimina girerse ne yapip edip bonservisi alinmali 3-5 demeden. Aboubakar konusunda paramiz yoktu, alamadik, fakat Talisca transferi simdiden iyi planlanmali performansi boyle devam ederse elden kacirmak buyuk aptallik olur. Ondan sonra ister oynatiriz ister DK'den sonra 40-50-60 neyse fantastik rakamlara Avrupa'ya satariz. Ama hazirlikli olmak lazim, Benfica'dan hic ses seda cikmiyor, kesin ayni seyi dusunuyorlar sessiz sedasiz kontrati bitirtip adami kendileri satacak. Aman uyanik olalim.
Ben burda ilk yarı boyunca söyledim taliscanın oynayamamasının tek sorumlusu cenk diye
topu merkeze taşıyıp talisca üzerinden oynayacaksın cenk kenara gelip negredo oyuna girecek
talisca sürekli cenk kaçak dövüştüğü için iki stoper bir libero 3 kişiden maç boyu dayak yiyor
diye çok söyledim herkes talisca oynamıyor formsuz vs dedi ben değil diye ısrar ettim
canlı izlerken o kadar net görünüyorduki. o kadar müsait pozisyonda adama top atılmıyordu
oyuna giremiyordu bir türlü şimdi ne değişti santraforun ceza sahasında cirit atıyor bir taraftan
babel diğer taraftan quaresma dalıyor merkezden artık ozide gelmeye başladı kanatlar içeri girince
sağdan soldan beklerde gelmeye başlıyor taliscayı tutacak adam kalmıyor. cenkin kötü oyunu
bize ilk devre çok pahalıya mal oldu.
bu arada GG de akşam büyük oynadı. vidada gerçekten çok hızlı oyuncu girdikten sonraki oyununu beğendim. maçın adamı medeldi.

Çevrimiçi Necmi

Ayrica maci kacirmistim yanlis anlamadan, simdi ozeti izleyebildim. Taraftarin bir kisminin sacmalamasi inanilmaz boyutlarda. Quaresma en az 4 tane 100% golluk pas vermis, kiminde Talisca kiminde Love kacirmis. Gayet iyi oynamis, yorumlara bakinca ben de adam dokulmus falan saniyordum. Bazilari maclari baska bir sekilde izliyor galiba.

Bir de Negredo'ya saydirilmis da, tamam adam pozisyon kacirmis ama herkesin kacirdigi pozisyonlar var. En azindan Cenk gibi ceza sahasi disinda dolasip durmuyor. Diger oyuncular pozisyona girebiliyorsa en azindan icerde yerini bilen bir forvet olmasindan. Ha, sene sonu gonderilmeli mi? Gonderilmeli. Kesinlikle aradigimiz adam degil ama su an icin idare etmek zorunda.
quaresma eskiye göre iyi oynadı ama genede takımın en kötüsüydü diyebiliriz.
takım öne geçince egoistce haraketler yapıyor o nedenle kıramıyoruz genelde maçı
negredo gayet iyiydi çıkarttığında hoca bütün tribünler tepki gösterdi. zaten hoca almış mesajı konuşmasından anlaşılıyor. uzun zamandır bir oyuncu için bu kadar tezeruhat yapılmamışdı. devam edince kulübeden çıkıp taraftarı selamladı.

Çevrimdışı underworld

yeni açık üst fenere küfretti stadda yeni açığı ıslıkladı bir kaç kez oldu.
yeni açık üst fener maçına cezalı olur büyük ihtimal. ancak bu kadar aptal olabilirler bütün tribünü
yakıyorlar.
Allah akıl fikir versin abi ne diyelim  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Vida aksıyor , hala uyum sağlayamadı

Önde oynamaya alışkın değil çok bariz belli ayağı zaten kötü bunu bizimle adı ilk geçtiğinde dile getirdik zaten defalarca

Şenol Hoca da söylemişti zaten  Vida geri kaçıyor diye bu önde oynamaya alışkın değil ama alışacak demekti..
Bence gayet iyiydi girdikten sonra hızıyla çok atak kesti stoper refleksi
var pozisyona gidebiliyor tehlikeyi kokluyor. hızlı müdahale ediyor alışması
için zamana ihtiyacı var. daha ne kadar oynadı. Tosiçi severim ben ama bu haliyle bile tosiçten çok daha
iyi.

Çevrimdışı bordele

Talisca ya fazla bırakmamak lazım. Frikikten gol attımı bu sezon ?

:tabe:
Av zamanı

Çevrimdışı underworld

açıkça söyleleyim, cenazesi günler öncesinden kaldırımiş kbüke karşı oynanan oyundan pek memnun değilim.

Çevrimdışı savaş altay

açıkça söyleleyim, cenazesi günler öncesinden kaldırımiş kbüke karşı oynanan oyundan pek memnun değilim.

Rakibi baz alıp memnun kalan varsa yanılır zaten.
Takım içinde değişen güzellikler var  :)

Çevrimdışı onurturan

O oo Beyaz forma siyah şort en sevdiğim :super:

Kaleci de siyah olsaydı müthiş olurdu :bandit:
Siyah kaleci forması kartal yuvası ürün  yelpazesi faks  nöbeyindeyim

Çevrimdışı tuncaboylu

içeri sızmış fenerliler olabilir mi abi ?

Yoksa bi insan bu kadar beyinden noksan olamaz.
Daha iyi, kulüp biletlerini satıp para kazanır

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Ayrica maci kacirmistim yanlis anlamadan, simdi ozeti izleyebildim. Taraftarin bir kisminin sacmalamasi inanilmaz boyutlarda. Quaresma en az 4 tane 100% golluk pas vermis, kiminde Talisca kiminde Love kacirmis. Gayet iyi oynamis, yorumlara bakinca ben de adam dokulmus falan saniyordum. Bazilari maclari baska bir sekilde izliyor galiba.

Bir de Negredo'ya saydirilmis da, tamam adam pozisyon kacirmis ama herkesin kacirdigi pozisyonlar var. En azindan Cenk gibi ceza sahasi disinda dolasip durmuyor. Diger oyuncular pozisyona girebiliyorsa en azindan icerde yerini bilen bir forvet olmasindan. Ha, sene sonu gonderilmeli mi? Gonderilmeli. Kesinlikle aradigimiz adam degil ama su an icin idare etmek zorunda.
özet izlemişsin işde 3 dakika birde geri kalan 87 dakikayı izle derim kimsenin
saçmaladığı falan yok bak ilk devreye göre oyunu ve katkısı çok daha fazla genede
şu kadroda kesinlikle yeri kulübe on üzerinden not verirsek hemde bu oyununa
2 iyiyse 8 kötü olarak verilir. sen ikilik halini görüyorsun özetlerde kimsenin olmadığı yerlere verdiği
pasları koymuyorlar özetlere bunu bizim ceza sahasında yaptığında topu kaleden çıkarıyoruz da özetlere giriyor. başka türlü girmiyor Belli oluyor orta açma yasağı gelmiş ona
talisca bir frikik atışını alabildi elinden oda gol oldu.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Konya macinda kimler sari kart sinirinda olacak?
bu kadroda hiç önemli değil kim cezalı olursa yerine aynı ayarda biri girer
sıkıntı yok

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/beinsports_tr/status/962399406371819525

Gole bakın gole. Yok böyle bir gol.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

Rakibi baz alıp memnun kalan varsa yanılır zaten.
Takım içinde değişen güzellikler var  :)

sukuletiç hakkımızı vermiş ligin en iyisi beşiktaş bizi hiç aşağılamadan oynadılar hep önde bastılar bizi oyunla ezdiler ama gururumuzu hiç incitmediler demiş

maç 5-0 bitmiş rakip kaleci 11 kurtarış yapmış ligin kaleyi bulan şut rekoru kırılmış negredo ilk devre o 2 golü sıkıştırsa şuan ligin gol rekorunu konuşuyorduk

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

quaresma eskiye göre iyi oynadı ama genede takımın en kötüsüydü diyebiliriz.
takım öne geçince egoistce haraketler yapıyor o nedenle kıramıyoruz genelde maçı
negredo gayet iyiydi çıkarttığında hoca bütün tribünler tepki gösterdi. zaten hoca almış mesajı konuşmasından anlaşılıyor. uzun zamandır bir oyuncu için bu kadar tezeruhat yapılmamışdı. devam edince kulübeden çıkıp taraftarı selamladı.

Ben de Bursa macindan sonra sola Caner'i saga Babel'i koydum ama hoca bunu yapmaz. Oguzhan varken kimsenin takimin en kotusu olabilecegini dusunmuyorum bir de. Mevcut kanatlar icinde Quaresma'nin yerini alabilecek birisi su an yok. Lens'in formu istenen seviyede degil, Tore de birkac haftaya ancak sonlarda sure alir. Dedigim gibi Caner Babel kanatlariyla daha etkili olabilecegimizi dusunuyorum, fakat hoca yapmayacagina gore Quaresma'ya mecburuz su an.

Isteyen istedigini desin ayrica kapanan rakiplere karsi yine de Love yerine Negredo oynamali diye dusunuyorum. Love 2 gol atti ama rakip daha ust duzey ve kapanan bir ekip olsa bu kadar faydali olabileceginden emin degilim. Yoksa daha Bayern macinda Love'un 11 cikmasi gerektigini de yazdim. Fakat kapanan rakiplere karsi tercihim hala Negredo.

Çevrimdışı bordele

özet izlemişsin işde 3 dakika birde geri kalan 87 dakikayı izle derim kimsenin
saçmaladığı falan yok bak ilk devreye göre oyunu ve katkısı çok daha fazla genede
şu kadroda kesinlikle yeri kulübe on üzerinden not verirsek hemde bu oyununa
2 iyiyse 8 kötü olarak verilir. sen ikilik halini görüyorsun özetlerde kimsenin olmadığı yerlere verdiği
pasları koymuyorlar özetlere bunu bizim ceza sahasında yaptığında topu kaleden çıkarıyoruz da özetlere giriyor. başka türlü girmiyor Belli oluyor orta açma yasağı gelmiş ona
talisca bir frikik atışını alabildi elinden oda gol oldu.

Daha maçın başında yarı sahadan çıkarken ilk 10-15 dakikada 2-3 kez topu rakibe verdi. Özette gözükmez
Av zamanı

Çevrimdışı fani madida

bu maç hiçbir şekilde ölçü değil. karabük çoktan düşmüş bir takım hatta PTT liginde bile tutunamazlar amatöre kadar yolları var.

beni asıl deli eden olay bu yeni açık üst antipati midir nedir bunların ısrarla küfür etmeleri oldu. bazı arkadaşlar küfür etmediler yanlış anlama var demiş ama ben tv den çok açık FAA tezahüratını duydum ısrarla söylediler.

şimdi ben bunlara embesil sürüsü diyorum. bir Beşiktaş taraftarı bir sonraki maç fener maçıysa aklı başında bir insan ceza alacağını bile bile küfür ediyorsa bu insan embesildir. Beşiktaş taraftarına hakaret edilmez ama bunların ben Beşiktaşlı olduklarına falan da inanmıyorum.

yönetimin de hemen bunların kombinesini iptal etmesi lazım edemiyorsa da yeni sezonda satmayın kardeşim bunlara kombine falan
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Etiketler: