Hahah Ali Palabiyik sorun degil demek. Sırtı donuk Atiba'nin eline çarpan topu goren Palabiyik TS deplasmanında gozunun önünde Uğur Demirok'un elle müdahalesini göremedi. Yine FB macinda medel'in pozisyonuna penaltı çaldı hadi onu geçtim gozunun önünde Cenk'e yapılan penaltıyı göremedi! Cem Satman'in katıksız bir Besiktas dusmani olduğu açık ama bu Ali Palabiyik'in da ayni oranda bir tetikçi oldugu gercegini değiştirmez. Kupa macinda Van Persie'nin butun (Hakaret Yasak)₅ tolere eden yan hakem miydi? kendi sahamızda oyuncumuza kirmizilik fauller yapan, taraftara dil çıkaran Persie'yi atmayan Ali'den mi bahsediyorsun? Veya yine ayni kupa macinda Ridvan Dilmen'in bile itiraf ettigi gibi Sener Ozbayrakli'yi çift sarıdan atmayan Ali'den soz ediyorsun sanırım. Ali Palabiyik tetikçi degil diyorsan kusura bakma seninle hakem falan tartismam. Oyle iddialıyım ki FB derbisine verilsin o maci %100 FB alir. Bu konuda her iddiaya da girerim.
senin için bütün hakemler aynı pozisyon değerlendiriyorsun burda tekmeyi görmemiş burda şunu görmüş diye
sen hayatında tetikçi hakem görmemişsin 90 dakika tek kusurunu bulamazsın ama sana top oynatmaz.
hakemlerin tamamı berbat ötesi. ama eyyam farklı bir şey o yan hakem eyyamcı kötü niyetli ali palabıyıkta
iyi niyetli demiyorum ama maçlara baktığında esas sorun yan hakem olduğunu görürsün.
maçı manuple etmek nedir biliyormusun ts gs maçını yöneten bülonun yönetmesi gibi olur
hiç bir zaman palabıyık iyi hakem demedim ama bir yan hakem birde bizim kendi kendimize
yaptığımızdır o maçı o hale getiren. palabıyık bu sene bizim maçlara verilmez kolay kolay
ama esas takip edilmesi gereken cem satmandır yılanın başı o.
ama senin için farketmiyor ne zaman maç olsa hakem atansa kim olduğuna bakmaya gerek yok
sen başlıyorsun . Mesela ben kalkavanı hiç istemem demek yönetimde istemiyorki maçın
hakemi değişti dedikodusu boşa çıkmamışdır. palabıyığın bizi sevmediği kesin ama bizi seven hakemmi var
sosyal medyada senin gibi bir güruh var her hakem atamasında başlıyor. bu çok konuşulduğunda
bir süre sonra boş konuşmuş oluyorsun söylediklerin ciddiye bile alınmaz sürekli her hakemden şikayet edersen ağlak olursun
kimsede sallamaz tepkinde havada kalır.
seyret şimdi bugün hakem ataması olur belli kişiler hemen başlar hakeme sallamaya.