Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5817167 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Eğer dediğin olursa kıçları tutuşur korkudan hata üstüne hata yapmaya başlarlar @tangaz

biz zaten feneri yenince feneri 4 puan gerimize atarız ve ilk fire fener olur sonrası çorap söküğü gibi gelir rakiplere korku veba gibi yayılır başakcitynin zaten seyirci desteği yok hem içeride hem dışarıda beraberlikler yaşayacaklardır gese deseniz bu mali tablo ile işleri çok zor pansumanla işi kotarmaya çalışıyorlar sanırım a.albayrak cebinden 20 milyon koymuş acil ödemeler için daha evvel de söyledim şu ndiaye kalsa çok iyi olacaktı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Bakalım Emre Belözoğluna kaç maç ceza verilecek? Cezanın uzunluğu Başakşehirin tökezlemesine sebep olabilir. Başakşehir Fenerbahçe maçı berabere bitip bir de Deniz Kadah 2 tane saplasa :bandit: Konyanın ceza sınırında olan oyuncusu var mı acaba? Konya maçı çok çok önemli maç. Rakiplerin puan kaybı yapacağı haftalarda deplasmandan 3 puanla dönmek yarışı bize döndürebilir. Bu akşam Love 'u ısındırsa hoca ilk 11 oynatarak. Konya maçında ihtiyacımız olacak.

Çevrimdışı bordele

Güntekin Onay: "Vagner Love ile Quaresma, Bursaspor maçında 30 dakika birlikte oynadı. Pas dağılımına baktım, Quaresma 1 tane pas vermemiş Vagner Love'a. Kasımpaşa maçında da Quaresma, Negredo'ya sadece 1 pas vermiş."
Av zamanı

Çevrimdışı İsmail Özyurt

biz zaten feneri yenince feneri 4 puan gerimize atarız ve ilk fire fener olur sonrası çorap söküğü gibi gelir rakiplere korku veba gibi yayılır başakcitynin zaten seyirci desteği yok hem içeride hem dışarıda beraberlikler yaşayacaklardır gese deseniz bu mali tablo ile işleri çok zor pansumanla işi kotarmaya çalışıyorlar sanırım a.albayrak cebinden 20 milyon koymuş acil ödemeler için daha evvel de söyledim şu ndiaye kalsa çok iyi olacaktı
Dediğin gibi korku bulaşıcıdır. İçerde karabük maçında farklı bir tarife uygulayıp Konya'ya çaktık mı rakipleri titreşime alırız. Love takımla uyumu sağladığında bize çok katkı verecek inşallah. İçerdeki ilk maçta 11 başlatıp hettirik yaptırmak lazım aşk adamına. Aşkını sahaya da yansıtsın bakalım. :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Güntekin Onay: "Vagner Love ile Quaresma, Bursaspor maçında 30 dakika birlikte oynadı. Pas dağılımına baktım, Quaresma 1 tane pas vermemiş Vagner Love'a. Kasımpaşa maçında da Quaresma, Negredo'ya sadece 1 pas vermiş."

bu bakış açısı da yanlış quaresma kimseye pas vermiyor ki! onun yazılımında orta açmak var. duyanda sanki normalde çok paslı oynar da bu ikisine pas vermiyor sanır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray'ın fikstürü rahat falan değil.

En basitinden haftaya Kasımpaşa maçı hiç kolay değil. Trezeguet'nin uzaktan 1 golü var o maçta.

İçerideki Antalyaspor, Bursaspor ve Konyaspor maçları da, rakipler 1 puan için geleceği için zor geçmeye namzet.

Kaldı ki oynadıkları oyun ve kadro kalitesi her maçta takılmaya müsait.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk yarı fikstürü iyiydi ama ikinci yarı en kötü fikstür gs nin bütün takımların iç saha avantajı varken gs içerde bizimle başakla ts ile oynayacak deplasmanda zaten zorlanıyor içerde bursa konya ts başak Beşiktaş malatya maçları var içerde 3 puanı garanti tek maçı malatya sayabiliriz. Diğer maçların tamamında puan kaybetme olasılığı yüksek
fenerinde iç sahalar kolay ama deplasman maçlarından çıkma ihtimali düşük bu takımla
başakta ligin kalbur üstü takımlarıyla içerde oynuyor ikinci yarı fener göztepe kayseri sivas Beşiktaş iç saha maçları zor deplasmanları ts ve gs ilk yarı içerde tek beraberlik almış ikinci yarı bu kadar rahat olmayacak
ilk yarı 5 deplasmanda puan kaybetmiş iç saha dış saha zorluk dereceleri eşit
biz deplasmanlarda dağılmışız 3 galibiyetimiz var 6 maçta puan kaybetmişiz osmanlı dışında kolay deplasmanımızda yok
konya ts başak akhisar gs osmanlı deplasmanlarımız var bizim şampiyonluk şansımız tamamen deplasman performansımıza bağlı içerdeki bütün maçları kazanıp deplasmandanda mutlak 4 galibiyet çıkartmamız şart
yarışta olduğumuz takımlarla maçlarımız önemli orda puan kaybı yaşamazsak daha esnek olmamızı sağlar
işimiz çok zor mağlubiyet kaldırmaz

Çevrimiçi Necmi

Basak fb macı berabere bitmesi en güzeli ama illa birisi kazanacaksa fb kazansın..
evet öyle görünüyor ama bir şeyi atlamamak lazım fener zorluk derecesi yüksek maçları
kayıpsız geçerse ciddi şampiyonluk yarışı içine girer.

Çevrimdışı tangaz

akşam hakem özgür yandanverdiymiş herif 19 maçımızı yönetmiş 8 galibiyet 8 yenilgi 3 beraberlik yaşamışız yandanverdiyle.

bir hakem bizim maçlarımızı yönetiyorsa ve maçların yarıdan fazlasını kazanmamışsak o hakemde vardır bir çapanoğlu

bizim maçları yöneten hakem istatistiği ideali şudur %60 bejeke galibiyeti %25-30 beraberlik %10-15 yenilgi aksi halde o hakem şaibelidir tıpkı yandanveren örneğinde görüleceği üzere herife bak galibiyet kadar yenilgi tatmışız bunun yönetiminde

hayatın olağan akışına aykırılık die bir kavram varya, hah işte bu örnekte görülebilir.

Çevrimdışı tangaz

evet öyle görünüyor ama bir şeyi atlamamak lazım fener zorluk derecesi yüksek maçları

katılıyorum feneri biz 2 haftada geçip sonra kendi evimizde yenip 4 puan gerimize atarız fener çözülür öngörümden sonra fikstürleri inceledim de hiç de öyle olmadığını gördüm kalan 14 maçta gese ve başakın puan kaybı olası 6şar maçını tak die yakalarken bu sayının fener için 4 olduğunu gördüm. fener umarım bu sezon sıksık yaşadığı adale sakatlıklarına yenilerini ekler aksi halde ciddi adaya dönüşürler.

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamlar saat başı açıklama yapıyorlar Allah kimseye şu fb yüzsüzlüğü vermesin.adamlarda haklı altyapı yapıyorlar Başak ve bizim maç için şimdiden yatırım yapıyorlar.

Çevrimdışı kyiv

Fenerbahçe zor maçları  aşarsa ligin sonuna doğru kolay maçları kazanabilir, kazandırılabilir. O nedenle beraberlikten sonra illaki biri kazanacaksa Başakşehir kazansın. Ne Fenerbahçe ne de Galatasaray ligi önümüzde bitirmesin.

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe zor maçları  aşarsa ligin sonuna doğru kolay maçları kazanabilir, kazandırılabilir. O nedenle beraberlikten sonra illaki biri kazanacaksa Başakşehir kazansın. Ne Fenerbahçe ne de Galatasaray ligi önümüzde bitirmesin.
Ibb ile sonra ugrasiriz once fb karissin

Çevrimdışı kyiv

Dün akşam trtsporda Galatasaray yeni başkanı Mustafa Cengiz'i izledim. Düzgün birine benziyor rakiplerle didişecek, katakullici yapıda bir insan değil gibi. En önemlisi çaresiz bir görüntü veriyordu. Yani bu sene Galatasaray şampiyon olamazsa çok fazla sıkıntıya girecekleri aşikar. Yaza tekrar karışma ihtimalleri var şampiyonluktan gelmesini planladıkları paranın kesileceği ortamda yine sorunlarla girecekler yeni sezona, Fenerbahçe ffp den dolayı eli kolu bağlı olacak. Şu kalan 14 haftada kıçımızı bir sıksak önümüz açılacak.

Çevrimdışı tangaz

Dün akşam trtsporda Galatasaray yeni başkanı Mustafa Cengiz'i izledim. Düzgün birine benziyor rakiplerle didişecek, katakullici yapıda bir insan değil gibi. En önemlisi çaresiz bir görüntü veriyordu. Yani bu sene Galatasaray şampiyon olamazsa çok fazla sıkıntıya girecekleri aşikar. Yaza tekrar karışma ihtimalleri var şampiyonluktan gelmesini planladıkları paranın kesileceği ortamda yine sorunlarla girecekler yeni sezona, Fenerbahçe ffp den dolayı eli kolu bağlı olacak. Şu kalan 14 haftada kıçımızı bir sıksak önümüz açılacak.

yok öle bişey çıkar aklından bunu

düzgün geseli yoktur, düzgün ve geseli kelimeleri aynı cümle içerisinde bile emanet duruyor. ekibi ortada albayraklar elmaslar vbvb alavere dalavere tayfası mode on.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Fortuna Düsseldorf Kaan Ayhan'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı...(Beinsport Türkiye)

Çevrimdışı kibarkartal

düzgün geseli yoktur, düzgün ve geseli kelimeleri aynı cümle içerisinde bile emanet duruyor. ekibi ortada albayraklar elmaslar vbvb alavere dalavere tayfası mode on.

Bende katılıyorum.Aporahim in adını duyunca hüso köçek falan nasıl fabrika ayarlarına döndüler.bir iki sene bu tayfadan uzak kalmışlardı.

Çevrimdışı kyiv

Altı çizili arkadaşlar için böyle bir cümle kurabilir miyim? Benim görüp kastettiğim başkan, belki de çaresizliği hoşuma gitti  :evillol: :bandit: en basiti övdüğü yellow friday bir çaresizlik göstergesidir. Ve acayip birşeymiş gibi lanse edilen kampanyada 3 milyon lira kazanmışlar... :D Ulan biz şampiyonlar ligi maçları akşamında sümüğümüzü atsak o parayı kazanıyoruz   :bandit:

Bu arada Bayern Münih maçına Alman taraftar gelecek mi? Geleceklerse de en az 2000 kişi gelsinler 2.000 x 250 TL = 500.000 TL 

Sadece alman taraftarlardan 500 bin TL... Biri yellow mu dedi?  :money:

Çevrimdışı Librarius

Galatasaray'ın fikstürü rahat falan değil.

En basitinden haftaya Kasımpaşa maçı hiç kolay değil. Trezeguet'nin uzaktan 1 golü var o maçta.

İçerideki Antalyaspor, Bursaspor ve Konyaspor maçları da, rakipler 1 puan için geleceği için zor geçmeye namzet.

Kaldı ki oynadıkları oyun ve kadro kalitesi her maçta takılmaya müsait.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GS bu ortasaha ve defansla her mac zorlanır. Hakem destegi olmasa her 2 maçtan birinde puan bırakırlar. Gecen seneki kadroları cok daha iyi bir kadroydu. Ilk 8 haftalık performansları onları yarışta tuttu. Yoksa çoktan koparlardı. Hakem destegi olmadan bu kadroları şampiyon olamaz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Koa_lAA

gs iç saha maçlarının çoğunu alır...f.t nin balı ve hakem baskısı... çok eyyam olur çokkkk...

Çevrimdışı Librarius

Bu arada gercekten hayret edilecek bir durum var. Yayinci kuruluş Israrla Bursa macinda yedigimiz 2. golde top icerdemi dışarda mi göstermiyor. Love'un penaltı pozisyonu hakeza. Bu kadar yogun sosyal medya itirazına ragmen bunu yapmamaları cok manidar.
Eger o top icerden çevrilmiş olsa Sansar hemen pierosunu verip "arkadaslar lütfen bu tur suclamalardan vazgecin" diye höykürürdu. Sesiz kaldıklarına gore kesinlikle o 2 pozisyonda büyük hakem hataları var.

FB'nin hiç neden yokken boyle hakem algısına kalkismasi, direk Beşiktaş'a iftira atması ve yayıncı kurulusunda Besiktas aleyhine olan pozsiyonlari gizlemesi cok manidar. Yönetim neden sessiz kalıyor bu yayyincilik rezaletine anlam veremiyorum. Gidin yabancı CEO'yla gorusun ve tarafli yayını şikayet edin.

Yahu GS macinda GS lehine olacak butun pozisyonlar didik didik gösteriliyor. Ama beyefendiler Bursa'da atilan golun icerde mi dışarda mi oldugunu hiç merak etmiyorlar. Love penaltı bekliyor ve tekrarını göremiyoruz. Acikca tarafli mac yayını yapıyorlar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

akşam hakem özgür yandanverdiymiş herif 19 maçımızı yönetmiş 8 galibiyet 8 yenilgi 3 beraberlik yaşamışız yandanverdiyle.

bir hakem bizim maçlarımızı yönetiyorsa ve maçların yarıdan fazlasını kazanmamışsak o hakemde vardır bir çapanoğlu

bizim maçları yöneten hakem istatistiği ideali şudur %60 bejeke galibiyeti %25-30 beraberlik %10-15 yenilgi aksi halde o hakem şaibelidir tıpkı yandanveren örneğinde görüleceği üzere herife bak galibiyet kadar yenilgi tatmışız bunun yönetiminde

hayatın olağan akışına aykırılık die bir kavram varya, hah işte bu örnekte görülebilir.
Şu Drogba'ya efsane penaltıyı verip Drogba'yı bile şaşırtan arkadaş değil mi bu ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

Bunlar gercek istatistikler mi?

Çevrimdışı Librarius

bu bakış açısı da yanlış quaresma kimseye pas vermiyor ki! onun yazılımında orta açmak var. duyanda sanki normalde çok paslı oynar da bu ikisine pas vermiyor sanır.

Iyide iste orta yapmasına ragmen forvetle topu bulusturamamis. Bu daha kotu. Adam son 15 (daha fazlada olabilir) deplasman macinda 1 asist 0 gol istatistiğine sahip ama her deplasmanda oynuyor. Senol Güneş'in mac mac calismasi şartlar. Qusresma deplasmanda bizi eksik oynatan bir oyuncu. Bunu görmesi gerekiyor artık.

Çevrimdışı Librarius

Yusuf Namoglu geldiginden beri cogu macımıza berbat istatistiklere sahip hocaları atıyor. Herif kuyumcu titizliğiyle calisiyor.

Çevrimdışı tangaz

Iyide iste orta yapmasına ragmen forvetle topu bulusturamamis. Bu daha kotu. Adam son 15 (daha fazlada olabilir) deplasman macinda 1 asist 0 gol istatistiğine sahip ama her deplasmanda oynuyor. Senol Güneş'in mac mac calismasi şartlar. Qusresma deplasmanda bizi eksik oynatan bir oyuncu. Bunu görmesi gerekiyor artık.

ortaarın büyük çoğunluğu kötü bunda hepimiz hem fikiriz Q7nin deplasman zararlısı olduğunda da, öte yandan ona pas vermedi buna pas vermedi demek de yanlış zira adam pascı değil ortacı ortaların çoğu da dağlara taşlara olduğu için istatistik düşük çıkar incelenirse cenkede ozziye de pas vermediği görülür Q7 genelde son kullanıcıdır top ona gelir ve o da özenle heba eder.  :D

Etiketler: