Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5817149 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Lens vs quaresma konusunda hep dedim. Kotü lens i quaresmaya tercih ederim. Neden? Mesela icerdeki akhisar macinda. Lens oyundan cikti o macta. Neden cunkü goller kacirdigi icin. Ama sonucta pozsiyona girdi. Ayrıca ben gol yedirecekse lens in gol yedirmesini istiyorum. Rastgele orta yapacaksak Lens in rastgele orta yapmasını istiyorum. Lens in sorunu ritim. Biz arada sırada oynatarak verim almaya calisiyoruz. Surekli oynatmamız lazım.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya neler oluyor siz lens q7 tartışıyorsunuz?.

Çevrimdışı mellfred

#BeinSöylePozisyonlarNerede
Destek atın

Çevrimdışı scarfright

Quaresma'ya alternatif olabilecek Gökhan Töre bu sene oynamaya niyetli değil galiba. 1 yıl daha yatarak geçiyor. 2 spor salonunda çalışma fotosu yonra yatış.
Kulübün paylaştığı fotoğraflarda sık sık antrenmanda olduğunu gördüm. Yaşadığı uzun sakatlıktan sonra direk takıma girmesi zor görünüyor. Belki son maçlarda..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi bütün forum burada

Soralım bakalım Lensin performansından memnun olan 1 tane adam var mı?

Bir tek sen memnunsun :D
peki soralım quaresmanın performansından memnun olan varmı.
burda sorunu anlamıyorsun sen elinde iki kanat oyuncusu var bunların hangisi formayı
hak ediyoru konuşuyoruz. Tamam daha iyisi olursa yemişim lensi derim ama şu anda takım belli
değerlendirme buna göre yapılır quaresmamı lensmi. Hangisiyle takım daha etkili olur.
işin diğer boyutu transfer döneminde konuşulur. şimdi eldekini konuşacağız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ama sallıyorsun yediğimiz ikinci gole bir bakıver yemişim öyle desteği hiç olmazsa orda durmazda savunma hamle yapar
iki oyuncu var quaresma ve ozi savunmayıda yanılttılar hiç bir şey yapmadıkları gibi rakibi bile takip etmiyorlar
hiç dediğin lensin quaresmadan daha fazla katkısı oldu. Maçı Beşiktaşlı gibi izleyin lensi iyi izlememişsin demekki
Yahu abi ben Lensin nasıl bir futbolcu olduğunu çok iyi biliyorum

Gelmesini ne kadar çok istedigimi de herkes çok iyi biliyor, mesajlar orada açıp bakin

Lens Bursa maçında çok kötüydü abi

Sağ da başladı Gg perişan oldu sonra sola geçti Adriano perişan oldu aç maçı tekrar izle , Lens hangi kanatta ise o kanattan daha çok pozisyon verdik geriye hiç destek vermedi

Pozisyona giriyor diyorsunuz 1 tane pOzisyona girdi oyunda kaldığı sürece onu da 1 metreden Haruna nisanladi :akuma:

Kalp krizi geçirtir insana o pozisyon aynı pozisyona Quaresma girse hiçbir şey olmaz atamayacağını biliyorsun çünkü o yuzden rahatsin :D

Bu adam ceza sahası çevresinde topu aldımi ne olursa olsun içeriye sokan bir adamdı bizde 1 metreden atamotor

Çok isabetli ortalar açan ve bu şekilde çok asistil olan adam Lens ama bizde süre aldığı maçlarda açtığı her orta ABARTISIZ TRİBÜNE gidiyor haksızmiyim ???

Ve siz bu adama Faydalı diyorsunuz abi yapmayın Allah aşkına

Ben Lensin nasıl bir topcu olduğunu bildiğim için böyle konusuyorum Lens Fb de oynadiğı oyunun çeyreğini bile oynamıyor bizde , eğer ki Fb de oynadiğı oyunun yarısını oynasa zaten formayi almıştı Quaresmadan ve bizde ligde 3-4 puan fazla kazanmış olurduk
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

Ya neler oluyor siz lens q7 tartışıyorsunuz?.

Abi ne yapabiliriz? 1 haftadır saldıran saldırana şu ümit özat için bile açıklama yapılamazmıydı yönetim konuşmuyorken bizim yaptırım gücümüz ne yani? Emre pfdk'ya sevk edilmemiş ee abi geçen sene gazeteci linç edenler ne ceza aldı da şimdi 6 maç yemesini bekliyoruz. Yönetim ses etmiyorsa yapacak bişey yok lens konuşmak daha hayırlı bizim için. Bi açıklama yap ya bursa taraftarı kim oluyor da 90 dk küfür diyo 115 yıllık kulübe de hakem sen kimin maşaşısın da yardımcılarını orta sahaya toplayıp hala o maça devam edebiliyosun bu hakemi istemiyoruz bir daha de ne kaybedecek bu Beşiktaş camiası söylesene fenerlisi gslisi aaa ne kadar efendi başkan falan mı diyecek kime neyin ispatını göstermeye çalışıyosunuz bein sports sen dünkü bok benim iki tane şaibeli pozisyonumun tekrarını göstermiyosun da sivaslı ndinga'nın göğsüyle aldığı topu 10x yavaşlatıp 5 kez gösteriyosun kimden ne talimatı aldın de ama abi demiyor ve hiç kamuoyuna yansıtmayarak alttan götürüyor işleri gibi bi havası da yok. Sukuneti koruyalım derken şamar oğlanı oluyoruz yazık.

@Yunus Emre Dökmeci Yunusum ne haber? Pas atta gol atalım arada. Orkana daha var. Konya bu sezon onun için en iyi seçenek bence.
Eyvallah abim sagolasin sen nasılsın @FedericoGiunti

Çevrimdışı Dr.Zeck

Abi Allah aşkına yemişim Quaresmayi ya mesele Q7 değil

Ben Lens den çok umitliydim ama hicbir sey yok adam da hiçbir şey

yunus kardeşim..Adam birsey oynamıyor belki fakat quaresmada bişey oynamıyor.. Bilmiyoruz belki ama Lens Quaresma kadar süre alsa fazlasını yapmazmıydı sence ?

adam 3 mac oynadı quaresmanın girmediği kadar pozisyona girdi..

birazda bu yönden değerlendirmelisin bence.. attı atamadı orası tartışılır ama atamayacak değil.. yani pozisyona giriyorsa bir kaçırır iki kaçırır ama en sonunda atar...

o yüzden lensin daha fazla süre almasını istiyorum ben..

yani uzun lafın kısası lens kötü oynadığı zaman bile gol pozisyonuna giriyor veyada kendi yaratıyor pozisyonunu..

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi ne yapabiliriz? 1 haftadır saldıran saldırana şu ümit özat için bile açıklama yapılamazmıydı yönetim konuşmuyorken bizim yaptırım gücümüz ne yani? Emre pfdk'ya sevk edilmemiş ee abi geçen sene gazeteci linç edenler ne ceza aldı da şimdi 6 maç yemesini bekliyoruz. Yönetim ses etmiyorsa yapacak bişey yok lens konuşmak daha hayırlı bizim için. Bi açıklama yap ya bursa taraftarı kim oluyor da 90 dk küfür diyo 115 yıllık kulübe de hakem sen kimin maşaşısın da yardımcılarını orta sahaya toplayıp hala o maça devam edebiliyosun bu hakemi istemiyoruz bir daha de ne kaybedecek bu Beşiktaş camiası söylesene fenerlisi gslisi aaa ne kadar efendi başkan falan mı diyecek kime neyin ispatını göstermeye çalışıyosunuz bein sports sen dünkü bok benim iki tane şaibeli pozisyonumun tekrarını göstermiyosun da sivaslı ndinga'nın göğsüyle aldığı topu 10x yavaşlatıp 5 kez gösteriyosun kimden ne talimatı aldın de ama abi demiyor ve hiç kamuoyuna yansıtmayarak alttan götürüyor işleri gibi bi havası da yok. Sukuneti koruyalım derken şamar oğlanı oluyoruz yazık.
Biz üzerimize düşeni yapalım kardeşim onlar yapmazsa onların eksikliği.he şöyle birşey de var bundan 4-5 hafta snr yönetimden biri çıkıp Tff hakem Mhk kurullar fln birşeyler derse de çok ağır eleştiririm!.

Çevrimdışı cursedofdragon

twitter'ı olan herkes bu tag'a destek versin arkadaşlar. #BeinSöylePozisyonlarNerede

Ayrıca 1 saat sonra maçımız var arkadaşlar bırakalım şu Q7 tartışmasını maça odaklanalım.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Biz istediğimiz kadar tartışalım bu hafta yine Q7 oynar. Konya deplasmanında da Q7 oynar. Ne yazık ki bu değişmeyecek.

Çevrimdışı Liquidator

twitter'ı olan herkes bu tag'a destek versin arkadaşlar. #BeinSöylePozisyonlarNerede

Ayrıca 1 saat sonra maçımız var arkadaşlar bırakalım şu Q7 tartışmasını maça odaklanalım.
+1

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi tolga1903

Biz üzerimize düşeni yapalım kardeşim onlar yapmazsa onların eksikliği.he şöyle birşey de var bundan 4-5 hafta snr yönetimden biri çıkıp Tff hakem Mhk kurullar fln birşeyler derse de çok ağır eleştiririm!.

Aynı düşüncedeyim fenerbahçe gibi çirkefleşin haksızken haklı gösterin kendinizi demiyoruz insanın zoruna gidiyor iki kelimeyi bir araya getiremeyen allahin cahilinin Beşiktaş hocasına saldırmak için kanal kanal gezip bir de hürmet görmesi kanallardaki satılmışların bu adama evet haklısın diye arka çıkmasını. Ne diyeyim tek umudum yönetim ses çıkarmadan hallediyordur çünkü pasif kalıyor ve kalmaya devam edecekse bu saldırılar daha da artacak.

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/firatgunayer/status/960912594684006400

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Beşiktaş ligin topa en fazla sahip olan takımı (%60.3), Trabzonspor ise beşinci (%54.4).

Buna rağmen Talisca, Bursaspor maçında 36 defa topla buluşabilmiş (Sezon ortalaması 43.1). Sosa ise Göztepe maçında 100 defa topla buluşmuş (90 dakika oynadığı maçlardaki ortalaması 98.5).

Bu da bu sezonki Talisca'yla 2015-16'daki Sosa'nın maç başı topla buluşma, şut pası, hücum bölgesinde isabetli pas ve en nihayetinde asist sayıları...

Talisca'nın bonservisi alınacaksa forvet olarak düşünülmeli. Forvet arkasında gereken istatistikler ise sağ tarafta yazıyor.

Çevrimiçi murat

Resmi hesap paylaşmış diye gerek duymadım. Buyurun.

Çevrimiçi murat

Resmi hesap paylaşmış diye gerek duymadım. Buyurun.

eyvallah.şimdi açıp asporu boşu boşuna canımızı sıkmamış olduk.

başkalarını savunurken de seni böyle yeşil sahalarda destansı metinlerle görmek isteriz.

son yediğimiz kaç golde Q7 topu kaptırdı?

Lens atamıyor kötü eyvallah da sanki Q7 her maç atıyor, üstüne üstlük birde yediriyor. son maç ozzi ile birlikte buyur geç dien ikiliydiler.

Q7 yerine kim oynasa deplasmanlarda daha faydalı olur. Hoca hiç bişey yapmıyorsa caneri sol bek adrianoyu sağ açık oynatsın Q7den daha faydalı olmazsa forumu bırakırım.

orkan bir laypzig maçında top oynadı karşısında sübyanlar doluydu ligde bişeyler yapabilmesi için üstelik bunu bizde yapabilmesi için daha çok yol alması gerekiyor, oyun tarzı top kaybına fazlası ile müsait fazla zorluyor basit oynamıyor.
Ya abi benim ağzımdan Quaresma çok iyi veya iyi diye bir laf çıktı mı ?

Ben Lensin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorum oyuzden hayal kırıklığı yaşıyorum diyorum daha ne diyeyim

Bende isterim Lens oynasin 34 yaşındaki adam her kulvarda 11 oynuyor

Kimse kusura bakmasın abi Lens Fb de oynadiğı oyunun yarısını oynasa şuan 11 oyuncusuydu bizde en az 3-4 puan daha ilerdeydik

Açık ve NET Takımda sadece 1 tane Adam gibi Kanat oyuncumuz var..

eyvallah.şimdi açıp asporu boşu boşuna canımızı sıkmamış olduk.
Joker Necip Sağbek :D

Hoca hiç bişey yapmıyorsa caneri sol bek adrianoyu sağ açık oynatsın Q7den daha faydalı olmazsa forumu bırakırım.
Bunda hemfikirim abi ama Babelin olmadığı maçlarda :D

Zira Babel sağ kanada geçince başı kesilmiş tavuğa dönüyor hiç oynayamıyor sagda :bandit:

Gençler FB maçı yorgunluğu/sakatlıklar dolayısıyla rotasyon yapmış, inşallah rahat tempoda geçer ve agresif oynamazlar

yunus kardeşim..Adam birsey oynamıyor belki fakat quaresmada bişey oynamıyor.. Bilmiyoruz belki ama Lens Quaresma kadar süre alsa fazlasını yapmazmıydı sence ?

adam 3 mac oynadı quaresmanın girmediği kadar pozisyona girdi..

birazda bu yönden değerlendirmelisin bence.. attı atamadı orası tartışılır ama atamayacak değil.. yani pozisyona giriyorsa bir kaçırır iki kaçırır ama en sonunda atar...

o yüzden lensin daha fazla süre almasını istiyorum ben..

yani uzun lafın kısası lens kötü oynadığı zaman bile gol pozisyonuna giriyor veyada kendi yaratıyor pozisyonunu..
Abi gerekli açıklamaları detaylı şekilde yaptım Lens de çok daha fazlası var çok beğendiğim Br oyuncu Fb de yaptıklarının çeyreğini bile yapamadigi için ben hayal kırıklığı yaşıyorum
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2018, 20:14:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: