ama sallıyorsun yediğimiz ikinci gole bir bakıver yemişim öyle desteği hiç olmazsa orda durmazda savunma hamle yapar
iki oyuncu var quaresma ve ozi savunmayıda yanılttılar hiç bir şey yapmadıkları gibi rakibi bile takip etmiyorlar
hiç dediğin lensin quaresmadan daha fazla katkısı oldu. Maçı Beşiktaşlı gibi izleyin lensi iyi izlememişsin demekki
Yahu abi ben Lensin nasıl bir futbolcu olduğunu çok iyi biliyorum
Gelmesini ne kadar çok istedigimi de herkes çok iyi biliyor, mesajlar orada açıp bakin
Lens Bursa maçında çok kötüydü abi
Sağ da başladı Gg perişan oldu sonra sola geçti Adriano perişan oldu aç maçı tekrar izle , Lens hangi kanatta ise o kanattan daha çok pozisyon verdik geriye hiç destek vermedi
Pozisyona giriyor diyorsunuz 1 tane pOzisyona girdi oyunda kaldığı sürece onu da 1 metreden Haruna nisanladi

Kalp krizi geçirtir insana o pozisyon aynı pozisyona Quaresma girse hiçbir şey olmaz atamayacağını biliyorsun çünkü o yuzden rahatsin

Bu adam ceza sahası çevresinde topu aldımi ne olursa olsun içeriye sokan bir adamdı bizde 1 metreden atamotor
Çok isabetli ortalar açan ve bu şekilde çok asistil olan adam Lens ama bizde süre aldığı maçlarda açtığı her orta ABARTISIZ TRİBÜNE gidiyor haksızmiyim ???
Ve siz bu adama Faydalı diyorsunuz abi yapmayın Allah aşkına
Ben Lensin nasıl bir topcu olduğunu bildiğim için böyle konusuyorum Lens Fb de oynadiğı oyunun çeyreğini bile oynamıyor bizde , eğer ki Fb de oynadiğı oyunun yarısını oynasa zaten formayi almıştı Quaresmadan ve bizde ligde 3-4 puan fazla kazanmış olurduk