Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5816013 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Demirören sonrası Federasyon başkanlığı için favorim eğer ikna edilebilirse Levent Erdoğan o olmazsa Sinan Vardar o da olmazsa Celal Kolot. Bu abilerimiz Beşiktaşta yaptıklarıyla kendilerini aşmışlardır Türk futbolunun da bu isimlerin tecrübelerinden faydalanmaya hakkı vardır!  :bandit:
Serdal adalı yı unutmuşsun :bandit:

Çevrimdışı kyiv

ben vaz geçtim yd sonrası şeytan gelsin :bandit:

Teessüf ediyorum her biri birbirinden başarılı işler çıkarmış, Beşiktaşta birlik beraberliği sağlayan camiayı hep birarada tutan camianın altını oymayan kanaat önderlerindendir. Şeytanla kıyaslanmayı haketmediklerini düşünüyorum   :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Lisansı çıkartılan oyuncular.Boyko ve aras'ın lisansı çıkartılmadı.

Tolgay arslan A milli takımda oynayabiliyor muki?

Çevrimdışı cursedofdragon

Clyne Larin Gençlerbirliği maçı kadrosuna alındı.

Çevrimdışı Librarius

Yine Negredo'ya geçirenler var. Bu adamdan ne bekliyorlar anlamadım. Son Bursa macinda 1 gol attı ve beraberliği getirdi. Lens'e al da at pasi attı ama adamin asisti güme gitti. Negredo gayet iyi ve daha da iyi olacak.

Senol Güneş deplasmanlarda Oguzhan ve Quaresma'yi kesinlikle ilk 11'e koymamalı. Quaresma yanlış bilmiyorsam son 15 deplasmanda sadece 1 asist yapmış. Hoca Israrla bu arkadas oynatarak ne umuyor bilemiyorum. Oguzhan deplasmanlarda kose bucak saklanarak vakit geçiriyor. Deplasmanlarda Atiba-Medel ile baslamaliyiz. Icerde kimi isterse oynatsın. Ama deplasmanlara Quaresma ve Oguzhanla çıkarsa hiçbir deplasmandan rahat cikamayiz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Velide oynayamıyor ama çıkan yasadan önce Beşiktaşla sözleşme yaptıkları için öyle kabul ediliyorlar
çıkan yasadan önce yabancı milli takımları seçenler çıkan yasadan muaf tutuluyor. İnlerde bu katagorideydi.

Çevrimdışı Librarius

Beinsport kamera yönetmenleri kesinlikle GS'li. FB'nin de bazi pozsiyonlarini gizliyorlar ama Besiktas soz konusu olunca daha bir adilesiyorlar. GS macinda GS lehine olabilecek her pozisyonu defalarca tekrarladılar. Ben baskan olsam Beinsport CEO'suna telefon acar rahatsizligimi bildirirdim. Ama Metin Albayrak gibi yoneticileri görünce ya bunlardan boyle bir tepkiyi beklemen cok safca diyorum.

Çevrimdışı Librarius

Demirören sonrası Federasyon başkanlığı için favorim eğer ikna edilebilirse Levent Erdoğan o olmazsa Sinan Vardar o da olmazsa Celal Kolot. Bu abilerimiz Beşiktaşta yaptıklarıyla kendilerini aşmışlardır Türk futbolunun da bu isimlerin tecrübelerinden faydalanmaya hakkı vardır!  :bandit:

Bu saydigin abiler Besiktas büyümeye başlayınca Beşiktaş'tan umidi kesip TFF baskanligina soz diktiler.  :D  Herifler Besiktas kucuk olsun bizim olsun kafasında herifler, artık Beşiktaş'a iliskin bir beklentileri kalmadı.

NOT: ironi yaptigine biliyorum.

Çevrimiçi Necmi

Yine Negredo'ya geçirenler var. Bu adamdan ne bekliyorlar anlamadım. Son Bursa macinda 1 gol attı ve beraberliği getirdi. Lens'e al da at pasi attı ama adamin asisti güme gitti. Negredo gayet iyi ve daha da iyi olacak.

Senol Güneş deplasmanlarda Oguzhan ve Quaresma'yi kesinlikle ilk 11'e koymamalı. Quaresma yanlış bilmiyorsam son 15 deplasmanda sadece 1 asist yapmış. Hoca Israrla bu arkadas oynatarak ne umuyor bilemiyorum. Oguzhan deplasmanlarda kose bucak saklanarak vakit geçiriyor. Deplasmanlarda Atiba-Medel ile baslamaliyiz. Icerde kimi isterse oynatsın. Ama deplasmanlara Quaresma ve Oguzhanla çıkarsa hiçbir deplasmandan rahat cikamayiz.
olaylara kendi akıllarıyla değilde sosyal medyada oluşturulan gündemle bakanların
böyle düşünmesi normal önlerinde pc dururken her hangi bir yanlış bilgiyi hiç araştırmadan buraya
kopyalıdıklarına bir çok kez şahit oldum. en büyük eksiklik bu kimse araştırmıyor bir şey duyup doğru
kabul ediyor algıdan beslenenlerde bu profiller sayesinde ayakta kalıyor.
negredo bir gol bir asist ve iki asist pası ile oynadı bence kadrodaki en verimli oyunculardan biriydi bencil değil
lense verdiği pozisyonda kendide vurabilirdi ama orda lens daha müsaitti ona verdi. vursa gol olmasa bu seferde
bomboş duran lense neden vermedi diyecekler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlari yapabilecek tecrubede akilda ve karakterde oyun lideri lazim.
Bizde tecrubeli olanda akil olmuyor
Akil olanda tecrube olmuyor
Hem akil hem tecrube olanda bu karakter olmuyor

Hafta sonu manyak derbi maclari vardi
Rapid austria macinda sahaya yagmur gibi malzeme attilar
Herifler kose vuruslarinda buyuk kafe semsiyeleri aciyordu futbolculari korumak icin
Iletinin ekine sikrin koydum

Hakemler hemen iceri gitti ben diger maclara bakarken bi yarim saat flasn dirdu herhalde mac baya bi isabet kaydetti taraftar

Sonra espanyol barca derbisi vardi baya gergin gecti saha felaketti

En guzel mac ise olimpiakos maciydi dramatik bir sonu oldu

3 takimin macinjn ozelligi belli basli futbolcularin sahaya acayip karakter koymasiydi

Oyun liderimiz yohhh
Rapid Austria diyorsun, arkada Hannover 96 bayrakları var :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

olaylara kendi akıllarıyla değilde sosyal medyada oluşturulan gündemle bakanların
böyle düşünmesi normal önlerinde pc dururken her hangi bir yanlış bilgiyi hiç araştırmadan buraya
kopyalıdıklarına bir çok kez şahit oldum. en büyük eksiklik bu kimse araştırmıyor bir şey duyup doğru
kabul ediyor algıdan beslenenlerde bu profiller sayesinde ayakta kalıyor.
negredo bir gol bir asist ve iki asist pası ile oynadı bence kadrodaki en verimli oyunculardan biriydi bencil değil
lense verdiği pozisyonda kendide vurabilirdi ama orda lens daha müsaitti ona verdi. vursa gol olmasa bu seferde
bomboş duran lense neden vermedi diyecekler.

Vallahi artık Negredo'ya saranları görünce art niyetli olduklarını düşünüyorum. Gomez Gomez diyen arkadaslara soralım bir bu oyun sistemimizde o kadar gol atabilir miydi? Bakin 2 senedir Almanya'da yoklar oynuyor? Neden? Cunku bizde ona giden topların yarisi suan gelmiyor. Gelmeyince de atamıyor haliyle. Negredo Cenk gibi kacak güreşmiyor, adam elinden geldiğince rakiple boğuşuyor, pas atıyor, gol atmaya calisiyor. Bakin Love geldikten sonra niye Negredo kesildi demem ama Cenk varken bu adamin kesilmesi büyük bir adam kayirmacaydi ve bize bir cok puana mal oldu.

Çevrimiçi Necmi

Vallahi artık Negredo'ya saranları görünce art niyetli olduklarını düşünüyorum. Gomez Gomez diyen arkadaslara soralım bir bu oyun sistemimizde o kadar gol atabilir miydi? Bakin 2 senedir Almanya'da yoklar oynuyor? Neden? Cunku bizde ona giden topların yarisi suan gelmiyor. Gelmeyince de atamıyor haliyle. Negredo Cenk gibi kacak güreşmiyor, adam elinden geldiğince rakiple boğuşuyor, pas atıyor, gol atmaya calisiyor. Bakin Love geldikten sonra niye Negredo kesildi demem ama Cenk varken bu adamin kesilmesi büyük bir adam kayirmacaydi ve bize bir cok puana mal oldu.
en büyük özelliği gol atayım değil takım kazansın diye oynaması gol pası vermesine
laf ediyorlar ama her zaman daha müsait olana bırakıyor pozisyonu harcamak istemiyor.
vursa belki üç vurup bir atacak ama iki pozisyonda hiç olacak golü attıktan sonra haraketine
baksın eleştiren arkadaşlar işde bizi şampiyonluğa o ruh götürür.

Çevrimdışı Librarius

en büyük özelliği gol atayım değil takım kazansın diye oynaması gol pası vermesine
laf ediyorlar ama her zaman daha müsait olana bırakıyor pozisyonu harcamak istemiyor.
vursa belki üç vurup bir atacak ama iki pozisyonda hiç olacak golü attıktan sonra haraketine
baksın eleştiren arkadaşlar işde bizi şampiyonluğa o ruh götürür.

Quaresma gibi cok daha müsait bir arkadaşına pas vermek yerine zaten berbat olan sut yetenegiyle bir de ters ayagiyla sut deneyenler seviliyor. Kim ne dersin Negredo bu takim icin büyük bir zenginliktir. Son 7 lig macinda 5 gole katki saglamis. Cok daha iyi olacağına adim gibi eminim.

Çevrimdışı mellfred

Quaresma gibi cok daha müsait bir arkadaşına pas vermek yerine zaten berbat olan sut yetenegiyle bir de ters ayagiyla sut deneyenler seviliyor. Kim ne dersin Negredo bu takim icin büyük bir zenginliktir. Son 7 lig macinda 5 gole katki saglamis. Cok daha iyi olacağına adim gibi eminim.
Negro love birbirlerini çok iyi yamalayacaklar.
çok ümitliyim ikisinden de.
Şunlara Oğuzhan da katılsa ilk sezonki efsaneyi canlandırırdık

Çevrimiçi Necmi

Negro love birbirlerini çok iyi yamalayacaklar.
çok ümitliyim ikisinden de.
Şunlara Oğuzhan da katılsa ilk sezonki efsaneyi canlandırırdık

aslında lensde uyum sağlasa oda müsait bu pas oyununa yanlız sürekli kendini kanıtlama sorunu yüzünden eline yüzüne bulaştırıyor
vuruşları net olan bir oyuncu kale dibinden vuramaz oldu.
Bütün oyunculara ihtiyacımız var. şampiyonluk destekle gelir oyunculara çok fazla yüklenildi. normal yapabildiklerini bile yapamıyorlar.

Çevrimdışı Librarius

aslında lensde uyum sağlasa oda müsait bu pas oyununa yanlız sürekli kendini kanıtlama sorunu yüzünden eline yüzüne bulaştırıyor
Bütün oyunculara ihtiyacımız var. şampiyonluk destekle gelir oyunculara çok fazla yüklenildi. normal yapabildiklerini bile yapamıyorlar.

Abi Lens hiç degilse kaleyi düşünüyor. Adam hep cezasahasinda. Bugun kacirir yarin atar. Dedigin gibi gibi güven sorunu yaşıyor adam. Biraz özgüven kazansa yardırır. Ama hep bir tedirginlik var uzerinde. Insallah bu tedirginliği atarda bize katki saglar.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Şampiyonluk destekle gelir sözünün altına imzamı atarım @Necmi abi. Başkanda benzer şeyler söyledi bugün. Sosyal medyadan,forumdan, stada kadar beraber ve pozitif olursak şampiyon oluruz rahat. Rıdvan 40 yılın başı doğru bişey dedi bence: 14 te 14 sadece Beşiktaş yapar dedi. %100 doğru. Beraber olursak kenetlenirsek 14 te 14 yaparız. Ayrıca şampiyonluk için 14 te 14 e gerekte yok. Ancak abi bence sen biraz fazla iyi niyetlisin lens ve negredo konusunda. Lens ve negredo maalesef bekleneni veremediler. Bursa maçında abou veya eyşan olsaydı maçı rahat almıştık.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben farkli birsey demedim. Turk kani tasiyorum ve Turk genlerim var. Irk olarak zaten Kanadali diye birsey yok. Ben Kanadali zihniyetindeyim diyeyim. Genler Turk, mutasyona ugratmisim kendimi (olabildigince). Kendimi Turk olarak gormuyorum. Hakaret olarak algilar bazi insanlar simdi.

Hep ayni seyi goruyorum. Mactan  2-3 gun sonra herkese bir gazlama geliyor. Poliyannacilar bardagin en dolu kismina bakiyor. Koca paragrafta yazdigin gibi ruzgar esti, simsek cakti falan filan, yoksa yenerdik. Forum yoneticisi olarak foruma pozitif hava katmak dogru birsey. Pozitif yaklasan arkadaslarada birsey demiyorum. Hayal dunyadsinda yasayanlara guluyorum.

Benim gordugum degisim; hoca q7'e kocum cizgiye cok inme, duran toplarinda hepsini sen kullanma demis. Bunun disinda bir degisim yok. Ben pas oyunu falan gormedim. Rezalet bir takima karsi 90 dk da uretilebilecek pozisyonlari urettik.       
Ne alakası var abi

Mesut Özil de Ben 4.cu Nesil Türk'üm , Almanya da yetiştim ve Kendimi Alman hissediyorum dedi ama Maçlarda Türkçe Küfür ediyor :evillol: :evillol:

Her yaz Köyüne geliyor , yer sofrasına oturuyor falan Genler ve kanlar değişmez , zihniyette öyle zor yani
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

20 dakikadır izliyorum TS'yi. Sosa efsane top oynuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın yeni transferleri Vida, Vagner Love ve Cyle Larin Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edildi.🔥 #UCL #Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ba gayet iyi görünüyor koşuları çok iyi sekmiyor düzelmiş vallahi
Keşke Ba yı alaydık.

Çevrimdışı mylife1903

Rapid Austria diyorsun, arkada Hannover 96 bayrakları var :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yesil kardesligidir bursasporlu da vardir orda kesin

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaş'ın yeni transferleri Vida, Vagner Love ve Cyle Larin Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edildi.🔥 #UCL #Beşiktaş

şiyar kepir kim böyle bir oyuncumuz mu var bizim  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ