Yine Negredo'ya geçirenler var. Bu adamdan ne bekliyorlar anlamadım. Son Bursa macinda 1 gol attı ve beraberliği getirdi. Lens'e al da at pasi attı ama adamin asisti güme gitti. Negredo gayet iyi ve daha da iyi olacak.
Senol Güneş deplasmanlarda Oguzhan ve Quaresma'yi kesinlikle ilk 11'e koymamalı. Quaresma yanlış bilmiyorsam son 15 deplasmanda sadece 1 asist yapmış. Hoca Israrla bu arkadas oynatarak ne umuyor bilemiyorum. Oguzhan deplasmanlarda kose bucak saklanarak vakit geçiriyor. Deplasmanlarda Atiba-Medel ile baslamaliyiz. Icerde kimi isterse oynatsın. Ama deplasmanlara Quaresma ve Oguzhanla çıkarsa hiçbir deplasmandan rahat cikamayiz.
olaylara kendi akıllarıyla değilde sosyal medyada oluşturulan gündemle bakanların
böyle düşünmesi normal önlerinde pc dururken her hangi bir yanlış bilgiyi hiç araştırmadan buraya
kopyalıdıklarına bir çok kez şahit oldum. en büyük eksiklik bu kimse araştırmıyor bir şey duyup doğru
kabul ediyor algıdan beslenenlerde bu profiller sayesinde ayakta kalıyor.
negredo bir gol bir asist ve iki asist pası ile oynadı bence kadrodaki en verimli oyunculardan biriydi bencil değil
lense verdiği pozisyonda kendide vurabilirdi ama orda lens daha müsaitti ona verdi. vursa gol olmasa bu seferde
bomboş duran lense neden vermedi diyecekler.