Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5807008 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arch Enemy- "The eagle flies alone" diyorum baska da bisey demiorum  :super: sozler bir  mert  kulubu hatirlatiyor: BJK
I go my own way, I swim against the stream (forever), I will fight the  powers that be, Reject in the  system... diye gider
sonuna kadar izleyin ben cok duygulaniyorum .. En buyuk Kara Kartaaal!! Yani  icerideki  maclarda  su  parcayi  sozleriyle  bir kere calsak  yabanci  futbolcular da ruhuna girse.. Iceride  her mac perte cikar  rakip  :evillol: sadece bir kez calacak isinirken bizimkiler...Gaza gel !
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 06:06:41 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

feci gaza geldik biz burada:)  :evillol:
Yorgo

You will know my name: dignity (play with dignity ...)
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 06:19:57 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Güzel kadro olmuş. Ben hocanın Medel'i stopere çekip, Tolgay'ı Oğuzhan'ın yanına koyacağından korkuyordum. Umarım Lens verimli oynar.
Oynayamaz

Çevrimdışı mylife1903

Rezalet yahu vallahi rezalet billahi rezalet...Şu yarı toprak sahada bu akşam koymak farz. Puan kaybında şampiyonluk kaf dağının ardında kalır.
Kaldi

Çevrimdışı mylife1903

hoca ilk zamanlarda çıkarması gereken kadroyu yeni çıkardı :D neyse sağlık olsyn
Cikarmadi, hakliydi

Çevrimdışı mylife1903

Sırf q7-cenk-tosic kesilsin diye  negredo,lens,vidayı öve öve bitiremeyip hocaya algı yapanlar buyrun
Futbolcular ile fazla alakasi yok aslinda
Yeni gelin daha cok hosa gider, normal
Ama kenarda hocanin oynatmadiklarini messi yapmamak gerektigi bir kere daha anlasilmistir herhalde ve insallah

Oynamayan kendisine baksin once sonra aglasin

Senol gunes cok konuda elestirilebilir ama su tercihlerine karismamayi ogrenemek lazim

Gecen hafta negredo cikmisti baski yemistik bu hafta oynadi 90 dakika

Çevrimdışı mylife1903

ne fabrisi allah aşkına

vida rakibin arkasında geziyor,kale önünde bursalı yok negredo efendi içeri tamamlıyor ama suçlu fabri mi oluyor?
Fabri hatali cikti yahu, hayalet kovaladi, daginik cunku
Medek iskaladi, negredo sacmaladi, negredi herzamanki gibi hic bir seye dokunamasa ne koksa ne bulassa oguzhan belki ciksrtirdi onu

Negredoyu kim izlemis, kim almis, hocaya sormus mu
Negredo oynayinca taliska da oynayacakti, suna inanan insan almanlar kaybettigi icin biz de maglup sayildik, diye dusunendir
Negredo kafa topu alamiyor, top indirmeye calisiyor, topla donemiyor, meme pasi vermeye calisiyor falan boyle santrafor mu olur, maasi da 4.35.
Ligdeki en kotu performans veren santrafor herhalde.

Love girdi tamam gol kacirdi ama hareketli adam tik tik top istop ediyo, top tutuyor.

Love gol atacaktir belli etti ama azicik sakin olmasi lazim, normalde gelene tak diye vuracagi toplari daha garanti oynamaya calisti, baski da var tabi, iki arada bi derede kalinca iki tane top ezdi. Normaldir ilk maci, negredonun harap halini gorunce, pektemege bile kufurumu edemedim.

Pektemek demek puan kaybi kesin demektir.

Ayrica bu lens ile negredonun ilk11 basladigi bir maci kazandigimiz oldu mu

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Orta  sahaya p. Viera - makalele gelse  hava...
Defans geride ,  diğerleri ilerde ,  ortada  2 kişi...
Hopp Defanstan  uzun top boşa gidince  iki hat  arası  50-60 metre...
Sonra   2 kişi  orta  alanı  toparla.
Orta bile yapamadik, fazla baski olusturuldu bu orta olayind guzel algi yapildi. Orta yaptigimizda en azindan rakibi iyice geri itip atak surekliligi kazaniyorduk ve genelde sekenleri topluyorduj. Simdi orta da yapmiyoruz, top kaybedip geri kosuyoruz.
Hybrid olmali biraz orta biraz sut biraz iceri bunlarin zamanlamasini ve yuzdesini saha icinde ayarlayacak oyun lideri de besiktasin kaptani olmali, hicasi falan degil.
Besiktasin kaptani her mac oyundan aliniyorsa, olmaz!

Çevrimdışı mylife1903

Her yıl şampiyon olmamızın sözünü mü aldık ? Garantisi mi var ? Kendinizi böyle şartlamayın sonuçta rakiplerimiz var ve onlarda bizim kadar istiyor. Şenol Güneş gitsin demek çözüm değil bunlar duygusal reaksiyonlar
Dogru, yonetim haddini bilsin, hocanin isine daha da karismasin. Yaptigi onca sacma sapan harekete ragmen stadi yapti diye fikret orman elestirilmez degildir, bomba bo,ba gereksiz transferler.
La aldin mitroyu tamam daha hala neden vida pesinde kosuyon
Negredo ney

Santraforun yok, 5 senedir. Kirala kirala sat, yerini doldurabiliyorsan yaparsin. Negredonun hali harap, kagni. Sonra karisi kizi aglamismis, alan bizim anamiz agladi

Negredo rakip defansa pres yapana kadar 2 kere sicip 3 tane sigara iciyorum adamin hizi 2km falan, ruzgarlar mi calisiyor, kim buldu bunu, kim izledi, pazarligi kim yapti, hocaya sordu mu?

Duvar olup alan aciyormus, insaat bitti bitti

Çevrimdışı underworld

Orta bile yapamadik, fazla baski olusturuldu bu orta olayind guzel algi yapildi. Orta yaptigimizda en azindan rakibi iyice geri itip atak surekliligi kazaniyorduk ve genelde sekenleri topluyorduj. Simdi orta da yapmiyoruz, top kaybedip geri kosuyoruz.
Hybrid olmali biraz orta biraz sut biraz iceri bunlarin zamanlamasini ve yuzdesini saha icinde ayarlayacak oyun lideri de besiktasin kaptani olmali, hicasi falan degil.
Besiktasin kaptani her mac oyundan aliniyorsa, olmaz!
Aslında  ortadan ziyade  degaj yada  dikme  diyelim ona.

Çevrimdışı mylife1903

Yusuf erdoğana yenildik

Sene basinda hoca istemedi mi bu cocugu?
Lens yerine bunu
Negredi yerine sahteqar osmanli cozugu janum evladim qiral buraqi alaydik
Medeli hic almayaydik

Ne degisirdi

Çevrimdışı mylife1903

antalya ve kasımpaşa maçlarında söyledim bunu o kadar çok pozisyon vermeye başladı ki takım ve bunu özellikle sivas maçından beri yapıyoruz pepede ciddi düşüş var die o maçlarda söylemiştim ligin ilk 12-13 maçı neredeyse 0 pozisyon verip rakiplerin uzaktan attığı jeneriklik goller yiyorduk ama pozisyon vermiyorduk son 4 lig maçı ve kupa maçı ile 5 maçtır deli gibi pozisyon veriyoruz.
Rakipler negreodyu falan eziyor abi, ortasahayi da hizli geciyirlar, stoperler tak tak bi anda rakiple karsilasiyor.

Orta kafa oynadigimizda bu kadar pozisyon vermiyorduk, rakip ortalari karsilamak icin gomuluyordu, sekenleri topluyorduk ve atak tazeliyirduk simdimorta yapmayinca gidip top kullanmaya calisinca top kaybi yapip atak yiyorsun.

Isabetsiz orta istatistigi cikardi, simdilerde top kaybi istatistigi var mi?

Iyi algi yapildi, simdi orta bile yapamiyoz rakibe.
Oyuncular faul yapamiyor, medel peoe dedik herifler yumusak cikti. Oguzhan zaten tingir mingir, arkadan tekme atardi onu da yapamiyor

Çevrimiçi tolga1903

Sene basinda hoca istemedi mi bu cocugu?
Lens yerine bunu
Negredi yerine sahteqar osmanli cozugu janum evladim qiral buraqi alaydik
Medeli hic almayaydik

Ne degisirdi

Hiçbişey değişmezmiş abi haklısın. Ama şu yusuf erdoğan sadece ve sadecce bu trabzonda da böyleydi bursada da devam ediyor bize karşı harika oynuyo ben bu herifin neden ve nasıl motive olduğunu çözemedim bize. Ama her eleştirinde haklısın artık savunulacak tarafı yok bursayı yenmeyeni dürttükleri ligde son dk beraberliği kurtarıyosun.

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş  v  Karabükspor

Atiker Konyaspor  v  Beşiktaş

Beşiktaş  v  Fenerbahçe

Trabzonspor   v  Beşiktaş

Beşiktaş  v  Gençlerbirliği   

Medipol Başakşehir  v  Beşiktaş   

Beşiktaş   v   Aytemiz Alanyaspor

Beşiktaş  v     Göztepe

Önümüzdeki sekiz haftalık fikstürde yarışa tekrardan ortak olmak iç sahadaki tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Karabükspor'a zaten puan kaybetme gibi bir şansımız yok. Eğer o da olursa kapatalım dükkanı. Bunun dışında fb maçının da ne olursa olsun kazanılması gerekiyor. Konya deplasmanında şampiyonluk refleksi için kazanmak lazım. Eğer berabere bitirirsek de mecburen  Trabzon'u yenmeliyiz.

Sonraki süreçte de Başakşehir ile berabere kalıp diğer maçları kazanırsak şampiyonluk yeniden konuşulabilir. Tabi önümüzdeki 2, 3 haftada gs ve başakşehir'in de kayıplar yapması lazım. Yoksa onlar da kazanarak gidecekse bu önümüzdeki 7 hafta içinde yarıştan kopmuş oluyoruz.

Başakşehir maçına kadar olan 5 maçta 4 galibiyet (zaten 3'ü iç saha) 1 beraberlik alır rakiplerimiz de tek tük puan kayıpları yaparsa puanlar birbirine çok yakın olur. Ya da liderin 2,3 puan gerisinde oluruz. Eğer böyle gelir ve Başakşehir'e de yenilmeyip diğer iki iç saha maçını da kazanırsak her şey lehimize döner.

Bu nedenle önümüzdeki 8 hafta çok kritik. Konya, Ts ve Başakşehir deplasmanlarından 2 galibiyet çıkarır iç sahadaki maçlarımızı da kayıpsız atlatırsak güzel olur. Hala umut var. Evet belki iyi oynamıyoruz ancak şampiyonluk şansımız sürüyor. Umarım bu hafta gs ve başakşehir puan kaybeder. gs Sivas'tan çıkamayacak gibi hissediyorum. Ancak Başakşehir çok düzenli bir oyun oynuyor. Rakip kim olursa olsun hükmediyorlar. Yenerlerse bu hafta da şampiyonluk için bize bir Başakşehir galibiyeti gerekebilir. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Şansa çok fazla ihtiyacımız var. Bu şans biraz da bize gülsün ne olacak ki?
Insallah, sans yok sans sene basindan beri yok sadece clde bal serbet akiyor, neden?
Cunku cl maclarinda hoca caliisyor, rakibe calisiyor kendi takimina calisiyor, allah emeklerinin karsiligini veriyor, futbol perileri de yaninda oluyor, ligde hoca tembellik yapinca futbol perilerini uzuyir, onlar da yardim etmiyir

Sans calisanin yaninda olur, agustos biceginin degil

Çevrimdışı mylife1903

oyun çok kopmuş,  bask yapamıyor ve dönen topları alamıyorken , lens - love yapıpı 4-4-2 döndükten sonra talisca- tolgay yapıo göbeği iyice sağlama alacaktık.
hep topu oyuna sokma , ayata tutuma ve dönen topalrı almada daha diri olurduk.

( lensin artık bizle bir bağı kalmamış.bundan sonra kanatta caner mi yonar yoksa peltemek mi oynar bilemem)
Bizle olan bagiyla alakali degil, lens buydu zaten boyle bir oyuncu. Cins cins fauller yapan, acik alan seven, guclu, hizli, top teknigi kotu topla kavga eden, golcu bir kontra oyuncusu aykusu da quaresma seviyesinde falandir.

Sunderland takimindan gelen oyuncu sana bisi katmaz.

Bazi oyuncular bazi takimlar tarafindan seciliyir, bi sebeple seciliyor. Simdi bayernin dortmundun yedek oyuncusu sana bisiler verebilir, tutarsa seviye atlatabilir ama schalkenin ilk11 oyuncusu sana bisi katmaz.

Anlatamadim gene
Gereksiz transferdi

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız love ve lens nasıl atamaz abi onları?kalemize gelen her pozisyon veya değil gol oluyor bir kısmetsizlikte var

Tembellik var

Çevrimdışı mylife1903

olmayacak duaya amin demek olur

yapılması gereken şey belli hala kalan maçları alırsak şampiyonuz bunu kovalamalıyız matematiksel olarak kaybedene dek kovalamalıyız şampiyon olamıyorsak ikinciliği kovalamalıyız
Aynen, daha hafta bitmedi, deplasmanlarda puan kaybi olacaktir. Yoneti, hakem federasyon tarafina baksin olayin

Çevrimdışı mylife1903

santraforun kadar konuşursun bizim cenk negredo 20 haftada kaç gol attı? ilk devre talişkada yokları oynuyordu sadece babel gereken skoru yaptı hücum hattında
Cenk gidince ucacakti takim

Çevrimdışı mylife1903

Çekilin beyler negredo avukati ben geldim , adam gucu yettigi kadar mucadele ediyor, hep dogru tercihi yapmaya calisiyor, bencillik yapmiyor pozitif oynamaya calisiyor , bide bu adamin yaninda oynayan q7 isimli bi arkadas var; besiktas kulubunun faydasina bi pas tercihi yaptigini ben gormedim , bu adamin kulubu sevdigi onemsedigi yok. Negredo da bu yuzden kiziyor q7 ye , bi soyunma odasi kavgasi ile su q7 den kurtulabilirmiyiz acaba , hemen negredoya whatsappdan yaziyorum q7 yi dovsun , kapı gibi zaten bi kafa atsa tamamdir iş    q7 ye kizdigim o kadar cok pozisyon varki ekrana kafa aticam artik
Negredo kapi gibi ama ici kof, oguzhani bile dovemez o

Çevrimdışı mylife1903

quaresma'nın korner direğini savunacağını hesaba katamadı.
Oguzhan mi karijma mi ordaki, bu negredo olayinda bir kez daha dusunmek lazim. Kutfen ama lutfen. Ileri hat oyunculari kornerlerde boyle fazla gomulmesin, savunma oyunculari bunlari adam yerine koyup baska islerle ugrasiyir... forvet oyunculari defansa yardim edecem diye ya penalti yapar ya boyle kendi kalesine takar

Çevrimdışı mylife1903

burada bizim borumuz öter, güç bizde artık.
Golgekerin gucu adinaaa
Guccc bendee artiiik
Avarellll

Çevrimdışı mylife1903

Görse iyiydi eyvallah, kim itiraz eder. Bu arkadaş, her şeyin en olumsuzunu buluyor. Zaten bütün haftamız rezil olmuş; bir de arkadaşı çekiyoruz.
Dur hafta bitsin hele sonra hesaplara baslariz

Çevrimdışı mylife1903

3 tane rakibin var ve onlar puan kaybetmeden sen haftaya puan kaybıyla başlıyorsun yani kapatman gereken fark açılıyor. Ha diyeceksin rakipler daha oynamadı. Oynadıktan sonra tekrar konusuruz.
Insallah yenilir hepsi bir puan yanasmis oluruz, sinerji sinerji

Biktim yemin ediyorum hep ayni, yonetim neyle ugraisyor onu bi anlasam. Arkadas turkiye ligi burasi neden biz iyi oynamak ve hakemi yenmez zorundayiz, milletin enayisi biz miyiz?
Fbnin gsnin oynadigina bah, bi ofsayt gol bi uyduruk penalti

Etiketler: