Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5802344 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Şampiyonlar liginde final oynayıp kupayı alamasak final oynadığımız takımda aynı zamanda şampiyonlar ligine direkt katılım hakkını daha önce elde etmiş olsa biz doğrudan katılabiliyor muyuz ?

Hayır. Ya CL'yi ya da EL'yi almak zorundasın

Çevrimdışı Berat

Deplasman hayaleti Ricardo Quaresma, Yusuf Erdoğan denen yetersiz₁ bile performansı ile katladı bu adamı. Kendisi artık Dünya Kupası vitrinini yapsın da nereye gidiyorsa gitsin. Yine sarı kart yine bomboş bir performans.

Çevrimdışı tangaz

Peki sence sorun ne abi?deplasmanda en rahat kazanan takım nasıl bu hale geldi?15 maç 6 galibiyet?

maç içindede yazdım ozzi ve talisca ile orta sahada ne mücadele ne de sertlik anlamında ayakta kalamıyoruz orta sahayı kaybedince maçı da çeviremiyoruz deplasmanlarda doğru ikili medel ve atiba bence önlerinde de talisca olmalı şayet talisca kötüyse çok kasmadan tolgayı koymalıyız maç içinde oraya bu maç özelinde medel tolgay doğru ikiliydi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Lig bence artık çok zor önümüzde önümüzde şampiyonlar ligi kupası için toplam 7 maç var ligi bırakıp oraya tamamen konsantre olursak biraz abartı mı olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

bu maçı kazanabilirdik ama bir gerçek varki her geçen gün oyun anlamında kaybediyoruz.
önde basan , çıkartmayan , oyun kurdutmayandan;
defanstan her topu ileri şişiren, pas ve top konuunda bütün yetilerini silip atan ,takım boyunu uzun tutan,ikinci bir planı olmayan kaos takım döndük.

Çevrimdışı caner.eryigit

Deplasman hayaleti Ricardo Quaresma, Yusuf Erdoğan denen yetersiz₁ bile performansı ile katladı bu adamı. Kendisi artık Dünya Kupası vitrinini yapsın da nereye gidiyorsa gitsin. Yine sarı kart yine bomboş bir performans.
Ah berat ah taktın bir adama gidiyorsun tek sorun o olsa.

Çevrimdışı Orhan_

Son 5 maçta 1 beraberlik almis takimdan ilk yarıda nasıl 2 gol yediğini düşünmek lazim bence. Zaten atamıyorsun onu anladık zaten. Yeme bari. Tekrarlıyorum her mac gol yiyen takim şampiyon filan olamaz.

Defans oyuncularımız kaliteli en azından lig için oldukça yeterli ama ters orantılı bir şekilde takım defansımız kalitesiz.

Çevrimdışı Kutay

hiç süt kupası triplerine girmeden küçümsediğimiz türkiye kupasını almak zorundayız lig ikinciliği ile birlikte bu kadronun sezonu kupasız kapaması kabul edilemez
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

Son 5 maçta 1 beraberlik almis takimdan ilk yarıda nasıl 2 gol yediğini düşünmek lazim bence. Zaten atamıyorsun onu anladık zaten. Yeme bari. Tekrarlıyorum her mac gol yiyen takim şampiyon filan olamaz.

antalya ve kasımpaşa maçlarında söyledim bunu o kadar çok pozisyon vermeye başladı ki takım ve bunu özellikle sivas maçından beri yapıyoruz pepede ciddi düşüş var die o maçlarda söylemiştim ligin ilk 12-13 maçı neredeyse 0 pozisyon verip rakiplerin uzaktan attığı jeneriklik goller yiyorduk ama pozisyon vermiyorduk son 4 lig maçı ve kupa maçı ile 5 maçtır deli gibi pozisyon veriyoruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sercan62

Beşiktaş  v  Karabükspor

Atiker Konyaspor  v  Beşiktaş

Beşiktaş  v  Fenerbahçe

Trabzonspor   v  Beşiktaş

Beşiktaş  v  Gençlerbirliği   

Medipol Başakşehir  v  Beşiktaş   

Beşiktaş   v   Aytemiz Alanyaspor

Beşiktaş  v     Göztepe

Önümüzdeki sekiz haftalık fikstürde yarışa tekrardan ortak olmak iç sahadaki tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Karabükspor'a zaten puan kaybetme gibi bir şansımız yok. Eğer o da olursa kapatalım dükkanı. Bunun dışında fb maçının da ne olursa olsun kazanılması gerekiyor. Konya deplasmanında şampiyonluk refleksi için kazanmak lazım. Eğer berabere bitirirsek de mecburen  Trabzon'u yenmeliyiz.

Sonraki süreçte de Başakşehir ile berabere kalıp diğer maçları kazanırsak şampiyonluk yeniden konuşulabilir. Tabi önümüzdeki 2, 3 haftada gs ve başakşehir'in de kayıplar yapması lazım. Yoksa onlar da kazanarak gidecekse bu önümüzdeki 7 hafta içinde yarıştan kopmuş oluyoruz.

Başakşehir maçına kadar olan 5 maçta 4 galibiyet (zaten 3'ü iç saha) 1 beraberlik alır rakiplerimiz de tek tük puan kayıpları yaparsa puanlar birbirine çok yakın olur. Ya da liderin 2,3 puan gerisinde oluruz. Eğer böyle gelir ve Başakşehir'e de yenilmeyip diğer iki iç saha maçını da kazanırsak her şey lehimize döner.

Bu nedenle önümüzdeki 8 hafta çok kritik. Konya, Ts ve Başakşehir deplasmanlarından 2 galibiyet çıkarır iç sahadaki maçlarımızı da kayıpsız atlatırsak güzel olur. Hala umut var. Evet belki iyi oynamıyoruz ancak şampiyonluk şansımız sürüyor. Umarım bu hafta gs ve başakşehir puan kaybeder. gs Sivas'tan çıkamayacak gibi hissediyorum. Ancak Başakşehir çok düzenli bir oyun oynuyor. Rakip kim olursa olsun hükmediyorlar. Yenerlerse bu hafta da şampiyonluk için bize bir Başakşehir galibiyeti gerekebilir. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Şansa çok fazla ihtiyacımız var. Bu şans biraz da bize gülsün ne olacak ki?

Çevrimdışı Berat

Ah Berat ah taktın bir adama gidiyorsun tek sorun o olsa.

Bir adam değil ki ana problem hocanın inadı ve çözüme kapalı olması.

Çevrimdışı Orhan_

bu maçı kazanabilirdik ama bir gerçek varki her geçen gün oyun anlamında kaybediyoruz.
önde basan , çıkartmayan , oyun kurdutmayandan;
defanstan her topu ileri şişiren, pas ve top konuunda bütün yetilerini silip atan ,takım boyunu uzun tutan,ikinci bir planı olmayan kaos takım döndük.

Bütün sorumlusu da 2-3 oyuncu, hocaya göre tabi :bandit: ...

Çevrimdışı underworld

oyun çok kopmuş,  bask yapamıyor ve dönen topları alamıyorken , lens - love yapıpı 4-4-2 döndükten sonra talisca- tolgay yapıo göbeği iyice sağlama alacaktık.
hep topu oyuna sokma , ayata tutuma ve dönen topalrı almada daha diri olurduk.

( lensin artık bizle bir bağı kalmamış.bundan sonra kanatta caner mi yonar yoksa peltemek mi oynar bilemem)

Çevrimdışı EMİR EMRE

(Küfür Yasak)₆ Gs si Sivas deplasmaninda, Basaksiporu Konya deplasmaninda kazandi ya bu hafta 8 puan fark gesap edelim... once maclar oynanacak bu mac kesinlikle kazaydi ama egriyi dogruyu gosterdi. Artik Lens bu takimda zorda kalmadikca denenmemeli ne bileyim kupada vs oynamali. Tosic e at dopingi mi ne basiyolarsa diksinler sahaya Vidanin zamana ihtiyaci var artik kayip puana tahammul yok. Bu saatten sonra ya herro ya merro orta sahaya 75 yasinda da olsa Atiba yanina Medel ikili top kullanamazsa Tolgay ama kesinlikle Oguzhan degil. Onu da kupada falan koymak lazim.

Çevrimdışı Egos

Şampiyonlar liginde final oynayıp kupayı alamasak final oynadığımız takımda aynı zamanda şampiyonlar ligine direkt katılım hakkını daha önce elde etmiş olsa biz doğrudan katılabiliyor muyuz ?

bu arşivlik bir mesaj olmuş. hiç tasalanma, finale çıkarsak kesin şampiyonuz.

Çevrimdışı caner.eryigit

maç içindede yazdım ozzi ve talisca ile orta sahada ne mücadele ne de sertlik anlamında ayakta kalamıyoruz orta sahayı kaybedince maçı da çeviremiyoruz deplasmanlarda doğru ikili medel ve atiba bence önlerinde de talisca olmalı şayet talisca kötüyse çok kasmadan tolgayı koymalıyız maç içinde oraya bu maç özelinde medel tolgay doğru ikiliydi
Bence orta saha ve forvetin bu kadar kabız olursa şampiyon olamazsın hepsinin gol adedine bakarsan sonuç kendiliğinden çıkıyor abi zaten.tolgay 0 ozi 0 Atiba 1 medel 0 q7 0 lens 1 Babel ve talisca ayırıyorum biraz gol adedinde.nasıl şampiyon olacaksın abi peki Böyle?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Defans oyuncularımız kaliteli en azından lig için oldukça yeterli ama ters orantılı bir şekilde takım defansımız kalitesiz.
Oyunculara bisi demedim zaten sistem sorunlu. Veya mantık
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Oyunculara bisi demedim zaten sistem sorunlu. Veya mantık

Farkındayım. Sadece bütün problemin hocayla başlayıp hocada bittiğini bastırmak istedim ben de :)

Çevrimdışı mrred

bu arşivlik bir mesaj olmuş. hiç tasalanma, finale çıkarsak kesin şampiyonuz.
Sonuçta bir olasılık ve bir seçim yapmak zorundayız kalan 14 maçı kazansak bile ligde şampiyonluk artık bizim elimizde değil. Ama şampiyonlar liginde her elemede 1 maç kazanıp bir maç berabere kalsak yada yediğimizden çok atsak turları geçiyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kartalbayt

98.23 km koşmuşuz bu maçta. Hırs, mücadele, azim nerede? 10 km koşan oyuncu yok takımda. Maçın başında belli olmuştu zor olacağı. Herkesin elini kolunu sallayarak yendiği yeşil oğlanları yenemememiz çok kötü oldu. Antalya kasımpaşa maçları da sıkıntılı geçmişti, burada patladık...

Çevrimdışı Kutay

bu arada atlamamak lazım bursaspora en az 3 maç saha kapama cezası gelmeli 90 dakika küfür , sahaya yağan bir sürü yabancı maddeler oyun kaç kere durdu özellikle biz 1-0 öndeyken yaptılar bunu dikkat ederseniz 2-1 öne geçtiklerinde hiç sahaya yabancı madde atmadılar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Egos

(Küfür Yasak) Gs si Sivas deplasmaninda, Basaksiporu Konya deplasmaninda kazandi ya bu hafta 8 puan fark gesap edelim... once maclar oynanacak bu mac kesinlikle kazaydi ama egriyi dogruyu gosterdi. Artik Lens bu takimda zorda kalmadikca denenmemeli ne bileyim kupada vs oynamali. Tosic e at dopingi mi ne basiyolarsa diksinler sahaya Vidanin zamana ihtiyaci var artik kayip puana tahammul yok. Bu saatten sonra ya herro ya merro orta sahaya 75 yasinda da olsa Atiba yanina Medel ikili top kullanamazsa Tolgay ama kesinlikle Oguzhan degil. Onu da kupada falan koymak lazim.

şu takımda oyuncuya verilecek en büyük ceza yerine mustafa pektemek'i sokmaktır. bunun bir kademe altı oyuncuyu çıkartıp yerine kimseyi sokmamak. oğuzhan'ın kabahati belli de, yedekteki diğer oyuncular ne günah işlemiş olabilir, tasavvur edemiyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız love ve lens nasıl atamaz abi onları?kalemize gelen her pozisyon veya değil gol oluyor bir kısmetsizlikte var

Çevrimdışı tangaz

Lig bence artık çok zor önümüzde önümüzde şampiyonlar ligi kupası için toplam 7 maç var ligi bırakıp oraya tamamen konsantre olursak biraz abartı mı olur

olmayacak duaya amin demek olur

yapılması gereken şey belli hala kalan maçları alırsak şampiyonuz bunu kovalamalıyız matematiksel olarak kaybedene dek kovalamalıyız şampiyon olamıyorsak ikinciliği kovalamalıyız

Çevrimdışı ferdi1903

enteresan bir sekilde takim isteksiz maca basliyor bilhasa deplasman maclarinda bu sezon durum böyle,

bursa macinin ilk 10 dakikasinda yazmistim takim basmiyor basdirmiyor,

yani anlam veremiyorum artik yönetim biseyleri ele almasi lazim,

gassaray ve fenerin gücsüz oldugu bir sezonda bu lavubalilik kabul edilemez. kendi adima sampiyonluk ümidim kalmadi

lens, negredo, q7 talisca ve oguzhan bugün istekli olsalardi mac 2-2 bitmezdi. love de bugün oynadi süre icinde pek iyi deildi ama adamin ilk maci bisey denmez

Etiketler: