Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797363 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Umarım Pepe ve Talisca Bursa deplasmanında sarı kart görür(gelecek maç Karabük içerde), yoksa eminim zorluk derecesi yüksek maçlarından birine denk gelecek cezaları klasik Türkiye ortamı. Sarıları temizlemek lazım.
Pepe bi nebze ikame edilir de taliscanın alternatifi yok
Umarım görür

Çevrimdışı Berat

@sametbagan Ayaklarının kötü olduğu aşikar zaten, Tosic'ten tek iyi olduğu özelliği hava topları ve süpürücülük maalesef maaşı ise Tosic'in üç katı. Pres altında kaldığı zaman eli ayağına dolaşıyor. Tosic oyun kurma konusunda Vida'dan bayağı önde.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Olaya bakın Pektemek'i tercih edip Larin i kadroya almamış hoca
Larin yerine Pektemek'i tercih etmenin mantığı nedir ona anlam veremedim an itibariyle
Yıllardır bu takımda olmasına rağmen ne radde de bir katkı verdi de Larin in yerine tercih ediliyor ? amaç ne
bukadar da olmaz dedirtecek kadar şaşırtıcı tercihler yapılıyor Hoca yaşlandıkça verdiği kararların yanlış olduğunu göremiyor ve kendisi yaptıkları ile bir yardımcıya ihtiyacı olduğunu gözler önüne seriyor komik, ilginç bir karar.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2018, 20:21:18 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı sametbagan

@sametbagan Ayaklarının kötü olduğu aşikar zaten, Tosic'ten tek iyi olduğu özelliği hava topları ve süpürücülük maalesef maaşı ise Tosic'in üç katı. Pres altında kaldığı zaman eli ayağına dolaşıyor. Tosic oyun kurma konusunda Vida'dan bayağı önde.
Ben onu takıma ve oyunumuza alışmadığına yormak istiyorum yoksa dediğin gibi bu hali ile tosiç ondan önde

Çevrimdışı Berat

Ben onu takıma ve oyunumuza alışmadığına yormak istiyorum yoksa dediğin gibi bu hali ile tosiç ondan önde

Yıllardır öyle oynuyor ekstrası yok. İzleyen insanlar biliyor zaten. Oyuncuyu şişiren basın ve taraftarlar sağolsun efsanevi bir performans bekleniyor.

Çevrimdışı celiker1

Tahminim hoca yarın Babel'in yokluğunda Adriano önüne Caner'i atacak.Q7-Lens kanatları ile başlaması bence riksli.Hocanında  böyle düşüneceğini tahmin ediyorum.Şampiyonluk yolunda en önemli maçımız belkide
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yavrum Orkan be adamlara kendi kalelerine attırdı :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Bayern München

In: Sandro Wagner (Hoffenheim)
Out: Marco Friedl (Werder Bremen, loan)

Beşiktaş

In: Domagoj Vida (Dynamo Kyiv), Vágner Love (Alanyaspor), Cyle Larin (Orlando City)
Out: Cenk Tosun (Everton), Orkan Çınar (Konyaspor, loan), Matej Mitrović (Club Brugge, loan)

Çok da abartmadı Münih şükür ki. Zaten pek ihtiyaçları olduğu söylenemez :lol: Kaleci alacaklardı, o da olmadı sanırım. Neuer yetişecek mi acaba.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bayern München

In: Sandro Wagner (Hoffenheim)
Out: Marco Friedl (Werder Bremen, loan)

Beşiktaş

In: Domagoj Vida (Dynamo Kyiv), Vágner Love (Alanyaspor), Cyle Larin (Orlando City)
Out: Cenk Tosun (Everton), Orkan Çınar (Konyaspor, loan), Matej Mitrović (Club Brugge, loan)

Çok da abartmadı Münih şükür ki. Zaten pek ihtiyaçları olduğu söylenemez :lol: Kaleci alacaklardı, o da olmadı sanırım. Neuer yetişecek mi acaba.

sakatlığı geçse bile maç tarihine kadar yetişemeyeceğini açıklamışlardı sanki.

Çevrimdışı kyiv

Yavrum Orkan be adamlara kendi kalelerine attırdı :evillol: :evillol:

Duran top haricinde oyunda hiç yok. Bu kafayla seneye de Beşiktaş'ta kalamaz.

Çevrimdışı celiker1

Duran top haricinde oyunda hiç yok. Bu kafayla seneye de Beşiktaş'ta kalamaz.
Yanlış kanatta oynatılıyor.En başarılı bulduğumuz Leipzig deplasmanındaki gibi sol açıkta ters ayaklı oynamalı.Israrla sağ kanatta oynatılıyor.Edit:Son 15 dakija sol kanata geçti.İzleyelim
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2018, 22:12:59 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Birak eray onun atacagi temele tukurem ben
Temel attigi falan yok
Gizli hedef, menemen falan uydurup ustumuze yapistirdi

Sanki futbolcularin parasi yok
en lukus kebapcidan butun takima hergun bi futbolcu ziyafet cekse zaten izin gunlerinin disinda ayda 1 sira gelir herkesin karni doyar imece usulu ac kalmis olsalar yani
Altin gunu kesfetmis bir milletiz

Itibardan tasarruf olmaz hem

Feda olayinda yonetimin de sucu var kotu yonettiler sureci

Feda diyorsan duzgun de fedayi
Gokhan suzen
Dentinyo
Niyank
Berat
Sinan kurumus
Eskude
Ugur boral
Mehmet akgun

Boyle feda mi olur.
Feda diyen adam eskudeyi falan mi alir
Atinc yok muydu birak oynasin en basiti
Taraftar daha fazla kenetlenirdi
Gokhan suzene bonservis verdiler ya

Escude'yi sevmiştim, yeterince faydalanamadık. Adama hakaret oluyor Gökhan Süzen'le yanyana bahsetmek.
Sezercik, Başkanın tercihi, Çevresinede demiş  başkan benim transferim diye.
O günlerde  tv de yurtdışına zevk için maç seyretmeye gidiyorum futboldan anlarım demişti.
Gökhan Süzen Samet hoca'nın hediyesiydi. Inanılmaz ısrar etti aldırmak için.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Turkiye kupasında yari final maclari 2 mac mı oynanacak? 2 mac oynanıyorsa mesela fener ile eslesirsek ilk mac nerede oynanacak?

Çevrimdışı yoruk

Escude'yi sevmiştim, yeterince faydalanamadık. Adama hakaret oluyor Gökhan Süzen'le yanyana bahsetmek.
Sezercik, Başkanın tercihi, Çevresinede demiş  başkan benim transferim diye.
O günlerde  tv de yurtdışına zevk için maç seyretmeye gidiyorum futboldan anlarım demişti.
Gökhan Süzen Samet hoca'nın hediyesiydi. Inanılmaz ısrar etti aldırmak için.
Escude iyiydi evet.Kalitesi vardı belli oluyordu.Ama olmadı.
Hasan Türk koşuyor 300 bine .Ernst koşuyor 3 milyona  :D Olcay sen misin fotoğrafı var idi hocanın bir de.Kırgız yerel kıyafeti ile  :evillol: :evillol: Cidden Sinan Hasan falan bu gibi isimler çok gaza getirmişti herkesi.Yeni gençler geleceğin yıldızları diye.Emre falan da vardı.Hatta derbide girmiş gol attırmıştı iyi de oynamıştı.Ama işte her genç adama yıldız diyorlar olmuyor.Yalnız yukarıda Karabük maçına da baktım.Şu an Holosko olsa kadroda.Abartmıyorum daha çok golümüz ve puanımız vardı.Çok hakkını yedi bu taraftar Holosko'nun.
Samet hocanın ben de payı olduğunun düşünenlerdenim.İstikrar geldi hep.Her gelen takıma bir şeyler verdi en sonunda da 2 şampiyonluk ve Avrupa.Daha iyisi lazım işte şimdi.Ben o dönem ilk 8'e falan ancak gireriz diye bakıyordum.Ama her maç 3 ortalama ile oynadık resmen  :evillol:

Turkiye kupasında yari final maclari 2 mac mı oynanacak? 2 mac oynanıyorsa mesela fener ile eslesirsek ilk mac nerede oynanacak?

Bizim evimizde. İlk kolondayız çünkü. İkinci maç Kadıköy. Avantaj da olabilir dezavantaj da.

Çevrimdışı sozkul

Hahahaha....sen o isimleri sayınca nefesim sıkıştı.

Ben Süzenli Kurumuşlu Beşiktaş-Sivas maçına gitmiştim İnönü'de. İnanılmaz bir tecrübeydi, Sinan ilk 11 başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi baktım Kırklarelispor'daymış.

Dentinho desen delinho diye diye şımartılan saçma sapan bir transferdi. Kabus gibiydi ya.

Dentinho Lucescu kazığıydı. Çok yetenekli bir futbolcu diyerek bize göndermişti.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bizim evimizde. İlk kolondayız çünkü. İkinci maç Kadıköy. Avantaj da olabilir dezavantaj da.
Avantajı yok tamamen dezavantaj bence. Muhtemelen sıkışık fikstürde ekstra 2 fb maci daha girecek işin içine. Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun. Önemli olan lig tabi ki.

Avantajı yok tamamen dezavantaj bence. Muhtemelen sıkışık fikstürde ekstra 2 fb maci daha girecek işin içine. Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun. Önemli olan lig tabi ki.

Ligdeki FB maçından hemen sonra oynuyoruz. Yani iki tane FB maçı olacak Vodafone'da üst üste. İyi yanı istanbul'dan ayrılmıyoruz.

Çevrimdışı sozkul

Biliç takıma kimlik kattı aslında takım olmayı öğrendik savunmayı öğrendik.
Biliçin hocalığı kötü değildi sadece Beşiktaşın büyüklüğünün farkında değildi en azından bunun
böyle olduğu sıradan ingiliz takımını Beşiktaşa tercih etmesinden belliydi. Birde renklilerden ödü kopuyordu.
vede renkli seviciydi. :bandit:

Adama 3.5 milyon pound net yıllık maaş verdiler @Necmi, bizden 1,5 milyon avro alıyordu galiba.

Çevrimdışı sozkul

Konya Volkan Şen'i de almış, ahı gitmiş vahı kalmış oyuncuya 1,5 milyon maaş verecekler en az. Belli oldu, Başakşehir'i şampiyon yapıp satmaya çalışacaklar, Kasımpaşa-Ciner grup gibi. Ondan sonra sırada Konya var proje takım olarak. Bu çılgınlık anlaşılmaz yoksa. Stadyum da onun parçasıydı.

Orkan'ı da bu saçma sapan ortama göndermiş olduk. Umarım şans bulur da yanlış bir tercih olmaz.

Onun  belli sayıda ilk 11 şartı vardı, yokmuydu?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bilic, senol hocaya enkaz bırakmadı. İslenecek bir maden bıraktı.

Onun  belli sayıda ilk 11 şartı vardı, yokmuydu?

Evet öyle deniyor, yoksa bir ücret vereceklermiş galiba.

Çevrimdışı bordele

Hoca nelerle kimlerle ugrasiyor, salin metin albayraki cikartin garajdan umut guleri cevap versin bu heriflere sokup sokup cikartsinlar, bu ne ya

Lucescuya da yapildi bu muamele, adam herkese yetismeye herkese cevap vermeye herseyle savasmaya basladi, hocaya bu kadar yuk verilmez..

Yonetim cikip geregini yapsin

10 çift ayakkabı verdik yenselerdi onların ayakkabılarıyla yendik diyeceklerdi ne demek ya boşboş laflar
Av zamanı

Çevrimdışı arda

bırak ya şu kalitesiz adamı çalışdığı yeri yalamaktan başka bildiği bir şey yok

İşi gücü rating!! Şamp olduk, vay efendim neden bizim topçular ilk onun programına çıkmamış vay efendim söz vermişler bıdı bıdı! Geçen kupa maçı, vay efendim açık kanal 30K seyirci Vagner Love için gelmiş neden oyuna girmemiş. Saçma biri. Optik Başkan mezardan kulağını çınlatıyor bu ve bunun gibilerin..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

abi sen verirsen ellerine kozu nalınada vururlar mıhınada. Her gerçeği heryerde söyleyemezsin. Ayakkabıları yoktu biz verdik demek bence de ayıp. Hakemi eleştir, ümiti eleştir, ne bileyim herşeyi eleştir ama tevazu şart.

Hocanin orada demek istedigi, biz iyi niyetli yaklastik, sahada ise art niyetlib bir hoca ve sakatlamaya oynayan bir rakip vardi. Bundan ibaret, yoksa hoca da biliyor herhalde koca kulubun ayakkabi alamamasi gibi bir durum olmayacagini.

Etiketler: