Şu halin tek sorumlusu Şenol Güneş'tir.
Geldiği ilk sezon takım harikaydı. İlk maçtan son maça. Açamadığımız rakip yoktu. Yine saçmasapan Beşiktaş golleri yiyoduk elbet(bireysel hata vs.) ama oyun olarak asla geriye gitmedik.
Sonraki sezon eyvallah, 2 as oyuncun kaçtı ülkeden. Ama sen o takır takır oynadığın oyunu denemedin bile. Daha ilk maçtan uzun toplarla oynamaya çalıştık çok iyi hatırlıyorum. Ozinin 2 senedir ortalıklarda görünmemesinin baş sebebi de budur.
Geçen seneki oyun bile bizi şampiyon yaptı ama takım yavaş yavaş bi tane şaklabanın ayağına düşmeye başlamıştı.
Bu sene artık bu çağ dışı futbol iyiden iyiye ayyuka çıktı. Sonuç, 30 puanla kapatılan bir ilk yarı. Lens, Negredo gibi adamları kullanmayıp küstürmek. Kadroyu yönetememek. Sahaya adam gibi futbol yansıtamamak. 1 tane şaklabanın elinde oyuncağa dönüp 2 senedir kurduğun saltanatını kendi ellerinle yıkmak.
Senin sadece bir tek planın varsa, güçlü falan oynayamazsın. Çünkü o 1 tane plana öyle bir panzehir bulurlar ki maç berabere bitse iyidir diyecek kıvama gelirsin.
Başta Şenol Hoca kusura bakmasın. Kendi etti kendi buldu. Değişeceğini de artık sanmıyorum.
Ama üzülüyorum. Şu takım en az 3 kere daha şampiyon olacakken Beşiktaş'ı renklilerin ağzına sakız ettiği için üzülüyorum. Kim olursa olsun Beşiktaş'ın önüne koymam ben. Şenol Güneş'miş, Fikret Orman'mış farketmez. Sen bile bile koskoca bir camiayı kendi saçmasapan inatların ve göz göre göre yaptığın hataların yüzünden üzemezsin.
Bu sene şampiyon olsak bile ben hocanın gönderilmesi taraftarıyım. Quaresma gelmek istediğinde de söyledik. Huylu huyundan vazgeçmez. Bunu 1 kere yaptıysa elbet yine yapacaktır.
Beşiktaş'tan başka hiç kimse ve hiçbir şey umrumda değil.