Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5792740 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İnsanların anlatmak istediği artık bu yanlıştan dönülmesi böyle gelmiş böyle gider mantığından çıkılması, işte tamda bu nedenden dolayı artık bu duruma bir son verilmesi.
Yanlış falan değil, adamı kullanım kılavuzu böyle. Bu listede Guardiola'nın takımı hariç neden her takımdan bir adam var? Çünkü çok büyük ihtimalle diğer kanat oyuncusu oyunu açarak oynayan türden.

Ya da nedense Bayern'den kimse yok listede, Bayern'in kanat oyuncuları formsuz olduğu için mi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Galibiyet serilerimizden bahsedelim.. Bu Şenol Hoca'yla lig karnemiz..

+G galibiyet (yeşil renk), B beraberlik (sarı renk), M mağlubiyet (kırmızı renk).. Kaynak olarak wikipedia'yı kullandım.
+Maçların oynanma sıralamasına göre hazırladığım liste bu. Çünkü hatırlarsanız 15/16 sezonunda devre arasından sonraki 2 maçımız hava durumu nedeniyle ertelenmişti.. O nedenle oynanma sırası seriyi gösteriyor. 18. maç 21. maçtan sonra, 19 maçta 24. maçtan sonra oynanmıştı.
+En fazla 5 maçlık galibiyet serisi yakalayabilmişiz.. O da 1 kere.. Bikaç kere de 4 maçlık serimiz var.. Bu sezon 3 maçlık yakalayabilmişiz.
+Yıllar ilerledikçe düşen grafiğimize bakıp da seri yakalamayı beklemek hayalcilik. Özellikle de sert bir fikstürün arasına Bayern maçlarının girmesi de cabası.

Yani takımın sadece ilk yarı performansı değil Hoca'nın Beşiktaştaki genel performansı da galibiyet serileri yakalayamadığını gösteriyor. Bayern maçlarını da düşününce iyi bir tablo beklemek hayalcilik
3G 1B yapsak ve bunu 4 defa tekrar etsek son hafta Vodafone Park'a şampiyonluk maçına çıkarız.

Çevrimdışı BORAN

Yanlış falan değil, adamı kullanım kılavuzu böyle. Bu listede Guardiola'nın takımı hariç neden her takımdan bir adam var? Çünkü çok büyük ihtimalle diğer kanat oyuncusu oyunu açarak oynayan türden.

Ya da nedense Bayern'den kimse yok listede, Bayern'in kanat oyuncuları formsuz olduğu için mi?

Sen haklısın quaresma en mükemmel kanat oyuncusu ve evlanınız olsa bu kadar savunmazsınız.
insanlar burada takımı nasıl düzeltebilirizin münakaşasını yapıyor siz hala quaresmaya laf edilmesin kime ne laf edilirse edilsin herkes yanlış siz doğru herkes yanlış quaresma doğru.

Yanlışa ses çıkartmazsanız bi gün o yanlış sizi bulur.
Hırsız girmiş mahallene umursamıyorsun
banane benim caddemde mi ?
aynı hırsız caddene girmiş banane benim binamda mı ?
binana girmiş banane benim katım mı ?
komşuna girmiş banane benim evim mi ?
Bir gün gelir evine girer insanlarda aynı bu cümleleri sana kurarlar.

bu adam senin komşundan çıktı senin evinde geziyor haberin yok.
Aç gözünü kafanı kaldır etrafına bir bak benden tecrübeli ve büyüksün bunları benim sana değil senin bana nasihat vermen lazım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen haklısın quaresma en mükemmel kanat oyuncusu ve evlanınız olsa bu kadar savunmazsınız.
insanlar burada takımı nasıl düzeltebilirizin münakaşasını yapıyor siz hala quaresmaya laf edilmesin kime ne laf edilirse edilsin herkes yanlış siz doğru herkes yanlış quaresma doğru.

Aç gözünü kafanı kaldır etrafına bir bak benden tecrübeli ve büyüksün bunları benim sana değil senin bana nasihat vermen lazım.
Bence siz anlamıyorsunuz

Lens su saatten sonra performans veremez baştan oynatacaktin adamı

Şimdi elde daha iyisi de yok E Hoca da ısrarla oynatıyor ne yapalım var mı bir fikrin

Alternatif yollar var Mesela Cenki kanada çekersin olabilir ki iyi de katkı veriyor orada

Adam hep böyleydi Klinik vaka yeni değil ki
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

İyi, en azından bu sefer top kayıplarını karşılaştırmamışlar.

Bu adam 18 senedir böyle oynuyor, adam tek ayağı çizgide duran bir kanat oyuncusu. Şu istatistik verileri 18 senedir de aynıdır.

Neyle neyi karşılaştırmak istiyorlar, inanın anlamıyorum.

Bu ne cesaret yigidim, beni kesin ara

Sacma sapan yeldegirmenleri ile ugrasmak icin don kilot giyinmisin

Bizim santraforlar ile su takimlarin santraforlarini da bi karsilastirak ile

Çevrimdışı kartal190321

talisca  sahada varlıgı yoklugu  anlaşılmıyor en iyi yaptıgı şey  duran toplarda  gol atmaktı  onu yapamadı ilk yarı ve  10 numara pozisyonunda oynuyor  oyunu kurması gereken oyuncu ama top ayagına gelinde hemen sahada  oerezmayı  arıyor

tolgay  geride oyun kuruyor  çok sık  yan pas yapıyor  dikine oynamayı  düşünmüyor  ve kritik yerlerde çok top kaybı yapıyor  sorumluluk almıyor oynadıgı maçlarda çok az katkı sagladı

oguzhan  dokunsan düşecek fizigi var  koşmuyor mücadele etmiyor  çok sık yan pas yapıyor  derinlemesi oynamıyor  oynadıgı maçlarda  sıfıra yakın  katkı yaptı   ve topu  alınca  hemen oerezmaya oynuyor  sorumluluk almıyor

cenk  devamlı kanatlara geliyor  kutuda durmayı  açılan ortalara göre pozisyon almayı beceremiyor  çok maçta pozisyona bile giremiyor

caner  sıfıra yakın katkı sagladı ilk yarı

medel   geç form tuttu  yada hoca  hazır görmedigi için oynatmadı

negredo   hoca oynatmadı

lens  hoca oynatmadı

takımda puan kaybedilen maçlarda sonuca  isyan eden futbolcu yok, inisiyatif alan  yok, top ayagına gelen  hemen oerezmaya dönüyor  başka plan yok  birbirinin kopyası  gibi  17 maç izledik  hoca sisteminden vazgeçmedi

bu takımın 10 numarası yok  sorun oerezmanın oynaması değil  herkes  sorunu oerezmada arıyor   bugün oerezmayı  kesip  lensi  oynatsan bile  hoca aynı şeyleri lensin yapmasını isteyecek  lens yapamayınca  lensi kesecek  bu döngü böyle devam edecek

ortasaha top oynayacak  içeri katedecek  topu alan hemen oerezmaya dönmeyecek  sorumluluk alacak şut atacak ara pası yapacak

sanıyorsunuz ki  oerezma çıkıyor kafasına göre takılıyor    oerezmadan bunları yapmasını isteyen bir hoca var  ve oerezma bu yaptıklarını  idmanlarda çift kalede  taktik idmanlarında  yapıyor ve demek ki hocanın isteklerini  uyguluyor düzgün yapıyor işini  yoksa her  maç  neden hoca  11  de oynatsın

burda  suçlu oerezmamı  yoksa   her maç  banko oynatan hocamı   yoksa  bizim gördüklerimizi görmeyip veyahut görüp müdahale etmeyen  hocayı  uyarmayan   yönetim mi
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tuncaboylu

Benden nasihat bekliyorsan, beni ve dediklerimi değersizleştirmek sana fayda getirmez.

Ayrıca belli ki beni tanımıyorsun, çünkü Quaresma'yı en çok eleştirenlerden biri benimdir. Fakat sizin yaptığınız eleştiriler hem ölçüsüz, hem de mantık sınırlarını zorlayan cinsten. Neden ceza sahasına az girmiş, bu Agüero'yu alıp neden kafa golü yok demek gibi mantıksız.

Akhisar maçında penaltı kaçırdı, millet giydirdi neden Negredo'ya bırakmadı diye adamı gömdü. E dün kim kullandı penaltıyı?

Hala Cucak mucak diyorlar, Cucak ne yaptı bize gelmeyip? Konopkyanka alanın elinde kaldı, el bombası misali Schalke'nin elinde patladı.

Çevrimdışı underworld

Ikinci yari tum deplasmanlarda kazanabiliriz. Su an  mesaleyi yakacak bir winner cikmadi ama cikmayacak anlamina gelmiyor. Adriano Pepe Oguzhan Negredo Babel bunlarin hepsinin winner karakteri var sadece uygun ortam olusmadi. Senol hocam o ortami saglatacaktir.
hücüm anlamında sadece babel den winner anlamında bahsedebiliriz.
gerisi malesef bu tarife uymuyor .( hucumcuları kast ederek.)

Çevrimdışı mellfred

başağın atığı gol aylardır hasret kaldığımız

Çevrimdışı BORAN

Benden nasihat bekliyorsan, beni ve dediklerimi değersizleştirmek sana fayda getirmez.

Ayrıca belli ki beni tanımıyorsun, çünkü Quaresma'yı en çok eleştirenlerden biri benimdir. Fakat sizin yaptığınız eleştiriler hem ölçüsüz, hem de mantık sınırlarını zorlayan cinsten. Neden ceza sahasına az girmiş, bu Agüero'yu alıp neden kafa golü yok demek gibi mantıksız.

Akhisar maçında penaltı kaçırdı, millet giydirdi neden Negredo'ya bırakmadı diye adamı gömdü. E dün kim kullandı penaltıyı?

Hala Cucak mucak diyorlar, Cucak ne yaptı bize gelmeyip? Konopkyanka alanın elinde kaldı, el bombası misali Schalke'nin elinde patladı.

Değersizleştirmiyorum bilhassa yanlış savunma yaptığını anlatmaya çalışıyorum.
altarnatifler var iken neden altanatifimizi tekdüze indiriyoruz ben bunun açıklamasını istiyorum.
yahu adam bu diyorsun eyvallah tamam da elinde o mevkide sadece bu adam ve bu plan mı vardı koskoca taktik sezonunda ve şu anda ?
neden bu adama bağımlı oynuyoruz bütün takımı o adamın üstünden döndürüyoruz benim anlatmak istediğim şu ;

quaresma bizim sadece 1(bir) adet taktiğimiz değil 1(bir) den fazla taktiğimizin içerisinden seçeneklerin sadece 1(bir) tanesi olması gerekli olduğunu savunuyorum. hal böyle olunca adamın üzerinden milyonlarda değişkeni olan kavgalar tartışmalar çıkıyor biz anadolu takımı mıyız sadece 1(bir) adet hucum taktiğimiz (ayağına gelen topu evele gevele quaresmayı bul pas at orta açsın) var ?

Çevrimdışı BORAN

Bence siz anlamıyorsunuz 

Lens su saatten sonra performans veremez baştan oynatacaktin adamı

Şimdi elde daha iyisi de yok E Hoca da ısrarla oynatıyor ne yapalım var mı bir fikrin

Alternatif yollar var Mesela Cenki kanada çekersin olabilir ki iyi de katkı veriyor orada

Adam hep böyleydi Klinik vaka yeni değil ki

Kendinle çelişiyorsun. okuduğundan çıkarımın bu mu ?

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kendinle çelişiyorsun. okuduğundan çıkarımın bu mu ?
Quaresma hedef yapılmis ne olursa olsun suçlu hep Quaresma buda yanlış

Quaresma yı hedef haline getiren de hoca , çek kenara adamı olmuyor işte neyi zorluyorsun neyin inadı bu ?

Mesela Çok daha fazla gömülmesi gereken biri var bu takımda ÜBER YILDIZ ve Dünya starimiz By Özyakup!!

Dün yine mükemmel oynayıp ! Gol yedirmeyi başardı :claps:

Atiba sahada kalsa yada Tolgay girseydi sabaha kadar oynansa Gol atamazdi bize Sivas , Oğuzhan  efendi girdikten sonra 3 net pozisyona girdiye Sivas

Ben haftalardır boşuna gömmüyorum burada herifi

Varmı şurada ben ve @Necmi abiden başka gömen bu Süper star Bu Özyakupu ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

başkan ,yusuf yazıcıyı al  :us:

Çevrimdışı cursedofdragon

kasımpaşa 1 tane duran toptan golü buldu herkes buluyor biz 100 tane duran toptan gol bulamıyoruz.

Eskiden bulurduk.

Çevrimdışı BORAN

Quaresma hedef yapılmis ne olursa olsun suçlu hep Quaresma buda yanlış

Quaresma yı hedef haline getiren de hoca , çek kenara adamı olmuyor işte neyi zorluyorsun neyin inadı bu ?

Mesela Çok daha fazla gömülmesi gereken biri var bu takımda ÜBER YILDIZ ve Dünya starimiz By Özyakup!!

Dün yine mükemmel oynayıp ! Gol yedirmeyi başardı :claps:

Atiba sahada kalsa yada Tolgay girseydi sabaha kadar oynansa Gol atamazdi bize Sivas , Oğuzhan  efendi girdikten sonra 3 net pozisyona girdiye Sivas

Ben haftalardır boşuna gömmüyorum burada herifi

Varmı şurada ben ve @Necmi abiden başka gömen bu Süper star Bu Özyakupu ?

gömmek için yazmamız gerekmiyor şu an tartışma konusu değil ki  az önce de açıkladım zaten takımın sorununu ve hocanın sorununu.
maçta girdiğinde önünden top geçiyor beyefendi ayağını uzatıp almaya tenezzül etmiyor vitaminsiz çelimsiz Allahtan stadın etrafı çevrili de rüzgardan devrilmiyor.
peki neden hoca tek başına iktidarı oynuyor? neden egosu yüzünden elindeki mahsülü ekip biçmiyor sen buğdayı ekme sonra dizlerini döv benim mahsülüm yok diye. araba'nın tekerleri patlak sürüyor hoca duvara çarptığında emniyet kemeri takılı olsa iyi olur.
sen çalışmazsan kimse ekmek vermez, çalışırsın ekmek verir fakat birde bu işin verimli çalışması var ki oda ödüllendirilir.
hoca verimli çalışanı değil çalışanı veyahut az çalışanı bakış açısına göre değişir, yanlış değerlendirip ödüllendiriyor.
takım bir puzzle ise hoca tek başına birleştirmeye kalkıyor ki oda yetişmeyecek, yardım alması gerekiyor .

Çevrimdışı matias_27

Bi kere oyuncu değişikliğindeki tuhaflık şurda başlıyor. Lens gibi futbolcular sprinter oyunculardır,  oynadıkça açılan hızını alan oyunculardır son 5 dk kala lens gibi oyuncuyu almak ve bunu 17 haftadır yapmak gerçekten Bira ayıp. Ya negredoya yapılan adam fena oynamıyor golünü atmış moral almış takım da baya iyidi nasıl çıkarırsın nasıl. Resmen negredoya üzüldüm bu şekilde oyundan çıkarılmasına
Yazacak çok şey varda yazarken sinirleniyorum...
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Şenol Güneş'in ilk yarı karnesi

17 Maç 8 Galibiyet 6 Beraberlik 3 Yenilgi

Çevrimdışı mylife1903

iki yıldır yazıyorum kendi kendime.
bize visca tarzından ceza sahasına inecek top taşıyacak dışarıdan girene yerden pas atacak gerektiğinde gol atacak al-verli oynayacak kanat forvet lazım.
maalesef bizi iki yıldır geri götüren oyuncu malum ve onun tarzı, tüm takımı, başta gökhan gönülü, geriye götürdü.
çok bir transfere ihtiyacımız yok.
ihtiyacımız olan şey bir visca ne bilim sosa vari pas istasyonu olabilecek bir kanat forvet. gerisi çorap söküğü gibi gelecek
ya da transfere bile girişmeden 3-5-2 ya da 3-5-1-1 diziliminde gökhan ve adrianoyu kanada çekmek
hem gökhan hem adriano asist özelliği olan tarife uymaktalar

gökhan pepe vida adriano
         medel
talisca( arda)  oğuzhan tolgay babel
           negredo

ya da

pepe vida tosic
 gökhan tolgay medel oğuzhan adriano
              talisca (babel,cenk)
            negredo
Kac sene oldu yaziyom 3luye donek diye bu bohtan 4-2-3-1i bjrakmak lazim
Yakinda demode sistem kimse oynamiyor bunu diye elestiri baslayacak
Devrim yapmak lazim
3 stoperli 3lu bize uymaz 3luden biri ortasahayi 7lemeli cok anlattim tekrar etmek istemiyorum
Lucescunun sistemine yakin bir sistem bir ust versiyonu gerekli

Senol hoca uclu denedi gecen mac ama oyle uclu olmaz karman corman biseydi o zombi

Kaleye fabriyi koyacan
Geriye pepe atiba tosic
Gg tolgay medel oguzhan adri
Ileride de negredo lens babel lens cenk lens cenk babel gibi secimler

Bizim futbolcular zaten kayarak ve yer degistirerek oynuyorlar atiba ustun pozisyon bilgisi ile top rakipteyken iki stoper arasi yapacak top bizdeyken medelle tandem olacak
Benzerini oynadik genelde zago ortasaya ek guc oluyordu simdi ortayi iyice kuvvetlendireceksin

Hoca yapar mi, zor

Çevrimdışı underworld

kerim neler yaptı öyle
mossroro hocasıyla kötü bir görümtü verdi

kerim neler yaptı öyle
mossroro hocasıyla kötü bir görümtü verdi

çok caps çıkar o görüntüden :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kerim tek ortada asisti buldu. Dikkatten kacmasin caps maps derken

Kerim tek ortada asisti buldu. Dikkatten kacmasin caps maps derken