Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5792615 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Almadık Burak Yılmaz'ı, kapalı defansa dahi arkaya sarkıp atıyor adam.
Negredo yerine alsak kesin daha çok golü vardı.
Aklımda çok daha kazma kalmıştı ama bulduğunu atıyor, pozisyonunu kendi yaratıyor.
Adam pisliğe devam ediyor vurup düşürdü defansı net faulü vermedi hakem golünü attı.Bizde atsa Yergök inlerdi  :akuma:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene şampiyonluk puanı çok düşük olacak gözüken o.

Hiçbir takım puan farkını açamıcak.

Süper lig tarihinde bir ilk olabilir.
Zico'lu Fenerbahçe 70 puanla şampiyon olurken, biz 61 puanla ikinci olmuştuk. O seneye benzeyecek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam pisliğe devam ediyor vurup düşürdü defansı net faulü vermedi hakem golünü attı.Bizde atsa Yergök inlerdi  :akuma:
Kaç kere ofsayta düştü bugün, yanılmıyorsam ortalaması 5'ti.

Çevrimdışı mylife1903

Kaç kere ofsayta düştü bugün, yanılmıyorsam ortalaması 5'ti.

Sizdim resmen ikinci yarida golle uyandim

Çevrimdışı cursedofdragon

Zico'lu Fenerbahçe 70 puanla şampiyon olurken, biz 61 puanla ikinci olmuştuk. O seneye benzeyecek.

70'i görmez bu sene.

60 larda kalır..2'li averaj çok önemli o yüzden.

2.ci yarı toplanabilecek 51 puan var.

Çevrimdışı BORAN

Bilemem, onlarca parametresi olan bir faktör sonuçta. Ama sırtımıza bindiğine katılmıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde ciddi katkı verdi mesela bu sene.

2 milyon Euro maaş alan bir kanattan daha ne kadar para getirmesini bekliyorsunuz?

Şampiyonlar ligi katkısına hiçbir lafım yok eyvallah fakat geri kalan ?. ben ligde sıralamamı düşürdükten sonra bir daha ki sene gidip gidemeyeceğim bile muallak iken katılmadığın nokta hakkında sana bunu daha nasıl anlatacağım bilmiyorum. sana ne örnek versem boş iyi günler.

Çevrimdışı tuncaboylu

70'i görmez bu sene.

Tamam deplasmanda kazanamıyoruz da, kimse kolay kazanamıyor bu sene.

Cidden garip bir sene oluyor, biraz fazla tepki gösteriyoruz galiba.

Şampiyonluğun anahtarı içerideki maçlar, 9 galibiyet şart. İçeride Akhisar ve Trabzonspor maçları kötü kayıplar oldu.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şampiyonluk eğer gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek kaçmadı. Ama sorun da zaten orda. Kalitemizi oyunumuzu skora çeviremiyoruz. Çevirecek gibi de durmuyoruz.
İlk devre bitti.. Hocanın kararlarını, futbolcuların kapasitelerini gördük.. Şenol hocamızı tanıyoruz.. Tüm verileri birleştirince mucize olmazsa ikinci devre de buna benzer maçlar izleyeceğiz malesef. O yüzden şampiyonluk şansımızın epey az olduğunu düşünenlerdenim.

Aynı tabloya başka bi açıdan bakalım..

Şenol Hoca'yla ilk iki yıl zirveden inmeyen bi Beşiktaş varken bu sezon hiç lider bitirememişiz bi haftayı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

70'i görmez bu sene.

Bence de boyle olur

Ilk yari puan kaybedilen tum takimlara takilinir yine. Burada farki yaratan 4-5 maclik seri yapan takimlar olabilir.

Yil sonu tahminim

Besiktas 69
Basak 67
Fener 66
Gs 65

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonlar ligi katkısına hiçbir lafım yok eyvallah fakat geri kalan ?. ben ligde sıralamamı düşürdükten sonra bir daha ki sene gidip gidemeyeceğim bile muallak iken katılmadığın nokta hakkında sana bunu daha nasıl anlatacağım bilmiyorum. sana ne örnek versem boş iyi günler.

Senkronize olamıyoruz seninle.

Bak daha net açıklayayım: Bu adam maddi açıdan yeterince katkı verdi bu takıma, sırtımıza binmiş değil. 35 yaşında 3.5 ayda 25 maça çıkardık herifi, biz onun sırtına bindik aslında.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bilemem, onlarca parametresi olan bir faktör sonuçta. Ama sırtımıza bindiğine katılmıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde ciddi katkı verdi mesela bu sene.

2 milyon Euro maaş alan bir kanattan daha ne kadar para getirmesini bekliyorsunuz?

Şl de ciddi katkı verdiğini düşünüyorum bende. Ama ligde sanki hobi olsun keyif olsun tarzı gayri ciddi oynuyor gibi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şampiyonluk eğer gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek kaçmadı. Ama sorun da zaten orda. Kalitemizi oyunumuzu skora çeviremiyoruz. Çevirecek gibi de durmuyoruz.
İlk devre bitti.. Hocanın kararlarını, futbolcuların kapasitelerini gördük.. Şenol hocamızı tanıyoruz.. Tüm verileri birleştirince mucize olmazsa ikinci devre de buna benzer maçlar izleyeceğiz malesef. O yüzden şampiyonluk şansımızın epey az olduğunu düşünenlerdenim.

Bu nedenle tüm verileri birleştiriyorum, istatistiklere bakıyorum. ŞL programına ve fikstüre bakıyorum. Şenol Hoca'yı biliyorum, futbolcuların yapabileceklerini görüyorum... Ve bi mucize beklemekten başka bişey olmadığını düşünüyorum. Çünkü incelediğim her veri, her gözlem umut vermekten uzak.

Evimizde ki maçlar çok önemli 2.ci yarı.

9 maçımız içerde bu maçların hepsinden galibiyet çıkarmak önemli ne şekilde olursa olsun.

Çünkü bütün deplasman maçlarımızın hepsi zorlu : Antalya,bursa,konya,ts,başak,akhisar,gs.

Bu senede şampiyon olmalıyız güzel oyun filan beklemiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şl de ciddi katkı verdiğini düşünüyorum bende. Ama ligde sanki hobi olsun keyif olsun tarzı gayri ciddi oynuyor gibi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum, iki platform arasında çok fark var oyununda.

Çevrimiçi Savaş

Senkronize olamıyoruz seninle.

Bak daha net açıklayayım: Bu adam maddi açıdan yeterince katkı verdi bu takıma, sırtımıza binmiş değil. 35 yaşında 3.5 ayda 25 maça çıkardık herifi, biz onun sırtına bindik aslında.

Keşke binmeyeydik.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

9 maçımız içerde bu maçların hepsinden galibiyet çıkarmak önemli ne şekilde olursa olsun.

Çünkü bütün deplasman maçlarımızın hepsi zorlu : Antalya,bursa,konya,ts,başak,akhisar,gs.

valla açıkça söyleyeyim deplasmanlarda şu maçı kazanırız diyemiyorum. hepsi zor ve kolay gibi gözükenler bize ters gelen rakipler. içeride ki fb maçını da kazanamayacagımızı düsünüyorum zaten. iç sahada 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik etti 25 puan. deplasmanda 15 puan şart.  ama nasıl olacak? :alala: :alala:

Bence de boyle olur

Ilk yari puan kaybedilen tum takimlara takilinir yine. Burada farki yaratan 4-5 maclik seri yapan takimlar olabilir.

Yil sonu tahminim

Besiktas 69
Basak 67
Fener 66
Gs 65

2.ciliği başağa yedirmezler.

Çevrimdışı LuceGel

Bu nedenle tüm verileri birleştiriyorum, istatistiklere bakıyorum. ŞL programına ve fikstüre bakıyorum. Şenol Hoca'yı biliyorum, futbolcuların yapabileceklerini görüyorum... Ve bi mucize beklemekten başka bişey olmadığını düşünüyorum. Çünkü incelediğim her veri, her gözlem umut vermekten uzak.
Aslında herşeye rağmen şanssızlıkla tarif edilecek 6-7 puan kaybımız var sadece Akhisar k.paşa sivas top sevmedi mesela işin rotasyonu filan girmiyorum.70 puan şampiyon yapar kıpırdasak alırız 40 puanı ikinci yarı herşey hocada bitiyor tek santrafor transferi yeter bize.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mellfred

deplasman maçlarımız çoğunlukla bize karşı kazanmaya çalışacak takımlar. bu lehimize çalışabilir
bursa ts gs ve başak maçları ortada geçecek. ölümüne kapanacak takımlara kıyasla daha fazla şansımız olacak

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Önemli bir istatistik. Avrupa'nın iyi kanat oyuncuları versus Quaresma

https://twitter.com/ozgenonur/status/944891217476833281

valla açıkça söyleyeyim deplasmanlarda şu maçı kazanırız diyemiyorum. hepsi zor ve kolay gibi gözükenler bize ters gelen rakipler. içeride ki fb maçını da kazanamayacagımızı düsünüyorum zaten. iç sahada 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik etti 25 puan. deplasmanda 15 puan şart.  ama nasıl olacak? :alala: :alala:

doğru kadroyu çıkartırsan deplasmana zor değil yeter ki şenol hoca doğru kadroyu çıkartsın.

Çok zorlu 4 deplasman var Başak,gs,ts,bursa diğerleri de zorlu ancak puan alınmıcak takım değiller yeter ki doğru kadro.

[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2017, 16:34:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Önemli bir istatistik. Avrupa'nın iyi kanat oyuncuları versus Quaresma

https://twitter.com/ozgenonur/status/944891217476833281
İyi, en azından bu sefer top kayıplarını karşılaştırmamışlar.

Bu adam 18 senedir böyle oynuyor, adam tek ayağı çizgide duran bir kanat oyuncusu. Şu istatistik verileri 18 senedir de aynıdır.

Neyle neyi karşılaştırmak istiyorlar, inanın anlamıyorum.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ikinci yari tum deplasmanlarda kazanabiliriz. Su an  mesaleyi yakacak bir winner cikmadi ama cikmayacak anlamina gelmiyor. Adriano Pepe Oguzhan Negredo Babel bunlarin hepsinin winner karakteri var sadece uygun ortam olusmadi. Senol hocam o ortami saglatacaktir.

Çevrimdışı mellfred

iki yıldır yazıyorum kendi kendime.
bize visca tarzından ceza sahasına inecek top taşıyacak dışarıdan girene yerden pas atacak gerektiğinde gol atacak al-verli oynayacak kanat forvet lazım.
maalesef bizi iki yıldır geri götüren oyuncu malum ve onun tarzı, tüm takımı, başta gökhan gönülü, geriye götürdü.
çok bir transfere ihtiyacımız yok.
ihtiyacımız olan şey bir visca ne bilim sosa vari pas istasyonu olabilecek bir kanat forvet. gerisi çorap söküğü gibi gelecek
ya da transfere bile girişmeden 3-5-2 ya da 3-5-1-1 diziliminde gökhan ve adrianoyu kanada çekmek
hem gökhan hem adriano asist özelliği olan tarife uymaktalar

gökhan pepe vida adriano
         medel
talisca( arda)  oğuzhan tolgay babel
           negredo

ya da

pepe vida tosic
 gökhan tolgay medel oğuzhan adriano
              talisca (babel,cenk)
            negredo

Çevrimdışı BORAN

İyi, en azından bu sefer top kayıplarını karşılaştırmamışlar.

Bu adam 18 senedir böyle oynuyor, adam tek ayağı çizgide duran bir kanat oyuncusu. Şu istatistik verileri 18 senedir de aynıdır.

Neyle neyi karşılaştırmak istiyorlar, inanın anlamıyorum.

İnsanların anlatmak istediği artık bu yanlıştan dönülmesi böyle gelmiş böyle gider mantığından çıkılması, işte tamda bu nedenden dolayı artık bu duruma bir son verilmesi.

Etiketler: