Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789219 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk eğer gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek kaçmadı. Ama sorun da zaten orda. Kalitemizi oyunumuzu skora çeviremiyoruz. Çevirecek gibi de durmuyoruz.
İlk devre bitti.. Hocanın kararlarını, futbolcuların kapasitelerini gördük.. Şenol hocamızı tanıyoruz.. Tüm verileri birleştirince mucize olmazsa ikinci devre de buna benzer maçlar izleyeceğiz malesef. O yüzden şampiyonluk şansımızın epey az olduğunu düşünenlerdenim.
SApkadan tavasan cikartabilecek oyuncu lazim

Santrafor olacak santrafor gibi
Bir tane de yasli kurt bulacaksin forvet arkasi. Boyle tempo belirleyen uzaktan sutu olan durran top kullanan al veriniyi araya oynayan ve lider karakter italyan olursa da iyi olur
Kalanlar kura ile cek sal sahaya
Atanin tutanin iyi olacak once
Tutanla hatali gol yese bile bir derdimiz yok atani koyalim atani

Çevrimdışı mylife1903

şu kadro 7-8 puan daha iyi olamaz mıydı?burak mı çare olacaktı? burağa nasıl top geçirecektik.q7 orta burak gol mü?
7-8 degil ama 5 puan fazlamiz kesin olurdu

Çevrimdışı tuncaboylu

şut çekebilen, gol atabileni.
Çok matah bir skorer değil abi, PSV'den sonra 140 maçta 15 golü var. O kadarını Quaresma da atıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Trivelacı oynamaya devam edecek boşuna ümitlenmeyin. Ben hocadan umudu kestim. Birinci ve ikinci devre  farkını 10 yaşındaki çocuk bile görüyorken gidecek yine ilk deplasmana Rabonacı ve Cenk ile çıkacak. Hocanın miadı dolmuştur.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Çok matah bir skorer değil abi, PSV'den sonra 140 maçta 15 golü var. O kadarını Quaresma da atıyor.

Okdar sut atsam okadar gol ben de atarim diyen 2500 tane ticitir hesabi bulurum

Çevrimdışı yoruk

Kweuke mi. Yapmayın arkadaşlar ya.

Fenerbahçe alıyor hep böyle adamları yapamıyorlar Anadolu takımlarında gollerini atmış büyüklere kapağı da atmış sonrasında aynı istikrarı yakalayan kaç adam var ? Hadi bizde bu şekilde başarılı olmuş kaç adam var ?

Youla vardı ne oldu ? Ya Eneramo ?

Çevrimdışı tuncaboylu

yav ne mantığı...
konoplkanka transferi fındık fıstık oprerasyonu başarız olunca dımdızlak ortada kaldık.
o arada bizim yapamadığımız yapan porto q7 ye bundan sonra sana burda ekmek yok dedi.
o da hop hemen bir haber uçurdu bize , yönetim de hemen balıklama atladı.
böylelikle tek taşla çok kuş vurdular kendi akıllarınca.

hadi zor şartlar falan o dönemi yutkundum da bu zamlı 3 sene sözlşeme uzatmak hangi aklın ürünüdür çözemiyorum.
Allah'tan Konopkyanka fıstık sevmiyormuş.

1.5 milyon euro bonservisle, senelik 1.7 milyon maaşla kimi alabilirdik de Quaresma kadar faydalanabilirdik.

Türk insanı rasyonel değil, duygusal. Adam şimdi kötüyse, geçmişte yaptıklarını da siliyor. Bu adamdan 2.5 senedir gayet iyi  faydalandık. Şimdi de satıp faydayı maksimize etmek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Okdar sut atsam okadar gol ben de atarim diyen 2500 tane ticitir hesabi bulurum
Tespit gibi tespit :ok:

Adam bize gelirse, o twitleri görürüz.

Yok bize gelmezse, "vay arkadaş ne vuruyor bu herif" yazanları görürüz daha çok.

Çevrimdışı Orhan_

Evet.

O düşük maliyetle aldığın adam 2 şampiyonlukta ve Avrupa kupalarında önemli rol oynadı, UEFA'da reklam yüzü oldu, hala en çok forması satılan oyuncu.

Etinden sütünden faydalandık yeteri kadar.

Neye göre düşük maliyet? Verdiği katkıya bakarsak bence yüksek maliyetli. 2 şampiyonlukta oynadığı rol? Hocanın Quaresma tercihi ve Quaresma'nın oyun için tercihleri bizi günbegün geriye götürdü. Özellikle geçen sene. Bak sadece Quaresma demiyorum, hocanın da tercihleri bu yönde olunca el ele yaptılar bunu.

Şu uefa reklam yüzü ve forma meselesi ise gelen geçen onca kariyerli adam değil de Quaresma özelinde çok dillendirilmesinin sebebi de burada bulunmasını mantıklı bir hale getirebilme çabası ve sadece komik. Bugün Quaresma olmasa biz 400 bin formadan 100 bin forma satışına düşmeyiz ve uefa'da paylaşacak başka bir yüz bulur. Var çünkü bizim takımda bilindik adamlar.

Çevrimiçi levitate

şu sosa'yı halen yazanlar var Beşiktaş sayfalarında.

Adam ts'nin ilk 11'ine bile giremiyor.
neden hala eski oyuncuların peşinden koştuğumuzu anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Kweuke mi. Yapmayın arkadaşlar ya.

Fenerbahçe alıyor hep böyle adamları yapamıyorlar Anadolu takımlarında gollerini atmış büyüklere kapağı da atmış sonrasında aynı istikrarı yakalayan kaç adam var ? Hadi bizde bu şekilde başarılı olmuş kaç adam var ?

Youla vardı ne oldu ? Ya Eneramo ?
Pektemek yerine 1 milyon maasa kuveke otursa

Çevrimdışı Orhan_

şu kadro 7-8 puan daha iyi olamaz mıydı?burak mı çare olacaktı? burağa nasıl top geçirecektik.q7 orta burak gol mü?

Negredo'nun sokamadığı kafaları ya da kaleci ile bire bir pozisyonlarını kesin yazardı. İşin şakası bir yana 5. ofsaytta görürdük buraları :D.

Çevrimdışı underworld

Allah'tan Konopkyanka fıstık sevmiyormuş.

1.5 milyon euro bonservisle, senelik 1.7 milyon maaşla kimi alabilirdik de Quaresma kadar faydalanabilirdik.

Türk insanı rasyonel değil, duygusal. Adam şimdi kötüyse, geçmişte yaptıklarını da siliyor. Bu adamdan 2.5 senedir gayet iyi  faydalandık. Şimdi de satıp faydayı maksimize etmek lazım.

aylarca kono' nun  kapısında yatarsan , adama resmen ben garantiyim sen kafana göre diğer seçenkleri kovala yaparsan böyle şimdi bir buçuk, iki buçuk yaparsın.o gün de  bin sefer söylendi gidin şartları son kez sunun ve 5-10 gün süre verin diye ... ama her gün kapı eskitmekle olacağını zannettik ta ki sevilla falsosuna kadar.

adam 3 sene kapı gibi sözleşme yapmış bu saaten sonra q7 nin szöü geçer her yerde.
sizin gibi rasyonel gibi olup satılacak duygusallığına kapılayım bari, belki işe yarar.
gerçi dünya kupası var paşamız kımırdamaz bir tarafa, gerçi kim alır ya orası da muamma.
çin defteri kapandı gibi abd hiç yanaşmaz yok mu araplardan 5 milyon q7 ye indirttirecek.

dipnot: ikimci yarı iç saha maçlarında umuarım sıkıntı çıkmaz çünkü çatlak çok büyüdü.

gereken yapılmazsa bu sahneleri görmemiz çok uzak değil.

Çevrimdışı Berat

Bu adam forma filan sattırmıyor gidin Kartal Yuvaları'na sorun lütfen.

Çevrimdışı underworld

porto, araplradan  bedavaya dönen ''yıldız'' ex oyuncusunu 1,6 ya satacak kadar aptalmış .

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adam forma filan sattırmıyor gidin Kartal Yuvaları'na sorun lütfen.
Sorduk:

http://www.ajansbesiktas.com/huseyin-mican-en-cok-hangi-futbolcunun-formasinin-satildigini-acikladi-19789h.htm

Çevrimdışı tuncaboylu

aylarca kono' nun  kapısında yatarsan , adama resmen ben garantiyim sen kafana göre diğer seçenkleri kovala yaparsan böyle şimdi bir buçuk, iki buçuk yaparsın.o gün de  bin sefer söylendi gidin şartları son kez sunun ve 5-10 gün süre verin diye ... ama her gün kapı eskitmekle olacağını zannettik ta ki sevilla falsosuna kadar.

adam 3 sene kapı gibi sözleşme yapmış bu saaten sonra q7 nin szöü geçer her yerde.
sizin gibi rasyonel gibi olup satılacak duygusallığına kapılayım bari, belki işe yarar.
gerçi dünya kupası var paşamız kımırdamaz bir tarafa, gerçi kim alır ya orası da muamma.
çin defteri kapandı gibi abd hiç yanaşmaz yok mu araplardan 5 milyon q7 ye indirttirecek.

dipnot: ikimci yarı iç saha maçlarında umuarım sıkıntı çıkmaz çünkü çatlak çok büyüdü.

gereken yapılmazsa bu sahneleri görmemiz çok uzak değil.

Konopkyanka iyi ki olmamış, o kadarını söyleyeyim.

Ayrıca Quaresma'nın maaşı çok yüksek değil, herhangi bir şekilde elden çıkarılabilir. Bizden aldığı parayı Uzakdoğu'da veya Amerika'da alabilir

Çevrimdışı mylife1903

Ayrıca Quaresma'nın maaşı çok yüksek değil, herhangi bir şekilde elden çıkarılabilir. Bizden aldığı parayı Uzakdoğu'da veya Amerika'da alabilir

Negredonun maasina ne diyon?

Çevrimdışı tuncaboylu

porto, araplradan  bedavaya dönen ''yıldız'' ex oyuncusunu 1,6 ya satacak kadar aptalmış .
Porto 30 yaş üstü oyunculara kadroda yer verecek bir takım değil, ondan dolayı sattılar. Adamlar oyuncu pazarlama peşindeler.

Bize geldiği sene Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern'e 2 gol atmıştı.

Çevrimdışı underworld

rasyonel olup bu kadar duysallığa kaçmak , olmuyor reyis  :nargile:

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredonun maasina ne diyon?
Santrafor olarak kimi alsan o maaşı vereceksin zaten, neyse ki onun sözleşmesi kısa.

Çevrimdışı tuncaboylu

rasyonel olup bu kadar duysallığa kaçmak , olmuyor reyis  :nargile:
Benim kadar pragmatik adam az bulursun, çok az şeye duygusal yaklaşırım.

Millet Fernandes'i satan şampiyonluğu satar derken, ben satılsın diyordum.

Quaresma'dan bundan sonra çok fayda görmemiz zor, o yüzden satılması işimize yarar. Bonservisi az istersek, 2 milyon maaş veren takım da bulunur.

Çevrimdışı LuceGel

Arkadaşlar elimizdeki kadroyla bu noktada olmak çok üzücü hocanın inadı takıntıları formsuzluğuyla kırılma noktasına geldik.Başkanın devreye girmesiyle ancak ara transferde satılacak alınacak oyuncularla düzelir bu takım.Quaresmayı satmak istesekte gitmez yedeğe çekilmesi  (nasıl olacak bilmiyorum)ve Güçlü hareketli üst seviye  santraforun  gelmesi bile bizi şampiyon yapar.Fikret başkanına kaldı herşey.Arda transferi sıkıntılı ama hoca Quaresma yerine düşünüyorsa riske değer. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı underworld

Porto 30 yaş üstü oyunculara kadroda yer verecek bir takım değil, ondan dolayı sattılar. Adamlar oyuncu pazarlama peşindeler.

Bize geldiği sene Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern'e 2 gol atmıştı.

uvv hatırlamam mı o günleri  :lol: :lol:
''q7 bayerni parçaladı''  '' Beşiktaş'ın eski yıldızı bayerni tek başına sildi'' ne başlıkalr atılmıştı , ne sohbetler dönmüştü o günlerde.
hey gidi heyyy !

hadi ilk geldiği dönemi yutkunmaya çalışıyorum şartlardabn dolayı falan da bu devre arası yapılan sözleşmeyi aklım almıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu kadro ziyan oluyor ;

Fabri
                                   (Tolga-Utku)

Gökhan               Pepe                  Vida                  Adriano
                     (Mitrovic-Fatih)      (Tosic-Atınç)           (Caner)

Oğuzhan               Medel
                     (Tolgay-Necip)        (Atiba-Veli)

Lens                           Talisca                             Babel
(Quaresma-Orkan)                                                 (Töre-Aras)

Negredo
                                 (Cenk-Pektemek)

Etiketler: