Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789490 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şu sosa'yı halen yazanlar var Beşiktaş sayfalarında.

Adam ts'nin ilk 11'ine bile giremiyor.

Çevrimdışı fani madida

arda'yı isteyeceğimi rüyamda görsem inanmazdım ama şu haldeyken ben isterim gelmesini. keşke sene başında burak alınsaydı rahat 7-8 puan fazlamız vardı şimdi hem de yerli oyuncu.

ikinci devre için talisca ve cenk satılıp arda ve iyi bi forvet alınması lazım.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı b.damatoglu

Ardayı bir de yedek kalınca göreceğim ben. Arı kovanına körük koyuyoruz.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fani madida

şenol hoca ayrıca bu sene kafa olarak da kendisini veremiyor. hocanın 65'ten önce oyuncu değiştirdiği neredeyse görülmemiş iyi oynayan negredo'yu çıkartıp cenk'i sokması ve bunu hareketli oyuncu girmesi gerekiyor diye açıklaması akıl almaz bir şey
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı underworld

'' Vida ile 4.5 yıllık anlaşan ve her sezon için 3 milyon Euro verecek ''

umarım doğru değildir.

Çevrimdışı Ömer Kaan

'' Vida ile 4.5 yıllık anlaşan ve her sezon için 3 milyon Euro verecek ''

umarım doğru değildir.
İmza parasını yıllara bölmüş olabilir miyiz?

Çevrimdışı Kutay

bari türkiye kupasını falan kazanalım diyicem de ondan da ne kadar gelir gelecek sanki 2.lik şart yoksa maddi açıdan gene zor duruma düşeriz kadro çok geniş oldu bu kadar maaş yükünü şampiyonlar ligi geliri olmadan nasıl taşıyacağız biz seneye  :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tuncaboylu

Lens ayrılmak istediğini kulübe bildirdi, ilk aşamada reddedildi. Yeni gelen bir bilgi. Ben de olsam 5 dakika daha kalmazdım.
Gönderin gitsin, yoksa bonservisi için 3 milyon daha ödeyeceğiz önümüzdeki yaz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne bileyim, Babel'i de nasıl bir dönemdeyken aldık belli. Şu anki heriften daha iyi olurdu orası kesin.
Cucak ile daha başarılı olamazdık, Quaresma'nın aynı egolu ve bir kaç kalite düşük versiyonu.

Quaresma ilk geldiğinde mantıklı bir hamleydi ama artık bu ara transfer döneminde satılmalı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aşırı spoiler icerir;

2017-2018 Spor Toto Super Lig Sampiyonu Besiktas.

İnananlar?

Çevrimdışı Orhan_

Cucak ile daha başarılı olamazdık, Quaresma'nın aynı egolu ve bir kaç kalite düşük versiyonu.

Quaresma ilk geldiğinde mantıklı bir hamleydi ama artık bu ara transfer döneminde satılmalı.

Quaresma ilk geldiğinde mantıklı bir hamleydi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet.

O düşük maliyetle aldığın adam 2 şampiyonlukta ve Avrupa kupalarında önemli rol oynadı, UEFA'da reklam yüzü oldu, hala en çok forması satılan oyuncu.

Etinden sütünden faydalandık yeteri kadar.

Çevrimiçi murat

Lensin devre arası ayrılmak istediğini yönetime ilettiği, yönetimin de reddettiği söyleniyor

34 yaşında kariyerinin sonuna gelmiş bir adam yüzünden 29 yaşında ki zıpkın  gibi kanat oyuncusunü kaybettik

Çok zor şu adamı kenara çekip 60 dan sonra oyuna almak dimi
:busted_cop:

Çevrimiçi murat

Demba cenk abu nasil
Abu cenk kuveke
Abu demba kuveke
3 tane farkli tip olsa daha iyi olur

Devre arasi alinacak bi kuveke vebo etkisi yapar, sampiyon yapar
devre arası ver pektemeği al kweukeyi.ikinci yarı keyfimize bakalım.q7 ortalasın kweuke atsın.

Çevrimdışı Jimexi

Öyle yüzde 70 80 topa sahip olmalarla bu ligde artık iş yapamadığımızi gördük. Ver topu anadolu takımları ile oynarken al oyna kardeş de. Bi görelim seni. Adam bir hafta boyunca defans çalışmış bir bocalasin. Boş alanlarda adam kaçırarak gol deneyelim hızlı oyunla. Lens olur q7 bile olur hatta. Artık çözdüler bizi. Ben pas orta değil gol görmek istiyorum.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şampiyonluk eğer gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek kaçmadı. Ama sorun da zaten orda. Kalitemizi oyunumuzu skora çeviremiyoruz. Çevirecek gibi de durmuyoruz.
İlk devre bitti.. Hocanın kararlarını, futbolcuların kapasitelerini gördük.. Şenol hocamızı tanıyoruz.. Tüm verileri birleştirince mucize olmazsa ikinci devre de buna benzer maçlar izleyeceğiz malesef. O yüzden şampiyonluk şansımızın epey az olduğunu düşünenlerdenim.

Aşırı spoiler icerir;

2017-2018 Spor Toto Super Lig Sampiyonu Besiktas.

İnananlar?

Biz şampiyon olduğumuz 2 senede hakemleri,medya,tff,mhk hepsini yenmek zorunda kaldık.

Bunuda oynadığımız o müthiş oyunla yaptık.

Şuanda adamların ekmeğine yağ sürmüş durumdayız zaten önümüzü kesmek istiyorlardı.

Bizde kötü oyunla onları destekliyoruz.

Çevrimdışı underworld

yav ne mantığı...
konoplkanka transferi fındık fıstık oprerasyonu başarız olunca dımdızlak ortada kaldık.
o arada bizim yapamadığımız yapan porto q7 ye bundan sonra sana burda ekmek yok dedi.
o da hop hemen bir haber uçurdu bize , yönetim de hemen balıklama atladı.
böylelikle tek taşla çok kuş vurdular kendi akıllarınca.

hadi zor şartlar falan o dönemi yutkundum da bu zamlı 3 sene sözlşeme uzatmak hangi aklın ürünüdür çözemiyorum.

Şampiyonluk eğer gerçek gücümüzü sahaya yansıtabilirsek kaçmadı. Ama sorun da zaten orda. Kalitemizi oyunumuzu skora çeviremiyoruz. Çevirecek gibi de durmuyoruz.
İlk devre bitti.. Hocanın kararlarını, futbolcuların kapasitelerini gördük.. Şenol hocamızı tanıyoruz.. Tüm verileri birleştirince mucize olmazsa ikinci devre de buna benzer maçlar izleyeceğiz malesef. O yüzden şampiyonluk şansımızın epey az olduğunu düşünenlerdenim.

radikal kararlar almak gerekiyor.

Alvaro Negredo, bu sezon Süper Lig'de rakip kaleye çektiği 7 isabetli şutta 4 gol buldu.

Not : Dünkü maçta ilk 45 dakikada oyundan çıktı 1 golle oynarken.

Çevrimdışı mylife1903

devre arası ver pektemeği al kweukeyi.ikinci yarı keyfimize bakalım.q7 ortalasın kweuke atsın.
Abi cok dedik dinletemedik

Tecrubeli lig topcu lazim takima
Bir suru para harciyoruz
Al kuvekeyi al nukalmayi bu adamlar buyuk takimda sans bulsunlar
Ariza falan cikarmazlar. Negredonun yari maasina

Kuveke sirf havadan degil herif araya kosu yapiyor topla gidiyor her turlu gideri var

Samsunspor samarasi oynatiyor tam senol gunesin santraforu ihoca azicik avrupa futbolu takip etmis olsa samarasi coktan getirirdi turkiyeye

Vidyosunu da koyak

Çevrimiçi murat

arda'yı isteyeceğimi rüyamda görsem inanmazdım ama şu haldeyken ben isterim gelmesini. keşke sene başında burak alınsaydı rahat 7-8 puan fazlamız vardı şimdi hem de yerli oyuncu.

ikinci devre için talisca ve cenk satılıp arda ve iyi bi forvet alınması lazım.
şu kadro 7-8 puan daha iyi olamaz mıydı?burak mı çare olacaktı? burağa nasıl top geçirecektik.q7 orta burak gol mü?

Çevrimiçi murat

Abi cok dedik dinletemedik

Tecrubeli lig topcu lazim takima
Bir suru para harciyoruz
Al kuvekeyi al nukalmayi bu adamlar buyuk takimda sans bulsunlar
Ariza falan cikarmazlar. Negredonun yari maasina

Kuveke sirf havadan degil herif araya kosu yapiyor topla gidiyor her turlu gideri var

Samsunspor samarasi oynatiyor tam senol gunesin santraforu ihoca azicik avrupa futbolu takip etmis olsa samarasi coktan getirirdi turkiyeye

Vidyosunu da koyak

samarası da yazmıştım bir kaç sene önce.millette hep realden gelsin barcadan gelsin hayali var biraz altlardan bulacaksın.asker de lazım hep general olmaz.

Çevrimiçi murat

şut çekebilen, gol atabileni.

Etiketler: