Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5792871 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

şenol hocaya da kusur bulamıyorum. böylesine uyumsuz oyunculardan verim almaya çalışıyor. sorun yok aslında. transfer politikamızı yeniden gözden geçirmeliyiz bu kadar

Bu kadroyu, olduğu gibi dünyanın en iyi hocasına versen, dener, yanılır, dener, yanılır, geleceği en iyi nokta bugün Şenol Hoca'nın çıkardığı onbir ve oynattığı sistem olur. En ufak bir şüphem yok.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

rakibi bu kadar gömüyorsan ortaları kanat değil bekler yapacak.adamlar beki kaçırıyor ve devamında herkes ceza sahasını abluka altına alıyor.
gif temsili

Çevrimiçi Necmi

sermet00  Beşiktaşın hocasına ve oyuncularına hakaret ettiği için forumla ilişkisi kesildi.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

rakibi bu kadar gömüyorsan ortaları kanat değil bekler yapacak.adamlar beki kaçırıyor ve devamında herkes ceza sahasını abluka altına alıyor.
gif temsili

Ortayi kimin yaptigi degil bizim sorunumuz. Senin bir kanadin zaten iceriye girmiyor (Quaresma) bak o orta yapilirken kac kisi alti pas ve penalti noktasi civarinda? 3 adam orada 4 defansi tutuyorlar. Bizde o pozisyon oldugunda icerde bir bilemedin iki kisi var. Otekiler de ceza sahasi civarinda bekliyor donen toplari tamamlamak icin.

sermet00  Beşiktaşın hocasına ve oyuncularına hakaret ettiği için forumla ilişkisi kesildi.

Zaten GS'li gibi gorunuyordu, sene basindan beri GS'yi ovmeler Besiktas'a sallamalar.

Çevrimdışı underworld

Ortayi kimin yaptigi degil bizim sorunumuz. Senin bir kanadin zaten iceriye girmiyor (Quaresma) bak o orta yapilirken kac kisi alti pas ve penalti noktasi civarinda? 3 adam orada 4 defansi tutuyorlar. Bizde o pozisyon oldugunda icerde bir bilemedin iki kisi var. Otekiler de ceza sahasi civarinda bekliyor donen toplari tamamlamak icin.
ortayı kanada yaptırırsan içeriyi -1 yaparsın
bir kanadın içeri girmiyosa oynatmazsın
bunlar hepsi sorundur ama çözümleri de mevcuttur.
saygılar

Çevrimdışı matias_27

Bi sezonda Q7 her maçtan çıktığında aynı tripleri yapıyorsa  kusura bakmayın ortada büyük bir otorite boşluğu var. Sen kimsin ki kendini Beşiktaş tan üstün görebilirsin sen kimsin ki kendini Beşiktaş Teknik yönetiminin verdiği kararı her defasında aynı hareketlerle protesto edersin. Bir olur anlarsın hırslıdır dersin iki olur hadi yine neyse dersin ama 3. Ve daha fazlasını yapıyorsa kusura bakma hocam kimse senin otoriteni takmaz

Çözüm:
1-)hemen yarın sabah sadece Q7 kadro dışı bırakılmalı ve neden bırakıldığı da basına çok net bi şekilde açıklanacak bunu yapacaksın ki diğer oyunculara ayağınızı denk alın bı takımda otoriteyi bozan kadro dışı kalır ı kafalarına sokacan

2- yönetimde başkan da dahil biri çıkıp da şenol hocaya şunu diyemiyor hocam bu adam her oyun çıkışında aynı hareketleri yapıyor takımın moralini ve sizin otoritenizi bozuyor kadro dışı raporu verin verelim demiyor. Şenol hocaya da bu şekilde uyarı yapılmalı

Ne bir futbolcu ne bir teknik direktör kimse büyük BEŞİKTAŞ ımızdan büyük değildir.burası BEŞİKTAŞ.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ardiles

Bu kadroyu, olduğu gibi dünyanın en iyi hocasına versen, dener, yanılır, dener, yanılır, geleceği en iyi nokta bugün Şenol Hoca'nın çıkardığı onbir ve oynattığı sistem olur. En ufak bir şüphem yok.

sistem açısından birbirinden uyumsuz oyuncuların saha içinde kendi kendilerine uyum yakalayabilmeleri için farklı metodlar deniyordu. karar kalitelerini arttırma vs.

ta ki kritik puan eşiğine geldiğimiz şu son 2 haftaya kadar. göbekte atiba-medeli oynatmasıyla bu metottan vazgeçtiğini anlıyorum. devre arasına girdik yönetim-hoca kadroyu yeniden dizayn edip sistem açısından uyumlu hale getirirler. hepimiz rahatlarız.

Çevrimiçi Necmi

gif temsili
rakip kapanıyorsa ve orta açacaksan kanatların içe kayar beke alan açar ve kutuyu
çoğaltır tıpkı sol bekimiz orta açıp kafaya sol açığımız vurup golü yaptığı gibi geçen hafta adriano
orta açıp babel golü yaptı.
ama bu takımı artık Şenol Güneş değil quaresma yönetiyor. lens iyi oynarken 45 de çıkarıldığında
miğdem bulanmışdı şimdi aynı şey negredoya yapıldı. Hocanın kafasında orta açmak doğru o nedenle elleşmiyor
sadece ortaya vuramayanları suçlu görüyor. maç kazanmak için daha kaç yüz ortanın atılması kaç yüz atağın
heba edilmesi gerekiyor.
aynı hataları yapıp doğru sonuç elde etmeyi düşünmenin mantığı ne.
geçen sene bütün atakları katleden quaresmaya ramen abou ve talisca becerileriyle şampiyon olduk.
bunu geçen senede söyledim. yoksa iki senedir tek bildiğimiz orta aç kafa vurulsun başka bir şey oynamıyoruz
abounun ve taliscanın  bireysel çabalarıyla maçları kazandık. Hoca ilk yarı abouyu ya oynatmayıp yada kanada hapsederek
bitirmişdi tıpkı şimdi lensle negredoyu bitirdiği gibi ikinci devre uyandıda şampiyonluğu alabildik.
bu senede ilk yarıyı aynı sevdayla çöpe attık bu sefer ikinci yarı kurtarabilecekmiyiz 15 galibiyet almazsak zor peki alabilirmiyiz bu kafayla zor.

ortayı kanada yaptırırsan içeriyi -1 yaparsın
bir kanadın içeri girmiyosa oynatmazsın
bunlar hepsi sorundur ama çözümleri de mevcuttur.
saygılar

Ortayi bazen kanat, bazen bek yapar ama icerisi -1 olmaz. Cunku beklere kanal acacak adam da zaten kanat, o pozisyonda pasi muhtemelen kanat oyuncusu veriyor beke. Icerde 3-4 adam kafa topu icin hazirsa bu pozisyonlarda yeterli. Bizim sorunumuz degil 3-4 cogunlukla icerde bir ya da iki kisi olmasi. Hoca Quaresma girmiyor diye ortalari ona yaptiriyor olabilir, ama Cenk de yeterince girmiyor, Talisca da. Bir tek Negredo striker gibi oynuyor takimda. Onu da hocanin inadi bitirecek, bitirmediyse su macla birlikte. Koy iste arkasina Cenk'i. Talisca'yi Medel'in yanina cek. Takimin bir numarali sorunu Cenk / Negredo tercihlerindeki hatalar. Bugun iddia ediyorum, Negredo cikmasa alirdik bu maci. Bosa giden 3 puan daha oldu. Hocanin statik oynuyordu lafina zaten tav oldum. Pivot forvet istiyordun, ne yapacak pivot forvet orta sahada, kanatta topla bulusup gol mu atacak? Statik oynayacak herhalde.

Çevrimiçi Necmi

hiç sanmıyorum bu kadar çeşitli özellikte oyuncun varken sürekli aynı şekilde oynayıp sonuç almaya çalışmanın hiç bir mantığı yok.
en basit oyun şeklidir doldur boşalt sıkışan takımlar maçın sonunda yapar biz dakka bir başlıyoruz.
elinde bu kadar yetenekli oyuncu varken pas oyununa gitmemek sadece ligin başından beri aynı şeyi denemek
hocalık olmuyor. Bu kadar iyi takım heba ediliyor.

Çevrimdışı matias_27

Bi sezonda Q7 her maçtan çıktığında aynı tripleri yapıyorsa  kusura bakmayın ortada büyük bir otorite boşluğu var. Sen kimsin ki kendini Beşiktaş tan üstün görebilirsin sen kimsin ki kendini Beşiktaş Teknik yönetiminin verdiği kararı her defasında aynı hareketlerle protesto edersin. Bir olur anlarsın hırslıdır dersin iki olur hadi yine neyse dersin ama 3. Ve daha fazlasını yapıyorsa kusura bakma hocam kimse senin otoriteni takmaz

Çözüm:
1-)hemen yarın sabah sadece Q7 kadro dışı bırakılmalı ve neden bırakıldığı da basına çok net bi şekilde açıklanacak bunu yapacaksın ki diğer oyunculara ayağınızı denk alın bı takımda otoriteyi bozan kadro dışı kalır ı kafalarına sokacan

2- yönetimde başkan da dahil biri çıkıp da şenol hocaya şunu diyemiyor hocam bu adam her oyun çıkışında aynı hareketleri yapıyor takımın moralini ve sizin otoritenizi bozuyor kadro dışı raporu verin verelim demiyor. Şenol hocaya da bu şekilde uyarı yapılmalı

Ne bir futbolcu ne bir teknik direktör kimse büyük BEŞİKTAŞ ımızdan büyük değildir.burası BEŞİKTAŞ.

Cevap yazacak arkadaşlar şimdiden söyleyeyim dikkat edersiniz oyuncunun futbol özellikleriyle ilgili bişey yazmadım. Olumlu veya olumsuz. Değindiğim nokta tamamen herhangi bir x futbolcusunun yaptığı hareketler.aynı hareketleri şuan en iyi oyuncumuz yapsa tepkim yine aynı olur. Burda özellikle belirtmek istediğim konu başka

Ayrıca Necmi abi senle ilgili bişeyler yazacam

Abi futbol bilgine hayranım ve dediklerinin haklı olduğunu bir kezde öğrenmiş oldum. Öğrenecek çok şeyim var futbol bilgin ve BEŞİKTAŞ değerlerinden.  Ne mi dedin 17 haftadır özetleyebiliriz
1-oğuzhan bu hali ve davranışlarla oynayamaz yüzde yüz katılıyorum. 
2-cenk ve negredo varken biri tercih edilecekse bu negredo olur dedin. Yüzde yüz haklısın

3-talisca burda bazen talisca konusunda senle ters düştüm. Yüzde yüz haklısın. Arkası sağlam olsun talisca bu takımda tabelaya yazılacak ilk oyuncu.

Saygılar abi...
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı underworld

@BesiktasTaraftari2017
o gif'te gördüğün porto tek ön libero (danilo) ile oynadığı için brahimi topu alıp servis yapıyor.
biz ise 2 ön libero ile oynuyoruz.

kanat oyuncusu beki kaçırıp devamında içeri hareketlenebilir, seçenekler hürtürlü mevcut.

Çevrimdışı bordele

Polyannalara burada gece 3 lere kadar laf anlatmakla uğraştık. Ama anlamazlar. bu maçtan sonra da anlamazlar.

Osmanlı maçından ders çıkartıyorlardır onlar hala
Av zamanı

Çevrimdışı ardiles

bu senede ilk yarıyı aynı sevdayla çöpe attık bu sefer ikinci yarı kurtarabilecekmiyiz 15 galibiyet almazsak zor peki alabilirmiyiz bu kafayla zor.

düşme hattında koptu gözüken tek takım var karabük. diğerleri 2. yarı daha fazla asılacak. 8 takım peş peşe sıralanmış aralarında 5 puanlık fark var.

ilk 7 takımsa şampiyonluk veya şl umuduyla transfer yapıp daha da güçlenecek. 15 galibiyeti kimsenin alabileceğini sanmıyorum. tabi bazı şeyleri değiştirmemiz lazım 8 galibiyetle sönük kaldık

Çevrimiçi Necmi

https://www.youtube.com/watch?v=Ut9K8nF2ROg&feature=youtu.be

buda gomezin attığı goller bakın bakalım ortalarlamı açmış merkezdenmi delmişik çoğunlukla
26 golde orta açma sadece 3 tane var oda kafaya atılan toplar onun dışında ya merkezden dikine paslar yada
kutunun kenarından net asistler. hiç kör rastgele orta yok

Çevrimdışı Alper1903

https://www.youtube.com/watch?v=CY48QF5gNhs&feature=youtu.be

buna zamanında gülüp geçmiştik.

Bugüne kadar kendimi tuttum, bizim oyuncumuz ortalığa dökmeye gerek yok diye. Saydığı takımların hangisinde dişe dokunur bir iş yapmış? Barca? İnter? Chelsea? hatta Porto? Sadece euro 2016 var. Ona denk kupadan Negredo'da 1, Medel'de 2 tane var. Adam bunlara da posta koymaya başladı.  :D

Hatta herkes bakabilir Youtube'da İnter günlerinden kısa kesitler var. O kadar sırıtıyor ki, o kadar o seviyelerin oyuncusu olmadığını gösteriyor ki. Ben onun yerinde olsam bu geçmişle övünmeye utanırım.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2017, 02:01:17 Alper1903 ]

Çevrimdışı underworld

yok milli takım
yok Çin'e satılacak
yok fb alacak
 derken, huzurlarınız da  :by2:

Profesyonel futbocumuz Ricardo Quaresma'nın sözleşmesi 3 yıl daha uzatılmıştır.
Buna göre oyuncuya;
2017-2018 Sezonunda 2.100.000 Avro
2018-2019 Sezonunda 2.100.000 Avro
2019-2020 Sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücret
Ayrıca oynadığı maçlarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir.

Çevrimdışı bordele

Gerçekten inanılır gibi değil. Aklım hafsalam almıyor şu yorumu.

O arkadaşın yorumlarını çok ciddiye alma q7'yi takımın lokomotifi olarak görüyor nerdeyse
Av zamanı

Çevrimdışı Berat

yok milli takım
yok Çin'e satılacak
yok fb alacak
 derken, huzurlarınız da  :by2:

Profesyonel futbocumuz Ricardo Quaresma'nın sözleşmesi 3 yıl daha uzatılmıştır.
Buna göre oyuncuya;
2017-2018 Sezonunda 2.100.000 Avro
2018-2019 Sezonunda 2.100.000 Avro
2019-2020 Sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücret
Ayrıca oynadığı maçlarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir.

İlk geldiği günün belasını okuyorum hala, Dzudzsak gelseydi de rahatlasaydık. Lanet olası bi' transfer hamlesi.

Çevrimiçi tolga1903

İstediğimiz kadar kafa yoralım hoca da bitiyor iş. Benim tek temennim devre arasında cenki satmamız. Cenk kafasında olduğu sürece böyle karman çorman forvet hattı olacak forvette süreklilik sağlamalıyız bu negredo 45'de hareketsizlik sebebiyle oyundan çıkacak adam değil dicem hocanın tecrübesi elbet bildiği vardır diyorum artık. Quaresmaya da artık ya veda etmeli ya da onu yedek kulübesine demirlemeliyiz. 2 yıldır quaresmayı şöyle gönül rahatlığıyla oyundan çıkartamıyor o kadar açık ki bu durum resmen çekiniyor adamın yaptığı hareketlerden, peki gerek var mı hocam? 34 yaşında eski hızı gücü olmayan sadece kenar ortalarıyla var olan ligdeki gol adedi 3'ü geçmeyen oyundan çıkarken huzursuzluk yaratan bi adamla devam etme gereği var mı? Bunları hoca enine boyuna düşünecektir 6 puan önümüzde 3 rakip olsa bile çok önemli değil önemli olan bizim vereceğimiz reaksiyon bu takım kendine güvenilmeyi hak ediyor ve yine bu takım konsantre olursa tekrardan şampiyon olmamak için sebep yok.

Çevrimiçi Necmi

buda geçen seneki abou golleri bakın bakalım yüzlerce orta açan quaresma
kaçını asist yapmış bizim geçen senemizi kurtaran abounun bu merkezden delici oyunuydu.
bu sene bu nedenle başarısızız herkes quaresma 13 asist yaptıda şampiyon olduk sanıyor
daha doğrusu quaresma sevdalıları bunu böyle empoze etmeye çalışıyor. tabi abou bir sürüde kaçırdı
ama bu kaçırmalarda kötü değildi adamlar biliyordu kapansak bile abou merkezden deler.
bir çok ayılan goldede atmasa bile katkısı var. Geçen sene bu performans bizi şampiyon yaptı.
ama çok bilen taraftar o kadar sövdüki abou nun şampiyonluktaki katkısı görünmez oldu.
geçen sene ne kadar değerli olduğunu sezon başından beri tekrarladım. talisca bu sene
oynuyamıyorsa bu kötü olduğu için değil merkezden bu oyun tercih edilmediği için akşamda
oynayan talisca ozi girdikten sonra birden oyundan düştü. İyi olan takımın yanlış oyuncu değişiklikleriyle balans ayarı bozuldu

Çevrimdışı ardiles

Osmanlı maçından ders çıkartıyorlardır onlar hala

alıntıladığın arkadaş beni engellemişti. senin vesilenle cevap vereyim.

sorunlar birden ortaya çıkmaz. bugünkü sorunların kaynağı sezon öncesi yapılanlar veya yapılmayanlardı. sezon başlamadan önce bizler bugün olacakları yazarken pek kimse ses çıkarmıyordu. bugün bakıyorum da polyanna olan biz olmuşuz  :)

bugünkü yanlışlarımızın faturasını da yarın ödeyeceğiz. o yüzden imha değil ihya etmeye çalışıyoruz. çürüğü var diye elmayı çöpe atmıyoruz, çürük kısmını kesip ayırmaya çalışıyoruz.

Etiketler: