Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796537 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı bordele

Av zamanı

Çevrimdışı ilhan mansız

Devre arasında Vida kesin olarak geliyor mu?

Çevrimdışı Berat

92/93 sezonunda
İki takim şampiyonluk yolunda
Hatırlayın ne oldu Ankara'da
...

Çevrimdışı tuncaboylu

92/93 sezonunda
...

Hayırdır?

Çevrimdışı Mehmet57

Bu arada Azeri Madatov'u inceledim, bizim seviye için yetersiz bir adam.

Yaşı da bulunduğu seviye için çok genç değil.

Açıkçası bizim ilgilendiğimizi de sanmıyorum, muhtemelen başka bir Anadolu takımına karşı için biz ilgileniyormuşuz gibi haber yaptıran bir menajeri var heralde(Örnek Arturo Mina)

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon basinda 20 yasina girmis, ligde 11 macta 6 gol 4 assist’i var. SL’de Karabag gibi fazla gol atamayacak takimda 1 gol 1 assist’i var.

Ben gayet begendim. Topu biraz fazla ayaginda tutuyor, bencillige kactigi oluyor ama bunlar genc yasindan da kaynaklaniyor. Bu yasta zaten kendini her anlamda gelistirmis bir oyuncu bulmak zor.

Çevrimdışı arda

92/93 sezonunda
...

Seneye terim gelsin 4. Şampiyonlukta Rasim Hocayla Şenol Hocanın yan yana resmini görmek istiyorum, bişey deneyecem o zaman.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sozkul

Bizde gökhan töre diye bir topçu vardı.

Haberdar olan var mı?

Lahmacun ustası olmaya mı karar verdi yoksa..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lahmacun mevzusu nedir? Yemek-lahmacun işine filan mı girdi yoksa eleştirmek amacıyla mı söyledin?

Çevrimiçi Samet Demir

Lahmacun mevzusu nedir? Yemek-lahmacun işine filan mı girdi yoksa eleştirmek amacıyla mı söyledin?
Kendine iyi bakmadığını düşünüyorum. Bu durumuda sadece sosyal medyadan takip edebiliyorum aksi bir durum varsa bilemicem.

G.töre pide dükkanı açmıştı ayrıca.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bireysel çalışmaları devam ediyor. Ocak'ta takıma katılacak. Gelecek sezona tam hazır olur
İnşallah

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı bordele

neyi abartacağım burda sürekli bir tarafınızdan birşeyler uydurmanızı okuyorum
bana abartma diyorsunuz. Ben Beşiktaşı oyuncu endeksli tutmam benim için katkı veren oyuncu değerlidir.
herkes akıma kapılıp birilerini gömerken burda savunuyordum yada birilerini yağlarlarken
burda eleştiriyordum dön geçmiş bütün mesajlarıma bak eleştirirkende överkende abartmışmıyım
sadece bir çok insan gibi sürünün peşinde giden koyun olmadım. asla hiç kimseyi damgalamam kötü olduğunda kötü iyi olduğundada iyi
derim. adam şl deki en iyi performans veren 3 stoperden biri olarak gösteriliyor uefada
ben sizin gibi mükemmelliyetçi değilim hata kabul ederim düntanın en iyi oyuncularınında
bariz hatalar yaptığına şahit olarak geldim bu yaşa. şu anda tosiç üst seviye bir stoper.
topa vuramıyor oyuna sokamıyor dediğiniz adamın direk asistleri var. sürekli kendini geliştiren
savaşan bir oyuncu iyidir. uzun zamandır riskli yatışlarda yapmıyor. stoper hatalarını bir topla istersen
pepenin hata sayısı tosiçi geçer. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum tosiçten ramos katkısı beklersen
kötü dersin sen birileriyle mukayese etmeden önce takıma verdiği katkıya bakacaksın iki şampiyonluğada imza atan oyunculardan biri
sezon başından beride resmen oyunu zirve yaptı. suya sabuna dokunmaz tek bir kere bile saha dışında
adı geçmez görev verildiğinde formasını sonuna kadar terletir. Bazen üst seviyelere çıkan bir performans
göstersede hiç bir zaman ortalamanın altına düşmez ne vereceğini biliyorsun gözü kapalı tahtaya yazarsın
kafanda acaba diye bir şey olmaz bir standartı var altına düşmez o standartta bize yetiyor.

Abi sana abartma dediğim noktayı Tosic'in pepe'den daha az hata yaptığı şeklindeki abartılı söylemin oluşturuyor. Hatta sen pepe'den daha fazla katkı verdiğini de iddia ediyorsun bunu da sadece gol asist bağlamında kabul edebilirim oyun olarak bu iddian da abartılı. Daha bu maçta fabriye verdiği kısa pasla az daha sakatlıyordu, yukarda da söyledim bir topu kontrol etti direk rakip forvetin ayağına verdi atak yedik üstüne en az 2 pozisyonda bodoslama daldı rakibe ama tutturamayınca arkalarından koşmak zorunda kaldı komik bir görüntü oluyor öyle hatta adamlara daldıktan sonra tutturamayıp geri koşması falan. Yine ikinci yarıda serdar gürler'le yanyana pozisyonda yere düştü serdar fabriyle karşı karşıya kaldı. Bunlar sadece pazar günkü maçtan aklımda kalanlar. Bunları niye söylüyorum, tosic'in pepe'den az hata yaptığını, pepe'nin açıklarını kapattığını söyleyerek abartma, bu kadar. Ben de şimdi bunu bi tarafınızdan bişey uydurmayın diye mi ifade edeyim? Abartma diyorum kibarca. Tahtaya gözü kapalı yazarsan yaz, en çok o savaşıp problem de çıkartmıyor olsun, doğrudur ben bunlara bişey demiyorum ki.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 00:31:34 bordele ]
Av zamanı

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon basinda 20 yasina girmis, ligde 11 macta 6 gol 4 assist’i var. SL’de Karabag gibi fazla gol atamayacak takimda 1 gol 1 assist’i var.

Ben gayet begendim. Topu biraz fazla ayaginda tutuyor, bencillige kactigi oluyor ama bunlar genc yasindan da kaynaklaniyor. Bu yasta zaten kendini her anlamda gelistirmis bir oyuncu bulmak zor.

Şampiyonlar Ligi'ndeki o gol ve asisti ön elemede yapmış. Asisti Gürcistan takımına karşı yapmış, golü de Kopenhag'a atmış.

Azerbaycan liginin kalitesi de bizim TFF 1. ligden bile düşük. 8 takımlı bir lig ve ligin toplam değeri Osmanlıspor'a denk. (Karabağ'ın Yunan ligi'nden kiraladığı 2 adamı çıkarırsan, Azeri liginin toplam değeri 40 milyon euro oluyor.

Genç ve A Milli takım kariyerinde de bir numara yok. Trabzonspor'un geçen sezon alıp sağa sola kiraladığı Ramil Sheydaev'den bile çok daha düşük profilli bir oyuncu.

Dediğim gibi menajer haberleri olabilir, Sivas'a falan giderse şaşırmam.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2017, 00:46:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2017, 18:11:12 Berat ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Kendine iyi bakmadığını düşünüyorum. Bu durumuda sadece sosyal medyadan takip edebiliyorum aksi bir durum varsa bilemicem.

G.töre pide dükkanı açmıştı ayrıca.

Bizim millet bos konusmalara bayilir. Ayrica toplumsal hafizamiz maalesef 1 hafta civarinda. Bu adam catir catir oynuyordu, West Ham istedi, olursa 12-13 milyon euro getirecekti olmadi ama para kazandirarak kiralandi. Premier Lig'de tutunamasa da gitmek de kolay degil. Dondu, sakatlandi su anda da kondusyon kazanmaya calisiyor ikinci devre azar azar sure alacak. Adam 25 yasinda, formdayken de durdurmasi cok zor bir oyuncu sene sonu Quaresma giderse formda bir Tore boslugunu doldurabilir. Kalkip bos laflar ediyorsunuz yok pideci acmis bilmem ne. Ne yapsin kerhane mi acsin, yaris ati mi alsin? Ister pideci acar ister baklavaci sanki antrenmanlardan kacip pide salonunda kendi pide acacakmis gibi yorumlar...

Şampiyonlar Ligi'ndeki o gol ve asisti ön elemede yapmış. Asisti Gürcistan takımına karşı yapmış, golü de Kopenhag'a atmış.

Azerbaycan liginin kalitesi de bizim TFF 1. ligden bile düşük. 8 takımlı bir lig ve ligin toplam değeri Osmanlıspor'a denk. (Karabağ'ın Yunan ligi'nden kiraladığı 2 adamı çıkarırsan, Azeri liginin toplam değeri 40 milyon euro oluyor.

Genç ve A Milli takım kariyerinde de bir numara yok. Trabzonspor'un geçen sezon alıp sağa sola kiraladığı Ramil Sheydaev'den bile çok daha düşük profilli bir oyuncu.

Dediğim gibi menajer haberleri olabilir, Sivas'a falan giderse şaşırmam.

Azerbaycan'in 10 milyon nufusu var. Gelismekte olan bir ulke, Turkce konusuyorlar. Bu adami alirsin, orada 1 numarali Turk kulubu olursun, 3-4 milyon taraftarin olur uzun vadede. Tutmazsa da tutmaz 20 milyon verip almayacagiz, tutarsa o da kaymagi. Boyle transferler yapilmali, gidip Milosevic, Franco gibi tutup tutmayacagi muamma futbolculuk potansiyeli disinda yatirim degeri olmayan adamlar yerine boyle ucuza Cin, Japonya, Azerbaycan gibi ulkelerden futbolcu alinmasi cok daha mantikli. Tutmasalar bile bilinirligini ve taraftar sayini arttiriyor cunku. Boyle devam edilmesi lazim. Gidip Ozan Tufan gibi kazmalara 8 milyon euro verecegine bu tur ulkelerden 300-400 bine boyle adamlar almak cok daha mantikli.

Çevrimdışı mellfred

Bizim millet bos konusmalara bayilir. Ayrica toplumsal hafizamiz maalesef 1 hafta civarinda. Bu adam catir catir oynuyordu, West Ham istedi, olursa 12-13 milyon euro getirecekti olmadi ama para kazandirarak kiralandi. Premier Lig'de tutunamasa da gitmek de kolay degil. Dondu, sakatlandi su anda da kondusyon kazanmaya calisiyor ikinci devre azar azar sure alacak. Adam 25 yasinda, formdayken de durdurmasi cok zor bir oyuncu sene sonu Quaresma giderse formda bir Tore boslugunu doldurabilir. Kalkip bos laflar ediyorsunuz yok pideci acmis bilmem ne. Ne yapsin kerhane mi acsin, yaris ati mi alsin? Ister pideci acar ister baklavaci sanki antrenmanlardan kacip pide salonunda kendi pide acacakmis gibi yorumlar...
Kimse bu adamın işletmesine laf atmıyor. Yanlış yerdesin
Sorun şu;
bu elemanın kasımda dönmesi gerekiyorken hala dönmemiş olması
35 yaşında 7 Aydan önce dönemez denen ibra 5,5 ayda dönmüşken bu çoçuğun da en azından öngörülen zamanda dönmesi gerekirdi.
Kaldı ki ili senedir sakat. Futboldan para kazanan adam bu kadar salmaz kendini. Bu çocuk yıllık 1,5 m Euro kazanıyor o savunduğun işletmeyi de senin benim sırtımdan kazandıklarıyla ediniyor karşılığı nerede ?
Hafızadan bahsetmişsin
benim hafızam, takım şampiyonluğa giderken alacaklarına karşılık takımı icraya veren gökhanı hatırlıyor.
Son 5 haftaya puan puana girdiğimiz sezonu eli belinde bitirdiğini de hatırlıyor. Gider girmez “çalıştığım en iyi teknik adam bilic’ti” deyip Şenol hocayı sattığını da hayırlıyor.
Gitmekte ısrarcı olmasaydı o dediğin 12-13 milyonlarla satabilecekken kiralamak zorunda kaldığımızı da hatırlıyoruz.
Ha kerhane de işletir icabında devlet vergi alıyor onlardan da kuruş kuruş
Hangi işletme de kim neyi ya da kimi yiyor beni ilgilendirmiyor
 Beşiktaş’ın  haklarıdır mevzumuz

Çevrimdışı tuncaboylu

Azerbaycan'in 10 milyon nufusu var. Gelismekte olan bir ulke, Turkce konusuyorlar. Bu adami alirsin, orada 1 numarali Turk kulubu olursun, 3-4 milyon taraftarin olur uzun vadede. Tutmazsa da tutmaz 20 milyon verip almayacagiz, tutarsa o da kaymagi. Boyle transferler yapilmali, gidip Milosevic, Franco gibi tutup tutmayacagi muamma futbolculuk potansiyeli disinda yatirim degeri olmayan adamlar yerine boyle ucuza Cin, Japonya, Azerbaycan gibi ulkelerden futbolcu alinmasi cok daha mantikli. Tutmasalar bile bilinirligini ve taraftar sayini arttiriyor cunku. Boyle devam edilmesi lazim. Gidip Ozan Tufan gibi kazmalara 8 milyon euro verecegine bu tur ulkelerden 300-400 bine boyle adamlar almak cok daha mantikli.

O işler o kadar kolay değil ne yazık ki ve sırf bu amaç uğruna değerli yabancı kontenjanlarımızdan birini lüzumsuz adamlarla doldurmak yersiz bence.

Bak bir isim yazdım, Ramil Sheydaev. Mahir'den çok daha parlak bir genç milli kariyere sahip, şu anda Aerbaycan milli takımında da direkt oynuyor. Trabzonspor'a faydası olacak mı sence bunun?

Japonaya'dan gelen Inamato, Galatasaray'a Japonya'da ne fayda getirdi mesela?

İlaveten Azerbaycan milli takımı cidden çok vasat, Fenerbahçe'nin anlamsız Eljif Elmas transferi bile bundan mantıklı sayılır.

Bu tarz adamlarla uğraşacağımıza altyapıdan oyunculara şans vermek daha iyi. En azından UEFA listesine sorunsuz bildirebilirsin.

Çevrimdışı İhsan

Beşiktaş'ta 'Sampi' salonunun açtı (Samsun Pide)
Muhtemelen bunu kastetti
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Başkasının hafızasını eleştirmeden kendi hafızanı gözden geçir liderken parasını alamadı diye maçlara çıkmadığı için
bizi şu anda 4. şampiyonluğu kovalamaktan etti. West hama Beşiktaşı satarak gitti satacağımız oyuncuyu hiç bir pazarlık şansı bırakmadan
oynamam diye kestirip atarak zorladı Beşiktaşı giderkende büyük ihtimal 6 ay kala renklilerden birine imza atıp birde bize kapak taktırır.
takır takır oynamıyordu eli belinde dolaşıyordu açıp maçlara bakarsın devre arasıda beni satın diye yönetimin kapısına dayandı.
Beşiktaş formasını giymeyi asla haketmeyen bir oyuncu. Beşiktaşı sattı adam ya ötesi yok bunun. Birde her parası geciktiğinde kulübe avukatını gönderip tehdit eden biri. onun kalemi kulüpte çoktan kırıldı. Bonservisli oyuncun işde yapacakta bir şey yok. satma şansıda yok.
kulüp ona güvense quaresmanın arkasına lensi almazdı herhalde lens alındığında sakat değildi takımla antrenmana çıkıyordu.

Çevrimiçi Necmi

Azerbaycanda taraftar kazanmak için azeri oyuncu almak karsda taraftar kazanmak için karslı oyuncu almak gibi bir şey. :D
sen azeri oyuncu oynatmadanda orda aynı etkiyi yapıyorsun adamlar senin şl maçından önce olimpiyat stadını renklerine boyuyorlar.
neden değerli yabancı kadronu kullanamayacağın bir oyuncu için doldurasın bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok.

O işler o kadar kolay değil ne yazık ki ve sırf bu amaç uğruna değerli yabancı kontenjanlarımızdan birini lüzumsuz adamlarla doldurmak yersiz bence.

Bak bir isim yazdım, Ramil Sheydaev. Mahir'den çok daha parlak bir genç milli kariyere sahip, şu anda Aerbaycan milli takımında da direkt oynuyor. Trabzonspor'a faydası olacak mı sence bunun?

Japonaya'dan gelen Inamato, Galatasaray'a Japonya'da ne fayda getirdi mesela?

İlaveten Azerbaycan milli takımı cidden çok vasat, Fenerbahçe'nin anlamsız Eljif Elmas transferi bile bundan mantıklı sayılır.

Bu tarz adamlarla uğraşacağımıza altyapıdan oyunculara şans vermek daha iyi. En azından UEFA listesine sorunsuz bildirebilirsin.

TS'ye olur olmaz bilmem. 14 yabanci hakki var su anda, zaten en kaliteli yerliler bizde 14 adamin 14'unu de A sinifi yabancilardan yapamayiz en azindan 4'u boyle 18-22 yaslari arasinda, oynamasa, kiralansa ses etmeyecek tarzda adamlar olmasi lazim. Bu adami izledim, atletik, sol ayakli, hizli, fizik gucu yuksek bir adam. Ayagi da duzgun ama mental eksikligi var. Alirsak bonservisi ya 200-300 olur ya da bedava. Maasi da belki 150 bin euro. Hic olmadi verirsin 1.lig takimina bakarsin gelisiyor mu. Kulubun sartlarina bakmak lazim, 8 milyon euroya Brezilya U-21'den genc oyuncu alip kulubede oturtacak luksumuz yok. Fakat boyle adamlar alip deneyebiliriz, tutarsa kar tutmazsa kaybedecek bir sey yok satarsin 1.lige 100 bine.

Ayrica koru ornek ornek degildir. Plansiz programsiz rastgele transferler ornek olmaz, ustelik Inamoto'yu GS 29-30 yasinda 11 oynasin diye aldi. Japonya'yi araya kattim lafin gelisi, oraya girmemiz zaten cok daha zor ugrasmaya degmez ama alirsin Cin'den bir adam tutarsa tutar tutmazsa taninirligin artar bunlar boyle bir gunde bir transferle bir kampla olacak seyler zaten degil, oyuncu alirsin, ozel turnuvalara cikarsin, PR kampanyalari yaparsin. Fakat bunlari GS Inamoto'yu aldi tutmadi diye denemezsen hic yapamazsin olay o.

Altyapidan gene oyuncu alinsin ama 20 yasinda Azerbaycan milli takimi da olsa milli takiminda oynayan adamdan daha iyi oyuncumuz oldugunu sanmiyorum alt yapida zaten 20 yas da alt yapi sayilir ondan alinsin denensin diyoruz, bana kalsa alt yapiya  transfer yapilip bu anlattigimiz isler yapilmali Barcelona gibi.

Azerbaycanda taraftar kazanmak için azeri oyuncu almak karsda taraftar kazanmak için karslı oyuncu almak gibi bir şey. :D
sen azeri oyuncu oynatmadanda orda aynı etkiyi yapıyorsun adamlar senin şl maçından önce olimpiyat stadını renklerine boyuyorlar.
neden değerli yabancı kadronu kullanamayacağın bir oyuncu için doldurasın bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok.

Oyle degil iste, destekleyen herkes taraftarin olmuyor. Seneye GS giderse bu sefer stadlarini sari kirmizi yaparlar. Biz taraftar diyoruz, sempatizan degil. Mantikli aciklamasini yukarida verdim, zaten 14 A sinifi yabanci alacak luksumuz yok. 10 tane ust duzey yabanci alinir. 8 tanesi Quaresma, Pepe ayarinda 2 tanesi gelismeye acik futbol ulkelerinden genc oyuncu kalanlar da Cin, Azerbaycan, Iran gibi ulkelerden maliyeti cok dusuk o ulke standardlarinda gelecek vaad eden gencler olmali.

Çevrimdışı underworld

Westham istemedi Bilic istedi.
Westham da cer çöpe milyonlar bayilan kulüp töre için ölüculuk yaparak anca kiraladi (kendince en akillsini yaptı).
Orda bir halt yapamadığı gibi alaycı tezahüratlara malzeme oldu.
Karizmasi yerlerde,  vücudu kronik sakatlıga geçti.

Westham istemedi Bilic istedi.
Westham da cer çöpe milyonlar bayilan kulüp töre için ölüculuk yaparak anca kiraladi (kendince en akillsini yaptı).
Orda bir halt yapamadığı gibi alaycı tezahüratlara malzeme oldu.
Karizmasi yerlerde,  vücudu kronik sakatlıga geçti.

Bilic West Ham'in hocasiydi, aldirdi demek ki West Ham istemis oluyor. 2019'a kadar sozlesmesi var. Su anda iyilesmis. 2. yari sergileyecegi oyuna gore daha ucuza ya da mevcut sartlarda sozlesmesi de yenilenebilir. Adam neticede 111 maca cikmis 19 gol 28 asistle oynamis. Oranlarsan Quaresma'nin yaptigi kadar katkisi var demek ki kapasite var. Ikinci devre sure alip sikisan maclari acarsa ne diyeceksiniz merak ediyorum. Karizmasi yerdeymis, kronik sakatmis ikincisinin alakasi yok. Ilki de bizim icin daha iyi. Boyunun olcusunu aldi, simdi iki kat fazla calismasi lazim tekrar goze girmek icin. Karizmasinin yerlerde olmasi bizim icin dezavantaj degil avantaj.

Etiketler: