Bizim millet bos konusmalara bayilir. Ayrica toplumsal hafizamiz maalesef 1 hafta civarinda. Bu adam catir catir oynuyordu, West Ham istedi, olursa 12-13 milyon euro getirecekti olmadi ama para kazandirarak kiralandi. Premier Lig'de tutunamasa da gitmek de kolay degil. Dondu, sakatlandi su anda da kondusyon kazanmaya calisiyor ikinci devre azar azar sure alacak. Adam 25 yasinda, formdayken de durdurmasi cok zor bir oyuncu sene sonu Quaresma giderse formda bir Tore boslugunu doldurabilir. Kalkip bos laflar ediyorsunuz yok pideci acmis bilmem ne. Ne yapsin kerhane mi acsin, yaris ati mi alsin? Ister pideci acar ister baklavaci sanki antrenmanlardan kacip pide salonunda kendi pide acacakmis gibi yorumlar...
Kimse bu adamın işletmesine laf atmıyor. Yanlış yerdesin
Sorun şu;
bu elemanın kasımda dönmesi gerekiyorken hala dönmemiş olması
35 yaşında 7 Aydan önce dönemez denen ibra 5,5 ayda dönmüşken bu çoçuğun da en azından öngörülen zamanda dönmesi gerekirdi.
Kaldı ki ili senedir sakat. Futboldan para kazanan adam bu kadar salmaz kendini. Bu çocuk yıllık 1,5 m Euro kazanıyor o savunduğun işletmeyi de senin benim sırtımdan kazandıklarıyla ediniyor karşılığı nerede ?
Hafızadan bahsetmişsin
benim hafızam, takım şampiyonluğa giderken alacaklarına karşılık takımı icraya veren gökhanı hatırlıyor.
Son 5 haftaya puan puana girdiğimiz sezonu eli belinde bitirdiğini de hatırlıyor. Gider girmez “çalıştığım en iyi teknik adam bilic’ti” deyip Şenol hocayı sattığını da hayırlıyor.
Gitmekte ısrarcı olmasaydı o dediğin 12-13 milyonlarla satabilecekken kiralamak zorunda kaldığımızı da hatırlıyoruz.
Ha kerhane de işletir icabında devlet vergi alıyor onlardan da kuruş kuruş
Hangi işletme de kim neyi ya da kimi yiyor beni ilgilendirmiyor
Beşiktaş’ın haklarıdır mevzumuz