Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5792542 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Negredo yerine Llorente alınsaydı performansı nasıl olurdu sizce ?

yedek olurdu :)

Çevrimiçi Necmi

Gomez de hep arkaya giderdi, iyi anlıyordu bunun dilinden.

Negredo Lens ile oynarsa daha verimli olacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

negredo doğrusunu yapıyor arka direk koşusunu kanat yapar on numara penaltı alanına kayar
orta ters kanattan yapılsa bu sefer diyer direğe koşu yapması gerekir mesela cenk oynarken talisca ile birlikte merkezde kalıyor
arka direk koşusunu tosiç atiba yada bek falan yapıyor birbirlerine giriyorlar hep bu sefer maçta doğru yerleşim oldu hep
ortalarda dikkat edersen her tarafa oyuncular yayılmış oldu hep bu sefer rakip defansda kümeleşemedi hep kafa vuruşları rahat oldu
atibada rahat vurdu pozisyonları incele bak hep alan paylaşımı çok iyi olmuşdu. cenk girmiyor hep dışarda kalıyor anca haraketli toplarda
koşarak giriyor atibada katılamıyor orta saha direnci kötü olduğu için ozi ile tolgay desen hiç girmiyor bir tek talisca kalıyor defansın içinde
birde bazen tosiç giriyor tosiçin o kadar gol atması rastlantı değil ceza sahasında dolunca isabetli orta oranıda artıyor tabi.

Çevrimiçi Necmi

Gomez de hep arkaya giderdi, iyi anlıyordu bunun dilinden.

Negredo Lens ile oynarsa daha verimli olacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet lensin oyun tarzı negredoya daha çok uyuyor mesela içeri girdiğinde lens negredo gene ön direk hamlesi yaptı
ordan kafayla taliscaya indirdi talisca vurduktan sonra ön direğe hamle yaptı.

Çevrimdışı İhsan

Günaydin Arkadaslar
Bugün yurtdisina cikiyorum.
Lütfen meydanlari bos briakmayin. Nöbete devam  Q7 ye sahip cikalim...  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

negredo doğru yer tuttu babel arka direk negredo ön direk talisca penaltı noktasına koştular hep
arada atibada içeri daldı.saha paylaşımları çok iyiydi.
zaten önder özenin demesi negredo ön direk golcüsüymüş hayatta quaresma ona asist yapamaz o arka direk asistcisi :D
farklı dünyaların insanları oluyorlar biraz :D

kornerlerde bana hep ön direğe açıyor gibi geliyor nedense %60(ön direk civarındaki kendisine en yakın insan evladının omuz hizasından )
yada en arkaya taca doğru :D (%34)
%5 ters falsoynan top dışardan geliyor aut..
%1 havuza atıyor işte ..

tamam takım mıy mıy sağa sola geriye pas veriyor sorumluluk alan yok fazla quaresma gardaşımız sağolsun alıyor top kaybetmesi normal düzgün orta yapamaması normal çok baskı yiyor 3 kişi basıyor falan hepsine tamam da.. 
eeeeyyy mylife abi kornerlede niye böyle  kullanıyor bu adam topları ??

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Seri yakalamanın önemi.. FB ve TS 5 maçlık galibiyet serisi yakaladılar kaostan çıkıp direkt zirveye ortak oldular.  Bizim de en az 5'er maçlık seriler oluşturabilmemiz lazım. Şenol Hoca'yla ligte 1 kere yapabildik şimdiye kadar o da 2 sezon önceydi..

Çevrimdışı Liquidator

Günaydın büyük Beşiktaş ailesi.

https://twitter.com/sametbastas/status/942775506759487488

Bakmanızı tavsiye ederim. Medelin Osmanlıspor maçındakı performansı. Bu adam çok iyi oyuncu...
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Quaresma osmanlı maçında içerisi kalabalıkken orta açmış :D

Çevrimdışı sozkul

Günaydın büyük Beşiktaş ailesi.

https://twitter.com/sametbastas/status/942775506759487488

Bakmanızı tavsiye ederim. Medelin Osmanlıspor maçındakı performansı. Bu adam çok iyi oyuncu...

Çok iyiydi, öyle çok enerji  harcadıki, oyun her durduğunda kenara koşup defalarca su içti.

Çevrimdışı mylife1903

kornerlerde bana hep ön direğe açıyor gibi geliyor nedense %60(ön direk civarındaki kendisine en yakın insan evladının omuz hizasından )
yada en arkaya taca doğru :D (%34)
%5 ters falsoynan top dışardan geliyor aut..
%1 havuza atıyor işte ..

tamam takım mıy mıy sağa sola geriye pas veriyor sorumluluk alan yok fazla quaresma gardaşımız sağolsun alıyor top kaybetmesi normal düzgün orta yapamaması normal çok baskı yiyor 3 kişi basıyor falan hepsine tamam da.. 
eeeeyyy mylife abi kornerlede niye böyle  kullanıyor bu adam topları ??
Senol gunesin fb nefreti bence sebep. Daha oncede yazdim oturup sabah aksam fb izliyor adam, bu on direk taktigi aleks-gg ile girdi piyasaya uzundur yoktu ondan once gs yapiyordu hatta gerzek stumpfkopftan bi gol yemisligimiz de vardir. Gg de bizde olunca ondirek calistiriyor herhalde.

Zaten hocamiz fbye bi 5 atsa herkes rahatlayacak, kivama gelecek en basta hoca.

Mesela eskiden ters direge tosice atiyorduk o ceviriyordu penaltiya dogru iki el yukari tsktigi. Aynisini soldan uzak capraz frikiklerde de yapiyoruz mesela napoliya sapladigimiz gibi. Bu sene bu ondirek cikti her korner neredeyse boyle atiliyor ben de anlam veremiyim

Çevrimdışı onurturan

Senol gunesin fb nefreti bence sebep. Daha oncede yazdim oturup sabah aksam fb izliyor adam, bu on direk taktigi aleks-gg ile girdi piyasaya uzundur yoktu ondan once gs yapiyordu hatta gerzek stumpfkopftan bi gol yemisligimiz de vardir. Gg de bizde olunca ondirek calistiriyor herhalde.

Zaten hocamiz fbye bi 5 atsa herkes rahatlayacak, kivama gelecek en basta hoca.

Mesela eskiden ters direge tosice atiyorduk o ceviriyordu penaltiya dogru iki el yukari tsktigi. Aynisini soldan uzak capraz frikiklerde de yapiyoruz mesela napoliya sapladigimiz gibi. Bu sene bu ondirek cikti her korner neredeyse boyle atiliyor ben de anlam veremiyim

bence rodrigo tellodan beri bu virüs var ..
tamam at ön direğe biraz adamın kafa hizasından at sıyırtacak tehlike yaratacak bi pozisyon olur belki..
omuz hizasından atıyor adam en öndeki defans eğilmek zorunda kalıyo uzaklaştırmak için arkada garibim tosiç devrini almadan vites ata ata defansa koş bakalım..

Gary Medel:

Formayı almak için 6 kilo verdim. Formayı her zaman istiyorum.

Alvaro Negredo: “Türkiye Ligi, İspanya Ligi’nden kesinlikle daha zorlu ve daha agresif oynanıyor. Hiç kolay maç yok. Attığım gollerin ardından artık özgüven kazandım. Gollerime devam etmek istiyorum”

Geçen yıl Beşiktaş'a bedava gelen Ryan Babel 33 lig 11 avrupa maçı olmak üzere Beşiktaş'ta 44 maça çıktı 17 gol atıp 10 asist yaptı.

Yani 44 maçta 27 gole direk katkı sağladı.

Alvaro Negredo, Ryan Babel'in doğum gününü paylaştığı hikaye ile kutladı. ‪“Doğum günün kutlu olsun kardeş” ‬ #AN9 #RB8

Çevrimiçi Necmi

https://medium.com/standart/i%CC%87lk-olmak-3eb005b2ba68

Bu yazıyı okuyalımda biraz silkelenelim bence bazı şeyleri çabuk unutuyoruz.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://medium.com/standart/i%CC%87lk-olmak-3eb005b2ba68

Bu yazıyı okuyalımda biraz silkelenelim bence bazı şeyleri çabuk unutuyoruz.
Avfattasin bugunku  yazisi da  cok iyi  bir goz atmak gerek .. Bu elemani  ben epeydir  takip ediyorum algi  kirmayi  basaran biri  ... Yazinin linkini  bulup  yolluyorum hemen
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/futbolarena/status/943054974417764352
Besiktasi begenmeyenler su an Barca'yla kiyaslar  oldular ..
Aciyorum bunlara ama aslinda mustahak  :evillol:
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Quaresma osmanlı maçında içerisi kalabalıkken orta açmış :D

osmanlı maçında her ortada içerde minimum 4 oyuncumuz vardı direk negredo farkı
o koşu yapınca diğerleride yapıyor. tabi esas pay medelde onun sayesinde top hep ileri gitti dikine oyun
karşılığı ileri uç oyuncularımız topu alabilmek için geriye gelmedi herkes asıl işini yapabildi negredo sürekli ceza sahasında
haraketli olunca babel ve taliscanın üzerindeki baskı kalktı. Babelin 3 gol atması rastlantı değil
ceza sahası içinde ve çevresinde sürekli haraketli 4 oyuncu sürekli bindiren iki bek ve dalışlar yapan atiba
rakip kimi tutacağını şaşırdı.
Bu oyunla ligde karşımızda kesinlikle rakip yok.18 de 18 yapmamız işten bile değil ancak kendi kendimizin rakibi olursak puan kaybederiz.

osmanlı maçında her ortada içerde minimum 4 oyuncumuz vardı direk negredo farkı
o koşu yapınca diğerleride yapıyor. tabi esas pay medelde onun sayesinde top hep ileri gitti dikine oyun
karşılığı ileri uç oyuncularımız topu alabilmek için geriye gelmedi herkes asıl işini yapabildi negredo sürekli ceza sahasında
haraketli olunca babel ve taliscanın üzerindeki baskı kalktı. Babelin 3 gol atması rastlantı değil
ceza sahası içinde ve çevresinde sürekli haraketli 4 oyuncu sürekli bindiren iki bek ve dalışlar yapan atiba
rakip kimi tutacağını şaşırdı.
Bu oyunla ligde karşımızda kesinlikle rakip yok.18 de 18 yapmamız işten bile değil ancak kendi kendimizin rakibi olursak puan kaybederiz.

evet o yüzden negredo,medel'in oynaması şart.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Alvaro Negredo: “Türkiye Ligi, İspanya Ligi’nden kesinlikle daha zorlu ve daha agresif oynanıyor. Hiç kolay maç yok. Attığım gollerin ardından artık özgüven kazandım. Gollerime devam etmek istiyorum”

Ryan Babel: ''Beşiktaş'a gelmekle ne kadar doğru karar verdiğimi şimdi daha net anlıyorum. Burası gerçekten Avrupa standartlarında bir kulüp. Futbol kariyerimi de Beşiktaş'ta sonlandırmak istiyorum.''

Etiketler: