Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777375 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı goktasoktay

Bir not daha, gs maçında da ikinci yarı medel girdikten sonra oyunu tamamen karşı alana yıkmıştık. Oyunu domine etmemizde çok büyük katkısı vardı. O sebeple çok kıymetli bir oyuncu. Artık tahtaya ilk onun adını yazmalı hoca...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı 38life

Takımda maalesef Negredo'yu anlayabilen futbolcu yok şuan. Uyum sağlayamadı henüz kimse. Onun paslarını sezebilen yok. Topukla çıkardığı pas çok güzel yere gitmişti ancak Talisca rakibin arkasında beklemedeydi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gollerin atılmasinda Negredo nun payı çok yüksek Tüm defansı peşine takıp arkasında götürüyor Babel Quaresma ve talisca ya boş alan yaratıyor yavaş yavaş bir Aboubakar vazifesi görmeye başladı Cenk bunu yapamıyor Cenk rakip stoperleri oyalayamadığı gibi Quaresma Babel ve Talisca ya olan baskıyı da tölere edemiyor
Negredo Tabiri caizse rahatlatıyor bizim öndeki üçlüyü.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yorumlarımızı yaparken Osmanlıspor'un bu ligin en kötü futbolunu oynayan takımı olduğunu dikkate alalım.
Yenildiğimiz gençlerbirliği daha kötüydü bence

Çevrimdışı 38life

bu ligde kötü takım diye birşey yok.

Kötü takım demedim zaten kötü futbol oynayan takım dedim.  :D

Çevrimdışı 38life

Yenildiğimiz gençlerbirliği daha kötüydü bence

İkisi kapışır işte.

Çevrimdışı 38life

İnsafsız Babel bırak da Negredo da atsın bi tane  :lol:

Çevrimdışı sermet00

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Babel orada sert vuramasa gol olmaz. Iste futbolcu fizik gucu yuksek olmali derken bundan diyoruz. Ayni pozisyonda Oguzhan'in vurdugunu hayal edin, top yerden kalkmayacagindan rakip defansin ayagina carpip kornere giderdi en fazla.

Çevrimdışı 38life

Cenk Tosun'un son vuruşları olabilecek en yüksek seviyeye ulaşmış durumda.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu maçtan sonra tahtaya önce Fabri yazılır sonra Pepe sonra Medel.

Çevrimdışı jerry

Alzheimer dediğin adam 2 yıldır şampiyon yapan şampiyonlar liginde ilk kez gruptan çıkaran adam. Gonderilecekse bile sen ve senin gibilerin inadına kalacak bu adam istemiyosan da aha tudor aykut kocaman falan orda git onlara güzelleme yap yetti artık bu hakaretler.

Dalga mı geçiyon adam mı seçiyon derler sana. Ben yazmadım onu . Bir de ne demişim bak . Okumayı öğren biraz.

Çevrimdışı atalay

Cenk ters ayağıyla -zira zayıf değil- yine birinci sınıf gol vuruşu yaptı.

Çevrimdışı BORAN

Caner girdikten sonra oynamayan takım oynamaya pozisyona girmeye başladı ve gol yedik  :bandit:

Çevrimdışı fani madida

yalnız lig panayır yerine döndü. yukarısı aşağısı yanıyor yemin ederim
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gary Medel, ilk 45 dakikada 5 top kazanıp %94,6 başarı ile pas yaparak (12 dikine isabetli pas) takımı ileriye iten ve oyunu rakip sahaya yıkan isim oldu. #pitbull

Çevrimiçi Mehmet57

Babel’in uc golu bir yana, bence bugun Medel mukkemel di.

Caner assist yapmis olmasina ragmen, o girdikten sonra sol kanattan cok bosluk vermemiz tesaduf degil.

Çevrimdışı underworld

Cenk Tosun'un son vuruşları olabilecek en yüksek seviyeye ulaşmış durumda.
Katılmıyorum

Çevrimdışı 38life

Bu maçtan sonra tahtaya önce Fabri yazılır sonra Pepe sonra Medel.

Bu maçtan önce de böyleydi, hep böyleydi. Ama illa gözlere sokulması gerekiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

bu ottomanıda içerde hep 5-1 yeniyoruz :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bugün Atiba Medel ikilisi olmaz dedik hocayı eleştirdik lakin
Atiba Medel bugün hayatlarının futbolunu oynadılar ve bu ikili gerçekten çok iyi oldu
Atiba Medel harika artık bu şekilde oynamamız lazım Medel Atiba nın yükünü inanılmaz anlamda hafifletiyor Hücuma destek verip oyunu rakip sahaya yığıyor
Artık Orta Sahada Atiba ve Medel olmalı orta sahada kesinlikle
harikaydılar.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı 38life

Katılmıyorum

Daha yükseğe de çıkabilir diyorsun yani? İnşallah diyelim.

Etiketler: